Nordika 12. februar 2006 Prijavi Deli 12. februar 2006 Evo, sm kupila jagoda-poper, ker mi je full lepo dišu, ampak okus mi pa ni ne vem kaj Pa še, a če kdo napisat katere čaje se naj bi prelivalo in katere namakalo? Al pa če že piše kje mogoče? Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 18. februar 2006 Prijavi Deli 18. februar 2006 mm, pijem en fini čaj, ki mi ga je prijateljica prinesla iz londona,in sicer kitajski z jasminom in bergamotko Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
miha25 20. februar 2006 Prijavi Deli 20. februar 2006 Hoj!Zadnje čase popijem od 1-5 skodelic zelenega čaja na dan. 8res mi paše saj mi misli zbistri v trenutku ja tko je) Dons pa so mi rekl da ni dobr preveč in samo ta čaj pit.... =??? kaj mente na to? Glede proizvajalcev p'a tko DROGA pa PODRAVK zeleni čaj mi nista všeč (čeprav včasih tudi to pijem9 Najbolši pa mi je ....green tee iz tuša... proizvajalca pa se ne spomnm bom dopisov... kasnej l.p. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 20. februar 2006 Prijavi Deli 20. februar 2006 V tem hipu pijem en on the mix; presnica, rman in zeleni čaj Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 20. februar 2006 Prijavi Deli 20. februar 2006 V tem hipu pijem en on the mix; presnica, rman in zeleni čas kaj je pa to za en čaj? Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 20. februar 2006 Prijavi Deli 20. februar 2006 Najprej, da se popravim...čas=čaj presnica tud spada pod zeleni čaji...dober je za revmatizme...jaz pa ga zgolj pijem zaradi odvajanje vode...čisti pač. Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 20. februar 2006 Prijavi Deli 20. februar 2006 Najprej, da se popravim...čas=čaj presnica tud spada pod zeleni čaji...dober je za revmatizme...jaz pa ga zgolj pijem zaradi odvajanje vode...čisti pač. aha, hvala (še nisem slišala za ta čaj) Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 20. februar 2006 Prijavi Deli 20. februar 2006 aha, hvala (še nisem slišala za ta čaj) Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihaelos 24. februar 2006 Prijavi Deli 24. februar 2006 Mene pa zanima kje kupujete čaje... No žajbla pri nas ne bo treba kupit še najman dve leti , Sem ga iz dalmacije prinesu za najman pet let. Je čist drugačen ( bol močan ) kot pa če ga kupiš. Tud diši zelo drugač. Sem bil pri enem kmetu na otoku Šipan, pa smo šli mal zdravilne čaje nabirat. Je blo superca , no potem nama pa še pove, da so šele pol leta nazaj polje na katerem smo stal razmineral. Vam povem pot do cesta nazaj je bila dolga... No nabral smo še čajev ( mešanica) baje za sladkorno, tok zanič čaj, da si ga ne želite probat, čaj za čas ko imte punce in dame račke, pa za glavobol ... Uglavnem Anton je bil pravi leksikon za te stvari. Je vse rastline poznal. Jest sem pa sam gledal kdaj bom na kakšno mimo stopu . priznam, da mi ni bilo vseeno x!x Citiraj Nekoga moraš imeti rad,pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen,...Ivan Minatti (1924) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 6. marec 2006 Prijavi Deli 6. marec 2006 zeleni/pravi/sadni čaji so zakon kujem pa v čajnici Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 6. marec 2006 Prijavi Deli 6. marec 2006 Pri želodčno črevesnim katarjem in težavah z jetri Ognjič 20 gNavadni komarček 10 gLipovo cvetje 15 gMelisa 15 g Bezgovo cvetje 20 gPoprova meta 30 gSladki koren 10 gEno do dve skodelici čaja na dan Bronhialni katarOgnjič 10 gKomarček 5 gKumina 5gLipa 10 gŽajbelj 10 gPeščeni smilj 30 gBezeg 20 gLučnik 30 g Vnetje sečil Ognjič 10 gListi breze 20 gKorenine gladeža 30 gKorenine regrata 20 gPreslica 30 gZlata rozga 20 gUrsi čaj 30 g Starostno srce Ognjič 20 gGlogovo cvetje 30 gRožmarin 10 gSrčnica 2o gBaldrijan 30 g Živčne tegobe Ognjič 30 gBaldrijan 30 gMelisa 20 gPoprova meta 30 gSivka 10 gRožmarin 5 g Pri pomanjkanju želodčne kislineOgnjič 10 gSviščeve korenine 20 g Tavžentroža 10 gPelin 5 gPoprova meta 20 gRman 10 g Kronično vnetje želodca zaradi preobilice želodčne kislineOgnjič 10 gKolmež 20 gSladki koren 20 gJanež 10 gKumina 10 gKamilice 20 gPoprova meta 20 g Proti vetrovomOgnjič 20 gKumina 30 gJanež 20 gKomarček 10 gPoprova meta 30 g Baldrijan 5 g Pri težavah z žolčnimi kamni Ognjič 20 gPeščeni smilj 20 gPoprova meta 20 gRman 20 gKoriander 10 gBoldo 10 gPelin 5 gPri težavah z zaprtjem Sladki koren 20 gOgnjič 10 gListi sene 30 gJanež 20 gKrhlika 20 gPoprova meta 10 g Revmatična obolenja Ognjič 10 gPirnica 50 gRegrat 20 gVrbove skorje 20 gPoprova meta 30 g Težave z drisko Korenine srčne moči 30 gHrastova skorja 20 gOgnjič 20 gBenediktinka 10Komarček 20 g Poprova meta 30 g Želodčne težave z napihnjenostjo Majaron 30 gOgnjič 10 gPoprova meta 30 gSivka 20 gAngelike 30gKomarček 20 gKumina 20 g Pri nervoznem bitju srcaOgnjič 10 gBaldrijan 20 gMelisa 20 gSrčnica 30 gŠentjanževka 10 g Depresija Ognjič 20 gŠentjanževka 30 gBaldrijan 20 gPoprova meta 30 gMajaron 20 g Šetraj 10 g Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Paris 7. marec 2006 Prijavi Deli 7. marec 2006 črni čaj s kokosom pa mal mleka Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 12. marec 2006 Prijavi Deli 12. marec 2006 Koliko pravih čajev na dan je priporočljivo spit? če ti en ne zadošča Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 15. marec 2006 Prijavi Deli 15. marec 2006 Koliko pravih čajev na dan je priporočljivo spit? če ti en ne zadošča hm, nisem popolnoma prepričana, samo se mi zdi, da sem prebrala, da kake štiri skodelice. jaz jih dnevno popijem tam okoli štiri-pet, pa mi nič ne fali , baje končno tudi v celju dobili čajno hišo sem si danes nabavla, poleg že običajnih, še oolong orange flower.prav okusen je Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 16. marec 2006 Prijavi Deli 16. marec 2006 čas za popoldanski čaj: danes na vrsti mate čajda mi zmanjša tek Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 16. marec 2006 Prijavi Deli 16. marec 2006 hm, nisem popolnoma prepričana, samo se mi zdi, da sem prebrala, da kake štiri skodelice. jaz jih dnevno popijem tam okoli štiri-pet, pa mi nič ne fali , baje končno tudi v celju dobili čajno hišo sem si danes nabavla, poleg že običajnih, še oolong orange flower.prav okusen je ne ugibam v interšparju oz city centur ma bo treba malo it pošnofat, ko pridem v ce nabavla sem si pa zeleni čaj z meto...gravž :xx!: očitno zeleni čaj ni po mojem okusu Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 16. marec 2006 Prijavi Deli 16. marec 2006 hm, nisem popolnoma prepričana, samo se mi zdi, da sem prebrala, da kake štiri skodelice. jaz jih dnevno popijem tam okoli štiri-pet, pa mi nič ne fali , baje Hvala za info Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihaelos 16. marec 2006 Prijavi Deli 16. marec 2006 Koooooooooooook bi jest en čaj , Ajd grem na enga Citiraj Nekoga moraš imeti rad,pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen,...Ivan Minatti (1924) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 16. marec 2006 Prijavi Deli 16. marec 2006 ne ugibam v interšparju oz city centur ma bo treba malo it pošnofat, ko pridem v ce nabavla sem si pa zeleni čaj z meto...gravž :xx!: očitno zeleni čaj ni po mojem okusu jap, točno tako, v city centru (bivši interšpar)prav fajn, ko mi ni treba hoditi več v lj nabavljat čaje; se lahko kar peš sprehodim tistih par metrov je pa res, da tele prodajalke, ki so me stregle včeraj, niso imele kaj veliko pojma o čajih glede zelenega čaja z meto: hm, kaj pa vem, tudi meni ni ne vem kako dober dober. poskusi raje zelene čaje, ki niso iz filter vrečk.tako fajno izbiro imajo v čajnih hišah... ko boš poskusila te, ne boš več pila pravih čajev iz filter vrečk... zdajle pa pijem metin čaj Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 17. marec 2006 Prijavi Deli 17. marec 2006 ma men je zeleni čaj čist mim zam že nevemkolkrat probala, pa mi je vedn isti gravž Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lolita Lempicka 18. marec 2006 Prijavi Deli 18. marec 2006 Mate sweet orange je d`best, pa baje še maščobe topi Citiraj In al' veš, da ti ga vnemaš,ti mu pevski ogenj daš,al' se smel bo razodetivsaj pozneje, sam ne ve. (F. Prešeren) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 18. marec 2006 Prijavi Deli 18. marec 2006 aha, tisti, ki redno pijejo mate, imajo manjši tek in pojedo manj hrane. poleg tega spodbuja presnovo in veča porabo maščob.sicer pa tudi spodbuja in krepi naš imunski sistem, krepi srce in varuje ožilje,spodbuja delovanje jeter in izločanje strupenih snovi iz telesa... Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihaelos 19. marec 2006 Prijavi Deli 19. marec 2006 jest bi pa borovničevega pa ga nam je zmankal vuaaaaaaaaaaaaaa... Citiraj Nekoga moraš imeti rad,pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen,...Ivan Minatti (1924) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 19. marec 2006 Prijavi Deli 19. marec 2006 aha, tisti, ki redno pijejo mate, imajo manjši tek in pojedo manj hrane. poleg tega spodbuja presnovo in veča porabo maščob.sicer pa tudi spodbuja in krepi naš imunski sistem, krepi srce in varuje ožilje,spodbuja delovanje jeter in izločanje strupenih snovi iz telesa...sam ko mi je isti grauž ga mam doma pa sem ga mogoče 2x pila mogoče mi bo v tretje ratal všeč jest bi pa borovničevega pa ga nam je zmankal vuaaaaaaaaaaaaaa... js ga mamod divje češnje...probi tega..ta je božaaaaaaaanski bo treba it spet v čajnico po njega Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lolita Lempicka 21. marec 2006 Prijavi Deli 21. marec 2006 Uf, ne vem kaj mi je bilo danes, ampak sem si čaj 2x skuhala! in to jaz, ki sem ponavadi proti čaju. Haha, čudno. No, taprvi je bil od teekane brain power (že čutim svojo pamet, res), drugi pa je bil pu erh z mlekom. Mm, če ga pijem z mlekom, ima tak okus kot karamela, njami (aja, pa ta tudi maščobe topi, matr, bom ko twigica, če ga ne neham pit) Citiraj In al' veš, da ti ga vnemaš,ti mu pevski ogenj daš,al' se smel bo razodetivsaj pozneje, sam ne ve. (F. Prešeren) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.