Damijan Ditner 20. januar 2016 Avtor Prijavi Deli 20. januar 2016 Še pred njim ,si pa ta dodatek zaslužijo, gasilci ,reševalci,policisti, gorski reševalci,vsi ki sodelujejo v zimski službi,avtovleke ............. Ja , verjetno ga tile niso dobili,ker ga je Mramor pobral,in ga razdelil med tiste ,ki ga ZARES potrebujejo. 1 Citiraj Damijan D Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Damijan Ditner 21. januar 2016 Avtor Prijavi Deli 21. januar 2016 Občutek je pa dober, ko gre zvečer spat,in veš, da denar čuvajo lopovi. 1 Citiraj Damijan D Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Damijan Ditner 22. januar 2016 Avtor Prijavi Deli 22. januar 2016 Mramor, vrača denar!Kako je pa z obrestmi? Bo imel enako obrestno mero ,kot jaz? Citiraj Damijan D Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
patricija1189 22. januar 2016 Prijavi Deli 22. januar 2016 .Prvi bodo zadnji in zadnji bodo prvi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Damijan Ditner 22. januar 2016 Avtor Prijavi Deli 22. januar 2016 Zame ,v bistvu ne bo razlike,moja plača je jurčka i kusur.Če dvignejo minimalca, meni ne bodo.Če poberejo eliti, meni ne bodo. Citiraj Damijan D Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Damijan Ditner 17. februar 2016 Avtor Prijavi Deli 17. februar 2016 Govori se, o ničelni toleranci sovražnega govora.Ker pa meje , (od kod do kod) niso jasne, dajte tisti, ki bi še radi karkoli povedali proti komu ,to storiti hitro, zato ,ker lahko meja, poseže tudi v svobodo govora. Citiraj Damijan D Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Damijan Ditner 14. marec 2016 Avtor Prijavi Deli 14. marec 2016 Minister Mramor ,pametno ugotavlja, da naš plačni sistem ,srednjeročno ,in dolgoročno NI vzdržen. Zato se pokojnine, ne bodo dvignile za 3€, ne glede na to ,da bi se po zakonu morale uskladiti.In to ugotavlja, pošten strokovnjak, ki si je (tudi v času nevzdržnosti),dovolil nakazovati nadomestilo za pripravljenost. Bo eliti kdaj postalo jasno, da če narod ne reagira, še ne pomeni, da tudi ne razume. 2 Citiraj Damijan D Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.