Damijan Ditner 6. januar 2016 Avtor Prijavi Deli 6. januar 2016 zaznati mi je cinizem, ki je ponavadi odlika modrih, kadar so pa cinični pokrovitelji, potem ni v redu. Švicarji in Finci ni enako Slovenci in Bosanci ni enako niti Italijani inu Grki, celo Španci inu Francozi ne UTD bi pa kamot lahk uvedla Savdijska Arabija, tko kot ga ima neke vrste Brunei in pa tudi ZAEče se zastopmo če danes v prekmurju odkrijejo nepresušljiv izvir nafte, potem lahko celoten profit od prodaje le te država, ki ustvarja orenk presežke nameni UTDju.... Kr takrat bo glih vseeno al bo kdo delal al ne.. in se nihče ne bo sekiral če kdo dela al pa ne, in nihče ki se mu ne bo dalo delat ne bo živel na račun tistega ki dela..Saj ,načeloma imaš prav....... Že vseskozi pa hočem povedat naslednje:Lahko bi se šli UTD, OED,.....karkoli že pač, karkoli, kar bi pripomoglo k boljšemu jutri, vendar dajmo razumet, da se nič od naštetega ne bo zgodilo dokler,( kot si napisal, če bi imeli denar-- potem bi bilo čisto vseeno kdo dela, in kdo ne),toda mi denarja NIMAMO ( ko gre za preživetje, socialni minimum......), IMAMO ga pa na pretek, kadar gre za neumnosti, korupcijo........ Nimam v mislih Indijekoromandije, kjer bi se vsi redili, poležavali, in zapravljali ,delal pa nihče.Se pa zavzemam za to, da, če se zavedamo ,da imamo finančni primanjkljaj, dajmo se potem tudi z denarjem obnašat temu primerno. In še zmeraj ne vemo , koliko denarja obrne elita mesečno.Policistom je problem dat, kar bi morali dobiti, ni pa problem nekaj milijard ,ki ji damo mi. 1 Citiraj Damijan D Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Silvija 6. januar 2016 Prijavi Deli 6. januar 2016 Včeraj sem, ob prispevku o neupravičenem izplačilu dodatka za stalno pripravljenost na univerzah, razmišljala kako različni pristopi so, glede na to, kdo je naredil napako. Pred časom nazaj so navalili na medicinske sestre, ki so jim napačno preračunali prehod na nov plačni zakon v javnem sektorju in posledično premalo trgali plačnega nesorazmerja. In so morale vračat. Čeprav vsi vemo, da je večina njih marljivih in srčnih mravljic, z delom v turnusih, ampak ne, pri njih se ni mogla upoštevat "nezlonamerna napaka". Pa še same si niso tega obračunale. In sem priča, na svoji koži, da nihče, oziroma samo velecenjeni teoretiki, ki so to zgruntali, v tistem cajtu ni kapiral, kaj naj bi pomenil izračun plačnih nesorazmerij. Bolj zakompliciranega prehoda ama do Bantustana ne najdeš, pa če z povečevalnim steklom iščeš pri belem dnevu...http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/huh.png . Tako da, napake v preračunih, brez tega bi uspel kvečjemu Ajnštajn, če sploh ... http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/horro-cb.jpg 3 Citiraj Všeč mi je Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Damijan Ditner 6. januar 2016 Avtor Prijavi Deli 6. januar 2016 Gre ravno za delitev tistega denarja ,ki mi gre najbolj na živce. Spet ste delili naš denar, mamu vam vidim!Ni dovolj, da so že vaše plače neprimerno visoke, glede na stanje v državi? In vi ste tisti, ki bi naj bili vzor vsem ostalim?Drugače pa..........glede na to kakšna elita vodi našo državo, smo ovčice začuda kar normalne. Citiraj Damijan D Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gold 6. januar 2016 Prijavi Deli 6. januar 2016 počakaj, da prvemu fursovcu odleti glava od sekire http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/yes.gif 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Damijan Ditner 7. januar 2016 Avtor Prijavi Deli 7. januar 2016 Očitno brez sekire,res ne bodo dojeli kdo ,in zakaj jih plačuje! 1 Citiraj Damijan D Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pico Della Mirandola 7. januar 2016 Prijavi Deli 7. januar 2016 Očitno brez sekire,res ne bodo dojeli kdo ,in zakaj jih plačuje! Ja sam tole je kolateralna škoda zastonj šole, zastonj srednje šole, zastonj faksa.. A se vam sanja kolk dnarja bi bilo manj potrebno pobrat prek FURSA če bi to preglomazno in neefektivno šolstvo uredil..Seveda tudi nekatere agencije, urade za, zavode za, pa tut kako ministrstvo manj ne bi škodlo da je. Ampak ne, mi po slovensko najprej po davkariji.Davkarija mora pobrat tolk dnarja, da lahk vaši froci zastonj študiraja in da je tisti ki odpira šole v vsakem zaselku za to plačan.. Vse bi zastonj... Krishna ne ustvarja denarja.. 2 Citiraj http://shrani.si/f/34/xI/2cHXjcPT/prenos.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Damijan Ditner 7. januar 2016 Avtor Prijavi Deli 7. januar 2016 Če bi bil denar vsaj približno pravično razdeljen,(pa tudi če pozabimo pravičnost,in rečemo "po trenutnih zmogljivostih"), bi ga bilo dovolj tudi za davkarijo. Saj nam je vsem kristalno jasno ,da potrebujemo davkarijo, da je davke treba plačevat, da potrebujemo javne urade........Nikakor pa ne morem razumet, da si lahko nekdo dovoli razsipniško ravnati z denarjem, v isti sapi pa jamra o primankljaju.Tisti ,ki denar pošteno zaslužimo, ne ravnamo tako, tudi z viškom denarja smo preudarni. 1 Citiraj Damijan D Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pico Della Mirandola 7. januar 2016 Prijavi Deli 7. januar 2016 Bom tkole vprašal kaj je zate pravično razdeljen denar? Pravičnost je zelo subjektivna stvar, ponavadi je pravično da imamo mi tolk kot mislimo da je najmanj kar bi moral met.. In čist vsak misli da bi mogel imet najmanj dost več kolker dobiva zdej, če naredim anketo, smo vsi premal plačan za to kar počnemo. Citiraj http://shrani.si/f/34/xI/2cHXjcPT/prenos.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Damijan Ditner 7. januar 2016 Avtor Prijavi Deli 7. januar 2016 Ja sam tole je kolateralna škoda zastonj šole, zastonj srednje šole, zastonj faksa.. A se vam sanja kolk dnarja bi bilo manj potrebno pobrat prek FURSA če bi to preglomazno in neefektivno šolstvo uredil..Seveda tudi nekatere agencije, urade za, zavode za, pa tut kako ministrstvo manj ne bi škodlo da je. Ampak ne, mi po slovensko najprej po davkariji.Davkarija mora pobrat tolk dnarja, da lahk vaši froci zastonj študiraja in da je tisti ki odpira šole v vsakem zaselku za to plačan.. Vse bi zastonj... Krishna ne ustvarja denarja..Se strinjam, daje treba pobrat dovolj denarja,me pa zanima če sploh kdo ve KOLIKO je dovolj? In NE, ne bi vsega zastonj, na to pomislijo samo tisti ,ki jim za denar ni treba delat. Citiraj Damijan D Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pico Della Mirandola 7. januar 2016 Prijavi Deli 7. januar 2016 Nikoli ni dovolj...Čist nikoli...vedno potrebe presegajo zmožnosti. To je pa zato ker folk ni ozaveščen Krishne.. 1 Citiraj http://shrani.si/f/34/xI/2cHXjcPT/prenos.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Damijan Ditner 7. januar 2016 Avtor Prijavi Deli 7. januar 2016 Bom tkole vprašal kaj je zate pravično razdeljen denar? Pravičnost je zelo subjektivna stvar, ponavadi je pravično da imamo mi tolk kot mislimo da je najmanj kar bi moral met.. In čist vsak misli da bi mogel imet najmanj dost več kolker dobiva zdej, če naredim anketo, smo vsi premal plačan za to kar počnemo.Dokler je na eni strani minimum 600 ,in še nekaj, na drugi strani pa skoraj ni omejitve, z lahkoto govorimo o bolj pravični delitvi. Zdaj se pa vprašaj še sam, kdo je za pridelan denar najbolj zaslužen,in kam gre večina pridelanega denarja? Citiraj Damijan D Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pico Della Mirandola 7. januar 2016 Prijavi Deli 7. januar 2016 koker vidm v bajte in avte...http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/flirt.gif Dokler je na eni strani minimum 600 ,in še nekaj, na drugi strani pa skoraj ni omejitve, z lahkoto govorimo o bolj pravični delitvi. Zdaj se pa vprašaj še sam, kdo je za pridelan denar najbolj zaslužen,in kam gre večina pridelanega denarja? Citiraj http://shrani.si/f/34/xI/2cHXjcPT/prenos.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Damijan Ditner 7. januar 2016 Avtor Prijavi Deli 7. januar 2016 Nikoli ni dovolj...Čist nikoli...vedno potrebe presegajo zmožnosti. To je pa zato ker folk ni ozaveščen Krishne..Nikoli ni dovolj zato, ker tisti ,ki ne vedo od kod denar prihaja, trošijo veliko več kot bi smeli.Trošijo celo toliko, da so na drugi strani nekateri lačni. Ker folk ni ozaveščen, se strinjam.Da je pa Krishna edina pot ,pa manj. 1 Citiraj Damijan D Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pico Della Mirandola 7. januar 2016 Prijavi Deli 7. januar 2016 Nikoli ni dovolj zato, ker tisti ,ki ne vedo od kod denar prihaja, trošijo veliko več kot bi smeli.Trošijo celo toliko, da so na drugi strani nekateri lačni. Ker folk ni ozaveščen, se strinjam.Da je pa Krishna edina pot ,pa manj. folk se ne more ozavestit dokler ne bo ozaveščen Krishne.. primer včeraj si lahk folku iz žepa speljal celo premoženje medtem ko je onaniral na Prevca.. ti ljudje živijo v iluziji kratkega materialnega zadovoljstva.. In kako naj tak razpreda o pravičnosti?O pravični delitivi denarja? če je sposoben zagonit mesečni dohodek za par sekundni skok nekoga drugega? Fursovcem bi pa glave sekal.. 1 Citiraj http://shrani.si/f/34/xI/2cHXjcPT/prenos.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Damijan Ditner 7. januar 2016 Avtor Prijavi Deli 7. januar 2016 Ti dam prav, tudi med siromaki so bedaki.In upam, da je potrošil SAMO denar ,ki ga je sam zaslužil. Citiraj Damijan D Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pico Della Mirandola 7. januar 2016 Prijavi Deli 7. januar 2016 Ti dam prav, tudi med siromaki so bedaki.In upam, da je potrošil SAMO denar ,ki ga je sam zaslužil. Neposredno sigurno ne, verjetno so mu ga pridelali njegovi mezdni delavci ali pa je proračunski odjemalec, bl se nagibam k slednjemu, ker si le tile lahk prvošjo prosto sredi delovnega tedna neposredno po praznikih.. Citiraj http://shrani.si/f/34/xI/2cHXjcPT/prenos.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Damijan Ditner 8. januar 2016 Avtor Prijavi Deli 8. januar 2016 Me malo zanima, kako pa v svoji nameri napreduje g. Luka Mesec? Citiraj Damijan D Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Damijan Ditner 11. januar 2016 Avtor Prijavi Deli 11. januar 2016 Sem malo počekiral naokrog, in zgleda da g. Mesec ni dosegel nekega velikega prodora.Saj ne, da sem pričakoval revolt,ampak, slišalo se je pa lepo. Zgleda da se je zgrudil, pod težo politika. Politik, bi SMEL postati samo dober človek.Dober človek, pa se za politika NE odloči Kot sem že enkrat zapisal: Težko si predstavljam, igrati po pravilih elite, in zmagati.. Citiraj Damijan D Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mgd 11. januar 2016 Prijavi Deli 11. januar 2016 Kaj smrdi? Točno moj lasten drek. Sam iskreni lohk to vidjo in se tud rešjo, s pravilnim delovanjem. Damjan, zakaj si ti rojen ravno v Sloveniji in prebivaš v njej ravno ob tem času ob taki eliti? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Damijan Ditner 11. januar 2016 Avtor Prijavi Deli 11. januar 2016 Mi domišljija ne seže tako daleč, ali tako blizu.A imaš sam na to vprašanje kakšen konkreten odgovor? Citiraj Damijan D Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mgd 11. januar 2016 Prijavi Deli 11. januar 2016 Mi domišljija ne seže tako daleč, ali tako blizu.A imaš sam na to vprašanje kakšen konkreten odgovor? Posledica tvojih prejšnjih dejanj. Drugi niso niti ne morjo bit za tvoje trpljenje nič krivi. Takoj k popraviš sebe si rešen, ne glede na to kaj drugi počnejo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Damijan Ditner 11. januar 2016 Avtor Prijavi Deli 11. januar 2016 A imaš ti mogoče občutek, da jaz trpim? Sam sem z svojim življenjem nadvse zadovoljen, imam vse kar potrebujem, in nimam ničesar kar ne potrebujem. Kar pa seveda še ne pomeni ,da bi moral biti tiho ,kot rit. Gre predvsem za debato, ki predstavlja moj pogled na dogajanje.Če pa si ti iz tega razbral moja pretekla dejanja,in tudi koga krivim za svoje trpljenje ( do zdaj nisem vedel da trpim), in če je to tvoj konkreten odgovor na vprašanje ,ki si ga postavil meni,potem pa........... Ne , žal mi je ,nimam odgovora. Citiraj Damijan D Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mgd 11. januar 2016 Prijavi Deli 11. januar 2016 A imaš ti mogoče občutek, da jaz trpim? Sam sem z svojim življenjem nadvse zadovoljen, imam vse kar potrebujem, in nimam ničesar kar ne potrebujem. Kar pa seveda še ne pomeni ,da bi moral biti tiho ,kot rit. Gre predvsem za debato, ki predstavlja moj pogled na dogajanje.Če pa si ti iz tega razbral moja pretekla dejanja,in tudi koga krivim za svoje trpljenje ( do zdaj nisem vedel da trpim), in če je to tvoj konkreten odgovor na vprašanje ,ki si ga postavil meni,potem pa........... Ne , žal mi je ,nimam odgovora. Ja. In tudi kriviš druge za to, s čimer še povečuješ svoje nezadovoljstvo. To sem te spraševal v upanju, da opaziš kje je dejanski vzrok problema (da ti smrdi) kot prvi korak k rešitvi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Damijan Ditner 11. januar 2016 Avtor Prijavi Deli 11. januar 2016 Ja. In tudi kriviš druge za to, s čimer še povečuješ svoje nezadovoljstvo. To sem te spraševal v upanju, da opaziš kje je dejanski vzrok problema (da ti smrdi) kot prvi korak k rešitvi.Torej ,po tvoje, bi moral biti iz dneva v dan bolj zagrenjen 1 Citiraj Damijan D Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Damijan Ditner 11. januar 2016 Avtor Prijavi Deli 11. januar 2016 Očitno so nekateri mnenja, da bi morali zaposliti enormno količino menedžerjev za pospeševanje potrošnje,ker je raja postala tako zabita, da samo zaradi malenkosti, ker nimajo denarja ,ne trošijo več. Citiraj Damijan D Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.