Skoči na vsebino

Čaji

Recommended Posts

ojla cosmic hvala :palec: ...sam men se vseeno zdi, da mora imet kaj poživilnega v sebi, zakaj bi sicer pisalo "brez kofeina"...pa tile pri nas so neki brez dodane arome...no, zgleda, da moram kr tacga kupit, kot ga majo tle...sem hotla mal za spremembo drugačen jutranji čaj, zato se pa razburjam x^x ...sicer pijem zelenega, bolj redko črnega....kave pa niti mrtva x:Dx x;)x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Deli na socialnih omrežjih

ne vem če sem proti....že kot otroku mi je kava smrdela....ko sem jo po koncu faksa pri delu na terenu enkrat spila iz vljudnosti, sem bila prepričana, da bom umrla. brez heca. tresla sem se po celem telesu, bilo mi je slabo. mislim, da sem potrebovala kakšno uro in pol, da sem prišla k sebi. kave nikoli nisem pila in na faksu sem se navadila piti pravi čaj...z nečim sem si morala pomagati, da sem ostala cele noči budna x:Dx x;)x

hja pol sem črni ribez pila.... njami je bil dober... tak bl sladek. aja ni čudno. sem se odvadla sladkat čaje, ampak žena mi ga je vseeno posladkala. xrolleyesx

ja svakec bom pogledala k se spomnim pa ti povem. sam zih je ful drag.

spet se mi je na bolš poslabšal

meni pa zaenkrat se ne rata brez kofeta (obvezno jutranjo crno tursko brez vsega) xrolleyesx me kar glava boli, ce je ne spijem. Pa vonj me ful potegne, pa tisti obcutek domacnosti in klepetka x;)x ampak zdaj pa ugotavljam, da se po drugi salci zacnem kar trest, pa xsrcbumx dela kot neumen. Pocasi bo treba manjsat odmerke in preit na blazje variante :o|o: Mas kar prav, Amis :8): Za zacetek se bom omejila na jutranjo in na popoldanski zeleni caj x^x

Zdaj cajcki spet ful pasejo, ko se je shladilo x:px

pa ena micena od patra ašiča je tud fajn x:)x

rooibos sproban...nenavadno malo...vonj po močnem malo postanem šipkovem čaju, sam brez tiste zoprne kisline...ko se pa ohladi pa nekam po senu x:)x x;)x

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...