Skoči na vsebino

Obrezan ali s kožico?

Reno Ranes

Recommended Posts

Ce tipu zadost dobr stoji, je  (zame) cist vseen, ce je obrezan al pa ne. Ce pa ne stoji, pol pa tko ne vem, kaj vidim.  x:Ix  x:Dx  x:o)x

:vragec: ...če je ženska prava ženska :2src: tak ni šans, da ne bi stal, če pa ni, pa tko ne rabi stat. :vragec: x:o)x x:Dx

Eni ocitno osebno prizadeti! :eek: :eek: :eek:

Dum spiro, spero.
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 163
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Kdo zaj tle stoji, pa komu stoji, niam pojma,kaj je zaj to, a je obrezan al ni Mickeni,al naj ga pridem pogledat, al naj ga počakam. A naj čakam spet na maj? x:o)x x:Dx
....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Ne cakaj pomladi, ne cakaj na maj ... xsingx x:Dx ... zakaj cakala bi na maaaj? Tle je vazn samo, da je vlazn, da ne gre u prazn, aja, pa ne vem kateri so ti bolj vsec, obrezani, s kozico al mocno stojeci?! x:Dx x:o)x

p.s. Men tej ta zadnji! x:px

Dum spiro, spero.

Bi se lahko reklo, da se zastopiš na te reči.Takorekoč, da si strokovnjak ne pa neki pocar.

Oona klobuk dol.

P.s. grem kupit baterije x:Dx

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

:eek: ........................ :inocent: .............................. :vio:

x:Dx x:Dx x8Dx

(pismu, se skoz eno težavno temo prebijam ravnokar, pa sem mogla prit v malce lahkotnejšo mal pobult x;)x ... je tekla kri, ja, vidim, pa ne sam pri tebi, lia :P x:o)x )

Sončna

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

:eek: ........................  :inocent: .............................. :vio:

x:Dx  x:Dx  x8Dx

(pismu, se skoz eno težavno temo prebijam ravnokar, pa sem mogla prit v malce lahkotnejšo mal pobult x;)x ... je tekla kri, ja, vidim, pa ne sam pri tebi, lia :P  x:o)x )

Sončna

Ne Sončna sam dratki so ven skočil xnckrivx :shsh:

xredx ...pa kaj si jaz predstavljam... napol za šalo napol zares x;)x ... uh to je pa to, ko si vedno živga cortlčka predstavljam x:Ix (ampak tale pregovorni bi bil pa bogi :vio: , ni tole za prakticirat doma i guess x:Dx x:o)x x;)x )

Sončna

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

Janez leži v intenzivni negi po operaciji med nogami...

Pride zdravniška vizita.

Dr: "Dobro jutro Janez, kako se počutite po operaciji?"

Janez: "Odlično, čisto!"

Dr: "Saj boste kmalu na nogah in močni! Povejte mi, zakaj ste se odločidli, da si ga daste ODREZAT"

Janez: "Ženske me bodo imele rade, ker bo čist!"

Dr.: "Ali ste slučajno mislili, da si ga daste OBREZAT'?!"

Janez: "To bo to, prav ste rekli - OBREZAT!"

:O: :xx!: :V:

Si želiš več od življenja?
Privošči si življenjski coaching!

Vojko J Kalan

e: vojko@9zvezd.com

t: @vojko_9ki

t: @vojko629

Vir: Tomažev evangelij

Nastopajoči: Jezus in njegovi učenci

Učenci so ga vprašali: "Ali obrezovanje koristi?"

Jezus jim je odgovoril: "Če bi koristilo, bi stvarnik poskrbel, da bi se njegovi otroci že rojevali obrezani. Bolj kot telesno pa koristi duhovno obrezovanje, ki je dobrodejno v vseh ozirih." :wOOt: :wOOt: :wOOt:

http://tadej-pretner.com

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

Sem se že ful sekirala, ker mi noben obrezan ni pod tačke pršu! x^x

Nastopajoči: Jezus (monolog):

"Nesrečno je telo, ki se zanaša na telo, in nesrečna je duša, ki se zanaša nanju." :zoro: :zoro: :zoro:

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

Ouch  x:Dx  x:Dx

Nosorog, a ti tole zadnje čase, da imaš tako vse na broju al kaj? x;)x

Sončna

Ne boš verjela, ampak res študiram Tomažev evangelij. Katoliška cerkev ga ne prizna, po mnenju marsikoga pa gre za zapise, ki so najbližji avtentičnim Jezusovim besedam, saj gre za edini evangelij, ki je bil najden zapisan v jeziku, ki ga je govoril Jezus. Notr je ene par čist odbitih stvari, ki jih sploh ne štekam. Poglej npr. tole:

Jezus je rekel: "Kdor ne zasovraži očeta in matere, ne more postati moj učenec in kdor ne zasovraži svojega brata in sestre ter ne nosi križa kakor jaz, mi ne bo enak." :inocent:

Uffff pa tole razlago sem celo nekje brala, ampak se ne spomnim več, kje. Pa tudi meni sami ni bilo najbolj logično ob tistem času, tako da ti ne bi znala čisto točno razložit, ampak mislim, da gre nekak za to, da dokler ne umreš sebi, ne moreš biti tako čist, kot je bil jezus. Če torej umreš sam sebi, zate tvoj ego ne obstaja več, obstaja samo še božanska luč v tebi... ki je ljubezen za vse okrog tebe, ne glede na to, kdo ali kaj ti dela družbo. Zato je Jezus tudi zanikal svojo mati, se mi zdi...? :inocent: (Ne me vzet za železno, ker tole je ena mojih najšibkejših točk) Če umreš sebi, umreš tudi za druge pomembne, najpomembnejša na tem svetu pa je človeku ravno njegova družina...? :inocent: (Tu zdaj že popolnoma špekuliram x:Dx )

Če bi gledala skozi prizmo psiholgije, bi rekla, da so ravno odnosi v družini tisti, ki te najbolj zaznamujejo, in tole moraš sam pri sebi predelat, sprejet (tj. umret, da to ni zate več pomembno), in zato tako pravi...? Spet špekuliram popolnoma. Tole bi znal bolj Tjazy razložit x;)x

In mi o temu v temi o obrezanih in neobrezanih lubčkih. x;)x

Sončna

VILA SONCA

P.s. Na kaj se pa naj telo in duša zanašata , na pozlačene kipce in dolga črna krila in zatemnjene sakralne prostore.

Hih x:o)x

Nastopajoči: Jezus (monolog):

"Svoje skrivnosti razkrivam tistemu, ki si zasluži, da jih spozna. Naj levica ne ve, kaj počne desnica."

lalala x:o)x x:o)x x:o)x

Pejta spat! x:o)x x:Dx x8Dx

Fajn bi blo, če bi se odprlo novo temo za tele že napol krščanske debate, al pa se preselilo v kakšno že obstoječo, če je podobna x;)x Glejta v kakšni temi smo, no... x8Dx Saj res, da je govora tudi o telesu, ampak tole zdaj vseeno že mal meji na filozofiranje x;)x

p.s. filozofirala bom pa jutri ...... xcivx zeeeeeh... grem verjetno spat x:)x

Sončna

VILA SONCA

Hua -Ching Ni

Vir: Premagovanje ovir

Sedma ovira so številne ideologije, ki poskušajo vplivati na vas in vas odtegniti stran.Dejansko so te samo produkt, ne pa bit življenja.

Če ste odločeni, da okrepite globok spiritualni center, potem ne sprejmite ničesar kot oviro, ali če je neizogibna omejite njen vpliv v svojem življenju; ne dovolite ji, da okrni vašo spiritualno rast.

Spiritualno življenje je nagrada tistih, ki bolj zmagujejo s harmonijo kot pa z vojno.

lalali x:Dx x:o)x x:Dx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...