Buddha 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 ˝Grška homosexualnost˝ - K.J.Dover Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 7. september 2004 Prijavi Deli 7. september 2004 Pa naj še kdo reče, da smo Slovenci strpni! Nevem od kod določenim ideja, da sploh povezujejo homoseksualnost s pedofilijo?! Če komu besedi nista povsem jasni, lahko preveri v leksikonu (če ga seveda sploh ima)! Zato ne mislim razlagati razlik med tema dvema besedama, ker vsekakor nimata popolnoma nič skupnega. Nekaj skupnega lahko vidijo samo tisti, ki se jim zdi oboje perverzno, umazano in pokvarjeno! Lepo vas prosim!Se pravi, da smo heteroseksualci nekaj lepega, naravnega, homoseksualci pa ne?? Pri obojih se lahko najde ljubezen, romantika, prijateljstvo, sovraštvo,........., torej osnovne stvari, ki nas naredijo to kar smo-ljudi! In pa.........kam pa potlej spadajo biseksualci?? Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 7. september 2004 Prijavi Deli 7. september 2004 Mislim, da nekam vmes,veš! BI, pa ne dobijo! Just jokeing! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 7. september 2004 Prijavi Deli 7. september 2004 Aakhut, ne tuki v tem peskovniku se igrat, no (oziroma s tem odzivom si me pa ultra-presenetil, ampak pač, ne mormo bit vsi istega mnenja ane ) Pismu Akkhut še moja dva starša dosti bolj normalno dojemata tole kot ti, pa sta verjetno kar ene 20 let starejša Veš... mi je glih padlo v misli; delaš s cerebralčki. Misliš, da na svetu ni ljudi, ki takšne ljudi prezirajo? Ki se jim takšni otroci in odrasli zdijo pokveka narave in naj si ne bi zaslužili življenja? Jih boš branil, svoje Sončke, kar tudi so? Jaz svoje (tale tema) bom, saj so res Sončki. S čim določiš dušo in ljubezen? S čim, Aakhut? (Pa še zmer upam, da se sam zajebavaš.....) Oseba, ki jo zelo zelo dobro poznam in imava za seboj že dolg prijateljski staž, je istospolno usmerjena. Ravno tako par mojih (mlajših, seveda ) sorodnikov. Ravno tako nekateri moji prijatelji in znanci... Ja adijo pamet! S čim se pa normalnost določa? Meni je glede tega še najbolj ljuba razlaga tista, ki sem jo prebrala nekje v Pogovorih z Bogom... da so istospolno usmerjeni na nek način na zemlji zato, da uravnotežijo moško in žensko energijo. Tole je še najbljižje temu, kar sama danes čutim o tem Sončna Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 7. september 2004 Prijavi Deli 7. september 2004 Aakhut, ne tuki v tem peskovniku se igrat, no (oziroma s tem odzivom si me pa ultra-presenetil, ampak pač, ne mormo bit vsi istega mnenja ane ) Pismu Akkhut še moja dva starša dosti bolj normalno dojemata tole kot ti, pa sta verjetno kar ene 20 let starejša Veš... mi je glih padlo v misli; delaš s cerebralčki. Misliš, da na svetu ni ljudi, ki takšne ljudi prezirajo? Ki se jim takšni otroci in odrasli zdijo pokveka narave in naj si ne bi zaslužili življenja? Jih boš branil, svoje Sončke, kar tudi so? Jaz svoje (tale tema) bom, saj so res Sončki. S čim določiš dušo in ljubezen? S čim, Aakhut? (Pa še zmer upam, da se sam zajebavaš.....) Oseba, ki jo zelo zelo dobro poznam in imava za seboj že dolg prijateljski staž, je istospolno usmerjena. Ravno tako par mojih (mlajših, seveda ) sorodnikov. Ravno tako nekateri moji prijatelji in znanci... Ja adijo pamet! S čim se pa normalnost določa? Meni je glede tega še najbolj ljuba razlaga tista, ki sem jo prebrala nekje v Pogovorih z Bogom... da so istospolno usmerjeni na nek način na zemlji zato, da uravnotežijo moško in žensko energijo. Tole je še najbljižje temu, kar sama danes čutim o tem Sončna mash pa jajca meshat pedre pa invalide :xx!: 666 zlomkou...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 7. september 2004 Prijavi Deli 7. september 2004 Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kasandra 7. september 2004 Prijavi Deli 7. september 2004 večni pro et contra, vsi imajo svoj prav čeprav jaz sem za vsakršno drugačnost barvno, višinsko, jezikovno, versko, spolno.... matr bi bil dolgcajt, če bi bli vsi enaki :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 7. september 2004 Prijavi Deli 7. september 2004 večni pro et contra, vsi imajo svoj prav čeprav jaz sem za vsakršno drugačnost barvno, višinsko, jezikovno, versko, spolno.... matr bi bil dolgcajt, če bi bli vsi enaki :xx!: pedri bi rekl:VSI ENAKIVSI PEDRI 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bogglefreak20 7. september 2004 Prijavi Deli 7. september 2004 pedri bi rekl:VSI ENAKIVSI PEDRI 666 zlomkou....tralalaTo so tvoje besede. Ne polagaj jih na jezik nekomu drugemu. Se pa strinjam s Kasandro - kakšen enobarven svet bi bil, če bi bili vsi enaki. Jaz imam že samo zato raje mavrico. Citiraj Beatus, qui venit in nomine Domini! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 7. september 2004 Prijavi Deli 7. september 2004 pedri bi rekl:VSI ENAKIVSI PEDRI 666 zlomkou....tralalaTo so tvoje besede. Ne polagaj jih na jezik nekomu drugemu. Se pa strinjam s Kasandro - kakšen enobarven svet bi bil, če bi bili vsi enaki. Jaz imam že samo zato raje mavrico. svoji k svojim :xx!: 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 7. september 2004 Prijavi Deli 7. september 2004 Ah ja... kok blo dolgcas tlele brez tebe, Aakhut... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 7. september 2004 Prijavi Deli 7. september 2004 Ah ja... kok blo dolgcas tlele brez tebe, Aakhut... a ne de 666 zlomkou...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 7. september 2004 Prijavi Deli 7. september 2004 Aakhut, moraš biti pa res zanimiva oseba, da se ne premakneš niti za milimeter od svojega prepričanja! To cenim, čeprav se ne strinjam s tabo.... Ali morda veš, kdo je zelo rad govoril;"Svoji k svojim!"? (2. svetovna vojna - Evropa - Nemčija........) Očitno si moral imeti kakšno res grozno izkušnjo, da si tako radikalen! Pridi na tortice,...he, he,... Sicer pa...."Najbolj sovražijo tisti, ki imajo upravičen strah!" Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 7. september 2004 Prijavi Deli 7. september 2004 Sicer pa...."Najbolj sovražijo tisti, ki imajo upravičen strah!" [/color] mash prou sam....a pred zamorci, musliji, pa chefurji de mam tut tak strah 666 zlomkou....bi vse izrebl Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 7. september 2004 Prijavi Deli 7. september 2004 QUOTE (aakhut @ 7. Sep 2004 ob 15:38) "666 zlomkou....bi vse izrebl " Očitno sovražiš tudi druge....."drugačne"... :xx!: ! A poznaš pesem, od Murat & Jose - "Od ljudi, za ljudi!" in njen pomen, ter namen? Če jo, kaj misliš o njej? Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 7. september 2004 Prijavi Deli 7. september 2004 QUOTE (aakhut @ 7. Sep 2004 ob 15:38) "666 zlomkou....bi vse izrebl " Očitno sovražiš tudi druge....."drugačne"... :xx!: ! A poznaš pesem, od Murat & Jose - "Od ljudi, za ljudi!" in njen pomen, ter namen? Če jo, kaj misliš o njej? kdo hudicha je pa murat....prou nch domache se ne slishi :xx!: 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 7. september 2004 Prijavi Deli 7. september 2004 Murat & Jose, sta slovenska reparja in res se ne sliši slovensko, je pa to ravno namen, navsezadnje sta to umetniški imeni! Pesem si pa prav gotovo že slišal, ker se je precej predvajala..... Bravo Mick! Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 7. september 2004 Prijavi Deli 7. september 2004 Murat & Jose, sta slovenska reparja in res se ne sliši slovensko, je pa to ravno namen, navsezadnje sta to umetniški imeni! Pesem si pa prav gotovo že slišal, ker se je precej predvajala..... Bravo Mick! nekak ne poslusham rapa....tko de..... 666 zlomkou.....tralalache bi Bog hotel, da smo vsi enaki, nas ne bi lochil po barvah Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 7. september 2004 Prijavi Deli 7. september 2004 sam....a pred zamorci, musliji, pa chefurji de mam tut tak strahPozabil si nas, vegetarijance. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 7. september 2004 Prijavi Deli 7. september 2004 sam....a pred zamorci, musliji, pa chefurji de mam tut tak strahPozabil si nas, vegetarijance. vegija se da spreobrnitnigra pa ne morsh 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 7. september 2004 Prijavi Deli 7. september 2004 Seveda Aakhut, ravno raznolikost in pestrost življenja na Zemlji, odlikuje naš modri planet! Kakšen dolgčas pa bi bil, če bi bili vsi popolnoma enaki na zunaj, he, he,...? Saj veš, "vsi drugačni, vsi enakopravni" ! Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. september 2004 Prijavi Deli 7. september 2004 Pa naj še kdo reče, da smo Slovenci strpni! Nevem od kod določenim ideja, da sploh povezujejo homoseksualnost s pedofilijo?! Če komu besedi nista povsem jasni, lahko preveri v leksikonu (če ga seveda sploh ima)! Zato ne mislim razlagati razlik med tema dvema besedama, ker vsekakor nimata popolnoma nič skupnega. Nekaj skupnega lahko vidijo samo tisti, ki se jim zdi oboje perverzno, umazano in pokvarjeno! Lepo vas prosim!Se pravi, da smo heteroseksualci nekaj lepega, naravnega, homoseksualci pa ne?? Pri obojih se lahko najde ljubezen, romantika, prijateljstvo, sovraštvo,........., torej osnovne stvari, ki nas naredijo to kar smo-ljudi! ... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 7. september 2004 Prijavi Deli 7. september 2004 Saj veš, "vsi drugačni, vsi enakopravni" ![/color][/b] jst mam jurja ti pa ne tolk o tem 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 7. september 2004 Prijavi Deli 7. september 2004 Pa naj še kdo reče, da smo Slovenci strpni! Nevem od kod določenim ideja, da sploh povezujejo homoseksualnost s pedofilijo?! Če komu besedi nista povsem jasni, lahko preveri v leksikonu (če ga seveda sploh ima)! Zato ne mislim razlagati razlik med tema dvema besedama, ker vsekakor nimata popolnoma nič skupnega. Nekaj skupnega lahko vidijo samo tisti, ki se jim zdi oboje perverzno, umazano in pokvarjeno! Lepo vas prosim!Se pravi, da smo heteroseksualci nekaj lepega, naravnega, homoseksualci pa ne?? Pri obojih se lahko najde ljubezen, romantika, prijateljstvo, sovraštvo,........., torej osnovne stvari, ki nas naredijo to kar smo-ljudi! In pa.........kam pa potlej spadajo biseksualci?? bo zhe ressamo....pedri so mrtva veja druzhbe 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 7. september 2004 Prijavi Deli 7. september 2004 Mrtva veja družbe? (Aakhut) Glede tega pa nimaš prav! Osebno jih poznam kar nekaj, ki zelo veliko doprinesejo k družbi, (napredek, umetnost, ekonomija, razvoj, medicina,......in še bi lahko našteval!), pa tudi v javnem življenju, jih je kar nekaj, ki so več kot uspešni in celo priljubljeni v družbi! Pa ja ne boš trdil, da so ti ustvarjalni ljudje, mrtva veja družbe? Zakaj? Ker nimajo takega zakona, kot heteroseksualci in ne morejo imeti otrok, po naravni poti? Ah, prosim no! Veliko je heteroseksualcev, ki nimajo otrok, pa zato še niso "mrtva veja družbe"!Sicer pa nebo dolgo, ko bomo tudi pri nas imeli zakon za geje, ki jim bo omogočal posvojiti otroke. Mislim, da bi morala država narediti vse, da poveča nataliteto, ki drastično upada, vse od leta 90! Drugot po svetu, kjer tak zakon že imajo, se je že izkazalo, da so otroci iz takih (istospolnih) zakonov, popolnoma normalni in imajo kasneje sami heteroseksualno družino! Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.