Apolonija 7. september 2004 Prijavi Deli 7. september 2004 Kje v Sloveniji se lahko daš obrezati ? Na tržnici - glej pod oglas kalamar za kalamar... In BDW probala oboje pa je narava že vedla kaj počne.... Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 7. september 2004 Prijavi Deli 7. september 2004 Meni se pa eni sploh ne razlikujejo od drugih, mogoče glih po tistemu koščku kože več/manj, ampak to sploh ne igra vloge (pa sem tut že oboje sprobala )... Rachek, po moje bi ti znali odgovorit, če pokličeš kam v klinični...? Sončna Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 7. september 2004 Prijavi Deli 7. september 2004 Kaj pomeni BDW? Si BTW (By The Way)? S.: eh, bom vprasal zdravnico, moram it na pregled, se od koloskopije(pa se mi full ne ljubi, pa sestra nikoli ne dvigne telefona, ko klicem). Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 7. september 2004 Prijavi Deli 7. september 2004 Kul, pa pol gor kakšno info sporoči o tem, če boš kaj zvrtal Sončna Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 7. september 2004 Prijavi Deli 7. september 2004 In BDW probala oboje pa je narava že vedla kaj počne.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 7. september 2004 Prijavi Deli 7. september 2004 Kaj pomeni BDW? Si BTW (By The Way)? Ja, pr ns na gorenskem rečemo Baj D Wej, hahahah... kaj je res je res... Aja, pa mislim da imajo eno privat vrjanto za te zadeve na Bledu.... DIAGNOSTIČNI CENTER Vila Bogatin, d.o.o. Bled http://www.ordinacija.net/members/www-pzs....ang=slo#program Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 7. september 2004 Prijavi Deli 7. september 2004 Apolonija Sončna Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 12. september 2004 Prijavi Deli 12. september 2004 Medicinski krogi vsekakor pravijo, da je bolj higiensko in manj možnosti za infekcijo, pri obrezanih! Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 13. september 2004 Prijavi Deli 13. september 2004 Aja, pa mislim da imajo eno privat vrjanto za te zadeve na Bledu.... DIAGNOSTIČNI CENTER Vila Bogatin, d.o.o. Bled http://www.ordinacija.net/members/www-pzs....ang=slo#programHvala. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 13. september 2004 Prijavi Deli 13. september 2004 Malenkost.... Sej zato smo tuki, da če imamo info jih delimo, ne?! Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 13. september 2004 Prijavi Deli 13. september 2004 Sure. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 13. september 2004 Prijavi Deli 13. september 2004 obrezan..je lepši na pogled Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 13. september 2004 Prijavi Deli 13. september 2004 obrezan..je lepši na pogled Misliš, obgrizen Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 13. september 2004 Prijavi Deli 13. september 2004 ujoj, grizt se ga pa ne sme..sej ni hrenovka Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 13. september 2004 Prijavi Deli 13. september 2004 Nastopajocˇi: Jezus (monolog): "Svoje skrivnosti razkrivam tistemu, ki si zasluzˇi, da jih spozna. Naj levica ne ve, kaj pocˇne desnica." lalala Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 13. september 2004 Prijavi Deli 13. september 2004 Kaj pa vem, kaj je boljse, kaj je v prednosti.... Ceprav, tisti s kozico je se vedno lahko obrezan, tisti brez pa ne more vec biti.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 13. september 2004 Prijavi Deli 13. september 2004 tut grize se ga lahk, odvisno od lastnika sicer , obgrist pa res ne, Marija pomagaj Stane :eek: Sončna Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
2227 13. september 2004 Prijavi Deli 13. september 2004 ..prosim, nič ne GRIZT hvala Citiraj ..try to be pleasant and polite Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 13. september 2004 Prijavi Deli 13. september 2004 Hihi Pa sej sem napisala, da odvisno od lastnika - enim prav paše ...pa seveda se prej pozanimaš, če ti sam ne pove ... tko da ne delamo nič proti volji, nč skrbet Sončna Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 13. september 2004 Prijavi Deli 13. september 2004 ok Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 13. september 2004 Prijavi Deli 13. september 2004 Konc komedij. Kateri normalen človek se sploh da obrezat "kar tako"? Ene obrežejo iz verskih razlogov, ene pa zato, ker je kožica preozka. Je pa pol, če ti že to nardijo, ful dobr kje prebrat, kakšne vse prednosti to prinaša.Sam folk, ne me jebat! Nikol se ne bi dal obrezat kar tako!!! Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 13. september 2004 Prijavi Deli 13. september 2004 Sam folk, ne me jebat! Nikol se ne bi dal obrezat kar tako!!! Se strinjam! Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 14. september 2004 Prijavi Deli 14. september 2004 Je treba rezat Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 14. september 2004 Prijavi Deli 14. september 2004 Sam folk, ne me jebat! Nikol se ne bi dal obrezat kar tako!!!O, jaz pa ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 14. september 2004 Prijavi Deli 14. september 2004 obema,rachek in nosorog, dam prav...navijam pa za obrezane Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.