Skoči na vsebino

iščem dobrega astrologa

lea123

Recommended Posts

Pozdravljeni,

že kar nekaj časa iščem dobrega astrologa, ki bi mi bil pripravljen naredit, opisat, interpretirat, pogledat v mojo astrološko karto, ter ker mi Google ni dal nobenih pametnih napotkov, se obračam na vas.

Torej zanima me ali kdo tukaj pozna kakšnega dobrega astrologa ? Edini pogoj, ki je, je ta da deluje v Mariboru.

Vnaprej se vam zahvaljujem za odgovore.

Deli na socialnih omrežjih

Na našem forumu imamo fajn astrologe, vsaj za enega vem, da je pripravljen naredit vpogled za druge, za ostale pa ne vem, koliko to delajo samo zase ali tudi za druge. Na forumu je tudi Astrocaffe, kjer dobiš vpogled proti solidnemu plačilu. Če bi jaz iskala dobrega astrologa, bi že našla način, da se za to nekam zapeljem. Za MB pa sem že velikokrat slišala za odlično djotish astrologinjo.

• 1 month later...

Ne vem, če vam je še aktualno, jaz imam zelo dobre izkušnje z astrologinjo Dubravko Oberžan. Do nje sem prišla po naključju na priporočilo ene gospe, ki je bila stočasno pri frizerju in mi je razložila, da je bila pri tej astrologinji na astroterapiji zaradi težav s samopodobo. Meni je na podlagi datuma in kraja rojstva izdelala in zelo natančno interpretirala karto, res v nulo. Si vzame čas in ti vse razloži.

Je sicer iz Lj, ampak jaz sem bila super zadovoljna in lahko res priporočim.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...