Skoči na vsebino

Droge

Mitja

Recommended Posts

s prvim in drugim se strinjam, tretje pa me preseneča, ker se mi zdi nemogoče, kar tako losat se heroina, če se je že čikov težko, pa niti ni treba, da je prisotna neka huda fizična odvisnost.

xyesx xyesx

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.
Deli na socialnih omrežjih

• 4 months later...
(popravljeno)

Ah, droge ja! sicer cele teme se mi ni dalo brati bom pac samo svoje mnenje napisal. Droge so Super! ce jih znas pravilno uporabljati, droge so 'bliznjica' v Duhovni svet, ponujajo izkusnjo, priprejo vrata, da lahko brez vsakodnevnih vaj okusis tisto, kar ti um ze ponuja sam po sebi. Vsaka droga taka ali drugacna ti ponuja svoj lasten koncept zavesti, ki je drugacen od vsakdanjega in ga lahko potem s pomocjo meditacije poglabljas ali spominjas - ti pac malce priprejo prej zaprta in skrita vrata. Sam sem enkrat zakajen slisal glas, bom rekel enega od Vodnikov, povedal pa mi je preden sem stopil v kuhinjo, kaj me caka pripravljeno za jest in kje ( na stedilniku in na pultu) vse kar sem slisal je bilo res :OoO: . Sicer sem takrat malce zapanicaru, ker nisem vedel a gre za cloveka, a sem mogoce kaj zgresil v primerjavi z ostalimi(okolico) itd...ampak sedaj vem kaj je to bilo. Al pa pri prijatlu sem ugibal stevilo knjig na polici, stevilo crt v vzorcu na preprogi itd. Vse z natancnostjo +/- 2 do številke 50 - 60.

Dilema nastane, ko nekdo to zacne zlorabljati ali da to pocne zaradi druzbe, psihicne ali fizicne odvisnosti, takrat gredo stvari ponavadi navzdol. Torej ce zakljucim; droge so tu da nam pomagajo in pokazejo, toda previdno!

Popravljeno -> kuvrtat
Brez podpisa

Droge so Super! ce jih znas pravilno uporabljati, droge so 'bliznjica' v Duhovni svet, ponujajo izkusnjo, priprejo vrata, da lahko brez vsakodnevnih vaj okusis tisto, kar ti um ze ponuja sam po sebi.

[...]

Torej ce zakljucim; droge so tu da nam pomagajo in pokazejo, toda previdno!

Dodam samo opozorilo, da pa nikakor niso srestvo za priti trajno in za-vedno v tista stanja, ki jih ponujajo. x;)x

Possible—but highly unlikely.

Droge niso super!!

Halp? Kakšna bližnjica v duhovni svet? Lari fari.

Sama sem precej probala, pa sem bila v tistem času "ful kul", ker se v to spuščam z glavo in imam mejo. My ass!! In ker mi odpira določene kanale v duhoven svet. My ass.

Vse kar je kemija je čisto sranje, uboj za telo. Pa.. ostalo tud.

(popravljeno)
Draga vanyuska, to je stvar osebne izkusnje. V mnogih kulturah pa je znano, da so se droge uporabljale za doseganje takih in drugacnih stanj zavesti. In se oproscam, ce sem napacno interpretiral; droge niso bliznjica v duhovni svet, so pa bliznjica do drugacnih stanj zavesti, s katerimi pa se srecamo tudi v duhovnem svetu. In kot je Alana New reku niso sredstvo za trajno doseganje necesa in kot je narog rekel ni problem droga ampak drogeras. Popravljeno -> kuvrtat
Brez podpisa

.....droge potrebujejo le tisti, ki se v življenju bojijo trezno soočiti z vsemi negativnimi in pozitivnimi vplivi :xx!:

To drzi smo za tisti del populacije, ki bezi s pomocjo droge pred realnostjo :)

Se strinjam s tabo. Pa vendar ima vsak lahko svoje mnenje.

Definitivno :palec: , pa tud vsak se drugace odziva.

Brez podpisa

• 2 weeks later...

čao :)

tud sama mam dost izkušenj z marihuano...sm mela kr dolgo obdobje ko sm jo kadila vsak večer..ampak ne zarad bežanja pred realnostjo ali straha soočenja z njo...bol zaradi druženja in feelinga, čeprav sm po določenem času čutla samo še otopelost, depresivnost, stres...morm povedat, da mi je ganja uničla 3,5 let dolg odnos s fantom...ubistvu ni bla kriva ganja, ampak moja odločitev!!!!

...ampak kot pravjo vsaka šola neki stane.... :) ta me je stala dost, ampak ne obžalujem. zdej vem kje sem.... nisem na tleh kot sem bila, ampak sem veliko više... in zaradi tega padca cenim svoj odskok veliko bolj...

...še vedno skadim kakšnga v dobri družbi...ampak zdaj vem kje so meje.... x8Dx

cmokec x:Xx

...še vedno skadim kakšnga v dobri družbi...ampak zdaj vem kje so meje.... x8Dx

Zakaj pa se je potrebno zadevat, če je dobra družba? Morda pa ni tako dobra, kot se ti zdi, če morate kaditi...

Possible—but highly unlikely.

Zakaj pa se je potrebno zadevat, če je dobra družba? Morda pa ni tako dobra, kot se ti zdi, če morate kaditi...

ne sej tuki ni, da se ga mormo zakadit :) čist fajn nam je tud če se ga ne, ampak zgolj za mal drugačnosti.... to pa v družbi 3 prijatlc, ki smo že 18 let skupaj...tko da družba je čist ok ;)

LP x:Xx

ja ful znano po medvedih,ja sam pa vsak da v hosti pa nisem še nikul sreču medveda,res čudno

zgleda kot da so izumrli

Hja, bi se mogu it mal na Rakitno sprehodit, pa okol Krima,... sem ziher, da bi ga srecu prej ko slej. x:Dx Kolkr jst vem, jih je trenutno vec na obmocju Cerknce in Rakitne, kot pa na Kocevskem. Lahk pa tud, da se je zdaj kaj spremenil. Se pa spomnim, da se je stevilo medvedov v Sloveniji precej povecalo, ko je bila vojna v Bosni in tud, da je velik medvedov od tam prbezal...

Kar se pa drog tice je pa tole kr neki. Sej spostujem vsa mnenja, vendar pa eni kr mal nakladate. Ce bi radi samo malo videli, kako je to, ce si v drogi, pejte na metelkovo ZD, ali bolje pred mercator, ki je za ZD in boste tam nasli izbrano druscino. Oborozite se s cigaretami, pa boste sigurno lahko navezali stik. Recete, da iscete nekega frenda, k baje sem zahaja in to je to...

Pol, pa lahk pridete v tole temo in napisete kak vtis...

Natrix

IX. "LUX PERPETUA"

SI HA de ser condición de mi dicha el olvido

de ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).

Prefiero la existencia más árida y doliente

al innoble consuelo de olvidar a mi ausente.

Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia,

que me halague o sonría en esta clara inopia,

ni qué luz en mis noches me quedará si pierdo

también la lamparita cordial de tu recuerdo!

2 de octubre de 1912

natrixred...sem se mal "nasmehlna"...

joj...jaz sem pa zadnjič rekla: ka bi jaz eno đolo prpalila...! pa se je Mju kr odkeglal:

Baba zmešana...a zdej se boš pa drugirala...kwa pa zdej to pomen!

ups :inocent:

pa sej pol verjetno ne bi...samo zadišalo mi je...tako kot mi čiki zadišijo...vsak dan...pa se vzdržim

x^x

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

natrixred...sem se mal "nasmehlna"...

joj...jaz sem pa zadnjič rekla: ka bi jaz eno đolo prpalila...! pa se je Mju kr odkeglal:

Baba zmešana...a zdej se boš pa drugirala...kwa pa zdej to pomen!

ups :inocent:

pa sej pol verjetno ne bi...samo zadišalo mi je...tako kot mi čiki zadišijo...vsak dan...pa se vzdržim

x^x

Sej ni problem v tem koliko in kdaj... tezava je v tem, da ljudje mislimo, da se lahko kontroliramo in recemo; Ah, saj vsako soboto pa lahko, to pa res ni nic tazga... Pol pa slucajno pride rojstni dan frenda (-ice) pa naredimo izjemo....pa novo leto je seveda lahko tud izjema, saj je samo enkrat na leto, a ne... In tako naprej,...ce zelimo, (nezavedno) vedno najdemo izgovor oziroma opravicilo, ce nam neki pase.

Sorry, ce sem ti popridigal, ni blo misljeno tako. Samo mal mojih misli!

Ne zelim, da se izgubite, ali da izgubite koga, ki ga imate radi. Ena mojih naj frendic, je umrla na tak nacin "kontroliranja". Ko sem zvedu, me je ful sokiral, sploh ker je bla vedno nasmejana in optimisticna. Zal jo nisem videl kakih 6 mesecev, preden se je to zgodilo, zato pa tudi nisem vedel, kaj se ji dogaja... :8): So jo spustil domov s detoksikacije, pa je sla do svoje doktorce (ki je ocitno prezrla njeno depresivnost), ki ji je predpisala mocna pomirjevala za spat, odsla do tipa, ki ji je prodal metadon in nekaj heroina. Nato je sla k nekemu "frendu", pred tem pojedla tablete in spila metadon in se zadela s tem "frendom". Oba sta namenoma vzela vec, kot bi potrebovala, le da se je tip zbudu drug dan, dekle pa ne. Se je tip ustrasu, pa je pobegnil in se ni vrnu v svoje stanovanje 3 dni. Dekle je umiralo na obroke 3 dni. Nezavest, koma in zadnji dan odpoved ledvic, jeter, pljuc, srca. Ko se je tip odlocu spovedat nekomu, je blo zal prepozno. Ko so prisli resevalci, so lahko le ugotovili smrt premladega dekleta.

Lep dan vsem skupi! :8):

Natrix

IX. "LUX PERPETUA"

SI HA de ser condición de mi dicha el olvido

de ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).

Prefiero la existencia más árida y doliente

al innoble consuelo de olvidar a mi ausente.

Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia,

que me halague o sonría en esta clara inopia,

ni qué luz en mis noches me quedará si pierdo

también la lamparita cordial de tu recuerdo!

2 de octubre de 1912

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...