patricija1189 16. februar 2016 Prijavi Deli 16. februar 2016 Tko so svetovali meni,ker lahko kdo zlorabi podatke pa vseživo.Adaaaaaj,kolk so ti pa zadel opis? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alja Brence 15. november 2016 Avtor Prijavi Deli 15. november 2016 Hvala za razlago, res profesionalno..... Zadnjič sem odkrila v 10. hiši še " nov planet" KIRONA....Kiron naj bi imel moč zdraviteljstva- ZDRAVLJENJA modrosti in naj bi bil nekakšen guru .... Znano pa je tudi, da naj bi znal ozdraviti vse okoli sebe , le sebe ne ... hm ? Res dobrodošlo ...lolPotem sta pa še dve točki, TOČHA FORTUNE ( usode) , ki je tudi v 10 hiši , ter točka Duha in pa zanima me še , kaj ti dve pomenita. Ter severni in južni vozelj ? Hvala NAMASTE <3 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Malina75 2. januar 2017 Prijavi Deli 2. januar 2017 Res, ta članek je zelo pomembno, saj nikoli.voyance gratuite par mail Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.