santos 6. december 2007 Prijavi Deli 6. december 2007 pa čuj ... meni se zdi, da ja. ja, pa malo rumčka zraven, ne? Ne pijem alkohola, ne kadim, ne prklinjam in ne sexam več. Hec, v glavnem Ruma ne maram, alkohol pa ni več zame, sem prestar za take reči. To smo počeli v najstniških pa vse do včeraj. Treba se je zresnit in živeti zdravo življenje. Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. december 2007 Prijavi Deli 7. december 2007 o hej, kok zivahno v Cajih. ma jaz se kar strinjam z davidoffom oz. mam tud jaz najrajs 'mete pa melise...' tud jaz nisem prevec za te vanilije in cokolade....pac zelisca da so, ono so ze neki dodatki pa tko...se mi zdi, da ce mas RAD caj, da ne rabis met tok teh dodatnih okusov zraven. belega caja nisem se probala (pa mi se ne slis kej rpevec atraktivno za caj) pac pa tud jaz shizim na rdeci caj - rooibos in rud jaz mam najrajs cool lemon. sej ga vsake tolk kdo omeni tukaj v cajih, pol pa ene par jih/nas prileti pa mal se pogovarjamo.....mislim da je zagotovo vsaj Druidka ga ze omenla in hvalila. sama mam najrajs zeliscne caje (jih pogosto sama namesam, manj pogosto pa sama nabiram ) in jih pijem brez vsega.Brez cukra itak (ker ga ze nekaj let ne uporabljam - rjavega, belega pa itak ze 15 let ne), ponavadi pa tudi brez medu - slednjega uporabljam samo ali predvsem v zdravstvene namene.Skratka, vroca voda z okusom po zeliscu, k je blo not - to men najbolj sede. Z mlekom redke caje pijem, mi ne pase tok mlek v caj, no nekatere oz. vcasih pa jih tud. vsec mi je pa 'cist navaden' earl grey. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 7. december 2007 Prijavi Deli 7. december 2007 Pijem bezgov čaj, naj bi bil dober tudi za izganjanje vročine. z medom in limono. Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 7. december 2007 Prijavi Deli 7. december 2007 Aha, z dodatki bi pa lahko tudi jaz kaj poskusila. Katerega imaš z dodatki? Kar sama zmešaš ali je že kupljen? Melisa paša noter?ko sem si zjutraj kuhala čaj, se spet na tole spomnila. si danes skuhala nek t.i. wellness čaj za sprostitev: pa je notri rooibos in melisa, tak da Druidka, se mi pridružiš v čajnici? bi, z veseljem, če bi le bila v lj. cukra itak (ker ga ze nekaj let ne uporabljam - rjavega, belega pa itak ze 15 let ne), ponavadi pa tudi brez medu - slednjega uporabljam samo ali predvsem v zdravstvene namene.Skratka, vroca voda z okusom po zeliscu, k je blo not - to men najbolj sede. jp, to pa itak. meni tudi ni dobro, če je v čaju sladkor ali pa kaj drugega. se mi zdi, da takile dodakti uničijo čaj. pač, moje mnenje. pa všeč mi je, ko si napisala: vroča voda z okusom po zelišču a veš, da si čist prav napisala?ker čaj lahko poimenujemo samo one, ki so pravi čaji (črni, zeleni..) ne pa t.i. zeliščnih ravno eno knjigo o čajih spet berem si pa zdle skuhala skodelico zelenega jasmina, pa še eno skodelico črnega. sicer ne maram kaj posebi črnih, samo tale mi je kar dober, darilo iz indije Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 7. december 2007 Prijavi Deli 7. december 2007 bi, z veseljem, če bi le bila v lj. bom šla in bom mislila nate, pa mogoče še kakšnega zate spila. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 7. december 2007 Prijavi Deli 7. december 2007 ko sem si zjutraj kuhala čaj, se spet na tole spomnila. si danes skuhala nek t.i. wellness čaj za sprostitev: pa je notri rooibos in melisa, tak da Aha, potem pa bom provala, ko porabim tega od Tekkanne. Res, si prava mojstrica za čaje in koliko jih spiješ. Te tudi na splošno zelišča zanimajo? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 8. december 2007 Prijavi Deli 8. december 2007 bom šla in bom mislila nate, pa mogoče še kakšnega zate spila. kar glej, da boš šla.pa če boš se kaj v celju ustavljala, pa sporoči! Aha, potem pa bom provala, ko porabim tega od Tekkanne. Res, si prava mojstrica za čaje in koliko jih spiješ. Te tudi na splošno zelišča zanimajo? pa, itak da me zelišča zanimajo. ko bom velka, bi rada mela svoj mini zeliščni vrt sicer pa najraje pijem čaje, sokov nekako ne maram, tak da čaji in voda aja, zdle pijem pa zelenega ginseng limono Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. december 2007 Prijavi Deli 8. december 2007 jp, to pa itak. meni tudi ni dobro, če je v čaju sladkor ali pa kaj drugega. se mi zdi, da takile dodakti uničijo čaj. pač, moje mnenje. pa všeč mi je, ko si napisala: vroča voda z okusom po zelišču a veš, da si čist prav napisala?ker čaj lahko poimenujemo samo one, ki so pravi čaji (črni, zeleni..) ne pa t.i. zeliščnih ravno eno knjigo o čajih spet berem si pa zdle skuhala skodelico zelenega jasmina, pa še eno skodelico črnega. sicer ne maram kaj posebi črnih, samo tale mi je kar dober, darilo iz indije potem mava pa zlo podoben tako okus kot tud odnos do caja. a tko.. ja sej, dejansko je to tko... voda z zelmi.saj nekaterih niti ne zavres (recimo tavzentke, k jo das v hladno vodo pa das na plin sam do tik pred vretja). Jaz mam tud najrajs zeleni caj in sploh pa SHIZIM (cist x!x) na jasmin!Obstaja en (morda dragon nekaj), k so listici zviti v take kuglice in se pol razpre in pac napoji in RES je boljsi (ne zato k je med najdrazjimi, ampak res se pozna razlika), ne mors verjet, kaksen caj!!!Uh si me spomnila na jasmin, ga ze dolg nimam.Morda pa si tegale ubodem za NL....sej mogoce se bo kdo spomnil imena. jaz tud ne pijem sokov, razen izjemoma (recimo mi nekaj rece, da rabim in si kupim pesin sok.... al pa kaj tacga).Mi ni nic za sok.Jaz tud vodo pa caj, to me edin odzeja oz. v tem smislu zadovolji.Poleti si dam meto pa limono al limeto kar v vodo pa to pijem, ali ce kdo prinese gore ringlojev al cesa tacga, pa skuham kompot, pa mam sam vodo (k kuhanega sadja ne jem, sam pijem) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 8. december 2007 Prijavi Deli 8. december 2007 kar glej, da boš šla.pa če boš se kaj v celju ustavljala, pa sporoči! pa, itak da me zelišča zanimajo. ko bom velka, bi rada mela svoj mini zeliščni vrt sicer pa najraje pijem čaje, sokov nekako ne maram, tak da čaji in voda aja, zdle pijem pa zelenega ginseng limono Potem pomarančo obvezno poješ, si je nikoli ne stisneš? Meni je pa zelo dobra stistnjena, nikoli je ne jem krhljev, razen mandarin. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 9. december 2007 Prijavi Deli 9. december 2007 Ravnokar si kuham Veseljaka. p.s.Upam, da bom zdržal do pol pete ure. na dvoboj v boxu. Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
X~EDGE~X 10. december 2007 Prijavi Deli 10. december 2007 Sam, si kupujem zeleni čaj v listih...ki je dovolj močan za 2 X prekuhati, brez mleka in kakšnih drugih additivov.....vse skupaj ene 3 X na dan v malih kitajskih šalčkah, brez čaja bi pomoje umrl... Citiraj ...kupujemo stvari, ki jih ne potrebujemo, za denar, ki ga nimamo in vse to zato, da bi naredili vtis na ljudi, ki jih ne maramo... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 12. december 2007 Prijavi Deli 12. december 2007 Pravkar pijem turški jabolčni čaj z limeto in jogurtom zelo dober! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 27. december 2007 Prijavi Deli 27. december 2007 Ravnokar pijem regrat in meliso. Saj ne da je dobro , vsaj zdravo pa je. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aandreja 28. december 2007 Prijavi Deli 28. december 2007 Meni pomaga pri uravnavanju žlez(najbrže je tu tudi ščitnica) napitek iz čaja s kombučo.Vse o njej najdete na tejle strani - http://www.m-dotik.com/Kombusa.htm.Popijem jo 3x na dan - zjutraj na tešče in dvakrat po obroku(po kosilu in po večerji). Citiraj poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 10. januar 2008 Prijavi Deli 10. januar 2008 Pravkar pijem cokoladni cajcek , hvala Conti . Nimam pojma, ce tule v Mexico Cityju tudi obstaja kaksna trgovina s pravim cajem. Verjetno obstaja, samo najt je treba, moram pa priznat, da v ogromnih trgovinah nimajo velike izbire cajev. Kamilico, pa kaksen instant pravi caj in to je to . Mislim si, da mogoce kje obstaja specializirana trgovina, samo najt jo je treba.. Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 17. januar 2008 Prijavi Deli 17. januar 2008 jaz pa mal važna ko takle kdaj šla v cha si nabavit novo zalogo čajev, vedno gledala one čajnike. in vedno rekla, da ko bom pa velka pa bogata, si ga bom pa nabavla.zdaj pa ga dobla kot darilo pa še dva od treh najljubših mojih čajev, japonsko češnjo in ginseng limona aja, pa zdle seveda pijem čaj. iz novega čajnika Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 18. januar 2008 Prijavi Deli 18. januar 2008 še vedno važna gledam zdle cha-jevo brušurco o čajih. grem jutri tja, pa si bom kak čaj nabavla Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 28. januar 2008 Prijavi Deli 28. januar 2008 Mora bit lep ta tvoj čajnik, da si še vedno važna. Jaz pa pijem zadnje čase čaj tudi čez dan, meto. Nekako mi gre v slast. Mogoče je to muha enodnevnica pri meni, ne vem. Kar zalaufala sem s čaji . Si moram omislit kakšno res dobro in zdravilno kombinacijo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 29. januar 2008 Prijavi Deli 29. januar 2008 jst pa zadnje leto skoz pijem caje. Cca, 2 ali vec x dnevno.Vecinoma zjutraj zelene (china gunpowder, sencha, matte in druge...).vcasih beli caj in redko crni caj z mlekom.Popoldan veckrat matte, ker nima teina.Zvecer ali polpoldan pa caj maline, sivkin caj, bezek, domaci (mesanca) wellness (mesanca), primorski (mesanca), kamilice, meta, lipa, kopriva (fajn za ciscenje krvi), melisa, veseljak (mesanca) in druge. vecina so domaci in biolosko pridelani (kar se zelo cuti v okusu). Nekaj kupljenih pri eko-kmetih in nekaj v trgovini kalcek. Nekaj dobljenih od nabiralcev, nekaj kupljenih drugje.skratka caji so kul! prava mera je zdravilna mera! Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 29. januar 2008 Prijavi Deli 29. januar 2008 Mora bit lep ta tvoj čajnik, da si še vedno važna. Jaz pa pijem zadnje čase čaj tudi čez dan, meto. Nekako mi gre v slast. Mogoče je to muha enodnevnica pri meni, ne vem. Kar zalaufala sem s čaji . Si moram omislit kakšno res dobro in zdravilno kombinacijo.jp, mal sem pa res važna meto jaz navadno pijem ob večerih.ti se kar zalaufaj s čaji skratka caji so kul! aneda, da so tudi jaz zjutraj pijem zelene čaje (navadno jasmin, jap. češnjo, ginseng limono) pa beli čaj.si me pa spomnil, da imam matte doma. čist pozabla.pa kak sadni čaj tudi.pa zeliščni.sem si prej za čez dan skuhala čaj iz zeli ovsa in koprive.skratka, obožujem čaje Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 29. januar 2008 Prijavi Deli 29. januar 2008 sem si prej za čez dan skuhala čaj iz zeli ovsa in koprive. kera grozota; že sam oves al pa sam kopriva sta nagravžna vsak zase, skp mora bit pa đzazno sem si enkat skuhala ajdov čaj (naletela enkat na njivo cvetoče ajde, jo nabrala-beri ukradla, posušila, narezala za čaj...celo skuhala za čaj...okus pa blazota :xx!: čist moknatoajdov okus...) tak da nism jst za te okuse, pa je lah še tooooooook zdravo. Mrbit, če bi bila napol hin, bi ga pa spila aja, če koga zanima: ajdov čaj je dobr za žile (krčne)-krepi steno žil in tega. tko da...spoštujem vse, k spijejo (in zraven še uživajo!) v teh blazotnih okusih Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 29. januar 2008 Prijavi Deli 29. januar 2008 kera grozota; si te nekako kr predstavljam, kiro faco si naredla evo, ravno pijem oni čajpa mi je prav dober, moram reči Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 29. januar 2008 Prijavi Deli 29. januar 2008 ma kopriva sploh ni slabega okusa men.ponavadi domace caje (ko niso prevroci sladkam z medom), tako postane okus drugacen. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 29. januar 2008 Prijavi Deli 29. januar 2008 http://24ur.com/naslovnica/servisi/vizita/...127_3115726.php Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 30. januar 2008 Prijavi Deli 30. januar 2008 se strinjas z napisanim? Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.