Skoči na vsebino

Obrezan ali s kožico?

Reno Ranes

Recommended Posts

• Komentarji 163
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Poglej, stvar je taka: tud jaz sem imel fimozo, pa sem šel zadevo rešit kirurško in sicer v splošni anesteziji. Poseg neboleč, okrevanje praktično brez bolečin - nerodna reč je samo to, da cca. 2 tedna pred uriniranjem odvijaš zadevo in nato izpiraš s kamilicami ali pa fiziološko raztopino.

Tisti, ki ti je rekel, da lahko po 2 tednih sexaš, te je pošteno 'nategnil'. Lahko računaš v najboljšem primeru po enem mesecu, raje mesec in pol. Po 2-3 tednih boš mogoče lahko z njim igral rokomet, kaj več pa prav gotovo ne. Na začetku računaj na otekanje tiste kožice, ki je bila prej obratno obrnjena ... ampak vse mine :)

Odziv punce? Odlično. Estetsko veliko lepši, glavica je sedaj 'zadihala' in je na mojo žalost tolk velka, da je problem o oralo - za samozavest pa odlično :) Je pa veliko hitreje suh, to je pa res - kakšnega mazanja ni.

Pripomba na vzdržljivost: brez dvoma nič večja, mogoče več svobode pri predigri, ker je manjša občutljivost na drgnjenje. Tisti del pod glavico, ki je pa itak najbolj oživčen in po domače povedano najbolj rajca, je pa še bolj izpostavljen. Moja izkušnja: lepši in bolj intenzivni orgazmi. I say: GO! :)

Deli na socialnih omrežjih

Star ko svet, pa ce je ze ravno tale tema ;)

Pride k zdravniku moski,zahtevajoc :" Odrezite mi ga."

Zdravnik zacudeno: "A mislite resno ?"

"Jasno", rece moski, "popolnoma sem preprican."

Mu dajo za podpisati pred opreracio...podpise..ga uspavajo...pa operirajo.

Se zbudi iz narkoze, pa pride mimo zdravnik..mu firbec ne da mira, pa le vprasa "Pa dajte mi prosim povejte, zakaj, zakaj...?"

Moski :" Veste, moja zena je muslimanka, tam imajo vsi..."

Doktor :"Ja, obrezane, ne odrezane !!"

Moski: " Ja no, saj to sem mislil...."

:eek: x:Dx x:Dx x:Dx

Bik welcome! x;)x

Pa kar hop v tole temo! x:Dx No saj je prav,mislim, da sem tudi jaz začela z eno bolj vročo temo! :onfire: Drugače pa se strinjam s teboj! :palec: Lepši videz,tudi oralno je veliko bolj prijetno in dostopno! x:px

Hvala za dobrodošlico xDDx

Itak ... direkt, ker sem mel občutek, da je treba par stvari povedat - za tiste, ki si želijo vedt kej več. Men bi pred operacijo vsaka informacija prav prišla.

''Lepši videz, tudi oralno je veliko bolj prijetno in dostopno! x:px'' ... čist res, potrjeno ;)

Lepo se mejte vsi ... s kapco ali brez xDDx

• 4 weeks later...

Bik, če sem te prav štekala, imaš zdaj večjo glavico kot prej? A se to navadno zgodi po obrezovanju - namreč, da se glavica mal razširi? Z odgovorom bi mi lahk rešil eno zlo luštno vprašanje x;)x

Sončna

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

Tenks, Toby x;)x

Aja, pa še moje mnenje - oboji so čist preveč luštni in pripravni za vragolije, tako da itak no limits. Si jih sam v glavi naredimo x;)x

Aja, pa nekdo je omenil na prejšnjih straneh se mi zdi, da je tista brazgotina po operaciji dosti bolj občutljiva :palec: - kako je moj bivši tenko piskal, ko sem se spravila na to!! :yumy: :onfire: :onfire: xokx

Sončna

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

... mal je pa treba bit žleht, še posebej v takšnih situacijah :onfire: ... to imamo radi oboji x;)x :P

Zdej pa pejva v kakšno bolj pametno temo x:o)x al pa midve se mal zresnit x;)x A ti ne boš nič povedala na tole temo al si že? x:Dx x;)x

Sončna

VILA SONCA

Sm pa zdej resno začel razmišljat, da si ga dam obrezat..........da mi slučajn ne bi kdo b z d zamenjal xrolleyesx :vragec: .............so zgleda pol tud bejbe čist navdušene nad oralo. :vragec: x:px x:Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Ce tipu zadost dobr stoji, je  (zame) cist vseen, ce je obrezan al pa ne. Ce pa ne stoji, pol pa tko ne vem, kaj vidim.  x:Ix  x:Dx  x:o)x

:vragec: ...če je ženska prava ženska :2src: tak ni šans, da ne bi stal, če pa ni, pa tko ne rabi stat. :vragec: x:o)x x:Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...