chao 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 @natrixSrednješolski seminar ni bil dovolj. Dej se malo izobrazi najprej o temi.Pa ne moreš tko, človk govori o travi, ti mu nazaj predavaš o heroinu in metadonu. Drug o halucinogenih, ti pa odgovarjaš z dejstvi o narkotikih. Dej malo uredi jabolke in hruške in se potem pojdi dušebrižništvo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 Eh.Treba sej rešet odvisnosti na sploh: seks,avtomobili,hrana,luxus,prestiž,gemblanje....vse to je rezultat notranjega neravnovesja.SEveda res pa je da en Hors naredi velik večji videz od česa je človek odvisen kot rečmo sex,keš,itd. Treba se je rešt vseh odvisnosti in "stvari" uporablat v skladu z našimi trenutnimi potrebami in ne kod sredstvo za tolažbo naših frustracij. Če enmu to ratuje z drogam(trava,hors,amfetamini, gobice,lsd,alkohol, itd) svaka čast .Ker jest do sedaj še nism srečov nobenga tazga , čeprav mij marsikdo reku nasprotno. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
highlander 4. september 2006 Prijavi Deli 4. september 2006 Eh.Treba sej rešet odvisnosti na sploh: seks,avtomobili,hrana,luxus,prestiž,gemblanje....vse to je rezultat notranjega neravnovesja.SEveda res pa je da en Hors naredi velik večji videz od česa je človek odvisen kot rečmo sex,keš,itd. Treba se je rešt vseh odvisnosti in "stvari" uporablat v skladu z našimi trenutnimi potrebami in ne kod sredstvo za tolažbo naših frustracij. Če enmu to ratuje z drogam(trava,hors,amfetamini, gobice,lsd,alkohol, itd) svaka čast .Ker jest do sedaj še nism srečov nobenga tazga , čeprav mij marsikdo reku nasprotno. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 4. september 2006 Prijavi Deli 4. september 2006 jaooooo, ne noooo, še kle bom začela bluzit, ko ste lih odprli. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
highlander 4. september 2006 Prijavi Deli 4. september 2006 Odgovor je v prebrancu. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Matjaž Bogdan 4. september 2006 Prijavi Deli 4. september 2006 heh ... kot sem napisala na začetku ... je namen ključnega pomena. Namreč oseba, ki beži pred čem ali oseba, ki hoče zapolnit praznino v sebi in se poslužuje 'drog' bo slej ko prej razvila odvisnost... in potem takem, bo tud težje opustiti droge. jaz nisem imela pred čem bežati ali kaj zapolniti ... se pa strinjam, da droga spremeni osebo ... tako kot vsaka izkušnja ... ene so pozitivne druge negativno dojete. jaz ti lahko povem samo svojo izkušnjo... katero nimam ne potrebe ne namena te prepričevat ... in moja izkušnja je bila, da ugotovim vzorce delovanja ... šla sem v njih, jih opazovala.. so me vodili in potem sem jaz vodila njih ... doker ni prišlo do točke, ko sem jih razblinila ... ... vem, da zveni enostavno ... pa vendar je to obdobje trajalo 3 leta. Tole tle se mi zdi navadno nakladanje . Ali si bila zasvojena ali pa ne . vmes ni .Če si experimentirala, v redu, samo to nima nobene zveze z narkomanijo oz. odvisnostjo. Pa mimogrede LSD je dietilamid lizergove kisline, pridobljen je lahko edino kemično, naravnega absolutno ni.tudi to se mi zdi čudno-"naravnega ali umetnega"-kako se tle lahko tako zmotiš. Iznajdli so ga kemiki- izključno.Zato se je pa pojavil šele v poznih 40 oz.začetku 50 let prejšnjega stoletja. Ti lahko govoriš o izkušnjah pri jemanju drog, ne govori pa , da si tle nakako strokovno pregledovala vzorce delovanja.Res dvomim. Enostavno rečeš , da ti je blo všeč in si zadeve ponavljala ,pa vendar tako redko, da nisi ratala odvisna- vsaj fizično ne. Tole bi jaz enačil z vsakim narkomanskim začetlkom, tule ni razlike. Vsako zadevanje je beg iz realnosti, ki ga brez pripomočkov/ mamila, alko, tablete .... /nisi pač sposobna bila doseči. Morda zdaj to lahko počneš brez drog in to je to.. ostalo pa je natepavanje in samotolažba oz. nakakšni izgovori pred sabo in drugimi- še vsak narkoman je dejal- jaz pa ne, pa pijanec isto. Nihče ne prizna realnega stanja, ker ga je sram , da ni sposoben živeti v realnem life-u, z resničnimi odnosi in problemi ter je prešfoh, da bi se s tem spoprijel. Od 15-16 sem precej užival droge, tudi trde, našteval ti jih ne bom, ker nisem ravno ponosen na tisto obdobje mojega življenja, samo lahko rečem, da sem bil zasvojen, pa sem se prestrašil in izvlekel ven z pomočjo mešanja drugih substanc, ki me niso mogle fizično prevzeti. O psihi pa ne bi....To so dejstva, ne pa nakladanje, kako si , pa nisi, pa edin , k ni zasvojen, pa take... pojdi na metelkovo, pa verjetno skoraj vsak reče, da ni, sam da mu tko mal paše... svašta.. Citiraj Moja spletna stran http://www.teate-reiki.com/Moji knjigi Svetloba, ljubezen in mir v srcu in duši- vsem Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 4. september 2006 Prijavi Deli 4. september 2006 crna_puma je zelo dobro opisala svoje eksperimentiranje in ni prav nič nakladala. Vsaj tako sem doživel njeno pisanje, ker vem, da se da na tak način raziskovati duševna stanja -- čeprav sem sam počel to le z alkoholom. Je pa vseeno nevarno, če ni jasnega namena in poguma. So pa tudi bistveno manj nevarne metode za tako raziskovanje, ko si zadet lahko direktno od Božanskega. To je šele ekstaza. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Matjaž Bogdan 4. september 2006 Prijavi Deli 4. september 2006 crna_puma je zelo dobro opisala svoje eksperimentiranje in ni prav nič nakladala. Vsaj tako sem doživel njeno pisanje, ker vem, da se da na tak način raziskovati duševna stanja -- čeprav sem sam počel to le z alkoholom. Je pa vseeno nevarno, če ni jasnega namena in poguma. So pa tudi bistveno manj nevarne metode za tako raziskovanje, ko si zadet lahko direktno od Božanskega. To je šele ekstaza. tle ne gre za nevarno ali manj nevarno, rekel bi le , da glede na to , da sam praviš , da nimaš izkušenj z drogami, najbrž ne razumeš kaj sem napisal. Tole, kar si na koncu napisal- tega se drži, ne sodi pa o mojem mišljenju , glede na to , da stvari ne poznaš. Tole od crne pume je le narkomanska izpoved zavita v malce lepšo, romantično preobleko navdahnjeno z pridihom avanturizma in tako naprej, Sam pa tele stvari poznam , zato sklepam pač tako kot je. Ne maram farbanja stvari, oz. olepševanja, povej kot je bilo in basta. Vsak naj nosi svoje zasluge , sramote in odvisnosti pa tudi časti...To osebno spuštujem, vse ostalo vlečenje ven ... pa ne- Citiraj Moja spletna stran http://www.teate-reiki.com/Moji knjigi Svetloba, ljubezen in mir v srcu in duši- vsem Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 4. september 2006 Prijavi Deli 4. september 2006 Vseeno se mi zdi, da se puma od nikoder ne vleče. Pa niti ti. Oba sta, kot sem doživel vajino pisanje, povedala iskreno in direktno iz izkušenj. S tem, da se vajine izkušnje razlikujejo. Nekdo npr. spije kozarec vina in je takoj pijan; nekdo drugi ga spije na litre, pa komaj kaj čuti. In vsak bo povedal svojo zgodbo o alkoholu in pijanosti iz svojih izkušenj. Kdo se torej moti in kdo ima prav? Razumem, da se lahko do določene mere posploši neke zadeve. crna_puma je govorila med drugim tudi o namenu. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Matjaž Bogdan 4. september 2006 Prijavi Deli 4. september 2006 ¸Vidiš alan, pa ravno namen.. ne verjamem v to kar je napisala. v njen namen. olepšan je ,pa saj je vseeno, če bi ti kdaj jemal mamila ali bil kronični pijanec, bi razumel o čem govorim- o vzrokih, namenih, razlogih- kakor ti drago. Vsak ima milion svojih razlogov, pa skoraj noben ni resničen. -pa ne o expetimentiranju z mamili- tako otročje se mi zdi, total za lase privlečeno .. ma kaj -a zdaj je že vsak castaneda... ?? ma 100 na uro,...Ti si kar misli svoje, jaz pa vem svoje. brez zamere, tko je... Citiraj Moja spletna stran http://www.teate-reiki.com/Moji knjigi Svetloba, ljubezen in mir v srcu in duši- vsem Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
misko76 5. september 2006 Prijavi Deli 5. september 2006 Dejstvo je, da je dolocen odstotek ljudi na tem svetu tako ali drugace odvisnih.Cisto vseeno od cesa, to je pac v cloveski naravi in se dolgo ne bo spremenilo. Jaz sem to sprejel za dejstvo, vsak se mora sam odlocit kako bo zivel. Vedno bo obstajala neka nekaksna droga, pa ce tudi bo to mogoce samo internet, al pa sopingiranje, pa kaki adrenalinski soki... da ne govorimo samo o drogah, ki prve pridejo na misel ob tej besedi, pa so ravno tako lahko slabe za ljudi in druzbo.Ravno tu se vidi, da na ene dolocene stvari slabo vplivajo na druge pa ne.Na mojih pocitnicah sem znova in znova videl ljudi, ki se recimo ne morejo pomiriti, ce si na dopustu vsaj nekaj ne kupijo. Efekt je podoben kot, ce bi nekdo, ki rad spije pivo na plazi prisel nekam kjer ga ne bi meli. Upam da stekate na kaj ciljam. Sodi vedno raje sam sebi.Sam imam izkusnje s travo, gobicami in iksi.Travco se obcasno kadim, vendar redko. Ponavadi le kadar pride kak prijatlj z njo na dan. Ce vidim da bo njemu bolj prijetno druzenje s pomocjo tega, pa tud prav, se vcas pridruzim. Bistvo pa je, da znam reci ne, ko tega nocem.Iksi so bli zame zanimiva prijetna izkusnja in ni mi zal.Gobice so ble cist neki druzga, men osebno se najbolj vsec. Predvsem zato, ker po izkusnji se nekaj casa nisem zelel ponovit tripa. Pa ne ker ne bi blo dobr.Ceprav pri zadnjih izkusnjah z njimi sem bil edini v druzbi, k je vzel dvojno dozo pa skoraj brez efekta. Al drugac, povedan tisti, k so jih ze kdaj prej so imel precej vec spostovanja do njihovega efekta kot jaz, kr mi je blo to tko mal mim grede, skor brez kakih hujsih efektov. Kaj pa vem mogoce sem tolk bolj prizemljen kot ostli... Zanimivo mi je pa blo na gobah opazvat folk na partyih.Jaz cist umirjen, obcutek, da se vsega okoli sebe bolj zavedam kot obicajno, oni pa cisto odtujeni, naspidirani, brez pojma kaj se jim dogaja. Doskrat sem prjatle cist zasekiru naslednji dan, ko sem jim razlagu kaksni so zgledal. Eni so se po tem celo res umiril glede konumiranja iksov. Skratka droge so, droge bojo, tko pac je :xx!: Verjamem pa, po lastnih izkusnjah, da nekatere od njih skoraj nimajo efekta na dolocenega posameznika. Ne v dozivljanju ne v odvisnosti. Ce se pav spomnem je Indigo enkrat govoril kako alkohol nanga nima tako mocnega efekta. No name ma kr hud efeket. Mogoce celo kaj dedenega, kr imam kr nekaj sorodnikov, k majo nanj alergijo in ne smejo niti kaplice. Priznati ej treba da Zavedat s emormo, da smo Citiraj spet se mi je na bols poslabsal http://img459.imageshack.us/img459/4973/podpisavatark1hk0.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
crna_puma 5. september 2006 Prijavi Deli 5. september 2006 Tole tle se mi zdi navadno nakladanje . Ali si bila zasvojena ali pa ne . vmes ni .Če si experimentirala, v redu, samo to nima nobene zveze z narkomanijo oz. odvisnostjo. Pa mimogrede LSD je dietilamid lizergove kisline, pridobljen je lahko edino kemično, naravnega absolutno ni.tudi to se mi zdi čudno-"naravnega ali umetnega"-kako se tle lahko tako zmotiš. Iznajdli so ga kemiki- izključno.Zato se je pa pojavil šele v poznih 40 oz.začetku 50 let prejšnjega stoletja. Ti lahko govoriš o izkušnjah pri jemanju drog, ne govori pa , da si tle nakako strokovno pregledovala vzorce delovanja.Res dvomim. Enostavno rečeš , da ti je blo všeč in si zadeve ponavljala ,pa vendar tako redko, da nisi ratala odvisna- vsaj fizično ne. Tole bi jaz enačil z vsakim narkomanskim začetlkom, tule ni razlike. Vsako zadevanje je beg iz realnosti, ki ga brez pripomočkov/ mamila, alko, tablete .... /nisi pač sposobna bila doseči. Morda zdaj to lahko počneš brez drog in to je to.. ostalo pa je natepavanje in samotolažba oz. nakakšni izgovori pred sabo in drugimi- še vsak narkoman je dejal- jaz pa ne, pa pijanec isto. Nihče ne prizna realnega stanja, ker ga je sram , da ni sposoben živeti v realnem life-u, z resničnimi odnosi in problemi ter je prešfoh, da bi se s tem spoprijel. Od 15-16 sem precej užival droge, tudi trde, našteval ti jih ne bom, ker nisem ravno ponosen na tisto obdobje mojega življenja, samo lahko rečem, da sem bil zasvojen, pa sem se prestrašil in izvlekel ven z pomočjo mešanja drugih substanc, ki me niso mogle fizično prevzeti. O psihi pa ne bi....To so dejstva, ne pa nakladanje, kako si , pa nisi, pa edin , k ni zasvojen, pa take... pojdi na metelkovo, pa verjetno skoraj vsak reče, da ni, sam da mu tko mal paše... svašta.. tvoja izkušnja je več kot očitno drugačna od moje .... in ker ni enaka še ne pomeni da nakladam. Če pa jo tako doživljaš .. pač tvoja stvar. in če bi malo bolje prebral ... nikjer se nisem enačila z narkomanko ali nekom, ki beži pred čem ... in to sem tud povdarila kot ključno. Torej NAMEN. Potem takem ... razumem, da moje izkušnje ne moreš ne razumeti ne podoživeti ... je pa res... da nisem pričela raziskovati teh področij pri 15-16 ... ker bi ne samo bilo prehitro ampak bi imelo veliko škodo na razvijajočo se (mojo) osebnost. glede lsd-jev ... sem govorila o naravnih in umetnih, bolj z vidika podobnega delovanja. ( umetni so tile, kar si jih ti opisal ... naravni, pa so npr gobice al kakšni južnoamer. datori ali kaj temu podobnega. In ključna razlika ... pri umetnih je določen čas delovanja, pri naravnih niti ne ... ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
crna_puma 5. september 2006 Prijavi Deli 5. september 2006 ¸Vidiš alan, pa ravno namen.. ne verjamem v to kar je napisala. v njen namen. olepšan je ,pa saj je vseeno, če bi ti kdaj jemal mamila ali bil kronični pijanec, bi razumel o čem govorim- o vzrokih, namenih, razlogih- kakor ti drago. Vsak ima milion svojih razlogov, pa skoraj noben ni resničen. -pa ne o expetimentiranju z mamili- tako otročje se mi zdi, total za lase privlečeno .. ma kaj -a zdaj je že vsak castaneda... ?? ma 100 na uro,...Ti si kar misli svoje, jaz pa vem svoje. brez zamere, tko je... takrat še nisem poznala castanede heh in tako kot si rekel: ti si si misli svoje ... jaz vem kako je bilo (pri meni) ... kako pa je bilo pri tebi... pa si sam rekel: 15 letni otroci, ki bežijo pred ... zato razumem, da me ne razumeš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Matjaž Bogdan 5. september 2006 Prijavi Deli 5. september 2006 tvoja izkušnja je več kot očitno drugačna od moje .... in ker ni enaka še ne pomeni da nakladam. Če pa jo tako doživljaš .. pač tvoja stvar. in če bi malo bolje prebral ... nikjer se nisem enačila z narkomanko ali nekom, ki beži pred čem ... in to sem tud povdarila kot ključno. Torej NAMEN. Potem takem ... razumem, da moje izkušnje ne moreš ne razumeti ne podoživeti ... je pa res... da nisem pričela raziskovati teh področij pri 15-16 ... ker bi ne samo bilo prehitro ampak bi imelo veliko škodo na razvijajočo se (mojo) osebnost. glede lsd-jev ... sem govorila o naravnih in umetnih, bolj z vidika podobnega delovanja. ( umetni so tile, kar si jih ti opisal ... naravni, pa so npr gobice al kakšni južnoamer. datori ali kaj temu podobnega. In ključna razlika ... pri umetnih je določen čas delovanja, pri naravnih niti ne ... ) Tvoja" izkušnja" je po tvojih besedah trajala 3 leta !Veš , malce dolga doba za nabiranje izkušenj z mamili. Ali je bila odvisnost ali si pa zelo po redko jemala, ker drugače pri teh trdih ne gre. Tisto o experimentiranju pa je zame nesprejemljivo- moj problem- oprosti. To je to , kar me je zmotilo- pa tukaj praviš- pri 15,16 ih nisi, ker " bi bilo ne samo prehitro, temveč tudi bi imelo veliko škodo na tvoj razvoj / tvoje/ osebnosti. Vsekakor - otroci se pri 15 gredo narkomane- bežijo od nećesa, crna puma pa pri 15 pogrunta, da je še prezgodaj za tako izkušnjo, ker se njena osebnost še lepo razvija.Pa bo počakala še par let. Ali pogruntaš vso nelogičnost tvojega pripovedovanja... kot jaz, da sem pri 16 ih razmišljal o načrtovanju družine. malo morgen... sicer je tvoja razlaga v bistvu tvoja stvar, moje dojemanje pa moja, samo smešno se mi zdi sam sebe postavljati v takle vzvišen položaj - meni se pa to ni moglo zgoditi- sicer pa tega na forumu tako in tako mrgoli- lepih, bistrih, nedotakljivih za vse napake , duhovno razvitih, dobrih, ljubečih itd... vsaj po tem kar berem je tako- samo svet mi kljub tej veliki masi pozitivcev še vedno ne izgleda čisto v rožicah in dobroti... Citiraj Moja spletna stran http://www.teate-reiki.com/Moji knjigi Svetloba, ljubezen in mir v srcu in duši- vsem Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
crna_puma 5. september 2006 Prijavi Deli 5. september 2006 Tvoja" izkušnja" je po tvojih besedah trajala 3 leta !Veš , malce dolga doba za nabiranje izkušenj z mamili. Ali je bila odvisnost ali si pa zelo po redko jemala, ker drugače pri teh trdih ne gre. Tisto o experimentiranju pa je zame nesprejemljivo- moj problem- oprosti. To je to , kar me je zmotilo- pa tukaj praviš- pri 15,16 ih nisi, ker " bi bilo ne samo prehitro, temveč tudi bi imelo veliko škodo na tvoj razvoj / tvoje/ osebnosti. Vsekakor - otroci se pri 15 gredo narkomane- bežijo od nećesa, crna puma pa pri 15 pogrunta, da je še prezgodaj za tako izkušnjo, ker se njena osebnost še lepo razvija.Pa bo počakala še par let. Ali pogruntaš vso nelogičnost tvojega pripovedovanja... kot jaz, da sem pri 16 ih razmišljal o načrtovanju družine. malo morgen... sicer je tvoja razlaga v bistvu tvoja stvar, moje dojemanje pa moja, samo smešno se mi zdi sam sebe postavljati v takle vzvišen položaj - meni se pa to ni moglo zgoditi- sicer pa tega na forumu tako in tako mrgoli- lepih, bistrih, nedotakljivih za vse napake , duhovno razvitih, dobrih, ljubečih itd... vsaj po tem kar berem je tako- samo svet mi kljub tej veliki masi pozitivcev še vedno ne izgleda čisto v rožicah in dobroti... a je tvoj namen ... me razumeti... ali me le stlačiti v tvoj okvir dojemanja? ... in kakor koli ti zvenin nelogično ali nesprejemljivo ... sem kar sem ker pa me očitno dojameš kot zvišeno... bi rekla, da se problem pojavlja nekje drugje ... in ne pri tematiki okoli dojemanja drog. p.s. ne sodi drugih na podlagi sebe Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Matjaž Bogdan 5. september 2006 Prijavi Deli 5. september 2006 sem dobesedno napisal , kaj me je zmotilo... dodal sem ša malce splošnega, ali se počutiš uokvirjena. ?? kje je problem- mislim ,da sem lepo napisal , sicer pa imaš svojo razlago in resnico in jaz svoje mišljenje in moje videnje teh stvari pa je v redu.. nikom ništa. Citiraj Moja spletna stran http://www.teate-reiki.com/Moji knjigi Svetloba, ljubezen in mir v srcu in duši- vsem Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
crna_puma 5. september 2006 Prijavi Deli 5. september 2006 sem dobesedno napisal , kaj me je zmotilo... dodal sem ša malce splošnega, ali se počutiš uokvirjena. ?? kje je problem- mislim ,da sem lepo napisal , sicer pa imaš svojo razlago in resnico in jaz svoje mišljenje in moje videnje teh stvari pa je v redu.. nikom ništa. kljub temu, da očitno preskočiš vprašanje ... 'problem' je v tem ... da mi hočeš vsiliti tvoje dojemanje kot edino možno... in ne vem čemu imaš potrebo degradirati tebi drugačno izkušnjo, kot nekaj kar ni možno... samo zato, ker si ti drugače doživljal. Pozabljaš, da smo ljudje različni in da nismo vsi na enakem nivoju delovanja ... ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Matjaž Bogdan 5. september 2006 Prijavi Deli 5. september 2006 Je pa zanimivo- kadar se dotaknem nekaterih " tabujev" in nekaterih nedotakljivih zadev, se hitro išče problem v meni ali pa izparite. Morda imam res problem, da me moti nakladanje in neiskrenost pa tko dalje pa tako stvari tudi lepo rečem, posledično je najbrž problem, ker ne molčim... ali kaj podobnega... vsekakor, človek , ki se noče zavedati svojih napak, jih veselo išče v drugih... -pa brez veze... bla ,bla .. fajn se imej .. Citiraj Moja spletna stran http://www.teate-reiki.com/Moji knjigi Svetloba, ljubezen in mir v srcu in duši- vsem Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
crna_puma 5. september 2006 Prijavi Deli 5. september 2006 Je pa zanimivo- kadar se dotaknem nekaterih " tabujev" in nekaterih nedotakljivih zadev, se hitro išče problem v meni ali pa izparite. Morda imam res problem, da me moti nakladanje in neiskrenost pa tko dalje pa tako stvari tudi lepo rečem, posledično je najbrž problem, ker ne molčim... ali kaj podobnega... vsekakor, človek , ki se noče zavedati svojih napak, jih veselo išče v drugih... -pa brez veze... bla ,bla .. fajn se imej .. heh ... če smo že iskreni:ne bi rekla, da te moti moje t.i. nakladanje ... ampak izrabljaš besede kot sta neiskrenost in nakladanje za ventil, kjer lahko svoje frustracije v obliki nemoči izraziš na ta način. Več kot očitno, si doživel travmo na tem področju, kljub naivnemu spuščanju v nekaj ... potem takem, ti oseba, ki nima travmatične izkušnje na enakem področju, deluje kot vzvišena in celo posmehljiva.Zato imaš potrebo po 'uničenju' v imenu t.i. iskrenosti.In s tem, ko misliš, da se dotikaš tujih tabujev ... v bistvu si ogleduješ le svoje. ... želim veliko ljubezni tistemu 15-letnemu fantu, ki je še vedno jezen. Mogoče se moraš njemu opravičiti in mu oprostiti. z Ljubeznijo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Matjaž Bogdan 5. september 2006 Prijavi Deli 5. september 2006 Nobene travme nisem doživljal na tem področju, vsaj dolgotrajne ne.. tebe je pa očitno spet nekaj zbodlo, pa spet v napad... daj, saj je smešno, o kakšni nemoči pa govoriš- ...ne vem kam pelješ svoja barko, moja je še vedno trdno usidrana tam , k je bila... če pa smatraš moje mišljenje kot namen "uničevanja " lahko sklepam, da še vedno izvajaš svojo "dolgotrajno "izkušnjo " - ker drugače mi glih ne kapne kaj naj bi uničeval...morda tvoje samoiluzije.., ki jih interpretiraš naprej.sicer pa - čemu se ne sprijazniš s tem, da pač ne verjamem vsaki besedi vsakogar , ki kaj reče,- ali je to greh ? Ali frustracije...?? daj ga no srat- natanko deluješ po vzorcu , ki sem ga opisal v prejšnjem postu...Ker ti ne verjamem ,imam po tvoje celo goro problemov , frustracij, stalnih depresij , sem zakompleksan....pa se pol uprašaj, kdo je zafrustriran... glede na reakcijo ... pa sem ti že napisal- imej svojo resnico, jaz si tvojo razlagam po svoje in to je to... še kaj ??? Citiraj Moja spletna stran http://www.teate-reiki.com/Moji knjigi Svetloba, ljubezen in mir v srcu in duši- vsem Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
crna_puma 5. september 2006 Prijavi Deli 5. september 2006 ne delujem iz ega ...ne rabiš se počutit napadenega ... z Ljubeznijo ... (upam, da boš prisluhnil temu, kar sem ti prej napisala) p.s. so tud drugi izrazi ... kot ne seri - za izražanje nestrinjanja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Matjaž Bogdan 5. september 2006 Prijavi Deli 5. september 2006 ne delujem iz ega ...ne rabiš se počutit napadenega ... z Ljubeznijo ... (upam, da boš prisluhnil temu, kar sem ti prej napisala)p.s. so tud drugi izrazi ... kot ne seri - za izražanje nestrinjanja K'nede - tudi tebi lepo ... Citiraj Moja spletna stran http://www.teate-reiki.com/Moji knjigi Svetloba, ljubezen in mir v srcu in duši- vsem Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 7. september 2006 Prijavi Deli 7. september 2006 a je tvoj namen ... me razumeti... ali me le stlačiti v tvoj okvir dojemanja?Kakor sem opazil na forumih in v vsakdanjem življenju, ljudi sploh ne zanimajo izkušnje drugih, ne zanima jih razumevanje sočloveka, temveč je važno samo to, da egoistično povejo svoje samovelecenjeno mnenje in potem zaključijo, kot je zepo zaključil:... sicer pa imaš svojo razlago in resnico in jaz svoje mišljenje in moje videnje teh stvari pa je v redu.. nikom ništa. Nikome ništa, točno to. Zato ne moremo nikoli priti skupaj in spoznati skupno resnico, ki je dejstvo. Ampak ne: raje ostajamo v iluzorni varnosti svojega otoka in se kot pijanec plota otepamo svojih mrtvih prepričanj. A veš, kako je ime ikonci, katero daš vedno na konec postov? Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Matjaž Bogdan 7. september 2006 Prijavi Deli 7. september 2006 Ne vem kaj bi rad povedal- tudi tvoje mišljenje je subjektivno, kot moje- če pa želiš vedeti o drogah kaj več, povprašaj kakšnega terapevta, narkomana, preberi knjigo - jaz ti svoje mnenje ne bom več podrobno razlagal, ker sem ga enostavno že- crni pumi namreč. in zame je tle debata zaključena, -egoistično- najbolje bi bilo , da bi - po tvoje- vse kar preberem verjel in kimal, daj no - čemu je potem forum- a za strankarske odnose in pozdravljanja ali za debato oz. kresanje različnih mnenj. Tule je zame moje mnenje ne samo velecenjeno ampak sveto, morda ti sam sebi in svojim izkušnjam ne zaupaš, jaz pač svojim ja/-kar vidim , kar občutim , kar vem / .. in tukaj se moja debata o temi droge s teboj zaključi. Si tako povedal , da o tem nimaš nikakršnih izkušenj, se pravi, glede na to , da ne verjameš mojemu mnenju, je čisto v redu, ...tvoja stvar... meni je to popolnoma vseeno -samo podal sem svoje "velecenjeno " mnenje, ki temelji na vedenju, izkušnjah in zdravi pameti, pa še to je bilo namenjeno crni pumi, glede da gre za natanko specifičen primer , ki ga je opisala. Koliko pa je tvoje mnenje merodajno glede tega- pa se sam vprašaj in si poišči kakšno drugo zabavo , kjer imaš več izkušenj .-a te vodik zajebava- ?? svašta- imaš pa res preveč časa... če boš pa slučajno odprl temo o elektromehaniki, urarstvu, hitrih avtomobilih...itd- bom vsekakor le kimal in imel odprta ušesa pa nič dejal- vse bom verjel !!!!!Tista prepričanja pa , ki temeljijo na mojih izkušnjah, znanju, vedenju, izobrazbi in razgledanosti -pa nikakor niso mrtva in sploh se ne opletam z njimi. morda govoriš o svojem /ne / znanju in potenciranju tega o čemer nimaš pojma.Kmet bi rekel- rabiš le zdrav razum ... pa mislim ,da tudi kaj zraven. Citiraj Moja spletna stran http://www.teate-reiki.com/Moji knjigi Svetloba, ljubezen in mir v srcu in duši- vsem Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
crna_puma 7. september 2006 Prijavi Deli 7. september 2006 ... zanimivo mi je tole o kimanju in zdravi pameti ... kot da je to odziv na tisto točko (15) ... kjer bi te tak odnos pripeljal do drugačnega 'scenarija'. ... vsekakor pa se na forumih (če izhajam iz sebe) ne dogaja, kdo bo koga v kaj prepričal ... ker to ni namen... ampak deliti svojo izkušnjo z ljudmi, ki so jo doživeli na podoben,ali totalno različen način. S tem si lahko razširiš svoj pogled ali (ozko) dojemanje. In to nima nobene veze s kimanjem.... ampak z razumevanjem (ali poskusom razumevanja). Do tega pa ne more priti, če izhajaš iz delovanja: jaz moram bit trmast in vztrajat le pri svojem pogledu, ker sem labilna oseba in me kdo drug lahko prepriča v nekaj, saj mi je tak način že škodil. Potem takem ni čudno, da tebi vsako različno mnenje napadeš in ga dojameš kot napad.Pa vendar ti noben ničesar ne vsiljuje ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.