Taryana 3. maj 2011 Prijavi Deli 3. maj 2011 the best! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. maj 2011 Prijavi Deli 3. maj 2011 Thanx! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Taryana 4. maj 2011 Prijavi Deli 4. maj 2011 haha hvala ne bom Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. maj 2011 Prijavi Deli 12. maj 2011 Zdajle prvič pijem ginseng z limono in je zlo zanimiv okus, mi je všeč. (ginseng sem že pila, samo ne v mešanici).Mislim da sem pa dala mal premal čaja, a pustila mal predolgo (k se mi nekaj ne zdi čist prav). Pol sem ga pa zdajle še našla na netu: Ginseng z limono Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sakatumi 13. maj 2011 Prijavi Deli 13. maj 2011 par dni nazaj kupil nepalski oolong,nisem ga še probal,prav tako en tajvanski oolong (dong ding).in pa seveda puerh,letnik 2005.zdaj pijem puerh letnik 2002 in je odličen 1 Citiraj To the mind that is still, the whole universe surrenders. (Lao Tzu) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 15. maj 2011 Prijavi Deli 15. maj 2011 Včeraj sem dobil jasminovega. Odličen, pa še diši kot v nebesih.... 2 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. maj 2011 Prijavi Deli 15. maj 2011 (men je zakon jasminov, a maš unga v kuglicah? ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 15. maj 2011 Prijavi Deli 15. maj 2011 ..a maš unga v kuglicah? )Ne, navadni lističi. Tisti s kroglicami je čaj iz asteroidov. for.muscles.press Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. maj 2011 Prijavi Deli 15. maj 2011 ne štekam? Mislila sem tega: Dragon pearl Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. julij 2011 Prijavi Deli 17. julij 2011 saj je kar škoda da ni posebne teme...no kakorkoli... Zadnje dni pogosto kuham ingverjev čaj. Ful mi paše. Je učinkovit pri vsem mogočem (no meni je všeč tudi zaradi okusa in mi ga je všeč piti, tudi če ne bi bil spet tako zdravilen ); pomaga pri vseh prebavnih težavah (po eni strani učinkuje proti driskam, po drugi pa lajša prebavljanje in izločanje, odpravlja napenjanje), pomaga pri glavobolu, je antiseptik, antioksidant, čisti jetra in ledvica, dober je proti otekanju, zastajanju vode, učinkovit je tudi pri revmi oz. artritisu... itd. itd. skratka, ni da ni. Menda pa celo učinkuje kot blagi afrodiziak. meni je zakon. (pa čeprav je zelo jin, podobno kot npr. česen) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. avgust 2011 Prijavi Deli 20. avgust 2011 jaz pa dons po dolgem času spet pijem jasmin. Mega. sem že pozabila kolk šizim. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sakatumi 26. september 2011 Prijavi Deli 26. september 2011 (popravljeno) pu erh je še vedno kralj Popravljeno 26. september 2011 -> sakatumi 1 Citiraj To the mind that is still, the whole universe surrenders. (Lao Tzu) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. september 2011 Prijavi Deli 26. september 2011 meni je tudi zakon pu erh. (menda je dbest za jetra... pa seveda še za kup drugih zadev.Jaz sem v Španiji probala enega v eni mešanici -česar sicer ne maram preveč, mi je boljši tak čaj sam-, pa je bil res nadmega ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. september 2011 Prijavi Deli 26. september 2011 ( super, rman je za VSE!! mega izbira! Kopriva je pa tud za zlo velik, nad čisti kri in fino je, k se jo da podturit v vsak čaj, clo tamali ne opazijo.. nima zelo izrazitega okusa, ok, takega mal zemeljskega pa *dušičnega* al kakšnega.odplavlja te snovi... samo je blag okus. Zelo dobra izbira za pucanje in vse živo. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
AirMax 27. september 2011 Prijavi Deli 27. september 2011 Čaj večinoma pijem pozimi, da me pogreje ali pa ko sem boln.. Metin čaj je zakon! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sakatumi 29. september 2011 Prijavi Deli 29. september 2011 zeliščni čaji so tudi super ja nazadnje sem pil eno mešanico (domačo) bezga,koprive,lipe,rmana in ognjiča.super zadeva Citiraj To the mind that is still, the whole universe surrenders. (Lao Tzu) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 1. oktober 2011 Prijavi Deli 1. oktober 2011 včeraj sem kupila ingver z limono (ingver pogreje, deluje tudi protibolečinsko in protivnetno) ... ga sladkala z medom ... prav sladko sem zjutraj pa brusnice Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. oktober 2011 Prijavi Deli 1. oktober 2011 men je tud mega ingver! prav paše mi.mogoče si ga bom pa pol prirpavila. pa tud zeliščni mi pašejo, meta, vse, samo sem pa dobila iz Bolgarije eno mešanico, k je zgledala nad obetavna, ognjič je notri (celi cvetovi) itd...sam ni preveč dober, je tak sladkast, morda je kak janež not, ti okusi pa men niso preveč všeč (janež, koromač itd.) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larisa22 1. oktober 2011 Prijavi Deli 1. oktober 2011 ingver je zakon, pa še full zdrav jehttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_thumbup.gif, ponavad kupm korenino ingverja, pa si pol nardim iz tega čaj, pa je full dobr, pol pa še med notr in je http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/yuma.gif Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. oktober 2011 Prijavi Deli 1. oktober 2011 a ne? ful dober pa ful zdrav. (ja sej jaz mam tud še en pis enega gomolja) moji matki naštimam čaje za srce, za pritisk in vse živo in ji ful pomaga. zadnjič je mela ful visok pritisk pa srce ji je čudno delalo, pa je dva čaja spila pa je blo prec boljš.Tako da zdej kar pridno pije te moje čaje (tud zelene in mate in vse) in pravi da sej so vsi dost ok, razen ingver pa da res ne. K je rekla, da 'njo' peče. sem rekla, ja sej tak pač je. ona je pa mislila da je kej narobe al pa kej. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larisa22 1. oktober 2011 Prijavi Deli 1. oktober 2011 ja enim okus ingverja ne paše, k jih peče, sam men je pa lih to fajn, da mal peče, mam rada take neobičanje okusehttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_big.gif Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. oktober 2011 Prijavi Deli 1. oktober 2011 men je tud glih to všeč, da zapeče in tud maram neobičajne okuse (razen koromača ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larisa22 1. oktober 2011 Prijavi Deli 1. oktober 2011 men je tud glih to všeč, da zapeče in tud maram neobičajne okuse (razen koromača ) men tut to full ušeč, da zapečehttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_clown.gifhttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_thumbup.gif Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sakatumi 3. oktober 2011 Prijavi Deli 3. oktober 2011 1x sem probala ta ingver, ker naj bi pogrel (mi je rado mraz), pa ni bilo nobenega učinka. Pa še okus je bolj švoh.Trenutno pa sploh ne pijem čajev, mi ne paše nič.... samo voda zanimivo,kako ljudje takoj zgubimo upanje,če samo enkrat nekaj poizkusimo in nima učinka.seveda prvič ne bo učinka.tudi ko se z gaziranimi pijačami (in ostalimi škodljivimi snovmi) zastrupljamo,nimajo učinka čez noč, oz.takoj.nič se ne zgodi čez noč.kot je edgar cayce govoril,ljudje se moramo naučiti potrpežljivost. Citiraj To the mind that is still, the whole universe surrenders. (Lao Tzu) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dayo 17. oktober 2011 Prijavi Deli 17. oktober 2011 A se bele omele res ne sme prekuhavat oz. sploh namakat v vreli vodi?? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.