Pujsita 4. oktober 2004 Prijavi Deli 4. oktober 2004 Pa res ne Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 4. oktober 2004 Prijavi Deli 4. oktober 2004 Pred kratkim sem odkrila zelenega jasminovega od Twinningsa. mnjamsi! full dober! Meni tudi! Samo a si opazila kok se na skodelico prime?A se tolk fejst tud na zobe? Hm...... Kava je mačji kašelj pa pravijo tud da obarva zobe, ta se pa prav prime gor na keramiko..tko da ga full težko dol zdrgneš.. od twinningsa probi še zeleno vanilijo+mint..ta je tud kar se tiče pa obarvanja zob-čaj, predvsem črni jih tudi zelo obarva.. Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 9. oktober 2004 Prijavi Deli 9. oktober 2004 Si bom tudi jaz šel sedaj šipkovega skuhati, spil sem že kavo pre uro, amapk ne vso, zjutraj mi ne paše več piti kave :o|o: Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 9. oktober 2004 Prijavi Deli 9. oktober 2004 Ta mora bit tudi dober, samo kakšen okus imajo ti čokoladni, mi ni jasno, ko da bi pila čokolado, al kako? No itak naslednjič vzamem enega čokoladnega, ko je tok reklamiran Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 14. oktober 2004 Prijavi Deli 14. oktober 2004 Ne vem, ce je bilo ze pisano...ampak, a kdo kupuje caje na trgu? Posusene listke pac. No ze drugic se mi je zgodilo, da sem odprla pac skrinjico, kjer shranjujem caje in je bilo polno nekih crvickov, al nekaj podobnega. Iz trga pr tromostovju...ne vem no...Tako, da zdej v lekarni narocamo.. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 15. oktober 2004 Prijavi Deli 15. oktober 2004 ah jz k sm bl lene sorte kr filtr vrečke nabavlam... Zdej sem se spet navadla zeleni čaj zjutri doma spit preden grem... ful paše... neki toplega in da ni čist prazen želodec. No pa sem mela ene hude čaje, k so bli tko v lističih, sam mi jih je fotr prnesu iz cejlona. Tko da takih ne dobiš več... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 25. oktober 2004 Prijavi Deli 25. oktober 2004 vsako jutro pijem zeleni čaj, brez cukra z mlekom ( da je prej hladen) in mi ful dobro dene na prebavo. Sem ugotovila šele pol k ga nisem pila neki dni... ponavadi ga spijem in v roku pol ure... šibam na wc... takrat pa kr nič in nič... super je. še tko paše neki toplega zjutraj. janja maš kšn nov čajček? Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. november 2004 Prijavi Deli 9. november 2004 Danes sem obnovila svoje 'caje'.tavzentroze mi je zmanjkal, rooibosha tud, pa sploh vseh..Pa sem si kupila 7 cajev. tavzentrozo, kamilico, lipo, hibiskus, pa 3 rooiboshe - enega cool lemon, ki ga moram imeti za pitje cez dan, kajti voda je zadnje cajte se posebej zanic, danes probala borovnico, kul, a ostajam pri favoritu lemon.nabavla 'organskega', pomeni, samega, brez vsega in tko..Pa morda kak hibiskus not fliknem in skratka mal poeksperimentiram. Zanj ste me navdusile prav lunatke v tejle temi oz. tu sem si zapomnila in ko sem sla po jasmin, tam tole zagledam in recem, saj res, dajte mi tistole mal za pokazat pa za povohat (jaz vse voham, tudi ko kuham hrane ne okusam, pac pa skoz voham). No, skratka, cist shizim.Ugotovila pa sem, da zelo blagodejno deluje tudi v primeru trebusnih krcev in sploh zelodcnih in teh tezav. Kul. Zdajle pijem tega cistega, pa je dober... mi sede, se mi zdi zelo osvezilen. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 10. november 2004 Prijavi Deli 10. november 2004 jz pa kr še vedno vsako jutro mojega zelenčka... njam. ful paše nekej toplega zjutrej v želodček... da se lepo počsi prebudi. potem pa še kašno mandarinco... in wc kliče... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 13. november 2004 Prijavi Deli 13. november 2004 Ahhhh! Jaz pa ravnokar pijem prve požirke ajurvedskega čaja za uravnotežanje in moram rečt, da je sanjski! Kupila sem si ga v Cha v City Parku, po taki nori noči sem si mislila, da mi bo prišel prav... Pa ponavadi nisem ravno pristaš tako močno vonjajočih čajev (not v tem so: kardamom, sladki koren, koriander, komarček, ingver, popki rožnih cvetov), ampak tale je pa res hud. Mi je zdaj žal, da si ga nisem že včeraj naredila. Sezuva!!! Pa še kakšnega za poživitev si bom kupla V glavnem, priporočam. Poleti sem pisala, da mi Rooibos Chai (cimet je not) ful ne paše, no, sem ga včeraj spet mal povohljala in si ga naredila - v takem zimskem času cimet ful paše Ma rooibos je itak zakon, Marsa, jaz jih že skoz, odkar sem čaje odkrila, pijem. Sončna Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
blackie 15. november 2004 Prijavi Deli 15. november 2004 Jaz tud sam se rooibos in zeleni caj pijem ni lepsega zacetka dneva Citiraj Če hočeš najti zaklad, bodi pozoren na znamenja. Bog je v svet zapisal pot, ki ji vsak od nas mora slediti. Vse, kar moraš storiti, je to, da prebereš, kaj je zapisal tebi. P. COELHO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 11. december 2004 Prijavi Deli 11. december 2004 Pu-erh? Kaksen caj pa je to? Meni letos tko pašejo čajčki. Malo prej sem ga pila (in si opekla jezik :xx!: ). Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 11. december 2004 Prijavi Deli 11. december 2004 Jaz sem pa včeraj enega janeževega... Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 11. december 2004 Prijavi Deli 11. december 2004 Še eno vprašanje - kje kupujete te čaje, npr. čokolada pa smetana, pa rooibos s toliko okusi?? Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 11. december 2004 Prijavi Deli 11. december 2004 V čajni v stari lj, pa po novem tud v City Parku... Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tinqa 12. december 2004 Prijavi Deli 12. december 2004 Hojla, po doooolgem času se je tudi pri meni začela sezona čajev.Takšnih in drugačnih. Na začetku moje čajevske kariere je bil pri meni popularen Earl grey, ter broken orange. Po nekoliko poskusih še z drugimi čajčki iz skuine črnih čajev, sem trenutno nekako presedlala na zelene. Predvsem zaradi kopice prebranih člankov o zdravilnih učinkih zelenih čajev na zdravje. Prišla sem do spoznanja, da je pitje zelenega čaja pravzaprav nuja, za nekoga, ki se je odločil zdravo živeti. Sicer pa prave čaje dopolnjujem z janežom (onim iz Spara), kamilico, planinskim.Pitje čaja je zame obred, ko sem sama s seboj. In uživam v okusu in trenutku (saj poznate magdalenice?!). Kakor obstaja kultura pitja vina, tako obstaja tudi kultura pitja čaja. V teh mrzlih dneh v prihajajočem tednu pa vam vsem želim veliko lepih trenutkov.Naj bodo topli-s skodelico čaja v roki. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 22. december 2004 Prijavi Deli 22. december 2004 ja jz mam pa po novem zelenga z vanilijo... drugač mi je pa kr najbolš navaden zelen za zjutri... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 29. januar 2005 Prijavi Deli 29. januar 2005 Trenutno pijem zeleni čaj-vanilija.....mjami,ful paše Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 29. januar 2005 Prijavi Deli 29. januar 2005 Zdele pa Rooibos-čokolada in smetana....lih fajn za pred spanjem... Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 12. februar 2005 Prijavi Deli 12. februar 2005 a kdo ve keri je najboljsi za cirkulacijo?drgac nabavljam enga (ne zase) iz enga mesta iz srbije,sam tam raste ta rastlina.sam me zdej zanima kaj je pr nas na razpolago za cirkulacijo. Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 12. februar 2005 Prijavi Deli 12. februar 2005 Jaz baje še čaja ne znam skuhat Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
chameleon 12. februar 2005 Prijavi Deli 12. februar 2005 Jst tut dost zelene čaje pijem (najrajš green hooper pa jasmin), običajno zjutrej ob zajtrku eno skodelico (morm pa priznat, da zadnje čase za zajtrk sam še sadje jem-ni časa pred šolo prpravlat nevem kakšnga zajtrka. Zato je pa vikend tolk bolš). V Cha-ju v ljubljani je pa mami sam enkrat kupila neke čaje, pa so bli zanič :xx!: okus po plastiki ...bljak... sam še v čajnici v centru Kranja chameleon Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 13. februar 2005 Prijavi Deli 13. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Zdele pa Rooibos-čokolada in smetana....lih fajn za pred spanjem... mmmmm grem si jz mojga prpravt Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 16. februar 2005 Prijavi Deli 16. februar 2005 pa kaj res noben ne ve keri caj bi bil za cirkulacijo? Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tai-chi 18. februar 2005 Prijavi Deli 18. februar 2005 pu erh je sama sem si kupila par okusov tega čaja v Pragi, lotos, yetti in fitness ... mlajskPo kitajski tradicionalni medicini je zelo cenjen čaj z čistilnimi učinki, sama cutim da deluje, baje cisti jetra in pomaga pri hujšanju. fjst dober je tudi Mate sweet orange, za popoldan, ker ti zbistri um in te nekak tudi pomiri. Moram si zdaj privoščiti ta užitek pa še pavza je Citiraj Resnično ne more biti ogroženo.Neresnično ne obstaja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.