lia 5. januar 2006 Prijavi Deli 5. januar 2006 Zanima me če ste že pili čaj Floor Essence....indijansko pleme Ojibwa...... priporočajo ga kot čaj za osvežitev....... malo zamudna priprava....pa voda iz vodovodne pipe ni dobra..... zanima ma če ga kdo od vas pripravlja oziroma ga je že pil..... *** en onkolog je kolegu rekel, ne zanima me kaj delate, ampak delajte to še naprej... in dečko je pil ta čaj in so bili izvidi zdravniški zmeraj boljši Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 5. januar 2006 Prijavi Deli 5. januar 2006 Nisem pil, sem pa slisal za njega (pa ne zdajle od tebe ) Naj bi zelo razstrupljeval, dela cuda pri rakavih bolnikih.Obstaja celo ena knjiga, ne vem ce je v SLO jeziku,"The Essiac Report" by Richard Thomas . (Essiac ni cisto enako kot Flor Essence, je pa podobno, tule je bolj razlozeno) :klik Tule pa receptura pa ostalo:klikklik Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 5. januar 2006 Prijavi Deli 5. januar 2006 pa ti si genialac...a je sploh kje kaj kar ti še ne veš..... naj ti v nebesih bogato poplačajo hvala Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. januar 2006 Prijavi Deli 5. januar 2006 Prvic slisim za tale caj, verjamem da je dbest, zakaj ne, saj so kamilce ze zakon! mah, zadnje cajte si vsakic naredim cist pregrenek caj... :|||zdajle sem si ga glih pripravila (zelena rdeca pomaranca), upam da bo kul. ingver sem pa v prahu kupila (ker sem se glih spomnila v eni bio trgovini, pa ni blo druzga), pa je zanic al pa ne znam hendlat. :||Ceprav sem ga dala cist mal, je bil blazno mocen, pa kljub tadrobnemu cedilu je bil ves pikcast, nc dober. Ko sem ga pa tedaj na oni masazi, ki mi je pripravila predtem, je bil pa zakon, v bistvu sem ga sam zato kupila, ingver mi drgac ne sede tolk, no tistikrat pa presenetljivo...tko da ga moram poskusit v kaksni drugi obliki. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. januar 2006 Prijavi Deli 5. januar 2006 jaz tud, morda tlele visim, pa se mi zdi, saj ni vec kot dve minuti, a ves. prav skoda. ja, stran zlit, kaj pa ces, ono zholchnost grenko pit, ko je kar tak *masten* pol...zadnjic pa jasmin zeleni, ki cist shizim, sploh shizim na jasmin v vseh oblikah. drugac pa mi recimo dostkrat sam kamilce zapasejo, tko same.saj je logicno, ker so zlo jang.jaz jih ful porabim (joj moram dat nasvet prot mozoljem s slanico pa kamilcami) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. januar 2006 Prijavi Deli 5. januar 2006 dbest, folk ma tak po krivici zanicljiv odnos do kamilc, zgolj zato, ker so 'prenavadne' - prav zares. x!x jaz tud vse to, za pir sem pa ze zandjic vidla, ko si pisala, verjamem, b vitamin, kvas, vse tole... sam - a ne smrdi pol to ce mas na laseh.. pir? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 5. januar 2006 Prijavi Deli 5. januar 2006 Trenutno testiram rdeči čaj Formosa finest oolong. Vmesna stopnja med zelenimi in črnimi čaji - ni slabo. Novi okusi in vonji.....še k zelenega ne maram preveč, čeprav ga mam za porabit, nekaj iz Hongkonga, v kroglicah je, Green dragon pearl al neki podobnega..... xsmx Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 5. januar 2006 Prijavi Deli 5. januar 2006 dbest, folk ma tak po krivici zanicljiv odnos do kamilc, zgolj zato, ker so 'prenavadne' - prav zares. x!x jaz tud vse to, za pir sem pa ze zandjic vidla, ko si pisala, verjamem, b vitamin, kvas, vse tole... sam - a ne smrdi pol to ce mas na laseh.. pir? men grejo kamilce na živce, k se zmeri spomnem kok me je stara mama ganjala tam po vrtu da sm obirala tega vraga js tako mejhno spizdjeno dete pa moooorje kamilc kr ni blo konca evo, tud js mam travmo iz otroštva Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 5. januar 2006 Prijavi Deli 5. januar 2006 Jst mam pa rada kamilce...čeprov jih glih ne pijem...mogoče 1x na let...največ meto pijem. Drgač pa pravih čajev ne maram...tko, k kofeta ne. :xx!: Ja, sm pač čudna. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tanaja* 5. januar 2006 Prijavi Deli 5. januar 2006 Kava je pri meni še vedno na prvem mestu. Priznam od nje se odvajam že lep čas in borba je zelo težka.Jutra začnem drugače, namesto kave si privoščim kamilični čaj z medom in dan je takoj lepši. Citiraj "Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 6. januar 2006 Prijavi Deli 6. januar 2006 Jst mam pa rada kamilce...čeprov jih glih ne pijem...mogoče 1x na let...največ meto pijem. Drgač pa pravih čajev ne maram...tko, k kofeta ne. :xx!: Ja, sm pač čudna. UUUUUUUU že kr ena iz manjšine k se ne nalivajo s kafu! Mal jih poznam - le zakaj...? Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 6. januar 2006 Prijavi Deli 6. januar 2006 po zajtrku paše čaj trenutno uživam ob zelenem čaju jasmin Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihaelos 8. januar 2006 Prijavi Deli 8. januar 2006 Prisegam na žajbel z medom in grenke kamelice Citiraj Nekoga moraš imeti rad,pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen,...Ivan Minatti (1924) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 8. januar 2006 Prijavi Deli 8. januar 2006 grenke kamelice Jih po novem popijem v službi 1 litrček.....meni so okusne..... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 8. januar 2006 Prijavi Deli 8. januar 2006 čaje redkokdaj pijem..pravi čaj sploh ne. Pijem pa kavo turško. Rožice pa pijem res takrat kadar jih potrebujem. Drugač pa ne ker se mi zdi če bi te rastlince pila kar tako ....npr vsak dan bi se jih telo navadlo in ko bi bila potreba da mi pomagajo...bi postale Blažev žegen Ja kofetarca pa sem....se bom morala mal nazaj držat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 8. januar 2006 Prijavi Deli 8. januar 2006 Ravnokar si kuham pravi čaj ter zelen od Jasmin ! Počas mi zmanjkuje zaloge...bo treba spet v lj. al pa Italijo kej zbrat ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tanci 8. januar 2006 Prijavi Deli 8. januar 2006 moji doma prisegajo na domači čaj iz bezga in rmana ... jaz pa na zeleni čaj Citiraj ... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ... http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 9. januar 2006 Prijavi Deli 9. januar 2006 moji doma prisegajo na domači čaj iz bezga in rmana ... jaz pa na zeleni čaj Ne boš verjela, pri men je enako...men vseeno je Aiurwedski (za sportitev), Veseljak, nato zeleni (ko ni druge) in sadni seveda (različni okusi) ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 10. januar 2006 Prijavi Deli 10. januar 2006 kak paše zeleni čaj japonska češnja Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 10. januar 2006 Prijavi Deli 10. januar 2006 Ravnokar prvič pijem čaj od Vrtnice ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
B@BuR@ 11. januar 2006 Prijavi Deli 11. januar 2006 Jaz če pijem čaj, pijem sadnega al pa planinskega. Od sadnega mi je najboljši jabolko-cimet in pa marakuja-marelica,breskev (ne vem točno kero od teh dveh je poleg marakuje ). Bebe čaj mi je nagravžn, zeliščnih pa tud nimam rada. Citiraj Vpij, slišali te bodo vsi daleč naokrog, šepetaj, slišali te bodo tisti zraven tebe, molči, slišal te bo prijatelj! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 12. januar 2006 Prijavi Deli 12. januar 2006 pravkar pijem ajurvedski čaj za pomiritev Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 12. januar 2006 Prijavi Deli 12. januar 2006 pravkar pijem ajurvedski čaj za pomiritev Moj najljubši čaj ! Jaz pa v tem trenutku pijem čaj od vrtnic . Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 13. januar 2006 Prijavi Deli 13. januar 2006 Moj najljubši čaj ! Jaz pa v tem trenutku pijem čaj od vrtnic . ajurvedski čaj je prav dober. sem ga včeraj prvič pila, samo priprava samega čaja je pa kar komplicirana ej, kje si pa kupil čaj od vrtnic? ga še nisem videla v nobeni čajni hiši.sicer pa zdaj uživam ob rooibos organic Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. januar 2006 Prijavi Deli 13. januar 2006 ... Rooibos je zame ZAKON čaj... pa še brez sladil se ga lahko pije, ker ni niti malo grenek... zame tud. sAM Da mam najrajs cool lemon, itak pa vecino cajev pijem brez vsega (sam crnega navadno pijem z mlekom in mal rjavga cukra, sam crnega skor ne pijem). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.