Pujsita 20. september 2004 Prijavi Deli 20. september 2004 Jst pa nism glih 'fan' za čaje :o|o: Ti maš šipek, hibiskusu, kamilica, variante Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 20. september 2004 Prijavi Deli 20. september 2004 Tak, da če slučajno ne bi vedel - dobro, da je Janja tu.. Pri nas je tudi moja boljša polovica nekam na čaje prešalatala...pravi, da ga po kavi želodec in ne vem kaj še vse boli.Celo v čajnice že hodi (kje je tisti šokiran smajli?? ) In celo zeleni čaj nabavil..le da ga ubogi revež sam pije. Jaz se od kave ne dam.In od mojih zeliščnih tudi ne. V jagodah sem imela molje Sramota...in ful jezna bila. Vse vstran vrgla in preverila, če ni še kje drugje ta golazen zavandrala...pa ni no. Medeno deteljo nabrala.Hmelj tudi.Rman, šipek..meto..to bomo pili pozimi Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 20. september 2004 Prijavi Deli 20. september 2004 A ga po kavici zgagica daje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 20. september 2004 Prijavi Deli 20. september 2004 Ne vem..zgaga menda.Itak ima probleme z želodčkom. Živčki in to ) Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 20. september 2004 Prijavi Deli 20. september 2004 Poglej si na mojem forumu, kako se zgaga odpravlja, potem ga pa prijetno preseneti Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 20. september 2004 Prijavi Deli 20. september 2004 Sol, kaj pa drugega No, tam sem še mimogrede prebrala nekaj o parezi - tudi jaz sem jo imela - pomagal pa je naravni šok - porod. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 20. september 2004 Prijavi Deli 20. september 2004 No, tam sem še mimogrede prebrala nekaj o parezi - tudi jaz sem jo imela - pomagal pa je naravni šok - porod. Tebi že lahko, tvojemu pa ne more Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 20. september 2004 Prijavi Deli 20. september 2004 Islandski lišaj izredno dobro uravnoveša imunski sistem in ostalo. Meša se pa z nečim, da mu da okus, ker ta lišaj je brezokusen in skoraj brezbarven. Vsa živa farmacija ga uporablja. Sem videl v Cityparku da ga imajo, ampak ne verjamem, da je pure, pa še zmešan je že z drugimi stvarmi. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 30. september 2004 Prijavi Deli 30. september 2004 Jaz sem pa dons na zeliščnih čajčkih - metka cvetka pa kamela , prehladi čist dehidrirajo, sam ej pa treba skoz na WC hodit . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 30. september 2004 Prijavi Deli 30. september 2004 Ja kdaj bo spet kakšen čaj.... ...obožujem čaje...bo treba skok v čajnico narest Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 30. september 2004 Prijavi Deli 30. september 2004 Hm,js mam tud čaje rad, še bl pa čajanke! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 30. september 2004 Prijavi Deli 30. september 2004 obredno pitje čaja Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 30. september 2004 Prijavi Deli 30. september 2004 Jst pa sam, če fine guspe pridejo . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 30. september 2004 Prijavi Deli 30. september 2004 Ka pa en fin gospod! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 30. september 2004 Prijavi Deli 30. september 2004 Hm, o tem pa Astrid ni nič pisala (una k se na Piko Štunfo spozna). Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Chandra 30. september 2004 Prijavi Deli 30. september 2004 Čajčki ja, zdaj je že taprav čas za to, da te pogrejejo in njihova aroma sprosti... Obožujem vanilijev črni čaj, z mlekom, pa pozimi ful paše kakšen s cimetom Citiraj Moja domača stran Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosmic girl 30. september 2004 Prijavi Deli 30. september 2004 Pred kratkim sem odkrila zelenega jasminovega od Twinningsa. mnjamsi! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 30. september 2004 Prijavi Deli 30. september 2004 Hm, o tem pa Astrid ni nič pisala (una k se na Piko Štunfo spozna).Pol pa nč, pa ne bom čaja pil z vami! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 30. september 2004 Prijavi Deli 30. september 2004 Ja kdaj bo spet kakšen čaj.... ...obožujem čaje...bo treba skok v čajnico narest V MB je tud ena fajna...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 1. oktober 2004 Prijavi Deli 1. oktober 2004 Dons sem spet borovnico-jogurtek Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 1. oktober 2004 Prijavi Deli 1. oktober 2004 Pred kratkim sem odkrila zelenega jasminovega od Twinningsa. mnjamsi! full dober! Meni tudi! Samo a si opazila kok se na skodelico prime?A se tolk fejst tud na zobe? Hm...... Kava je mačji kašelj pa pravijo tud da obarva zobe, ta se pa prav prime gor na keramiko..tko da ga full težko dol zdrgneš.. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 4. oktober 2004 Prijavi Deli 4. oktober 2004 Njams, jasmin čajček glihkar stekel po grlu mal za osvežiti se . Pismu Contes kuriš s tistim smetano - čokoladnim, takoj naslednji nakup bo tak čajček . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 4. oktober 2004 Prijavi Deli 4. oktober 2004 najboljsh chaj je iz hmeljaprimerno ohlajen 666 -ou na rilc Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 4. oktober 2004 Prijavi Deli 4. oktober 2004 če bi bil kak drug komentar, bi me svinjsko presenetil... Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 4. oktober 2004 Prijavi Deli 4. oktober 2004 če bi bil kak drug komentar, bi me svinjsko presenetil... jebigache ti je pa tko fino cmoke na rilc limat 666 zlomkou....ne more iz svoje kozhe....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.