lia 14. september 2004 Prijavi Deli 14. september 2004 Konc komedij. Kateri normalen človek se sploh da obrezat "kar tako"? Ene obrežejo iz verskih razlogov, ene pa zato, ker je kožica preozka. Je pa pol, če ti že to nardijo, ful dobr kje prebrat, kakšne vse prednosti to prinaša.Sam folk, ne me jebat! Nikol se ne bi dal obrezat kar tako!!!ha, ha zarad užiiiiiiiiiiiitkaaaaaaaaa nosorog eni se zarad lepote obrezujejo, drugi zbog užitka..... o normalnosti, pa še enkrat: Ko rano poludi cijeli mu život u veselju prođe!!! lalali Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 14. september 2004 Prijavi Deli 14. september 2004 Konc komedij. Kateri normalen človek se sploh da obrezat "kar tako"? Ene obrežejo iz verskih razlogov, ene pa zato, ker je kožica preozka. Je pa pol, če ti že to nardijo, ful dobr kje prebrat, kakšne vse prednosti to prinaša.Sam folk, ne me jebat! Nikol se ne bi dal obrezat kar tako!!!Sploh pa človek nobene usodne stvari naj ne bi počel kar tako! Ali naj to naredim, ker je normalno? A normalno za mojo okolico ... Ali zato, ker to ni normalno? Torej se vprašam, kaj pa zame je normalno.Ali naj to naredim za druge? Partnerje ... A bo to iz ljubezni? Zase? Hmmm, hmm, hmmm ... Ali je to morda napaka, ki jo je treba odpraviti? Kvečjemu nafaka... Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 14. september 2004 Prijavi Deli 14. september 2004 Zase? Hmmm, hmm, hmmm ...Ja Piko pikasti zase.....pa kr nč ne odhrkavaj...še hrbtenici bo dober delo... k boš dlje časa jo lahko prijetno razmigaval........ Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 14. september 2004 Prijavi Deli 14. september 2004 ..prosim, nič ne GRIZT hvalaKaj pa grickat, tudi ne? Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 14. september 2004 Prijavi Deli 14. september 2004 Sam folk, ne me jebat! Nikol se ne bi dal obrezat kar tako!!!O, jaz pa ... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 14. september 2004 Prijavi Deli 14. september 2004 Sam folk, ne me jebat! Nikol se ne bi dal obrezat kar tako!!!O, jaz pa ... Glede na tako navijanje - a poznaš razliko iz teorije ali prakse? Ali morda po pripovedovanju? Pišuka, moram še pobrskati, če je kaj Conti napisala o tem! Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 14. september 2004 Prijavi Deli 14. september 2004 Piko...men se prou zavrti ob pogledu na tvojo ikonco Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 14. september 2004 Prijavi Deli 14. september 2004 ha, ha.....te čist zastopim Tiha reka ...če drži tista o nosu pa o tistem v zgornjih postih omenjenem organu, če je nos velik je tud od spod veeeeliiiiko.... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 14. september 2004 Prijavi Deli 14. september 2004 :xx!: :xx!: :xx!: ............................. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 14. september 2004 Prijavi Deli 14. september 2004 Piko...men se prou zavrti ob pogledu na tvojo ikonco hah, jest pa kumi čakam,de kej vun prelze Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 15. september 2004 Prijavi Deli 15. september 2004 Pišuka, moram še pobrskati, če je kaj Conti napisala o tem! No, a si našel? Kaj te je sram, ti kar vprašaj! Zakaj bi me bilo sram? Tudi vprašati ne morem razen na OS, ker ni gotovo, da boš vprašanje videla. Osebni odgovori me pa običajno ne zanimajo ...Torej kakšne so tvoje izkušnje ali samo ideje?Pa hvala, ker si mi prihranila iskanje ...P.P.S.Poki, kar naprej nekaj ven leze, a malo nižje, to ni na sliki ... (sedaj je samo vprašanje, koliko nižje to mislite ...sploh ni vse v nosu, je tudi v glavi ... Evo nosu nimam obrezanega,morda gre ikonca komu v nos ... haha, ko se punce trudijo, da bi dale gor čim lepše fotke...res pa je, če ga bi slikala ti, bi bil še lepši. Sam se težko slikam, ker nimam vrtečega LCD zaslona. Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 15. september 2004 Prijavi Deli 15. september 2004 No, kar malo poglej po temi,kot si rekel sam! Sem že podala svoje mnenje! Vidiš, sedaj sem moral menjati ikonco, in ghlej gha zlomk(ić)a - kar naenkrat ne zamina me več! Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 15. september 2004 Prijavi Deli 15. september 2004 No, a ni to fino! Pa je volk sit in koza cela! Jasno da je tako.Volk je sit, koza pa cela (ce bi bil kozel, pa vprasanje, ce bi bil se cel...mislim, s kozico ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 16. september 2004 Prijavi Deli 16. september 2004 Eden od možnih hepiendov pravljice o Rdeči kapici:RK: Zakaj imaš pa tako velike oči? V: da te bolje vidim.RK: Zakaj imaš pa tako velik nos? V: da te lažje zavoham.RK: Zakaj imaš pa tako velikega k...? V: Ker je obrezan. RK: Aaahh! V: pred seksom se ni dobro nabutati s hrano! (in Rdeča kapica naskoči volka...)(a ne pozabite, da je to samo pravljica...) no, sedaj sem zamenjal ikonco, in ne bom vtikal svojega nosu vsepovsod ... Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 16. september 2004 Prijavi Deli 16. september 2004 RK: Zakaj imaš pa tako velikega k...? V: Ker je obrezan. Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 16. september 2004 Prijavi Deli 16. september 2004 babe.................... da ne bi o razvlečenih ustnicahhh Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 16. september 2004 Prijavi Deli 16. september 2004 ne, temveč NS (no sex) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 16. september 2004 Prijavi Deli 16. september 2004 je ni, je šla pa pa .......... za vedno Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 16. september 2004 Prijavi Deli 16. september 2004 ah, čez en teden bo že nazaj , sej veš kake ste, za banano naredite vse Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 16. september 2004 Prijavi Deli 16. september 2004 ah, čez en teden bo že nazaj , sej veš kake ste, za banano naredite vse Ena znanka mi je zaupala, da kumara pri teh zadevah nima konkurence. Baje je sploh ni treba olupiti - samo tiste bunkice porežeš ... lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 16. september 2004 Prijavi Deli 16. september 2004 jaz sem pa vedno mislila, da so bunkice ravno ekstra dodatek, ki dviga ceno...deluxe verzija! kot s tistimi kondomcki...z bobki... je pa res, da so gladke kumarice drazje, tudi...jih je tezje dobit... in so bolj okusne, tako, da... imajo se drugi organi kaj od tega... Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 16. september 2004 Prijavi Deli 16. september 2004 so mi rekli, da se moram z drugo cakro ukvarjat, pa mislim nanjo.ostalo so samo stranski ucinki... Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 16. september 2004 Prijavi Deli 16. september 2004 lia, ne sodi po sebi... Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 16. september 2004 Prijavi Deli 16. september 2004 v tem se jaz z rugljem ne bi strinjala....mi je blizje tao scena...kadar je, naj bo dobro, in ce je dobro, je 5x na dan absolutno prevec.saj smo ljudje se za kaj drugega ustvarjeni...imam energijo raje (se tudi) za kaksne druge zadeve... sorry, malo resna zdajle, imam ravno tako glavo, se ucim in koncentriram... Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 16. september 2004 Prijavi Deli 16. september 2004 lia a ti mene malo zezas...? naprej mi ruglja citiras, potem pa obadva z rugljem zgineta...hm...sumljivo... Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.