Onix 1. september 2008 Prijavi Deli 1. september 2008 ... in enkrat, ko mi je bilo v pivo podtaknjeno nekaj oz. sem pila pivo za nekom. je bil pa neverjetno lep trip in nobenih posledic drug dan. Dandanašnji se ženske NIKOLI ne smete ločiti od svoje pijače na žuru, koncertu, partyju, ... Velikokrat ti lahko pijačo "obogatijo" in skoraj nikoli ne z dobrimi nameni!Če te neznanec (ali pa bežni znanec s kakega žura) časti drink in ga gre sam iskat za šank zahtevaj zaprto steklenico!GHB (rape drug ) je v Slo prisoten (in tudi uprabljan) že desetletje, žal pa žrtve o dogodku ne spregovorijo, malo zaradi sramu in občutka krivde , malo pa zaradi izgube spomina, ki je posledica te droge.Ravno zato je slednja zelo popularna med zlonamernimi idioti, ki s svojimi dejanji nemoteno nadaljujejo, najraje z najstnicami, ki naslednji dan pojma nimajo kaj se je dogajalo, vse čudne občutke pa zvalijo na "mačka" (alkoholnega, moralnega, amfetaminskega, ...). Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 13. maj 2009 Prijavi Deli 13. maj 2009 mefedron bi še kdaj probala. prvič mi je bil všeč. spala sem naslednji dan, ker mi je vso noč bilo vroče (od plesa med drugim) in ni bilo variante, da mirujem. je pa še dokaj nerazširjena ta substanca, vsaj pri nas, kolikor sem informirana. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 14. maj 2009 Prijavi Deli 14. maj 2009 blazno zadnje cajte sm kt silki no, vsaj po njeni poti stopam, konkurirala ji tak še par let ne bom vsak dan ama najmn 5 kofetov sicer sm kt zombi Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 16. maj 2009 Prijavi Deli 16. maj 2009 Vse po pameti...ce je je se kaj ostalo Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 8. maj 2010 Prijavi Deli 8. maj 2010 po vsem sprobanem - zame je vse podobno, naslednji dan si zabediran, ostane praznina. se ne splača. mojih eksperimentov je konec. edino Alex Gray je bil točno to, kar si niti sanjati nisem upala. res lep 12-urni trip. zanimivo pa je, kaj vse človek zve, ko se mu zbudi zanimanje za neko stvar ... da so ga uporabljali v psihiatriji za zdravljenje alkoholizma, anksioznosti, vsega.jasno mi je tudi, zakaj so droge prepovedane ... pod pretvezo škode za zdravje in možgane ... zaradi lepih občutkov in tistih uvidenj, ki te spremenijo za vedno ... say whatever you want to say. vsi se drogiramo, pa če priznamo ali ne. in brezveze je kazati na kogarkoli s prstom. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
DuraceLL 31. julij 2010 Prijavi Deli 31. julij 2010 moja droga so cigareti.. ampak ubistvu sploh nevem, če bi rekla temu droga... Okej.. kadim v službi, ker kadijo vsi in tak nimam drugega delati na malci, ker ne jem.... Kadim, če gremo ven, pa še to zadnje čase zelo malokrat... . Drugače pa ne kadim, in mi tudi ne problem zdržati brez cigaretov... tako, da bi temu js rekla samo grd razvada... ki pa sem se jo že kar zelo odvadla.. ko sem začela, sem vlekla pa vlekla... da ni šla škatlca.. zdaj jo mam (če ne delam) za mesec ali dva... Citiraj Neuspeh ne obstaja,.. so samo ljudje, ki ne vztrajajo dovolj dolgo.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Iknee 5. avgust 2010 Prijavi Deli 5. avgust 2010 po vsem sprobanem - zame je vse podobno, naslednji dan si zabediran, ostane praznina. se ne splača. jasno mi je tudi, zakaj so droge prepovedane ... pod pretvezo škode za zdravje in možgane ... zaradi lepih občutkov in tistih uvidenj, ki te spremenijo za vedno ... In kako gresta gornji in spodnji stavek skupaj? Lepi občutki in uvidi, ki te spremenijo za zmeraj - naslednji dan si pa ves zabediran in prazen?? A se ti ne zdi, da je to vse skupaj fejk, če ima take posledice? Jaz navijam za drogo, ki se ji reče hribi. Če greš recimo v hribe (sploh če greš plezat), tudi doživiš lepe občutke in uvide, ki te spremenijo za zmeraj, naslednji dan in še dneve potem, se počutiš super (čeprav lahko totalno utrujen, ampak je to ena taka prijetna utrujenost) (Sam, da ne bi komu prišlo na misel, da bi jih prepovedal!) Tole me pa res zanima, ni cinizem ali provokacija: Do kakšnih uvidov, ki so te spremenili za zmeraj, si prišla na drogah (katerih?)? say whatever you want to say. vsi se drogiramo, pa če priznamo ali ne. in brezveze je kazati na kogarkoli s prstom. http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/smile.gifJa, če drogo razumeš zadost na široko. Jaz recimo s hribi, kot sem že rekla. Znano je, da se pri ekstremnih športih in "adrenalinskih" zadevah in celo v posebnih čustveno vzburjenih stanjih ali pri seksu v možganih sproščajo in vežejo snovi, ki delujejo podobno kot nekatere droge - v tem primeru se ljudje pač drogiramo s svojimi lastnimi substancami, namesto s tistimi, ki jih dobiš od zunaj. Se mi pa zdi, da bolj ko ubiraš bližnjice in se izogibaš lastnemu psihofizičnemu naporu pri iskanju prijetnih občutkov in uvidov, bolj destruktivne so posledice; enako destruktivne pa so posledice, če v tem psihofizičnem naporu pretiravaš in izgubiš občutek za življenje kot celoto (npr. ekstremni alpinisti, ki živijo samo še za hribe in tam zato tudi umrejo) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 5. avgust 2010 Prijavi Deli 5. avgust 2010 In kako gresta gornji in spodnji stavek skupaj? Lepi občutki in uvidi, ki te spremenijo za zmeraj - naslednji dan si pa ves zabediran in prazen?? A se ti ne zdi, da je to vse skupaj fejk, če ima take posledice? Jaz navijam za drogo, ki se ji reče hribi. Če greš recimo v hribe (sploh če greš plezat), tudi doživiš lepe občutke in uvide, ki te spremenijo za zmeraj, naslednji dan in še dneve potem, se počutiš super (čeprav lahko totalno utrujen, ampak je to ena taka prijetna utrujenost) (Sam, da ne bi komu prišlo na misel, da bi jih prepovedal!) Tole me pa res zanima, ni cinizem ali provokacija: Do kakšnih uvidov, ki so te spremenili za zmeraj, si prišla na drogah (katerih?)? Ja, če drogo razumeš zadost na široko. Jaz recimo s hribi, kot sem že rekla. Znano je, da se pri ekstremnih športih in "adrenalinskih" zadevah in celo v posebnih čustveno vzburjenih stanjih ali pri seksu v možganih sproščajo in vežejo snovi, ki delujejo podobno kot nekatere droge - v tem primeru se ljudje pač drogiramo s svojimi lastnimi substancami, namesto s tistimi, ki jih dobiš od zunaj. Se mi pa zdi, da bolj ko ubiraš bližnjice in se izogibaš lastnemu psihofizičnemu naporu pri iskanju prijetnih občutkov in uvidov, bolj destruktivne so posledice; enako destruktivne pa so posledice, če v tem psihofizičnem naporu pretiravaš in izgubiš občutek za življenje kot celoto (npr. ekstremni alpinisti, ki živijo samo še za hribe in tam zato tudi umrejo)trip - imela sem lepe momente, misli, občutke, ki zame niso bili in ne bodo nikoli fejk, ker tko je - vidiš, kk je vse enostavno in kk se brezveze sekiramo in da je strah zaviralec ustvarjalnosti in življenja. ne rečem, da za to moraš kadarkoli sploh vzeti drogo. ampak ni fejk. se je pa to menjavalo z groznimi občutki glede sebe, ker so mi misli preplavljali spomini in prestrašena sem bila, sama sebi se še nikoli prej nisem tako gnusila.da si pa drugi dan skurjen, je pa logično??? uvide sem ti pa zgoraj napisala. to je razumsko sicer vsakemu od nas jasno. ampak občutek je drugačen. ravno tako mi je razbilo iluzijo ločenosti človeka od narave in to mi je bilo najlepše. tega se ne da zajeti z besedami. enostavno. tega ne doživim, ko športam, čeprav dam misli na pašo. drogo pač vzamem iz radovednosti, počakam, kaj bo, potem pa po filingu odločim, ali bom isto substanco še kdaj vzela ali ne. drugače pa je čist čist najlepše vseeno, ko si čisto trezen, ležiš na ležalniku pod drevesi in ne misliš na nič. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 6. avgust 2010 Prijavi Deli 6. avgust 2010 moja droga so cigareti.. ampak ubistvu sploh nevem, če bi rekla temu droga... Seveda je droga. Ne zatiskaj si oči pred dejstvi. ... ravno tako mi je razbilo iluzijo ločenosti človeka od narave in to mi je bilo najlepše. tega se ne da zajeti z besedami. enostavno. Cenejša in bolj zdrava metoda za to doživeti oz. doživljati je meditacija. Direktna izkušnja brez posrednih substanc. Naravni zadetek. 1 Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 6. avgust 2010 Prijavi Deli 6. avgust 2010 Cenejša in bolj zdrava metoda za to doživeti oz. doživljati je meditacija. Direktna izkušnja brez posrednih substanc. Naravni zadetek. jp. samo ne verjamem, da je isto, dokler ne poskusim. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Iknee 7. avgust 2010 Prijavi Deli 7. avgust 2010 jp. samo ne verjamem, da je isto, dokler ne poskusim. Ne, ni isto. In vprašanje, kaj iščeš in kaj pričakuješ. Če iščeš predvsem high občutke, po čimkrajši in čimlažji poti, potem je najbrž res ni čez droge. Če pa si pripravljena dolgo in vztrajno delati za spoznanja in trajnejše stanje zavedanja enosti, ne da bi po tem padla čist v poden, potem pa je meditacija velik boljša, no way da kaj takega dosežeš z drogami. 2 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 26. avgust 2010 Prijavi Deli 26. avgust 2010 Kesslers Knigge - Drogen beim Autofahren Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Kaktus 26. avgust 2010 Prijavi Deli 26. avgust 2010 Kot mi je pripovedoval človek, ki je kot farmacevt preskusil VSE droge iz gole radovednosti, so učinki različni, vsem pa je enako eno: izginejo vsi problemi. Ne morem govorit skozi svoje izkušnje, čeprav je droga vsepovsod naokoli, kamor pogledam. Meni žal ne potegne niti trava, pa bi mi morda kdaj pa kdaj koristil kakšen čik. Po eni strani so mi najbolj zanimive pripovedi ljudi, ki so drogo uživali, pa vseeno vse skupaj na koncu pristane v istem loncu - odrivanje problemov. Tako žal droga je in bo in očitno mora bit, saj eni s problemi lahko živimo, eni pa ne. Pa če vzamemo v obzir cigarete, alko, horse ali travo, le da ima vsak svoj negativni končni učinek. Pir iz naših časov je zamenjala trava, še mačka nimaš po njej in ženi ob dveh zjutraj ne razbiješ zob. O socioloških učinkih ne bom debatiral in bi vse spravil na skupni imenovalec - odvisnost. Za to pa menda vemo, kam sodi. 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Kaktus 27. avgust 2010 Prijavi Deli 27. avgust 2010 ... In potem se čudiš mojemu " ozkemu " gledanju na mamila. Veš - na moji lestvici- neoproščenega je takole- pedofili,posiljevalci, dilerji trde droge...pol nekje šele pridejo nekakšni morilci . Ker en diler ne ubije samo otroka ampak uniči celo družino, lahko tudi sosede itd. ... Z vsem se strinjam, tole me je pa malo zmotilo. Diler je človek, ki priskrbi narkomanu robo, tako kot kelnarca, ki pijancu v bifeju natoči šnopec. Morda si tu mislil dilerja, ki otrokom podtika trdo drogo, da se ga privadijo, to bi šlo v kontekst. Za nastanek odvisnosti je potrebno več pogojev, začenši z družino, tako da so dilerji samo trgovci. No nekateri res v redkih primerih vzpodbujajo porabo, vendar tega ne bi posploševal na vse. Me pa kar zanima, če bi ti nekdo ubil otroka ali pa mu dilal trdo drogo, katerega bi dal v resnici višje na tvojo lestvico neoproščenega. Če bi bil na vrhu res slednji, bi se vprašal o jasnem vpogledu v razloge za nastanek odvisnosti. 1 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 27. avgust 2010 Prijavi Deli 27. avgust 2010 Jap, bo kar drzalo. Samo ej, a to ne pocno tudi tisti ki se ne drogirajo eni s hrano, drugi s pijaco, tretji s tem da se prepuscajo kaksni drugi odvisnosti, nekateri bezijo iz realnosti tudi na druge nacine. Vse zivo je. Vecina ljudi ki jih poznam in se drogira, so labilni. Mnogi tudi lazejo in celo sami sebi verjamejo v kaksnem ufuravanju v kej. In vecina jih to pri sebi ne vidi, niti verjetno na prizna. Ampak jst poznam malo ljudi ki se drogira in je posplosevanje precej neumestno. In, ali to ne pocno tudi tisti, ki se ne drogirajo!? In kaksna je razlika od tistih ki se ne drogirajo, ko pa se drogira vsaj pol populacije ljudi (ugibam) (alko, taksne ali drugacne odvisnosti).Ampak ej, ze to, na kaj se teoreticno opiramo, dela naso realnost! Ce si govorimo, da to pocnejo itaq "vsi" .... ne bi reku da je primerno razmisljanje, kaj sele realno razmisljanje. Tempo laifa ki ga ljudje izbirajo je ze sama po sebi kt neka droga. Niso vsi za vse. Enim tempo nuca, drugim ne. Eni drogo "hendlajo" tako da je so v druzbi "prilagojeni" in sprejemljivi. Eni pa ne.Ali komu res koristi, tesko sodim. Lahko pa govorim iz lastnih izkusenj in izkusenj z ljudmi ki se drogirajo.Vecian tistih, ki jih poznam in se drogira (trava), ima financne tezave. Ampak, ej, sej jih imajo tudi tisti, ki se ne.Mnogi tisti ki se drogirajo (trava) v sebi nosijo prikrito jezo in nesprejeta custva. Ampak ej, sej jih tudi drugi. Osebna izkusnja!? Teh tule precej manjka v temi!Menda sem ze pisal tule? Bilo pa slo. Drogiral ze dolgo let nazaj, ker nisem vedel kaj s seboj, ni blo denarja za tisto kar bi jaz, pa nisem vedel kako in kaj bi torej. Torej ne rabim, ker je bolje da delam na prisotnosti kot pa na neprisotnosti. Na dejanskih problemih.Res pa je, da so nakateri ljudje precej prevec napeti in bi jim clovek najrajsi dal enga za skadit. Samo, pomoje to ni najboljsi nacin. Lahko bi z malce vec zavesti priceli z dihalnimi vajami, meditacijo, afirmacijami ipd, saj je od osebe odvisno kako bo scasoca drogo hendlala in kako jo sprejela v svoje zivljenje. Delati na cistih mislih in sprejemamju ter izrazanju custev. Slednje slovenci kot berem sploh ne znamo dobro. Ce pa ze, pa se v vecini krega ali pa so ljudje primitivni, nizkotni. Eni se drogirajo, drugi pa so kljub nedrogiranju odsotni, nesprejemljivi, v svojih glavah. Ali to pomeni da se slednji vsaj soocijo, prvi pa ne, bi rekel, da je odvisno od posameznika. Bluzi o tem da droga pomaga pri tem ali onem pa... so dejansko (po moje) veckrat izgovori labilnih ljudi, ki si zelijo eno, niso pa sposobni narest kaj v smeri zeljenega. Kar se tice vseh in ne samo tistih ki se drogirajo. Govorim o tistih, ki se dokaj redno drogirajo.Jasno pa, je droga tudi substanca, ki delujejo tak ali drugace na osebo ki jo konzumira.Vecina ljudi ki jih poznam in se drogira, je pricela z uzivanjem droge v druzbi, kjer je bilo to sprejmljivo. In zato ker je bilo fajn. Dober filing, glede na "bad" laif in probleme.Ces, alko je bad, trava je kul. In ze se je delal skupina. Pripadati nekam, biti povezan, biti z nekom. Nekom ki "steka". Nic kaj dosti drugace kot pri cigaretih pravzaprav. Prevec ljudi je zadrogiranih brez droge, zakaj bi k temu v druzbi dodajali drogo, ne vidim dosti smisla. ... Po eni strani so mi najbolj zanimive pripovedi ljudi, ki so drogo uživali, pa vseeno vse skupaj na koncu pristane v istem loncu - odrivanje problemov. Tako žal droga je in bo in očitno mora bit, saj eni s problemi lahko živimo, eni pa ne. .. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 27. avgust 2010 Prijavi Deli 27. avgust 2010 Aja, se to: dokler bo alko uradno dovoljena "droga" zame pomeni, da v tej druzbi neke zadeve niso ravno razciscene. Predvcerajsnjim je Vid Valic (standup komik) govoril o tem, kako bi bilo drugace, obratno, ce bi nasi predniki kadil travo, namest pil alko.He he, je pa blo pa smesen ko je govoru o tem, da ce bi afganistanca in jamajcana zaprl skupi u sobo, ne bi bilo nc, ces, ne bi se stepla.afganistanc (ala koka) bi cist noru, ga nadiru, itn...jamajcam pa bi mu reku: "ej, mAn, I don't know what're you saying, but i feel you!" in mu ponudu joint. Sploh pa, ce smo ze pri tem... alko je veckrat agresivnejsa droga; za marihuano pa to ravno ne moremo rect ane. v tem si dovolim posplosevat.clovek ki kadi travo, se bo redko stepel oz. bil agresiven in napadalen ipd.; ljudje ki pijejo alko, pa ni redkost da so tudi nasilni. 1 Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 27. avgust 2010 Prijavi Deli 27. avgust 2010 isue obratno? jaz sem preprican da bi bilo marsikaj drugace, ce bi folk kadil raj travo kot pa pil alko. zdej, a bi blo boljs, in kaj boljs, pa ne morem trdit ane.ma niti ni tolk fantaziranje, ce ves kako na vecino ljudi vpliva kajenje trave ali pa pitje alkota do zadetosti recimo. jst mam pac svoje izkusnje z razlicni ljudmi. tm kjer je blo velik alkota, je bil veckrat tut kaksen fajt, neka agresija, jeza in izpostavljanje kaksnih hudih furstracij. tam kjer pa dost trave, pa pasivnost, zadetost, bluzenje.al pa tut ne pri obojem. to da nekdo postane sociofobicen je pomoje bilo ze pred drogiranjem. vzrok zato. drogiranje je to samo se izpostavilo, poudarilo, se izrablja za biti in pobegniti od realnosti, tistega kar nekdo cuti. recimo povezovati se, druziti, spoznavati, ziveti, se soocati, prevzeti odgovornost za svoj laif, svojo sreco, itn. eni se ga tut raj doma napijajo, ker jih je sram v druzbi (veckrat zenske), drugi pa raj v druzbi zakajajo, ker je zanje to pac dodatek k druzenju. ni za posplosevat v tem pomoje. moje mnenje je tako. aja, Vid je se reku: "A je bla Jamajka kdaj v vojni!?" pa ne prenesem zadetih ksihtov... kaj bi bilo obratno, če bi kadili travo? to je sam fantaziranje... Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 27. avgust 2010 Prijavi Deli 27. avgust 2010 Ja, ker si lahko provosci. Imeti. blaginja je prinesla s seboj tudi "slabe" okoliscine. Samo jaz vse to se vedno imenujem "pot spoznavanja".Kako pa ves da Indijanci niso zlorabljal drog? Pomoje so jih glih tko, sam da pravljivce o njih ki so nam jih govorili niso o tem govorile.Pac kakor kateri ane. Danes je menda veliko indijanecv itaq propadlo. Jasna zadeva, o tem ze dolgo casa razmisljam. Ko so cloveku vzeli zemljo in ga postavili med stroje, se je pricel njegov "padec". Ko ja sel stran od zemljinega mentala, ce se tako izrazim.Itaq. Kakor za koga. Za labilnega in polnega problemov je lahko slab. Je lahko beg. In za mnoge tudi je. In seveda, ce ne bi bilo alkota, bi bilo pa verjetno kaj drugega. ***Jaz sem vcasih zalosten po kaksnem standupu. res. ne poznam veliko, ampak nekatere teme so zelo zalostne, ceprav je na povrsju smesno. besede so eno, ampak vcasih je cutit drugo energijo, kot pa jo prinasajo asosiacije komika. Tudi Vidu in se enmu pred njim, sm se smejal, ampak potem se nisem pocutil dobro. Temvec izpraznjeno. Ne, jaz nisem gledal v Ljubljani. ja, motoricna zadeva. spet, verjetno bi kaksna statistika pokazala, da tisti na alkotu hitrej vozijo in so agresivnejsi za volanom kot tisti ki kadijo. Ko smo se kadili, se spomnim to pri frendih. Tisti ki so bli na travi so dostikrat bolje vozili, kot pa alkici. Pa tudi, vec frednov sploh vozit ni hotla ce so bli prevec zakajeni. Alkici so bli pa veckrat predvsem jako "pogumni". ni pa vse samo v motoriki ane. ce gre verjet, da ima vecina ljudi isue predvsem kar se tice custev, sprejemanja itn... potem sta kar v precejsni razlicnosti bi reku. Ker je človeštvo podivjalo.Indijanci so že dooolg nazaj poznali koko pa je niso zlorabljali. Prav tako tobak, ki se je kadil samo ob posebnih priložnostih.Danes pa je potrebe po budnosti in naspidiranosti ter posebnih priložnosti preveč.Alkohol sam po sebi ni slab in ne bi rabil bit omejevan s strani zakonov. ***********************Stand-up je bil zakon Si bil tud zadnji dan?? Scott Capurro je raztrgal! Sam en primer, da ni trava nič boljša od alkota:Vožnja avtomobila.Pa še čist osnovn primer je. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 27. avgust 2010 Prijavi Deli 27. avgust 2010 ja, pravis da ne preneses zadetih ksiktov. ti je isue ane ja, recimo da je namigoval. ima pac njegovo mnenje. nisem govoril o tem. ne vem ce so. verjetn da ne. samo en k se je odlocu it v vojno bi to, ali je to, prej storil, ce je bil pod alkotom, kot pa ce bi se ga zakadil recimo. - in ja, v tem primeru posplosujem.prouzapru sploh ne poznam cloveka k je bil zadet od trave, da bi bil agresiven do stopnje nasilja. ga se nisem videl ane. mogoce mas drugacne izkusnje?ne vem no, vprasi tistga k so mu hiso zazgal, pa otroke pobil, ce je vredno.ces boljs it v vojno in iskat resnico kot pa bit zadet in v nevednosti al kako vse poti vodijo v rim, samo ene so vseen bolj ovinkaste kot druge ane. kaj je boljs, pa ... bo ze vsak sam presodil ane. no, ce bi mogu izbirat bi bil raj zadet, kt pa se grem vojno recimo. Ker konc koncev menda se itaq vsak 4 veteran ubije, zblazni, se vec se jih pa zadrogira, zapije, to ali ono. no, jst pac govorim iz lastnih izkusenj, ne zato da bi poslploseval. ker, ej, mogoce se pa motim ane.a bos kaksno izkusnjo napisala tvojo, al bomo sam pri tem ostal? ce gledam cist fizicno, se mi zdi redno uzivanje alkohola bolj skodljivo za telo kot pa recimo redno uzivanje marihuane. ceprav nobenega ne zagovarjam. verjetno lahko tudi v tem posplosujemo. ce bo clovek pokadil vsak dan pokadil tolk da bo dol padu al pa popil alkota da bo dol padu, bo verjetno cez pol leta ali leto vseen razlika med njima. en bo imel sesuta jetra, drugi pa eventuelno mogoce bolj motoricne spretnosti in bolj pasiven um. morda. ziher bi se dal kakot naredit kaksne medicinske primerjave, ker je studij ze sigurno ogromno. isue? ne štekam.nism gledala valiča, predvidevam pa, da je govoril v smislu, da bi bilo boljče, če bi se kadilo travo. kar je meni preprosto bs.vojne... a so zarad alkohola? če ne bi pili, jih ne bi bilo? in četudi bi bil mir mogoč samo z zadetostjo... se men to zdi en kurac vredno. sej si lohk pol pa tud lobotomije delamo.ja, sej, kaj pa jst govorim... če ne o tem, naj se ne posplošuje različne droge vplivajo na različne ljudi različno. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 27. avgust 2010 Prijavi Deli 27. avgust 2010 Aja, se to: dokler bo alko uradno dovoljena "droga" zame pomeni, da v tej druzbi neke zadeve niso ravno razciscene. Ljudje pač morajo biti tudi zadeti. Kruh, igre in zadetek s kakršno koli drogo že. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 27. avgust 2010 Prijavi Deli 27. avgust 2010 zanimiwa tema. ajl bi bek... mal kasnej, če nam preweč zadet, da se mi bo jebal za use skp Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 27. avgust 2010 Prijavi Deli 27. avgust 2010 Heroin na recept > Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 27. avgust 2010 Prijavi Deli 27. avgust 2010 prouzapru sploh ne poznam cloveka k je bil zadet od trave, da bi bil agresiven do stopnje nasilja. ga se nisem videl ane. mogoce mas drugacne izkusnje? Hojla Free Jst ga poznam. Zadet od trave nasiln. Nezadet pa ne. Precej cajta. Pa to ni tolk hudo. Dons je pa rastlina. Skor čist. Ne, ni pil. Tud nobenih drugih substanc ni konzumiral. Diagnoza je, da zarad trave. http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/sorry.gif Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 27. avgust 2010 Prijavi Deli 27. avgust 2010 ja. sej, eden. dva. trije. v primerjavi z miljoni. - to je point.diagnoza sej je jasno ane. alko se skoraj vedno povezuje tudi nasiljem v druzini. med tem ko je za kajenje marihuane to ravno ni slisat ane. prej obratno. - Statistics: In 2004 - Approximately 264,000 of 16 to 59 year olds in the UK tried heroin. (cca. 1/8 slovencev, al pa recimo malo vec kot cela ljubljana). Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 27. avgust 2010 Prijavi Deli 27. avgust 2010 pol pa ne ane. hocem rect, sej ti s tem zvis; ti ne preneses zadetih ksihtov, ne jst. itaq. point je bil, da je kajenje marihuane manj agresivno deluje na ljudi kot pa uzivanje alkota. in to je dejstvo, ki ga po moje lahko posplosujem. o tem je blo govora. drgac pa, fajn se mej se naprej pa upam, da naus kaksen zadet ksiht srecala kje u stacuni all pa kje ja, mam issue lol. men se to ne zdi noben problem. a mi bi moralo bit ok? nikoli nism rekla, da je bolje it v vojno. preprosto pa ne vidim neke povezave... hočem rečt, neko "opravičevanje" zadevanja s travo, češ, ja sej je kul ej, boljš kakor pa da se greš klat kakor da sta sam ti dve opciji na svetu. svoje izkušnje sm pa že opisovala. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.