Larsy 21. marec 2006 Prijavi Deli 21. marec 2006 Mate sweet orange je d`best, pa baje še maščobe topi In kateri čaj je to?? Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 21. marec 2006 Prijavi Deli 21. marec 2006 In kateri čaj je to?? mate čaj z dodatkom pomarančnih cvetov in sladkega korena Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 21. marec 2006 Prijavi Deli 21. marec 2006 mate čaj z dodatkom pomarančnih cvetov in sladkega korena a veš da prvič slišim... Hvala Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 22. marec 2006 Prijavi Deli 22. marec 2006 aha, tisti, ki redno pijejo mate, imajo manjši tek in pojedo manj hrane. poleg tega spodbuja presnovo in veča porabo maščob.sicer pa tudi spodbuja in krepi naš imunski sistem, krepi srce in varuje ožilje,spodbuja delovanje jeter in izločanje strupenih snovi iz telesa... Pvič slišim za tole . Kje se ga pa dobi? Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lolita Lempicka 22. marec 2006 Prijavi Deli 22. marec 2006 V čajnem kotičku- Cha na Starem trgu 3 Citiraj In al' veš, da ti ga vnemaš,ti mu pevski ogenj daš,al' se smel bo razodetivsaj pozneje, sam ne ve. (F. Prešeren) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 23. marec 2006 Prijavi Deli 23. marec 2006 Pvič slišim za tole . Kje se ga pa dobi?ja, tako kot je napisala Lolita, v čajnici cha(jih je kar nekaj po sloveniji), pa tudi v mercator centru šiška ga imajo,tam v oni čajnici čajni kotiček terasa, pa itak bi ga morali imeti v vsaki čajni hiši. zdajle pa pijem ajurvedskega za pomiritev Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 25. marec 2006 Prijavi Deli 25. marec 2006 Čajčkam , nič posebnega sicer, ampak zbuja Earl grey tea . Sem važna en mal, ko sem s kave na čajčke prešaltala . Ker kava kot kava, mi nikoli ni dišala kaj prida, bolj nekoristna navada je bila zame. Edina, ki mi je teknila, je pa v Italiji capuccino, in tega jasno da si bom privoščila, ko bom tam. sicer sem pa bolj čajčkarica po duši. Že oni običajni, zeliščni se mi zdijo fajn, v bistvu mi sadni manj gredo; metko cvetko rada pijem, meliso, narodni čaj, lipo, pa tudi kakšno domačo mešanico čajev imam rada. Šipka in hibiskusa glih ne pogrešam kaj preveč. Od pravih pa imam posebne spomine na divjo češnjo, mango in limono - sva z Omi pili vsakič, ko sem bila na obisku. En njenih lušnih obredov. vedno je rekla, da je zdaj 5 o`clock at 3 o`clock. Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 1. avgust 2006 Prijavi Deli 1. avgust 2006 danes zjutraj po dolgem času spet pila yunnan-a.pa jasmin seveda tudi zdajle pa pijem nek zeliščni čaj za dobro počutje, ki sem ga nabavla na altermedu Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 1. avgust 2006 Prijavi Deli 1. avgust 2006 jaz pa danes dve skodelici zelenega čaja z medom. drugače ga ne maram, z medom pa je naravnost božanski. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 jaz pa danes dve skodelici zelenega čaja z medom. drugače ga ne maram, z medom pa je naravnost božanski. kateri zeleni čaj pa? jaz pa čaj pijem brez vsega, mi je tak najboljši, najokusnejši mmm, zdajle imam pred seboj japonsko češnjo pa darjeeling (ki mi ga je prinesla prijateljica, ko je bla v indiji, kak jo pogrešam) Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 Sir Winston Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Teyka 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 hey! jest pa najraje pijem tekane čaje ali pa zeleni čaj z limono. všeč mi je tut navadni planinski čaj, obvezno z žličko medu, ne pa s sladkorjem. Citiraj Never let the fear of striking out keep you from playing the game!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 3. avgust 2006 Prijavi Deli 3. avgust 2006 Sir Winstonaha. ti pa priporočam ginseng limona, ga ravno pijem zdajle pa skuhala sem si tudi skodelico ajurvedskega za pomiritev, tak nemirna in napeta sem Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Teyka 3. avgust 2006 Prijavi Deli 3. avgust 2006 vse tole branje o čajih me je kr spodbudilo k temu, da sem si šla skuhat en čajček...takšnega dobrega, s cvetovi vrtnic! Citiraj Never let the fear of striking out keep you from playing the game!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 3. avgust 2006 Prijavi Deli 3. avgust 2006 vse tole branje o čajih me je kr spodbudilo k temu, da sem si šla skuhat en čajček...takšnega dobrega, s cvetovi vrtnic! vrtnicekje si ga kupla, kak se imenuje Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 3. avgust 2006 Prijavi Deli 3. avgust 2006 mmmm, tael zeleni čaj z medom mi vedno bolj paše? ali je res, da topi maščobe? mislim, da ma cimra nek črni čaj z okusom bele čokolade in cimeta - mmm, moram sprobati. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Teyka 3. avgust 2006 Prijavi Deli 3. avgust 2006 vrtnicekje si ga kupla, kak se imenuje to je od tekane čaj, v taki roza škatlici, reče se mu pa "pure beauty", pa je fulll dober, in zelo lepo zadiši po vrtnicah ko ga popariš. pa od sivke je tut dober njihov.kupiš pa ga lahko v merkatorju ali pa v dm-u. najboljše je da malo pogledaš pri obeh ponudnikih za ceno, ker se včasih razlikuje celo za več kot 200sit na škatlico.če boš probala upam da ti bo všeč, ker meni je res noro dober. Citiraj Never let the fear of striking out keep you from playing the game!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 3. avgust 2006 Prijavi Deli 3. avgust 2006 pa zeleni čaji imajo polno enih zdravilnih in koristnih učinkov. definitivno pa maščobe topi MATE: tisti, ki pijejo redno ta čaj, imajo manjši tek in pojedo manj hranespodbuja presnovo in veča porabo maščob... pa spodbuja imunski sistem... pa PU ERH ki spoduja delovanje jeter in izločanje strupov iztelesa,pospešuje presnovo maščob in raztaplja odvečne zaloge maščob... to je od tekane čaj,aha, hvala tega sem že sprobala, je dober ja. a pa mogoče kdo ve za kak čaj iz vrtnic, ki ni v filter vrečkah Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 3. avgust 2006 Prijavi Deli 3. avgust 2006 hvala Drudika, bom sprobala tudi tale Mate čaj. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Teyka 3. avgust 2006 Prijavi Deli 3. avgust 2006 kje dobiš pa PU ERH in MATE čaj? bi mi prav pršu kakšen dodatni topilec maščobe.hvala za informacijo že v naprej! Citiraj Never let the fear of striking out keep you from playing the game!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 3. avgust 2006 Prijavi Deli 3. avgust 2006 jaz čaje nabavljam v čajni hiši (recimo cha ali pa terasa čajni kotiček v mercator centru v šiški)pa v celju imamo zdaj že dve čajni hiši , bom morala spet iti malo naokolise mi zaloga manjša jp, mačona, si se kar prav odločla, glede tega čaja, je MATE veliko okusnejši kot PU ERH, vsaj zame Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Jaade 4. avgust 2006 Prijavi Deli 4. avgust 2006 Meni sta mate in pu erh najboljsa z žličko medu, v mate pa dodam še limonin sok - je za poskusit - se mi zdi da to ful izboljša okus in je tudi bližje temu, kako mate pijejo v J. Ameriki (z limoninim sokom in praženim sladkorjem). Sploh pa sta oba ful zdrava. Po ta novem ma beli čaj najbolj zdravilne učinke - baje še bolj kot zeleni - ker ni nič "obdelan" (fermenitiran). Beli čaj dobijo namreč tako, da lističe čaja samo oberejo in nič ne fermentirajo, ampak samo posušijo in zato se zdravilne snovi (flavonoidi in ostali antioksidanti) še bolje ohranijo, ker pa je bolj blag (ma malo kofeina) ga lahko na dan spijemo kar nekaj skodelic. V teh deževnih dneh me najbolj segreje pu erh z medom, ali pa skodelica kakega dobrega črnega čaja z mlekom mmmm Sicer pa - vrtnični cvetovi, oz. v tem primeru popki so v mešanici Ajurvedskega čaja za ravnovesje (Sestavine: kardamom, sladki koren, koriander, komarček, ingver, popki vrtničnih cvetov). Ima tak prijeten, sladkast okus in je fajn za pit tudi brez kakršnih koli dodatkov. Fajn je pa tudi to, da ga lahko večkrat prekuhaš in vsakič ma boljši okus Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 15. avgust 2006 Prijavi Deli 15. avgust 2006 mmm, ravnokar sem pila mešanico "South sea magic" iz črnega čaja, vrtničinih in sončničnih cvetov, arome pasijonke, manga in papaje. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 30. avgust 2006 Prijavi Deli 30. avgust 2006 mm, pravkar pijem črni čaj z viskijem, smetano, čokolado mi ga je prijateljica prinesla iz londona, pravzaprav ga je moji mami skratka, dober čaj Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Teyka 30. avgust 2006 Prijavi Deli 30. avgust 2006 jest sem si pa ravnokar privoščla eno šalčko zelenega čaja z limono...ravno pravšnje z amrzu, deževen dan Citiraj Never let the fear of striking out keep you from playing the game!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.