Mana 7. november 2005 Prijavi Deli 7. november 2005 nimam pojma o kaki čefurski muski govoriš...itak ti pa noben nič ne reče glede muske k jo poslušaš, rolaš... itak da je reklama...poveš kolk je fajn, kdaj pride na trg, po kakšni ceni...pa še kontakt...c c c c ok...požreš lohk zaradi mene kilo takih tablet (kapsul) pa potem pišeš tukaj kaj ti je blo, kaj ti ni blo, vse fleše in to...sinfanje?...ne rabiš sinfat drog, ker če so ti pač fajn so ti fajn...sam tkole pa..tole pa ni za nkamor...sori sam tole je pa kr neki..glede na to da mamo Kadilnico in Na zdravje, res ne vem, zakaj se v Drogah ne sme pisat o drogah??!! Sej v Kadilnici se ga nekateri tud veselo zakajajo s čiki in v Na zdravje nazdravljao s cvičkom, nekateri se ga zadevajo celo s kristali!! zakaj Aakhut (ali kdorkoli drug) ne sme govort o svojih izkušnjah z drogo??? Konec koncev je tud vprašanje tako postavljeno, a ne? ja suryja nej govori o izkušnjah ja...kr nej...sej temu je tema namenjena Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 7. november 2005 Prijavi Deli 7. november 2005 nimam pojma o kaki čefurski muski govoriš...itak ti pa noben nič ne reče glede muske k jo poslušaš, rolaš... itak da je reklama...poveš kolk je fajn, kdaj pride na trg, po kakšni ceni...pa še kontakt...c c c c ok...požreš lohk zaradi mene kilo takih tablet (kapsul) pa potem pišeš tukaj kaj ti je blo, kaj ti ni blo, vse fleše in to...sinfanje?...ne rabiš sinfat drog, ker če so ti pač fajn so ti fajn...sam tkole pa..tole pa ni za nkamor...sori ja suryja nej govori o izkušnjah ja...kr nej...sej temu je tema namenjena po moje je forum predvsem zadeva kjer gra za IZMENJAVO IZKUSHENJa che bi napisu de droge pa SUCKS pol bi mi pa vsi ploskaljst ne rabim ploskanja klelče na forumu....mi ploskajo za luchke pa muskopa dejmo she CASTANEDO spluvat k meskalin propagira pa CRAULIJA....pa BAUDELAIRA...pa konchno tut CANKARJA PA PRESHERNA z "ZDRAVLJICO" zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 7. november 2005 Prijavi Deli 7. november 2005 droge... poznam, sem obkrožena z njimi... danes je umrl moj prijatelj zaradi preveč čistega heroina... sama se sicer ne gibljem v družbi trdodrogerašev... redno pa kadim ganjo... nikoli me pa ni prijelo, da bi vzela karkoli močnejšega... pa tudi, če me bo se bom samo na Andreja spomnila... Zdi se mi pa, da ljudje čisto preveč tabuizirajo in paničarijo kadar gre za droge... ja, veliko je smrti zaradi tega... samo ne postanejo vsi odvisni... večina mladih, ki začne kaditi marihuano tam tudi ostane... trde droge so pa hudič rečem lahko samo tace stran... Mary Jane je pa edino zarad katerega je svet včasih lep... ps: Mary Jane=marihuana edino.. poznam pa kr velik ljudi, ki so na travci, vsak dan(no pa vsaj 6 dni v tednu).. to so zame ze narkomani(sam, da so na mehki drogi).. tud js sm biv-zato se pa upam to rect! vsak dan kadiv travo(dobri dve leti zapored). postanes apaticen.. jebe se ti za cev svet nc se ti ne da.. kadis, posedas s prajtli, igras igrce, tv, jes, spis-tojeto. vegeteras! nc ne recem.. nikol ne bom nehov kadit travce (sam vec kt pa 2-4 na mesec pa res ne!)sam pa takrt zato ful ful aakhut.. ves kaj je problem.. verjamem, da je to tvoj nacin zivlenja. da znas hodit po meji. js sicer nism probu nc mocnejsga nikol, sam sm ze tista dva dni(da sm nastuderov za kontro v sredni soli) sm kumi zdrzov. sam kadiv bi pa kadiv! zivlene je slo pa mim mene. sploh se mi ni dal niti za puncam skakat(no mal ze na trenutke). no sm zasov.. no u glavnem..si eden redkih(zelo redkih), ki "zna" eksperimentirat.. ceprov js recem ne hvala pa se sreca, da nism v gimnaziji se cesa druzga probov.. tuki je pa tud kr neki ljudi v zgodni puberteti.. x!x Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 8. november 2005 Prijavi Deli 8. november 2005 che bo treba na onkologijo si dam overdose zlomk....tralalakratko a slatko Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 8. november 2005 Prijavi Deli 8. november 2005 Imam chat znanca v Milanu, 41 let. Ze 20 let si vbrizgava. Na nogah so se mu zacele delati rane, ki se ze dve leti ne zaprejo. Vsake 3 dni mora hoditi na povezovanje. Rana je dolga 20 cm in 5 cm siroka. Moj zdravnik dr. Zhao Ning Jun iz Trsta mi je rekel, ko sem ga vprasala, ce je kaksna pomoc za tega fanta, da je ni dokler ne neha in se gre zdravit. Prislo bo do gangrene, kri je ze vsa zastrupljena in zato se tudi rane ne celijo. Nobena maza ne pomaga. Povedala sem mu, kajti lahko bi sel na zdravljenje, se posebno sedaj, ko mora biti vsak dan ob 21. uri doma, prestaja enoletno kazen zaradi razpecevanja. Toda podnevi to delo veselo opravlja naprej izgovarjajoc se, da tudi zase potrebuje. Cele noci je na chatu. Prste na rokah ima vse plave in zabuhle. Ves je napihnjen. Res pa je, da je pravi prijatelj, da sploh ne opazis, da bi se drogiral, ne zali, ni tecen, ni hudoben, niti pije ne, kadi fajn, zgleda pa tudi ne vec kot 32 let. Glede na to, da sem ga kar naprej morila, sva se malo oddaljila. Brat se ga izogiba, mama pa trpi in cele dneve dela, da mu tudi denar lahko da, ne dosti, ampak ..... to stane, ne! ...noc.... pa en dober premislek za pomoc.... Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 8. november 2005 Prijavi Deli 8. november 2005 Prva minuta filma Trainspotting: Izberite življenje. Izberite službo.Izberite kariero. Izberite družino.Izberite prekleto veliko televizijo.Izberite pralne stroje, avtomobile,CD predvajalnike in električne odpirače za konzerve.Izberite dobro zdravje...malo holesterola in zdravstveno zavarovanje.Izberite fiksne obresti za odplačevanje hipoteke.Izberite poceni stanovanje. Izberite prijatelje.Izberite obleko in prtljago v isti barvi.Izberite tridelno obleko na obroke iz vrste prekletih materialov.Izberite orodje za hišna popravila in ob nedeljskih jutrih se vprašajte, kdo za vraga ste.Izberite sedenje na kavču in gledanje neumnih kvizov,medtem ko se bašete s prekleto hrano.In na koncu izberite trohnenje.Medtem ko ščijete še zadnjič v ubogem domu in ste le še v sramotosebični, zajebani zalegi,ki ste jo zaplodili, da bi vas nadomestila.Izberite svojo prihodnost.Izberite življenje.Ampak zakaj bi pa jaz naredil kaj takega ?Izbral sem, da ne izberem življenja.Izbral sem nekaj drugega.In razlogi?Ni razlogov.Kdo potrebuje razloge,če imaš heroin. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 8. november 2005 Prijavi Deli 8. november 2005 klele mal pomeshano vse skupajsploh pa ne govorim o ZLORABI drog, ampak o DROG-ART-u zlomk....tralalasex and drugs and rock n' roll? Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. november 2005 Prijavi Deli 8. november 2005 aakhut, tisto je reklama, mal spedenaj.Lohk govoris, poves izkusnje, ti pa prakticno vabis na tole... :||| not vsec. x!x se strinjam, da se CIST pretirava in tabuizira in da si drznejo najvec gobcat najvecji odvisnezi glih (od bilocesa pac). Ne bi si mislila, da bo tu tko zapeto mnenje o tem. sam vseen, reklam pa nocem met tlele za kemijo! Allegra - Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
child 8. november 2005 Prijavi Deli 8. november 2005 zakon film trainspotting,men je bil všeč,sicer čudno strašljiv,narjen skoz zadet realen pogled. ma drogce so ful kul pa ful bed,ni enga brez druzga pa še hitr ti kej všeč rata pa morš res pazt,da si sam ne začneš lagat,kva si ti kul pa da nate pa res ne vpliva negativna plat droge. aja pa to tut ni reklama da se zadevite,sj vsak sam ve kaj je zanga najbolš pa česa se mora izogibat,da bo normalno funkcioniru Citiraj Ne prosite toliko,rajši rečite hvala za tisto,kar imate. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Allegra 8. november 2005 Prijavi Deli 8. november 2005 aja mogoče bi še to povedala... vsak ve do katere mere lahko preizkusa... eni pač niso nagnjeni k odvisnosti en pa so... tko, da tuki more res vsak sam sebe poznat preden se spušča v kakšno sprobavanje... pa sej ste to sigurn tud vi že povedal... sam sm se ravnokar spomnla:) Citiraj Every man gotta right to decide his own desteny!Robert Nesta Marley Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 8. november 2005 Prijavi Deli 8. november 2005 Allegra, vprašanje, če res vsak ve...ali pa si samo domišlja, da lahko ima zadevo pod kontrolo... Sicer pa ...Lia če je tako, lajhko odpremo še kakšno temo...recimo...Kako uspešno krasti Ali pa...Kakšne občutke imate pri ubijanju?...samo izmenjava izkušenj, nič več... Ima toga... :xx!: Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 8. november 2005 Prijavi Deli 8. november 2005 Sem zaprla svoj predrzni in dolgi gobc odvisniški :xx!: Iskreno opravičilo vsem ranjenim v tej vroči bitki....za vsa prizadeta čustva in vso ostalo ropotijo.....pa zbrisala sem tud, tak da bo placa dost...za zapise vseh ostalih softi in ljubkovalnih mnenj.... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 8. november 2005 Prijavi Deli 8. november 2005 ah, daj no, lia redek glas razuma v tejle zblojadi, pa se greš samocenzurirat Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. november 2005 Prijavi Deli 8. november 2005 redek glas razuma v tejle zblojadi Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 8. november 2005 Prijavi Deli 8. november 2005 Osebno nimam z drogami nikakrsne osebne izkusnje... Pa vendar.Letos poleti smo imeli 10 letnico valete, konca osnovne sole.V osmem razredu nas je bilo 31.Letos, ce bi prisli vsi, ki smo zivi, bi nas prislo 28. Jaz v drogi ne vidim glamuroznosti, upati si vec, hoditi po robu, prijeti boga za jajca.Vidim druge stvari. V istem stanovanjskem bloku, kjer sem pred leti jaz zivel,je zivel eden od zgoraj omenjenih (zdaj ze preminul) sosolec.Z ocetom, materjo in starejsim bratom.Najprej je prodal vse, kar se prodati more.Malo pred koncom svoje poti,je zvezal lastno mater na posteljo, jo polil s cistilnim bencinom (tega je ocitno imel pri roki, v stanovanju) , stal zraven z vzigalnikom in zahteval denar.Ker je zenska kricala, je na njeno sreco slisal sosed, vdrl v stanovanje in resil situacijo (njegove besede:mulca bi pretepel do krvi, na smrt, pa sem se bal, da ima AIDS, pa sem ga samo s stolom, enkrat ). Drugi (tudi ze preminul) je v drugem stanovanjskem bloku prav tako prodal vse s stanovanja, ko ni bilo vec, je pripeljal nekaj plinskih bomb v sobo in grozil, da bo vrgel cel blok v zrak (kaksne tri mesece nazaj, sem omenil v vesolj.dnevn., da je bilo na teletekstu).No, sredi noci so izselili cel blok, ga na koncu obvladali gasilci... ... (vsi zgoraj omenjeni imajo polno ime in priimek,naslov... da ne bi kdo rekel da nakladam, pa pretiravam...) Ce se je morda kdo vprasal , ce bi ta, iz prve zgodbe prizgal vzigalnik...ni potrebno dvomiti, sploh. Tole... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. november 2005 Prijavi Deli 8. november 2005 ja, ful je tragicnih zgodb, ko je posredi bodisi alkohol, bodisi droge, bodisi nasilje v druzini, bodisi zlorabljanje, bodisi *samo* nezaposlenost. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
puhica 8. november 2005 Prijavi Deli 8. november 2005 No, še moja zgodbica. V srednji šoli me je začela boleti glava, 3 dni vkup, pa dober teden pavze in spet, brez kakšnega razloga. Pa sem hodila malo naokrog do raznih dohtarjev vmes sem se pa pridno filala z raznimi ketonalčki, kofeiskimi tabletakami,... potem še kaj za želodec,.... in spanje Teh tablet sem popapala za cel obrok, da je prijelo! No, tega ne počnem več, ker sem našla alternativo: reiki in "rošce". To dvoje mi je pozdravilo glavo in želodec. Sicer imam še vedno kemijo na zalogi ampak to je za krizne trenutke! Zadrogirana sem bila legalno, zdej se pa nelegalno zdravim! Citiraj When inner situation is not made conscious, it happens outside as fate!C.G. Jung Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 8. november 2005 Prijavi Deli 8. november 2005 Droga? Poglejte svetovno situacijo danes in pred nekaj leti! Vojne, neredi, hudobije, umori, obredi crne magije - vse to povzrocijo ljudje z bolano glavo od halucinacij! Zasvojenci, tudi ce so ozdravljeni, ne bodo imeli nikoli vec mirnega zivljenja. Znaki drogirane osebe - Nasilnost: zacne se zaletavati v neznanega cloveka, ki mu ni nic naredil (kot komar), zmerja, grozi.... Toda zakaj? Zato ker vidi v tem cloveku svojega sovraznika, neke vrste sodnika (tega pa se vsi lopovi in izprijene osebe bojijo)! Da bi se prezivel, zacne krasti, tako si lahko kupi dnevno zelo drag zalogaj. Zenske pa tudi moski se zacnejo ukvarjati s prostitucijo! Torej, same dobre lastnosti si pridobiva nekdo, ki zacne uzivati drogo - najprej lahko, potem vedno tezjo .... Od starsev zahteva denar, jih pretepa, dosti pa je tudi primerov, ki se koncajo s smrtjo, umorom! (Vsak dan po italijanski tv!) Od 21.6.2002 do 22.10.2005 ni nihce pisal v to rubriko. To zgoraj sem napisala in dobivala samo negativne, sovrazne in zajebantske odgovore.KROKODILCEK pa pise isto, moje nadaljevanje, cudno, da se nihce ne zgraza, a ni to cudno? Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
chao 8. november 2005 Prijavi Deli 8. november 2005 Droga? Poglejte svetovno situacijo danes in pred nekaj leti! Vojne, neredi, hudobije, umori, obredi crne magije - vse to povzrocijo ljudje z bolano glavo od halucinacij! Zasvojenci, tudi ce so ozdravljeni, ne bodo imeli nikoli vec mirnega zivljenja. Znaki drogirane osebe - Nasilnost: zacne se zaletavati v neznanega cloveka, ki mu ni nic naredil (kot komar), zmerja, grozi.... Toda zakaj? Zato ker vidi v tem cloveku svojega sovraznika, neke vrste sodnika (tega pa se vsi lopovi in izprijene osebe bojijo)! Da bi se prezivel, zacne krasti, tako si lahko kupi dnevno zelo drag zalogaj. Zenske pa tudi moski se zacnejo ukvarjati s prostitucijo! Torej, same dobre lastnosti si pridobiva nekdo, ki zacne uzivati drogo - najprej lahko, potem vedno tezjo .... Od starsev zahteva denar, jih pretepa, dosti pa je tudi primerov, ki se koncajo s smrtjo, umorom! (Vsak dan po italijanski tv!) Od 21.6.2002 do 22.10.2005 ni nihce pisal v to rubriko. To zgoraj sem napisala in dobivala samo negativne, sovrazne in zajebantske odgovore.KROKODILCEK pa pise isto, moje nadaljevanje, cudno, da se nihce ne zgraza, a ni to cudno? No, ti bom proval jaz razložit, čeprav ti nisem odgovarjal: IZJAVA #1Po mojem mnenju gobe niso dobra stvar. Poznam soseda ki je umrl v strašnih bolečinah potem ko je pojedel zeleno mušnicoIZJAVA #2Gobe so izvir vsega zla na svetu. Nabiralci gob so nasilni nemoralni morilci. IZJAVA#1 je čisto legitmna in sprejemeljiva tudi za navdušene gobarje (bo ostalo več za njih ) Podaja pač oseben odnos do stvari in ne vsebuje nobene sodbe. IZJAVA#2 pa je prvič paranoična ker povezuje zlo na svetu z gobami zaradi tega ker obstajajo strupene gobe (!?!). Drugič, podaja sodbo o gobarjih in kliče po preganjanju le teh ... tukaj se pa hec in toleriranje svete preproščine neha. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 8. november 2005 Prijavi Deli 8. november 2005 Chao, ja no, jest gob ne jem, samo tiste vlozene!Tisti pa, ki preprodajajo tezke droge, pa so ene vrste ..... zivjo .... Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 8. november 2005 Prijavi Deli 8. november 2005 ah, daj no, lia redek glas razuma v tejle zblojadi, pa se greš samocenzurirat Seveda sem zlo proti trdim drogam, velik gorja sm že vidu zarad njih.......ampak pravo sprenevedanje spešl vrste pa je, da se alkohol (ki sodi v bistvu med "trde" droge ) pa popolnoma tolerira. Nisem za neko prohibicijo, sploh ne, samo v Sloveniji je do sedaj med drogami zagotovo največ gorja povzročil alkohol.......no, k pir pa vin sta itak hrana, ne Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
odium.p. 14. januar 2006 Prijavi Deli 14. januar 2006 Droge so le ena od nešteto temnih plati v tej naši zgodbi življenja. Veliko različnih rešitev ponujajo različne organizacije in vlade. Ameriška vlada npr. ogromno dela na represiji s strani raznih policijskih enot, pa kolikor je meni znano niso uspeli zmanjšati porabe drog. Drugo kar mi je celo malo smešno je javna solidarnost do uživalcev s strani naše vlade oz. društev. Npr. Stigma. Oprostite, lep primer direktne podpore narkomanom. Vsekakor, verjetno nam je vsem jasno, da je potrebno izobraževanje in vzgoja najprej v družini in dalje v osnovni in srednji šoli. Žalostno je, da smo le kopirali šolski sistem, ki je katastrofalen na področju vzgoje duhovnih kvalitet. Tukaj sem podal nekaj mojih misli, ki mi jih verjetno ni potrebno argumentirati. Po svojih močeh se preko društva borim za uvajanje malenkosti v sam šolski sistem. Te malenkosti za katere sploh ne bi bilo potrebno dodatnih finančnih sredstev. Posledično pa bi s tem otroci veliko pridobili,- zrele odnose-moralo etiko, razumevanje življenja itn. Poglejte samo duhovno univerzo, ki je prisotna na slovenskem že skoraj dvajset let in se zelo trudijo za uveljavitev in svoj doprinos v dobro družbe. Toda na drugi strani enostavno ni interesa do teh kvalitet in njihovega znanja. Zdaj pa z vladanjem cerkve sploh nimajo šans, da uspejo v tej smeri. Lepo vas pozdravljam. Citiraj V TEMI ZEMLJE EDEN ŽAREK SVETI, NE ZAZNA GA VEČ ZAVEST, LE DUHA GLOBOKI SPLETI. Michael newton oduim.p.'s Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lilita 14. januar 2006 Prijavi Deli 14. januar 2006 uničimo drogo -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- HA,HA,HA,HA To si dobro zadela! Tipa je zadelo med govorom.. Citiraj Živi in pusti živeti!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 14. januar 2006 Prijavi Deli 14. januar 2006 Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 14. januar 2006 Prijavi Deli 14. januar 2006 Jo je že Kolinska Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.