Onix 28. avgust 2006 Prijavi Deli 28. avgust 2006 Natrix Zveni kot zgodba iz Črnuč, izpred dveh ali malo več let Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 28. avgust 2006 Prijavi Deli 28. avgust 2006 Natrix Zveni kot zgodba iz Črnuč, izpred dveh ali malo več let Ja, saj takih in podobnih primerov je vsako leto prevec... Ne, tale punca je bla z bezigrada....umrla je pa v siski... Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 28. avgust 2006 Prijavi Deli 28. avgust 2006 Sem že kar nekaj frendov in frendic tako izgubil Definitivno preveč pa zih še ni konec :xx!: Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 28. avgust 2006 Prijavi Deli 28. avgust 2006 mmm, hja, zal je tako, da hors terja svoj davek. Ampak a ni ironicno? Da folk placuje in to drago, da jih ubija po obrokih... Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 29. avgust 2006 Prijavi Deli 29. avgust 2006 Nikoli probala, nikoli ne bom - so mi že ponujali pa sem se pripravila samo na fight še če bi mi kdo hotil kej uturit *aaaassa!!!http://www.cosgan.de/images/smilie/boese/k055.gif Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 29. avgust 2006 Prijavi Deli 29. avgust 2006 mmm, hja, zal je tako, da hors terja svoj davek. Ampak a ni ironicno? Da folk placuje in to drago, da jih ubija po obrokih... Ja res je ironično, sam k enkrat doživiš ta "dobr" filing(rešitev vseh problemov v trenutku) k ti ga da hors je težko to pozabt in eventuelno nardiš vse da do njega prideš spet čeprov veš daj narobe in si prpravlen dat vse na kocko tud za ceno življenja.Začaran krog. Norkomanu sicer se ni tok težko(čeprov so tut muke) ozdravt v eni komuni ala Don Palegrino(al kvaj že,sm že mal aut iz teh scen), ampak povratek nazaj v isto okolje kjer si "meditirov" več let.Okolje je kruto čeprav se nam mogoče ne zdi tako, ozdravljenemu norkomanu pa u 120% , pa še ker je v fazi treznosti in realnosti na kar je že pozabil.Lahko rečem da se je takrat na novo rodil in učenje na novo se zopet začne in seveda kot odrasel človek je to za večino zelo težko.Žal se takrat taprava bitka šele začne... Take in drugačne zgodbe tut okol mene.Sm kr velik predebatiral okol teh varjant z odzravljenimi z unimi k so še zmer not in izgubu tut kr nekej zadnja leta bolj znancev kot prijateljev. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 29. avgust 2006 Prijavi Deli 29. avgust 2006 mmm, hja, zal je tako, da hors terja svoj davek. Ampak a ni ironicno? Da folk placuje in to drago, da jih ubija po obrokih... Tudi s cigareti je tako. S tem da je rok umiranja daljši. Agonija traja dlje. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 29. avgust 2006 Prijavi Deli 29. avgust 2006 Droga, alkohol, cigareti, ......... al pa dihanje v mestu, vse je umiranje na obroke Ampak življenska doba se daljša, statistično slednjo se da itak prilagodit željam naročnika (statistiko, čeprav se da tudi ž. dobo ) Okolje uničeno, hrana spremenjena, vode in zrak onesnaženi, ljudje pa živimo vse dalj več jih umira v miru, ker ni več "naravne" selekcije v vojnahTemu bi jaz rekel prilagajanje statistike Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
crna_puma 29. avgust 2006 Prijavi Deli 29. avgust 2006 definitivno je pomemben namen ... zakaj ima kdo željo po 'drogi' in kaj bi z drogo rad 'dosegel'. nekak mi beseda droga deluje preveč trdo... zato je v ' ' ... ko sem začutila, da je pravo obdobje sem se lotila ... raziskovanja na tem področju. Zato mi verjetno ni bil problem odnehat. moje raziskovanje je potekalo prvo s pomočjo teorije ... potem pa sem preklopila na prakso.Potovala sem skozi dimenzije različno močnih tripov (lsd - tako umetnih kot naravnih)... kokaina, bombonov, speeda, heroina... vsakemu sem se posvetila toliko časa, dokler nisem skužila način delovanja in dokler nisem znala priklicati stanje 'zadetosti' brez sredstva. Vsaka 'droga' ima svoj glas ... npr vodnik ... in nekatera ti znajo pokazat kdo si... druga ti postavijo ovire... tretja te zapeljejo do uničenja. In nekako najraje sem imela potovanja skozi lsd ... kjer so se mi odpirala polja katera je nemogoče opisati z besedami. meni najhuje ... in najbolj odbijajoč mi je bil heroin ... cel čas sem se ga izogibala ...ni me privlačil ... pa sem kljub temu... probala.Dokaj zanimiv film lebdenja in breztelesnosti se je pojavil prvih 15 min ... kasneje nenormalna slabost in zblojenost, nezmožnost razločevanja ... kot da bi se vsa negativa nakopičila v okolju, ki se je prebudilo ... nočna mora v glavnem. Ampak najhuje je drug dan ... namreč ... opazila sem, da ima 'vodnik' heroina najbolj zapeljiv in mamljiv glas ... in to je ključno. ... saj tu nasede večina ljudi ... in potem proba še enkrat in še enkrat. Drug dan ... kljub slabosti in odporu ... se je pojavil najzapelivejši glas, ki me je v šarmantnem tonu govoril, da ni bilo tako slabo ...da naj vzamem čisto malo manj in da bo veliko bolje kot je bilo prejšno noč. ... in razumem osebe, ki so ostale povezane z določeno 'drogo'... namreč tisto kar koli jih je zapeljalo je bilo močnejše od njih ... ali pa niso pravočasno opazili zapeljivca/-vko glede odvisnosti kot take:kadar nekdo beži pred čem ...se zateka k nečemu ... in če ponavlja ta način delovanja non stop ...se rojeva odvisnost od trenutnega bega v določeni stvari... ta 'stvar' je lahko sex, droga, hrana, pijača ... karkoli pač. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 30. avgust 2006 Prijavi Deli 30. avgust 2006 Puma pod tole bi se lahko kar podpisal Čeprav me sodobne "designerske" droge nikoli niso preveč zanimale Me je pa zgodovina drog toliko bolj naravne droge starega sveta Zanimivi so mi bili efekti pri Hieronymusu Boschu kake grozne halucinacije je znal spraviti na ogromne panoje Hieronymus Bosch (prbl.1450-1516) Pa Alica v čudežni deželi je nastala na gobicah, razne stare pripovedke v naših koncih na daturi, da o Štoparskem vodniku ne zgubljam besed Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
crna_puma 30. avgust 2006 Prijavi Deli 30. avgust 2006 hotela sem pač videt paleto ... kar se pa lsd-jev tiče ... so mi bili zanimivi tako sintetični kot naravni ... vendar razlika je v tem...da pri sintetičnem sem točno vedela, kdaj se prišla na zemljo ... medtem ko so naravni bili cel čas nekje vmes ... na robu med tu in tam in nikol nisem vedela točno, kdaj se je zaključilo. Včasih je lahko trajalo po par dni skupaj. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natalie 30. avgust 2006 Prijavi Deli 30. avgust 2006 if you use it it is ok...if you abuse it then NOT Citiraj velike sanje malega vesolcka Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 30. avgust 2006 Prijavi Deli 30. avgust 2006 if you use it it is ok...if you abuse it then NOT Hja, vsak izgovor je dober, ce nam sluzi Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 30. avgust 2006 Prijavi Deli 30. avgust 2006 hotela sem pač videt paleto ... kar se pa lsd-jev tiče ... so mi bili zanimivi tako sintetični kot naravni ... vendar razlika je v tem...da pri sintetičnem sem točno vedela, kdaj se prišla na zemljo ... medtem ko so naravni bili cel čas nekje vmes ... na robu med tu in tam in nikol nisem vedela točno, kdaj se je zaključilo. Včasih je lahko trajalo po par dni skupaj. Ti vse tole opisujes kot igro, oziroma kot strogo nadzorovan eksperiment . Me veseli in ti cestitam, ce je tvoj intelekt in um, nad fizicnim telesom. Le malo ljudi je tako streniranih (jogiji na primer). Ne zameri, ampak, ko bi te videl, bi ti morda verjel. Prej pa ne, ker sem poznal kar nekaj ljudi, ki so podlegli drogi, pa so bili sicer trdnega znacaja. Vendar jih je droga malo po malo spremenila in zlomila. Malo jih je, ki se poberejo in za vedno prenehajo. Osebno sem naredil v srednji soli raziskovalno nalogo s tega podrocja in sem se pogovarjal s premnogimi, videl najrazlicnejse stvari ( ne lepe) in tako ti lahko povem, da stvar ni igra in ni enostavna.Ob jemanju vecine sinteticnih drog in opija, ter njegovih derivatov, se po krajsem casu pojavi odvisnost. V mozganih imamo vrsto centrov, ki nam uravnavajo nasa cutila, zaznavanje in razvoj nasih mozganov. Eden teh centrov, je odgovoren za razvoj. Te droge ga zavirajo in onemogocajo nadaljno delovanje tega centra. Ob pomanjkanju droge, se ta center ponovno aktivira in zacne delovati. To odvisnik zaznava kot "krizo", po domace povedano, zacne se z nestrpnostjo, potenjem, zivcnost, panika in koncno bolecine v misicah predvsem v nogah in rokah. Ce je odvisnost huda, lahko tudi bruhanje, krci in v nekaterih primerih celo odpoved srca. Zacetno krizo je mogoce ublaziti s polozajem "stoja na glavi" do pet minut izvajanja. Veliko krvi gre v glavo in to nekoliko oblazi bolecino, vendar samo za nekaj trenutkov.Potem je tu se metadon, ki je bil zamisljen kot zdravilo za zdravljenje odvisnikov. Odvisnik se prijavi v program in pocasi zmanjsuje odmerke (ki jih pije). Ves cas tudi poteka testiranje na droge. Ce je odvisnik pozitiven na karkoli drugega, kot na metadon, nastopijo sankcije in mu najprej ukinejo ugodnosti, ce jih ima. Ena osnovnih ugodnosti je, da za vikend dobi metadon za domov. Ce se ugotovi, da je pozitiven na droge, mora poslej hoditi vsak dan.Zal je tako, da je malo takih, ki resnicno zelijo zmanjsati in koncati morijo. Vecina (80% uporabnikov metadona) se samo "sverca" z metadonom, poleg pa se vedno obcasno ali konstantno jempljejo droge. Vecina odvisnikov pride iskat pomoc na metadonski center, ker jim je zmanjkalo sredstev in denarja in pac ne zelijo krizirat. Redki so, ki takrat uvidijo, da so totalno zafural in v resnici zelijo kaj spremenit. Nisem zelel pisati tega, sam si nisem mogel kaj, da ne bi... Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 30. avgust 2006 Prijavi Deli 30. avgust 2006 definitivno je pomemben namen ... zakaj ima kdo željo po 'drogi' in kaj bi z drogo rad 'dosegel'. nekak mi beseda droga deluje preveč trdo... zato je v ' ' ... ko sem začutila, da je pravo obdobje sem se lotila ... raziskovanja na tem področju. Zato mi verjetno ni bil problem odnehat. moje raziskovanje je potekalo prvo s pomočjo teorije ... potem pa sem preklopila na prakso.Potovala sem skozi dimenzije različno močnih tripov (lsd - tako umetnih kot naravnih)... kokaina, bombonov, speeda, heroina... vsakemu sem se posvetila toliko časa, dokler nisem skužila način delovanja in dokler nisem znala priklicati stanje 'zadetosti' brez sredstva. Vsaka 'droga' ima svoj glas ... npr vodnik ... in nekatera ti znajo pokazat kdo si... druga ti postavijo ovire... tretja te zapeljejo do uničenja. In nekako najraje sem imela potovanja skozi lsd ... kjer so se mi odpirala polja katera je nemogoče opisati z besedami. meni najhuje ... in najbolj odbijajoč mi je bil heroin ... cel čas sem se ga izogibala ...ni me privlačil ... pa sem kljub temu... probala.Dokaj zanimiv film lebdenja in breztelesnosti se je pojavil prvih 15 min ... kasneje nenormalna slabost in zblojenost, nezmožnost razločevanja ... kot da bi se vsa negativa nakopičila v okolju, ki se je prebudilo ... nočna mora v glavnem. Ampak najhuje je drug dan ... namreč ... opazila sem, da ima 'vodnik' heroina najbolj zapeljiv in mamljiv glas ... in to je ključno. ... saj tu nasede večina ljudi ... in potem proba še enkrat in še enkrat. Drug dan ... kljub slabosti in odporu ... se je pojavil najzapelivejši glas, ki me je v šarmantnem tonu govoril, da ni bilo tako slabo ...da naj vzamem čisto malo manj in da bo veliko bolje kot je bilo prejšno noč. ... in razumem osebe, ki so ostale povezane z določeno 'drogo'... namreč tisto kar koli jih je zapeljalo je bilo močnejše od njih ... ali pa niso pravočasno opazili zapeljivca/-vko glede odvisnosti kot take:kadar nekdo beži pred čem ...se zateka k nečemu ... in če ponavlja ta način delovanja non stop ...se rojeva odvisnost od trenutnega bega v določeni stvari... ta 'stvar' je lahko sex, droga, hrana, pijača ... karkoli pač. Zanimivo Puma.Če bi se jest drogiral bi defenitivno počel isto ker se v življenju poslužujem istih medot kot ti.Tle si mi dala neverjetno informacijo v kateri čutim kot da bi skoraj jaz počel to kar si ti.Druzga razen trave nism probov(pa še tle sm imel občasne fleshe ko mi je bilo par minut kr vse jasno kva je fora na tem svetu hehe) ker enostavno nism nikol marov umetne scene za odpiranje zavesti in novih horizontov ker sm še zmer mnenja da to lahko prideš tut tako brez stranskih učinkov ki jih je pri drogah preveč in enostavno nisem jebov 5posto na rave partijih ko so mi težil z iksi.Kokr te dvigne tolk te zabije in vmesni filing počasi bledi.Realnost drog Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
crna_puma 30. avgust 2006 Prijavi Deli 30. avgust 2006 Ti vse tole opisujes kot igro, oziroma kot strogo nadzorovan eksperiment . Me veseli in ti cestitam, ce je tvoj intelekt in um, nad fizicnim telesom. Le malo ljudi je tako streniranih (jogiji na primer). Ne zameri, ampak, ko bi te videl, bi ti morda verjel. Prej pa ne, ker sem poznal kar nekaj ljudi, ki so podlegli drogi, pa so bili sicer trdnega znacaja. Vendar jih je droga malo po malo spremenila in zlomila. Malo jih je, ki se poberejo in za vedno prenehajo. heh ... kot sem napisala na začetku ... je namen ključnega pomena. Namreč oseba, ki beži pred čem ali oseba, ki hoče zapolnit praznino v sebi in se poslužuje 'drog' bo slej ko prej razvila odvisnost... in potem takem, bo tud težje opustiti droge. jaz nisem imela pred čem bežati ali kaj zapolniti ... se pa strinjam, da droga spremeni osebo ... tako kot vsaka izkušnja ... ene so pozitivne druge negativno dojete. jaz ti lahko povem samo svojo izkušnjo... katero nimam ne potrebe ne namena te prepričevat ... in moja izkušnja je bila, da ugotovim vzorce delovanja ... šla sem v njih, jih opazovala.. so me vodili in potem sem jaz vodila njih ... doker ni prišlo do točke, ko sem jih razblinila ... ... vem, da zveni enostavno ... pa vendar je to obdobje trajalo 3 leta. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
crna_puma 30. avgust 2006 Prijavi Deli 30. avgust 2006 enostavno nism nikol marov umetne scene za odpiranje zavesti in novih horizontov ker sm še zmer mnenja da to lahko prideš tut tako brez stranskih učinkov ki jih je pri drogah preveč in enostavno nisem jebov 5posto na rave partijih ko so mi težil z iksi.Kokr te dvigne tolk te zabije in vmesni filing počasi bledi.Realnost drog ne bi ravno primerjala rave partije in ikse kot najboljšo učilnico za dvigovanje zavesti ... pa vendar se lahko naučiš marskaj v masi, ki teži k temu, da je eno (no vsaj na začetku scene je bilo tako). vsaka od substanc je imela svoj namen in svoje delovanje na nekem področju. In nekako bi rekla, da če bi iskala bližnico do dvigovanja zavesti, bi potem takem probala le tripe (lsd) - naravne ali sintetične.Vendar mi ni bilo do bližnjic ... ker vem, da je to enako kod da bi gradila hišico iz kart ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 30. avgust 2006 Prijavi Deli 30. avgust 2006 Moje izkušnje z drogami so se začele in takoj končale z alkoholom. Še od trave nisem bil nikoli zadet, ker mi zadeva neopisljivo grozno smrdi. Če je že treba biti zadet, imam raje naravne načine. Res je, crna_puma, tu igra veliko in pomembno vlogo namen. To se vidi tudi pri nekaterih rock bendih, zakaj so preizkušali in posledično, kakšna je bila njihova glasba in oni sami. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 30. avgust 2006 Prijavi Deli 30. avgust 2006 if you use it it is ok...if you abuse it then NOT Prepoved in prohibicija drog (v Ameriki pa alkohola) se je na Nizozemskem izkazala kot neučinkovita ko so se odločili za toleranco (ne legalizacijo) "mehkih" drog se je število uporabnikov le-teh med domačini zelo zmanjšalo Kar je prepovedano je praviloma še bolj mamljivo pri party drogah je pa še dodaten problem, ko ljudje pričakujejo instant zabavo nekateri si niti ne znajo več predstavljat zabavo brez drog, ki bi jih "dvignile" So pa tudi v začimbah psihoaktivne snovi, npr. v petršilju in rabarbari je ogromno miristicina, v muškatnem orehu je miristicin, safrol in elemicin Že Malcom X je opisoval v avtobiografiji uporabo začimb kot droge v ameriških zaporih Tudi semena raznih okrasnih rastlin znajo biti polna psihoaktivnih substanc, skoraj vse vrste slaka so v 60tih ameriški študentje konzumirali kot drogo.Ni se prijela zaradi zelo različnih količin, ki so jih morali pojesti.Pri nekaterih vrstah je bilo dosti nekaj semen, pri drugih (večini) pa 30-50. Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 30. avgust 2006 Prijavi Deli 30. avgust 2006 ne bi ravno primerjala rave partije in ikse kot najboljšo učilnico za dvigovanje zavesti ... /color] Niti ni bil moj namen slednje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natalie 30. avgust 2006 Prijavi Deli 30. avgust 2006 Hja, vsak izgovor je dober, ce nam sluzi no excuses my friend no excuses Citiraj velike sanje malega vesolcka Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 31. avgust 2006 Prijavi Deli 31. avgust 2006 no excuses my friend no excuses Pravilno! To je bil tudi moj odgovor, le da sem ga povedal ironicno... Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 31. avgust 2006 Prijavi Deli 31. avgust 2006 a dej natrix... enkrat se vprashi kolk folka je podlleglo newage-u pa zadevam k jih je s sabo prnesuche mash zdrav odnos lahko konzumirash ama bash vsez nezdravim pa v glavnem shkodish okolici z kontaminiranjem zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
highlander 31. avgust 2006 Prijavi Deli 31. avgust 2006 Ko uzivas kako substanco, deluje na tebe duh te droge, rastline...Droge delujejo na razlicnih nivojih podzavesti. Ker nima noben drogman svoje zavesti razsirjene na ta podrocja, se vse dogaja nezavedno in clovek nima vpliva na dogajanje.Tako tudi nima vpliva na odvisnost, ki se pojavi. Clovek je vedno pod razlicnimi vplivi in v glavnem brez zavedanja.Cilj razvoja cloveka pa je sirjenje svoje zavesti v vse dele svoje podzavesti in s tem prevzem nadzora nad samim sabo. Lahko si domisljate, da z uzivanjem droge napredujete ali celo delate dobro sebi. Koraki naprej se zacno, ko se resis vseh odvisnosti. In najprej je treba zaceti ravno pri najbolj ocitnih kot so tobak, trava, klobase.... Stvar je samo v odlocitvi ali hoce posameznik spoznati kdo je in se zbuditi, ali pa hoce dremati naprej. Tudi sam sem bil kar nekaj casa v prepricanju, da je uzivanje trave to, kar si zelim poceti v zivljenju in kar je kul. Zdaj lahko povem, da je to sladka laz za lenuhe.Z vsakim dimom si dalj od sebe neglede kaj dozivljas pri drogiranju. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 Ko uzivas kako substanco, deluje na tebe duh te droge, rastline...Droge delujejo na razlicnih nivojih podzavesti. Ker nima noben drogman svoje zavesti razsirjene na ta podrocja, se vse dogaja nezavedno in clovek nima vpliva na dogajanje.Tako tudi nima vpliva na odvisnost, ki se pojavi. Clovek je vedno pod razlicnimi vplivi in v glavnem brez zavedanja.Cilj razvoja cloveka pa je sirjenje svoje zavesti v vse dele svoje podzavesti in s tem prevzem nadzora nad samim sabo. Lahko si domisljate, da z uzivanjem droge napredujete ali celo delate dobro sebi. Koraki naprej se zacno, ko se resis vseh odvisnosti. In najprej je treba zaceti ravno pri najbolj ocitnih kot so tobak, trava, klobase.... Stvar je samo v odlocitvi ali hoce posameznik spoznati kdo je in se zbuditi, ali pa hoce dremati naprej. Tudi sam sem bil kar nekaj casa v prepricanju, da je uzivanje trave to, kar si zelim poceti v zivljenju in kar je kul. Zdaj lahko povem, da je to sladka laz za lenuhe.Z vsakim dimom si dalj od sebe neglede kaj dozivljas pri drogiranju. Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.