surya 2. avgust 2004 Prijavi Deli 2. avgust 2004 sej ni panike..vprašita kaj vaju zanima.. Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 2. avgust 2004 Prijavi Deli 2. avgust 2004 Ne raje neee... Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 2. avgust 2004 Prijavi Deli 2. avgust 2004 poti nazaj NI Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 3. avgust 2004 Prijavi Deli 3. avgust 2004 pa nč... Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bik 3. avgust 2004 Prijavi Deli 3. avgust 2004 Poglej, stvar je taka: tud jaz sem imel fimozo, pa sem šel zadevo rešit kirurško in sicer v splošni anesteziji. Poseg neboleč, okrevanje praktično brez bolečin - nerodna reč je samo to, da cca. 2 tedna pred uriniranjem odvijaš zadevo in nato izpiraš s kamilicami ali pa fiziološko raztopino.Tisti, ki ti je rekel, da lahko po 2 tednih sexaš, te je pošteno 'nategnil'. Lahko računaš v najboljšem primeru po enem mesecu, raje mesec in pol. Po 2-3 tednih boš mogoče lahko z njim igral rokomet, kaj več pa prav gotovo ne. Na začetku računaj na otekanje tiste kožice, ki je bila prej obratno obrnjena ... ampak vse mine Odziv punce? Odlično. Estetsko veliko lepši, glavica je sedaj 'zadihala' in je na mojo žalost tolk velka, da je problem o oralo - za samozavest pa odlično Je pa veliko hitreje suh, to je pa res - kakšnega mazanja ni.Pripomba na vzdržljivost: brez dvoma nič večja, mogoče več svobode pri predigri, ker je manjša občutljivost na drgnjenje. Tisti del pod glavico, ki je pa itak najbolj oživčen in po domače povedano najbolj rajca, je pa še bolj izpostavljen. Moja izkušnja: lepši in bolj intenzivni orgazmi. I say: GO! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 3. avgust 2004 Prijavi Deli 3. avgust 2004 Kaj ti to pomaga, ko ga pa oblečeš :o|o: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 3. avgust 2004 Prijavi Deli 3. avgust 2004 Star ko svet, pa ce je ze ravno tale tema Pride k zdravniku moski,zahtevajoc :" Odrezite mi ga."Zdravnik zacudeno: "A mislite resno ?""Jasno", rece moski, "popolnoma sem preprican." Mu dajo za podpisati pred opreracio...podpise..ga uspavajo...pa operirajo.Se zbudi iz narkoze, pa pride mimo zdravnik..mu firbec ne da mira, pa le vprasa "Pa dajte mi prosim povejte, zakaj, zakaj...?"Moski :" Veste, moja zena je muslimanka, tam imajo vsi..."Doktor :"Ja, obrezane, ne odrezane !!"Moski: " Ja no, saj to sem mislil...." Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 3. avgust 2004 Prijavi Deli 3. avgust 2004 Dalje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 3. avgust 2004 Prijavi Deli 3. avgust 2004 Krokodil! : huhjej, hehe ccc fiju, kolk je majhna razlika med odrezat pa obrezat... ... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 3. avgust 2004 Prijavi Deli 3. avgust 2004 Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 4. avgust 2004 Prijavi Deli 4. avgust 2004 V Srbiji je krožil zelo krut vic med vojno v Bosni. Češ zakaj se v Srbiji odkar je vojna v Bosni ne dobi več kalamarov po restavracijah Mau tu mač :xx!: . Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 4. avgust 2004 Prijavi Deli 4. avgust 2004 :xx!: Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanci_cat 4. avgust 2004 Prijavi Deli 4. avgust 2004 Obrezan al pa ne, me je čist všeč! Citiraj sanci_cat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bik 5. avgust 2004 Prijavi Deli 5. avgust 2004 Bik welcome! Pa kar hop v tole temo! No saj je prav,mislim, da sem tudi jaz začela z eno bolj vročo temo! Drugače pa se strinjam s teboj! Lepši videz,tudi oralno je veliko bolj prijetno in dostopno! Hvala za dobrodošlico Itak ... direkt, ker sem mel občutek, da je treba par stvari povedat - za tiste, ki si želijo vedt kej več. Men bi pred operacijo vsaka informacija prav prišla.''Lepši videz, tudi oralno je veliko bolj prijetno in dostopno! '' ... čist res, potrjeno Lepo se mejte vsi ... s kapco ali brez Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 Bik, če sem te prav štekala, imaš zdaj večjo glavico kot prej? A se to navadno zgodi po obrezovanju - namreč, da se glavica mal razširi? Z odgovorom bi mi lahk rešil eno zlo luštno vprašanje Sončna Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
toby 1. september 2004 Prijavi Deli 1. september 2004 hihihi....sem se morala nasmejati ob tej temi...... moje skromno mnenje.....brez "kapice" je definitivno COOL!!oralno je zakon......glavica v "mojem "primeru pa res tako,kot pravi Bik.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 1. september 2004 Prijavi Deli 1. september 2004 Tenks, Toby Aja, pa še moje mnenje - oboji so čist preveč luštni in pripravni za vragolije, tako da itak no limits. Si jih sam v glavi naredimo Aja, pa nekdo je omenil na prejšnjih straneh se mi zdi, da je tista brazgotina po operaciji dosti bolj občutljiva - kako je moj bivši tenko piskal, ko sem se spravila na to!! Sončna Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 2. september 2004 Prijavi Deli 2. september 2004 Ehehehe če je pa fajn Sončna Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 2. september 2004 Prijavi Deli 2. september 2004 ... mal je pa treba bit žleht, še posebej v takšnih situacijah ... to imamo radi oboji Zdej pa pejva v kakšno bolj pametno temo al pa midve se mal zresnit A ti ne boš nič povedala na tole temo al si že? Sončna Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 2. september 2004 Prijavi Deli 2. september 2004 Ti si hujš kot Carell, malo prej še v službi, zdaj pa že doma Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 Sm pa zdej resno začel razmišljat, da si ga dam obrezat..........da mi slučajn ne bi kdo b z d zamenjal .............so zgleda pol tud bejbe čist navdušene nad oralo. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 Ce tipu zadost dobr stoji, je (zame) cist vseen, ce je obrezan al pa ne. Ce pa ne stoji, pol pa tko ne vem, kaj vidim. Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 Ce tipu zadost dobr stoji, je (zame) cist vseen, ce je obrezan al pa ne. Ce pa ne stoji, pol pa tko ne vem, kaj vidim. Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 Ce tipu zadost dobr stoji, je (zame) cist vseen, ce je obrezan al pa ne. Ce pa ne stoji, pol pa tko ne vem, kaj vidim. ...če je ženska prava ženska tak ni šans, da ne bi stal, če pa ni, pa tko ne rabi stat. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 .če je ženska prava ženska tak ni šans, da ne bi stal, če pa ni, pa tko ne rabi stat. okej, oke Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.