cosmic girl 14. september 2004 Prijavi Deli 14. september 2004 hih, nic besna bit pol pa na zelenega ali crnega navali, ce hoces pozivilo Lp,CG Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 14. september 2004 Prijavi Deli 14. september 2004 ojla cosmic hvala ...sam men se vseeno zdi, da mora imet kaj poživilnega v sebi, zakaj bi sicer pisalo "brez kofeina"...pa tile pri nas so neki brez dodane arome...no, zgleda, da moram kr tacga kupit, kot ga majo tle...sem hotla mal za spremembo drugačen jutranji čaj, zato se pa razburjam ...sicer pijem zelenega, bolj redko črnega....kave pa niti mrtva Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosmic girl 14. september 2004 Prijavi Deli 14. september 2004 hm brez arome ... mogoce pa ti bo vsec za jutranjo budnico bos pa kar nekaj od ostalih zvarkov rabila ehm zakaj pa si tako proti kofetku? jaz moram zmanjsat dozo, zato sem malo na zelenega preklopla Lp-cke CG Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 14. september 2004 Prijavi Deli 14. september 2004 ne vem če sem proti....že kot otroku mi je kava smrdela....ko sem jo po koncu faksa pri delu na terenu enkrat spila iz vljudnosti, sem bila prepričana, da bom umrla. brez heca. tresla sem se po celem telesu, bilo mi je slabo. mislim, da sem potrebovala kakšno uro in pol, da sem prišla k sebi. kave nikoli nisem pila in na faksu sem se navadila piti pravi čaj...z nečim sem si morala pomagati, da sem ostala cele noči budna Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 14. september 2004 Prijavi Deli 14. september 2004 ....kave pa niti mrtva Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 15. september 2004 Prijavi Deli 15. september 2004 hja pol sem črni ribez pila.... njami je bil dober... tak bl sladek. aja ni čudno. sem se odvadla sladkat čaje, ampak žena mi ga je vseeno posladkala. ja svakec bom pogledala k se spomnim pa ti povem. sam zih je ful drag. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 15. september 2004 Prijavi Deli 15. september 2004 ....kave pa niti mrtva ...saj še migam....sam to sam zato, k kave ne pijem Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 15. september 2004 Prijavi Deli 15. september 2004 jz tud kave ne. mi sploh ne paše na želodec. vedno mi slabo rata. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosmic girl 15. september 2004 Prijavi Deli 15. september 2004 meni pa zaenkrat se ne rata brez kofeta (obvezno jutranjo crno tursko brez vsega) me kar glava boli, ce je ne spijem. Pa vonj me ful potegne, pa tisti obcutek domacnosti in klepetka ampak zdaj pa ugotavljam, da se po drugi salci zacnem kar trest, pa dela kot neumen. Pocasi bo treba manjsat odmerke in preit na blazje variante :o|o: Mas kar prav, Amis Za zacetek se bom omejila na jutranjo in na popoldanski zeleni caj Zdaj cajcki spet ful pasejo, ko se je shladilo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 16. september 2004 Prijavi Deli 16. september 2004 ja...men celo poleti paše čaj...kupila tisti "čudni" rooibos, pa ga bom mal kasnej sprobala...sem že radovedna Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 17. september 2004 Prijavi Deli 17. september 2004 Ne vem, ce je ze kdo omenil...ampak obstaja ena super knjiga Zdravilna moc cajev. In imas seznam cajckov za vsako bolezen, pocutje etc...fajn je no. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 17. september 2004 Prijavi Deli 17. september 2004 pa ena micena od patra ašiča je tud fajn rooibos sproban...nenavadno malo...vonj po močnem malo postanem šipkovem čaju, sam brez tiste zoprne kisline...ko se pa ohladi pa nekam po senu Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 17. september 2004 Prijavi Deli 17. september 2004 Čaj prelij z 65°C vročo vodo, dodaj nekaj zrnc zdrave soli in pijuckaj po malem, kot bi ga grizla Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 17. september 2004 Prijavi Deli 17. september 2004 Jaz pa sem pred eno urco ruknil kar cel liter koprivinega (s svezih kopriv) naenkrat. Zdajle grem pa malo 'laufenzi', da malo zasvicam, da ne bodo ledvice preobremenjene Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kitty 17. september 2004 Prijavi Deli 17. september 2004 Čaj prelij z 65°C vročo vodo, dodaj nekaj zrnc zdrave soli in pijuckaj po malem, kot bi ga grizla stane, a ta čaj pomaga tudi če te pika v grlu? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 17. september 2004 Prijavi Deli 17. september 2004 Za to sploh ne potrebuješ čaja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kitty 17. september 2004 Prijavi Deli 17. september 2004 Predvidevam da samo sol potem? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 18. september 2004 Prijavi Deli 18. september 2004 oho, sstane....bo za sprobat Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 18. september 2004 Prijavi Deli 18. september 2004 Za to sploh ne potrebuješ čaja kej druzga http://www.click-smilies.de/sammlung0304/liebe/love-smiley-082.gif Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 18. september 2004 Prijavi Deli 18. september 2004 Sedaj pijem šipkovega, zjutraj pa planinskega... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 18. september 2004 Prijavi Deli 18. september 2004 Predvidevam da samo sol potem? Lizat ne grickat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kitty 18. september 2004 Prijavi Deli 18. september 2004 Predvidevam da samo sol potem? Lizat ne grickat Ja itak, saj tako raje ližem . Če pa ne pomaga, ti pa polizano vrnem? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 18. september 2004 Prijavi Deli 18. september 2004 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 19. september 2004 Prijavi Deli 19. september 2004 Jst pa nism glih 'fan' za čaje :o|o: Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 20. september 2004 Prijavi Deli 20. september 2004 Joj, danes ko sem si čaj skuhala...metin..., mi je bil pa tako fuj ...ne vem kako to... x!x Bom pa na kakega drugega "prešaltala"... Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.