Aliana 18. marec 2007 Prijavi Deli 18. marec 2007 ja, sej jz sm ga tud od enga, ki preferira pivo in temu podobno dobila ja, ja, to, k se kar razvije ena žvau no, tle je pisal, da jih eno žličko daš... pa to, da je ročno v kroglice zvit (sem se zezala, da ma zato tko spešl okus, k ves un švic vpije zraven ) Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 18. marec 2007 Prijavi Deli 18. marec 2007 pa ne sam švic bohvekje vse se čohajo Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 18. marec 2007 Prijavi Deli 18. marec 2007 pa ne sam švic bohvekje vse se čohajo Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 4. maj 2007 Prijavi Deli 4. maj 2007 brala prej v eni temi o mate čaju. pa se mi ga je zluštalo.sem si ga šla kar skuhat. čist pozabla, da ga imam doma.in ga zdajle pijem pa še skodelico formosa top fancy oolong čaja sem si skuhala Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 4. maj 2007 Prijavi Deli 4. maj 2007 Jaz pa pijem dosti čaja iz regrata ali kopriv, ne zaradi samega okusa , bolj iz zdravilnih učinkov, boljši pa postane, če ga zmešaš z meliso in meto. Pred spanjem je OK. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 12. junij 2007 Prijavi Deli 12. junij 2007 danes sem si nabavla čaja preslico in koruzni laski.vem, da sta dobra pri čiščenju telesa, za izločanje vode iz telesa.se pa priporočam, da kdo pove še kaj več o teh dveh čajih Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. julij 2007 Prijavi Deli 24. julij 2007 jaz sem pa dons cist na metinem caju. sem si ze ene 3 al 4 skuhala in zdejle sem si se enga. ful mi pase dons. najprej sem pa enga zelenga. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
iztok 132 18. september 2007 Prijavi Deli 18. september 2007 Js pa zelen čaj - zeleno vanilijo - vsak dan 1-2 nizki kitajski skodelici nesladkani... mmmmm.... na splošno sm na čaje N O R !!!!!!!! lepo se mejte, pa še kšne nove čajčke mi povejte Iztok Citiraj http://www.wizards.com/magic/images/whatcolor_isblue.jpgTake the Magic: The Gathering 'What Color Are You?' Quiz. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 21. september 2007 Prijavi Deli 21. september 2007 si bo treba spet obnoviti zalogo zelenega čaja- jasmin pa ginseng limona. pa tak razočarana, namreč v celju smo imeli dve čajni hišiin zdaj obe zaprti se pravi, spet bo treba po čaje hodit v lj. sem si pa zdaj iz londona privlekla ene ayurveda and yoga tea čaje. pet različnih sem si nabavla od šestih, enega je namreč zmanjkalo. dva že sprobala, zadovoljna Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 1. oktober 2007 Prijavi Deli 1. oktober 2007 si zdajle skuhala še en yoga tea, tokrat refreshing-pitta tea (poprova meta, koriander, hibiskus)pa še skodelico ginsenga. sem ga zadnjič, ko bla v londonu, končno našla Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Naja01 3. oktober 2007 Prijavi Deli 3. oktober 2007 A to so ti čaji? Bi jih kupila, pa ne vem če so dobri. KLIK Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 3. oktober 2007 Prijavi Deli 3. oktober 2007 A to so ti čaji? Bi jih kupila, pa ne vem če so dobri. nop, niso to ti čaji. jaz sem jih nabavla pri whittardu v londonuhttp://www.whittard.co.uk/productlist.aspx...;language=en-GB Cjele Cjele, če bi vsebovali alkohol, pa ocvirke bi bile še danes odprte tak pa razumem da so jih zaprli... ma ja, saj Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Naja01 3. oktober 2007 Prijavi Deli 3. oktober 2007 nop, niso to ti čaji. jaz sem jih nabavla pri whittardu v londonuhttp://www.whittard.co.uk/productlist.aspx...;language=en-GB ma ja, saj A so tam kaj cenejši? Ker tile naši niso ravno poceni. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 3. oktober 2007 Prijavi Deli 3. oktober 2007 Ne sekiraj se, na obali niti vode ne moreš kupit a da prešič ni not stopil, tko da mi čajnice sploh niti nikoli nismo imeli, refošknic pa kolker češ ah ja, bo treba spet v lj na vsake toliko časa A so tam kaj cenejši? Ker tile naši niso ravno poceni.hm, pa ne vem. saj so cene poleg napisane. sicer v funtih, samo itak lahko preračunaš v evre.ne vem, koliko stanejo na oni strani, ki si jo ti podala, tule rečmo stanejo tri škatle čaja okoli 8 evrov. Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Naja01 3. oktober 2007 Prijavi Deli 3. oktober 2007 Sem res čorava, cene sem spregledala. Pri nas pridejo 3 škatle (po 15 vrečk v eni) 9, 48€. Tam jih je 20, se pravi, da za te denarje dobiš tam eno škatlo gratis Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
iztok 132 7. oktober 2007 Prijavi Deli 7. oktober 2007 Na čaje sem nor . Najraje imam zeleno vanilijo mmmmm... Iztok Citiraj http://www.wizards.com/magic/images/whatcolor_isblue.jpgTake the Magic: The Gathering 'What Color Are You?' Quiz. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
iztok 132 7. oktober 2007 Prijavi Deli 7. oktober 2007 božansko je Citiraj http://www.wizards.com/magic/images/whatcolor_isblue.jpgTake the Magic: The Gathering 'What Color Are You?' Quiz. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 7. oktober 2007 Prijavi Deli 7. oktober 2007 druidka, vidim, da si res čisto navdušena nad čaji. Ti bom OS-jala za nasvet, zdaj prihajajo (oz. so že) hladni časi. Prejšni teden sem šla v CHA. Hotela sem kupiti kakšen okus, ki ga še nisem sprobala. "Problem" je, ker si nazadnje vedno znova kupim jasminov zeleni čaj. No, tam sem videla, da imajo 3 vrste. En je nekaj čez 2eur, drugi 5 in tretji 10eur. Kakšna je razlika? Mi zna kdo povedati?Odločila sem se za sredino, ampak ne ločim Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vilamalina 7. oktober 2007 Prijavi Deli 7. oktober 2007 tisti, ki so dražji so iz bolj kvalitetnega dela rastline; imajo več listkov in manj stebelc (kar je seveda boljše). pa zdi se mi, da je cena tudi odvisna od tega kdaj je bil obran, ampak je tud zelo možno, da se motim.sicer pa jaz jutranje, tamočne, ki služijo bolj zbujanju, kot užitki kupim cenejše, tiste, ki jih pijem za gušt pa srednje ali pa dražje. po mojem si dobro nardila, da si jasmin kupila malo boljši. jaz sem ga dobila iz španije in je . Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 7. oktober 2007 Prijavi Deli 7. oktober 2007 Aha, tako je to! Hvala lepa! Ja, bila sem malce "gorenjka" in nisem hotela dati 10eur za 100g čaja, vsaj dokler ne izvem, v čem je fora. Jasmin je super, bom mal bolj raziskala tole Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vilamalina 7. oktober 2007 Prijavi Deli 7. oktober 2007 kupi si enkrat za finto 50g vrečko tapoceni jasmina (ali pa katerega drugega) in tadragega, ju probaj v dovolj kratkem obdobju, pa boš videla, da je razlika. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 7. oktober 2007 Prijavi Deli 7. oktober 2007 Bom. Dolgo sem kupovala čaje samo v navadnih trgovinah.Pa saj, nekateri so dobri, ampak potrebujem več vrečk za eno skodelico, da ima učinek Zdaj mi zalogo domačih čajev dela prijateljica. Ugotavljam, da se res bolje počutim. Zadnjič sem celo poskusila koprivo, pa tako se mi je upirala Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vilamalina 7. oktober 2007 Prijavi Deli 7. oktober 2007 Bom. Dolgo sem kupovala čaje samo v navadnih trgovinah.Pa saj, nekateri so dobri, ampak potrebujem več vrečk za eno skodelico, da ima učinek Zdaj mi zalogo domačih čajev dela prijateljica. Ugotavljam, da se res bolje počutim. Zadnjič sem celo poskusila koprivo, pa tako se mi je upirala viš, koprive pa jaz še nisem poskusila. razen zdanjič pomotoma z roko na travniku, ker se mi je zazdelo, da je melisa, pa sem jo še cel dan imela v lepem spominu. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Jaade 8. oktober 2007 Prijavi Deli 8. oktober 2007 Prejšni teden sem šla v CHA. Hotela sem kupiti kakšen okus, ki ga še nisem sprobala. "Problem" je, ker si nazadnje vedno znova kupim jasminov zeleni čaj. No, tam sem videla, da imajo 3 vrste. En je nekaj čez 2eur, drugi 5 in tretji 10eur. Kakšna je razlika? Mi zna kdo povedati?Odločila sem se za sredino, ampak ne ločim Razlika je v kvaliteti in v okusu - ta najcenejši je najbolj "osnovni" - kitajski zeleni čaj z jasminovimi cvetovi (pripravijo ga tako, da se plasti čaja izmenjujejo s plastmi jasminovih cvetov in tako ko čaj nekaj časa stoji pridobi okus po jasminu), ta srednji po ceni je malo boljši zeleni čaj, ki ga malo dlje časa pustijo stat z večimi plastmi jasminovih cvetov, ta najdražji pa so sami vršički, v katere ročno zavijejo jasminove cvetove - zaradi ročnega dela je tudi malo dražji. Če si ga nardimo v stekleni skodelici se lepo vidi, kako se kroglice v vroči vodi napihnejo in razprejo, notri pa je jasminov cvetek. Seveda pa je od okusa odvisno, kateri nam je bolj všeč - najlažje je izbrati čaj, ki nam bo všeč po vonju... čeprav je pa res da imajo eni čaji dosti drugačen okus kot vonj. Jaz sem trenutno na zelenih čajih - od zelenega yunnana, china gunpowder-ja do lung chinga, zelene pina colade,... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 10. oktober 2007 Prijavi Deli 10. oktober 2007 Prejšni teden sem šla v CHA. aha, imajo velko izbiro čajev. glede cenovne razlike so že itak razložili. jp, kvaliteta (ročno obiranje) in okus... da ne boš vedno pristala na zelenem jasminu , čeprav ta tudi meni najljubši in ga trenutno nimam, zaloga pošla ti priporočam še: yunnan green (tega ravno zdajle pijem), ginseng limona (mm, ful dober, meni zelo ljub, takoj za jasminom),japonska češnja (včasih sem ga najraje pila, pol našla jasmin), zelena vanilija. no, tile moji najljubši zeleni čaji.tudi pai mu tan je okusen, sicer je beli čaj.pred časom si privoščila formosa top fancy oolong, rdeči čaj. samo ga pijem samo občasno, je ful drag, 100g malo manj kot 12 evrov aja, Naja01, v ponedeljek si ravno pospravljala omaro s čaji, tak da malo vidla, kaj sploh imam. ko si spraševala za ajurvedske čaje,ti priporočam, da greš v cha in si jih tam nabaviš. imajo ajurvedski čaj za poživitev, ravnovesje pa pomiritev. vse tri imam doma. pa sem čist pozabla na to 100g čaja stane malo manj kot tri evre. sem si pa danes, poleg zelenega, skuhala liter melise Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.