Guest SaTurNina 19. februar 2005 Prijavi Deli 19. februar 2005 ja..morm rect da sm si glih ucer kupla ta Gin Seng..ta zeleni caj z limono..ful je hud..in prov pomirjujoce deluje.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Šiva 20. februar 2005 Prijavi Deli 20. februar 2005 Ja jst pa občasno pijem Črni čaj z limono "najm njam"! Drgač mi je pa všeč tut sam Rooibos čaj! Citiraj Mi tle imamo se fajn če vam prav je al ne.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 25. februar 2005 Prijavi Deli 25. februar 2005 Jst sm pa trenutno čist napaljena na zeleni čaj z jasminom. Sam sm ga zgleda dons preveč spila (v celmu dnevu slab litr), k mi je zdej ful slabo. Matr, kok mi je bad! Kokr če bi se s kavo predozirala. Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vvv 28. februar 2005 Prijavi Deli 28. februar 2005 men so pa zelo dobri črni aromatizirani čaji (mango, kokos al pa irish morning) posebej za zjutraj... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. februar 2005 Prijavi Deli 28. februar 2005 jaz tud shizim na mango, na kokos mal manj, ampak mango je pa zakon, ga imam najraje. Pa mandljev mi je tud vsec. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. februar 2005 Prijavi Deli 28. februar 2005 Men tud, zmanjkalo rooibosa, ravno danes sem zadnjega spila.To je nor caj, celo pomaga za vse zive tezave, zakon!! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 1. marec 2005 Prijavi Deli 1. marec 2005 Rooibos....borovnica z belo čokolado... Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. marec 2005 Prijavi Deli 1. marec 2005 joj kaksno sr*** sem si dons pripravila - da ne bi kdo se tkole afnal!!!! Mi je zmanjkal cool lemon in tud borovnice, mam pa sam cisti rooibos, pa sem kao mal experiment., pa s hibiscusom naredila danes: :xx!: Bljek. x:Dx Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Binch 3. marec 2005 Prijavi Deli 3. marec 2005 Js sicer full ne maram čaja in ga zlo zlo redko pijem. Sm pa zdj našla črni čaj z okusom jagod, ki je pa z malce medu dejansko dobr... Citiraj I don't suffer from insanity. I enjoy every minute of it! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rdeča hrenovka 3. marec 2005 Prijavi Deli 3. marec 2005 Pri nas doma pa v bistvu skos pijemo caj..ni vazn letni cas. Jst ko sem zejna, pijem caj..mrzel seveda..prov dober je za odzejat. Caj mora bit pri nas vsak dan..tko smo se navadli. Al je topel za pogret al pa mrzel za odzejat..seveda je to domaci caj in vsebuje meto, sipek..vecinoma..in mogoce se ksna vrecka planinskega caja..zelo dobra mesanica..vcasih tud mal kamilic..okusno Citiraj ..le krila misli me neso.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 3. marec 2005 Prijavi Deli 3. marec 2005 Ja jst bi se tut kr mogla bolj navadit na čaj, ne maram ga ravno pretirano ampak zdaj sem odkrila enega, ki pa ni tako slab - sem zadnjič ravno na chatu razlagala da sem po njem čisto hiperaktivna. Ahaaa to je ROOIBOS! Pismo sploh nisem gledala na vrečko - no sem šla ravnokar prečekirat ker se verjetno čudno sliši da mi je zdaj potegnilo. Kolega je rekel da mi je prinesel čaj z okusom kuhanega vina pa sem si samo to zapomnila Ja...dober je, z medom in pomarančo zdej si ga grem narest, tako imam še za celo noč dela pa sem že konkretno zaspana Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 Sem si kupla ze zadnjic enkrat v Cha Mate caj..Pa danes sem se sla mal razvajat in zagledala slamco za pitje mateja in si jo kupila.. Zdej pa.. a ima kdo iz prve (argentinske) roke navodilo kako se ta caj pripravi?Kolk se ga da v loncek, kolk casa se ga pusti not... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 14. marec 2005 Prijavi Deli 14. marec 2005 uuu kaj pa če bi ti povedala kje se dobi in kok stane? Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 14. marec 2005 Prijavi Deli 14. marec 2005 Mene pa zanima, če se dajo čaji dobit tudi kje na Obali? Lep dan Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 14. marec 2005 Prijavi Deli 14. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>uuu kaj pa če bi ti povedala kje se dobi in kok stane? Cha Citypark, cena ne vem.. klasicna, okrog 600 sit mensezdi..Slamca (kovinska, s posebnim cedilcem - ni to kr neki ) pa 1350. Bucke nisem kupovala zraven, ker je to ze mal prevec zapravljanje.. No, navodila so pa taka:napolnis zjutraj bucko ali salcko do 3/4 s cajem, prelijes z vodo (ne sme sreti, kot za zeleni caj) in vtaknes not slamico in pijes (prvic ima bljak!! meni ful premocen okus). Pol pa cel dan samo prelivas caj z vodo, na novo in imas za cel dan.. Na koncu je ze prav fajn nezen okus, ravno prav za zvecer Evo, slikce... slamca ( ki se ji original rece bombilla) in cel komplet.. Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 14. marec 2005 Prijavi Deli 14. marec 2005 uuu zanimiv tole zgleda... bo treba še kšno info dobit Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 Bom kar tule postavila vprašanje, upam, da mi boste znali pomagati, oz. ne toliko meni...fanta, ki prejema močna zdravila, boli želodec, glede na to, da je verjetno razlog v zdravilih, me zanima kateri čaj bi bil poleg tužentrože še primeren - rman, preslica, samo preslica je za odvajanje vode ane, kar mu tud prov pride... help Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
PIJAkoma 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Bom kar tule postavila vprašanje, upam, da mi boste znali pomagati, oz. ne toliko meni...fanta, ki prejema močna zdravila, boli želodec, glede na to, da je verjetno razlog v zdravilih, me zanima kateri čaj bi bil poleg tužentrože še priemren - rman, preslica, samo preslica je za odvajanje vode ane, kar mu tud prov pride... help kamilica Citiraj [url="http://lilypie.com"][img]http://bd.lilypie.com/YsOMp1/.png[/img][/url] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 Janež pa komarček sta fajn za želodec, pa mogoče naj poje(pred tabletami) žlico kisle smetane-naredi oblogo na želodcu.... Ja preslica je pa dobra za kri- čiščenje in plemenitenje(vsebuje kremenčevo kislino), pa še odvaja vodo...da se pa pa fajn pomagat s homeopatijo- če te zanima javi....Upam in želim mu, da ga čimprej neha boleti Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 19. marec 2005 Prijavi Deli 19. marec 2005 Julijana hvala glede homeopatije - mene zanima,s eveda, samo ne vem, če bi njegove starše. Za čaje sem pa že javila, tnx Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 19. marec 2005 Prijavi Deli 19. marec 2005 uh... earl grey... darjeeeling.... roiboos pa divja češnja...črni seveda....z mlekom...pa kak kokos....ipd...vanilija.... njam:D Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
NATHY 24. marec 2005 Prijavi Deli 24. marec 2005 PRI NAM DOMA PA POGOSTO KUHAMO KOPRIVIN ČAJ. BAJE JE FUL ZDRAVILEN.DRUGAČE PA JAZ OSEBNO NAJRAJE PIJEM JAGODNI ČAJ Z VEJICO ŽAJBELJA. HMMMM, JE TO FINI OKUS. PO ŽELJI GA SLADKAM Z ŽLICO MEDU ALI PA RJAVIM SLADKORJEM. JE VREDNO GREHA. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 Rooibos z okusom pomaranče.... mmmmm.... (mi zadnje čase ful paše doma, da si ga ne sladkam ) Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 27. maj 2005 Prijavi Deli 27. maj 2005 Znanstveniki ugotavljajo, da ima zeleni čaj zelo močan učinke na zdravljenje raka. Zaradi antioksidantov ima zeleni čaj varovalno funkcijo proti raku. Vendar so sedaj ugotovili, da zeleni čaj vsebuje tudi snov, ki prepreči razvoj molekule, ki igra zelo pomembno vlogo pri nastanku raka. Molekula znana pod imenom aryl hydrocarbon (AH) receptor, ima sposobnost aktivirati gene, vendar ne vedno na pozitivni način. Tobačni dim in dioksini povzročijo delovanje molekule na drugačen način in posledično molekula sproži nastanek nevarne genske aktivnosti. Znanstveniki iz Univerze Rochester so ugotovili, da dve sestavine zelenega čaja ovirata aktivnost AH molekule Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 27. maj 2005 Prijavi Deli 27. maj 2005 Jaz pijem zjutraj v službi vsak dan najmanj tri skodelice zelenega čaja in liter vode....Mi je že kar nekako prešlo v navado in brez ne zdržim.... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.