Skoči na vsebino

Odkod dobivamo spoznanja?

Anatha

Recommended Posts

"Le s pomočjo drugih lahko rastem,

Potrebujem jih,

toda ne zgolj zato,

ker mi veliko pomenijo,

ampak tudi,ker lahko zanje veliko storim.

Oči imam,da odkrijem druge,

ušesa,da jih poslušam,

noge,da se napotim k njim,

roke,da jih drugim ponudim v pomoč

in srce,da jih ljubim.

Ne smem biti otok

sredi morja ljudi.

Phil Bosmans

Tako lahko rastem!

http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif

HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA.

Deli na socialnih omrežjih

enako.Zato sem vprašala. Težko je to .Človek se celo nase težko zanese.So odgovori katere slišiš ,čutiš nekje v sebi pravi ali ne?In kaj če storiš,če slediš sebi,napako? Res je,da se na napakah učimo pa vendar ...

Vse je zapleteno ...ali pa tudi ne :palec:

če bi kdaj upali poslušati samo srce in ne razum ali pa ega...mislim, da so pravi odgovori v srcu... a si prebrala knjigo Pogovori z angeli?

O Angelih sem prebrala ogromno knjig.Hodila na delavnice o Angelih ...se naučila

marsičesa,spoznala marsikaj pa vendar...v praksi se stvari niso obnesle in verjemi ali ne ,pričela sem se jeziti nanje :xx!:

Vem,da nimam prav.O tem se pogovarjam s prijateljicami,ki jim neskončno zaupajo in jim Angeli nudijo vso pomoč pa vendar... bila sem v hudih stiskah.Prosila sem jih ...kot,da jih ni nikjer.

Pravijo,da Angeli samo čakajo na naše povabilo....vidiš tozadevno sem razočarana oz.so me razočarali ....tudi Alkimist s svojim famoznim stavkom'Stvarstvo samo čaka,da vam priskoči na pomoč'(nekako tako)ne pomaga.Enostavno prišla sem do spoznanja,da zelo verjamemo v Angele takrat,ko nam gre dobro,ko smo srečni...kaj vem...po vsej verjetnosti se motim in jim delam krivico samo trenutno tako čutim ... prepričana pa sem,da je nekje Nekdo,ki bdi nad nami.Kako mu je,jim je ime? Vidiš....tega ne vem.

mogoče prav mogoče pa ti dajejo signale pa jih ne razumeš ne vidiš.... ne misliti da jaz nisem ista. Ampak se mi pa zadnje čase dogaja, da bi rada določene spremembe, da iščem rešitve in v misli mi je zopet prišla neka zadeva, kot pred leti in mislim da je to pomoč... sicer pa zanesi se nase... kako mu je ime - a mora imeti ime in obraz... tudi jaz sem v krizi, nisem ena izmed tistih srečnic, ki bi v angele verjela, ker sem srečna... samo sem se pa odpla, predala življenje svojemu srcu.. prav narobe kdo ve.... evo, jaz ti zaupam, da boš prišla iz hudega x:Xx

Lahko rečem, da poslušam sama sebe, svojo notranjost, svoje izkušnje. Velikokrat boli, ko izkusiš kaj hudega na svoji koži, vendar te tudi obogati in ti da nov zalet in moč, da ne boš ponovil enake napake. Saj se z vsako lastno napako naučimo nekaj novega, včasih pa nam tudi tuje napake pomagajo spregledati mnoge zmote in mišljenja, ki smo si jih ustvarili na podlagi notranjih občutkov in zaupanja. Okolica je najbolj trd življenski učitelj, vendar tudi najboljši.

Kdor je na samostojno pot stopil zgodaj in ni bil zavit v vato samoprevare in iluzij, je lahko izkusil kako ostre zobe imajo življenske izkušnje, znajo pa te tudi prijetno pobožati in ti vliti moč, ko pride naslednji spodrsljaj! Kajti vzponi in padci si vedno sledijo, z izkušnjami pa lahko kontroliramo njihovo pogostost in se usmerimo k vzponom, potem so tudi padci redkejši. Čeprav nikomur ne diši biti ponižan, včasih zelo drži rek:"Ponižajmo se, da bomo povišani!" In če vztrajamo, je uspeh zagotovljen!

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

.... evo, jaz ti zaupam, da boš prišla iz hudega x:Xx

lepa hvala.Pomaga vsaka dobra beseda in veliko pomaga Lunin forum :palec:

Veš ,njega dni,mije bila všeč neka popevka.Pozabila sem kdo jo poje.Pričela se je nekako takole..ali je bil to refren...

Angeli živijo,

tudi če ljudje ne čutijo,

Angeli živijo,

v vsako hiši tiho pridejo ....

Lep pozdrav

hoh Contes, zameni slikco :8):

Kaj pa je s to narobe? Navzven krhka in nežna,a s svojim mečem izbojuje lastne zmage takrat, ko izgleda poražena! Meč simbolizira vodenje lastne usode po željeni poti!

:D hehe moja slikca pa nima nobene take pametne simbolike al jo kdo najde, hehe ahja nasmešek, odboj z druge strani ceste direkt čez mojo glavo, hehe :D let there be light!

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Kaj pa je s to narobe? Navzven krhka in nežna,a s svojim mečem izbojuje lastne zmage takrat, ko izgleda poražena! Meč simbolizira vodenje lastne usode po željeni poti!
pa sj je ta ženska zvezana..to sm ti hotu povedat..ti pa vidš neki.. ne vidm nobene moči, hmm
.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...