druidka 13. december 2006 Prijavi Deli 13. december 2006 evo, pravkar spila skodelico črnega čaja z okusom manga pa še skodelica zelenega čaja jasmin me čaka mi je manjkal danes čaj. se mi zjutraj sploh ni dalo vstati in si ga nisem skuhala, ker sem pol morala šibati v službo. Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bianka 13. december 2006 Prijavi Deli 13. december 2006 Ful dobra tema. Obožujem čaje! Kave zaradi neke čudne reakcije ne pijem, zato sem se vrgla na čaje. Vsi čaji od Teekane, ki sem jih kupila in probala, so super. Drgač mam pa najrajš zeleni čaj z mlekom. Zdej me pa še nekaj zanima. A ima zeleni čaj res kofein v sebi, ali je bila v reviji Lisa zgolj pomota? LP! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 13. december 2006 Prijavi Deli 13. december 2006 da, zeleni čaj vsebuje kofein.Razlika pri pitju kave ali čaja je tudi v tem, da nastopi pri čaju poživljajoč učinek kofeina kasneje, traja dlje časa kot pri kavi.. aja, pa zeleni čaj se pije brez dodatkov, saj le tako pride do izraza njegova aroma. če se kdo ne more navaditi na njegov trpek okus, naj poleg poje kak sladkorček, kot to počnejo na Japonskem. sicer pa zelenemu čaju NE dodajamo mleka, ker tako izničimo njegovo aromo in zmanjšamo zdravilni učinek evo, popila tudi jasmin, zdajle pa pijem začimbnega (cimet, kardamon, klinčki) Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bianka 13. december 2006 Prijavi Deli 13. december 2006 da, zeleni čaj vsebuje kofein.Razlika pri pitju kave ali čaja je tudi v tem, da nastopi pri čaju poživljajoč učinek kofeina kasneje, traja dlje časa kot pri kavi.. aja, pa zeleni čaj se pije brez dodatkov, saj le tako pride do izraza njegova aroma. če se kdo ne more navaditi na njegov trpek okus, naj poleg poje kak sladkorček, kot to počnejo na Japonskem. sicer pa zelenemu čaju NE dodajamo mleka, ker tako izničimo njegovo aromo in zmanjšamo zdravilni učinek evo, popila tudi jasmin, zdajle pa pijem začimbnega (cimet, kardamon, klinčki) Hvala za odgovor. Zlata si. Potem zelenega čaja sploh nebi smela piti. Oz. mi znese pri filter vrečkah. Sem zadnjič v neki kavarni naročila zeleni čaj in je biw pripravljen iz zeli, pa še ful velik jih je dala. Men je tako v glavo udarl, da sem bla za enih 5 ur onesposobljena. Katastrofa! Jest pa na šiht, pa še delo s strankami...Jao! Nikol več! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 13. december 2006 Prijavi Deli 13. december 2006 ti kar pij zeleni čaj. je zelo zdrav...pišeš, da si naročila čaj in si dobila neko zel..to bili čajni lističi.. in je veliko okusnejši tak čaj kot pa on iz filter vrečk.bi ti pa priporočala, da si ga kupuješ v čajnih hišah.. ...pitje zelenega čaja vpliva na znatno zmanjšano pojavnost bolezni srca in ožilja ter nekaterih vrst raka pri ljudeh, ki redno uživajo večje količine čaja. Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bianka 13. december 2006 Prijavi Deli 13. december 2006 ti kar pij zeleni čaj. je zelo zdrav...pišeš, da si naročila čaj in si dobila neko zel..to bili čajni lističi.. in je veliko okusnejši tak čaj kot pa on iz filter vrečk.bi ti pa priporočala, da si ga kupuješ v čajnih hišah.. ...pitje zelenega čaja vpliva na znatno zmanjšano pojavnost bolezni srca in ožilja ter nekaterih vrst raka pri ljudeh, ki redno uživajo večje količine čaja. Ja, dobila sem čajne lističe. Si mislim, da je boljši in kvalitetnejši iz čajnih lističev. Samo jest ne prenesem kofeina, zato kave sploh ne pijem. Se pa vidi razlika med filter vrečko in lističi oz. to kako švohoten je tisti iz filter vrečk, če ga prenesem. Hvala še enkrat Druidka. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. december 2006 Prijavi Deli 13. december 2006 švohoten res, cist nekaj druzga. aja: kaksne cudne reakcije? mislis kot nekaksna alergija? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bianka 13. december 2006 Prijavi Deli 13. december 2006 res, cist nekaj druzga. aja: kaksne cudne reakcije? mislis kot nekaksna alergija? Nebi rekla, da je alergija... Veš kako se počutm... Kot, da bi bla zadeta, glavobol, vročina v glavo, prazna glava, ful ratam hiperaktivna, čvekam na moč, včasih se kar tresem... Skratka, grozno stanje! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. december 2006 Prijavi Deli 13. december 2006 aja... no mal tega je normalno, ampak to je res potem kar na potenco.ja, potem si se dobr izrazla, pac mocno reagiras....ja verjamem da je grozno..skoda... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
franc_kramberger 13. december 2006 Prijavi Deli 13. december 2006 Bianka zate so potem idealni Rooibos čaji ali rdeči čaji , imajo vse dobre lastnosti zelenih čajev le da so brez kofeina. Jaz jih pijem zvečer pred spanjem, mi je pa najljubši navadni brez dodatnih okusov, čeprav je Rooibos Afriške sanje res odličen čaj in ga zelo rad pijem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. december 2006 Prijavi Deli 13. december 2006 saj res! dobr si si spomnil! jp, pa se ful je dobr, men je eden najljubsih!super k si me spomnil, sem kar mal *pozabla* nanj (in celo imam ga! ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 13. december 2006 Prijavi Deli 13. december 2006 danes so mi privoščili maccha čaj za sladokusce .... drugače mi pa najbolj sede zeleni, pražen na riževi moki ima posebno aromo zadnjič sem si v čajni ubodla zeleni čaj pinokolada, diši lepo, okus je pa bolj na krneki varijanto. meni pa rooibos in na sploh vsi šipki in hibiskusi in podobno sploh ne sedejo kisel in grozn okus mi je Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bianka 14. december 2006 Prijavi Deli 14. december 2006 Bianka zate so potem idealni Rooibos čaji ali rdeči čaji , imajo vse dobre lastnosti zelenih čajev le da so brez kofeina. Jaz jih pijem zvečer pred spanjem, mi je pa najljubši navadni brez dodatnih okusov, čeprav je Rooibos Afriške sanje res odličen čaj in ga zelo rad pijem. Hvala Franc! Že probala in je res ful dobr. A ti si ga tlele prek Čajnice kupuješ? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. december 2006 Prijavi Deli 14. december 2006 cosma, saj rooibos je dalec od kake kislote, se clo oni lemon ni kisel sploh, ni nc podoben sipkom pa hibiskusom... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 14. december 2006 Prijavi Deli 14. december 2006 ja sej vem, da ni isto, sem poskusila, k ga frendica navdušeno pije, ga imam doma espešeli samo zanjo, sej to imajo vsi radi razen mene ne morem pomagat, ko grem kam v kafič si pa najraje naročim kar planinskega, ker je nevtralnega okusa, ali pa meto-mal za zadevat, k mi tko lepo diši.... nisem jst nek standard za čaje imam čist svojo furko....Bog ne daj, da mi da kdo limono zraven ali pa mleko :xx!: , jaz vse tekočine pijem najraje čiste brez mešanja, tko ne maram koktejlov kaj preveč in ne kakih špricerjev to mi je :xx!: ..šla zdele pogledat imam doma rooibos z vanilijo, pa mi je drugače vanilija všečna....ampak tole mi pa res ne gre Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. december 2006 Prijavi Deli 14. december 2006 hec da ti prav ni.k drugac mas pa podobn, jaz tud cimmanj da se dodaja, men je caj vsec sam. caj pac, ze ta okus sam mi je dovolj oz. najboljsi....tako da jaz niti medu niti limone niti mleka ne dajem not (razen izjemoma med, zaradi zdravilnosti, pa samo pri crnih cajih mlek). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 14. december 2006 Prijavi Deli 14. december 2006 sem prej šla mal pogledat bolje svojo zalogo čajevin našla citronko, tak da zdajle pijem citronko Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
franc_kramberger 15. december 2006 Prijavi Deli 15. december 2006 Bianka pravzaprav sem tudi jaz šele pred kratkim odkril tole trgovinico, naročil sem v torek (Earl Grey) močno upam da ga dobim še danes, baje je že odposlan, sedaj je odvisno samo še od našega poštarja. Zaenkrat pa imam zelo pozitivno mnenje o njih, več poročam ko dobim čaj. Za vse še enkrat povezava do čajnice. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. december 2006 Prijavi Deli 15. december 2006 Fajn tole, hvala za info in link.Saj ga dons pol dobis najbrz, ja, porocaj. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bianka 15. december 2006 Prijavi Deli 15. december 2006 Bianka pravzaprav sem tudi jaz šele pred kratkim odkril tole trgovinico, naročil sem v torek (Earl Grey) močno upam da ga dobim še danes, baje je že odposlan, sedaj je odvisno samo še od našega poštarja. Zaenkrat pa imam zelo pozitivno mnenje o njih, več poročam ko dobim čaj. Za vse še enkrat povezava do čajnice. Ja, Franc, dej poročaj kako se bo kaj čajček obnesew. Hvala za link. Pozdravček! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
franc_kramberger 15. december 2006 Prijavi Deli 15. december 2006 Ko tole pišem se sproščam ob odličnem čajčku ki sem ga danes dobil. Res da je malo pozno za Earl Grey ampak se nisem mogel počakat do jutri. Kar se tiče čajnice, sem izredno zadovoljen nobenih problemov vse je potekalo tako kot se pričakuje, vsekakor bom še kdaj kupoval pri njih. Če koga še kaj zanima naj le vpraša. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 16. december 2006 Prijavi Deli 16. december 2006 Pravkar si delam čaj. Nazadnje, ko sem bil na Tajskem sem si kupil nek zelen čaj, ko še sam ne vem, kako mu je ime. Saj sem ovojnico vrgel v smeti...sem ga kr pospravil v eno skledo za čaje. Vsekakor je zelo dober in baje je zelo poseben čaj. Kupil sem ga v eni posebni trgovini v Rachanamburiju, kjer prodajajo le taka prirodna zdravila. Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 16. december 2006 Prijavi Deli 16. december 2006 tudi jaz včeraj šla v čajnico pa si nabavla mal nove zaloge.mi je zmanjkalo zelenega ginseng limona...pa kupla poleg običajne zaloge še nek nov čaj. ga čist na novo dobili. mešanica med belim in zelenim čajem: white tea secretssem ga prej sprobala Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bianka 22. december 2006 Prijavi Deli 22. december 2006 Ko tole pišem se sproščam ob odličnem čajčku ki sem ga danes dobil. Res da je malo pozno za Earl Grey ampak se nisem mogel počakat do jutri. Kar se tiče čajnice, sem izredno zadovoljen nobenih problemov vse je potekalo tako kot se pričakuje, vsekakor bom še kdaj kupoval pri njih. Če koga še kaj zanima naj le vpraša. Franc, hvala za informacije. Bomo kaj naročil, zdaj, ko vemo, kako pa kaj. LP! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Matjaž Bogdan 22. december 2006 Prijavi Deli 22. december 2006 Pravkar si delam čaj. Nazadnje, ko sem bil na Tajskem sem si kupil nek zelen čaj, ko še sam ne vem, kako mu je ime. Saj sem ovojnico vrgel v smeti...sem ga kr pospravil v eno skledo za čaje. Vsekakor je zelo dober in baje je zelo poseben čaj. Kupil sem ga v eni posebni trgovini v Rachanamburiju, kjer prodajajo le taka prirodna zdravila. Kaj veš-lohk , da se mu reče marihuana . ..al pa travca po domače ... Citiraj Moja spletna stran http://www.teate-reiki.com/Moji knjigi Svetloba, ljubezen in mir v srcu in duši- vsem Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.