Whisp 9. april 2005 Prijavi Deli 9. april 2005 (popravljeno) Nič nimam proti homoseksualnosti. Kakšno ima kdo spolno življenje me prav nič ne briga. Vsak živi svoj lajf in naj se zatorej tudi briga za svojga. Prav bi bilo, da bi se istospolni imeli pravico poročiti. Why the hell not? Kar se tiče posvojitve sem pa nevtralna. Poznam pa kar nekaj gejev in mislim, da so prov d best in jih spoštujem, ker so kar so na tem nestrpnem svetu. Popravljeno 9. april 2005 -> Whisp Citiraj But the Raven, sitting lonely on that placid bust, spoke onlyThat one word, as if its soul in that one word he did outpourNothing farther then he uttered; not a feather then he fluttered--Till I scarcely more than muttered: "Other friends have flown before--On the morrow he will leave me, as my Hopes have flown before."Then the bird said "Nevermore. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 mislim da bi se tudi med istospolno usmerjenimi našel gdo, ki absolutno ni primeren za vzgojo otrok, ampak takih je ogromno tudi med kao "normalnimi", pa se s tem noben ne obremenjuje.....na splošno verjemem da bi dve moška oz. dve ženski čist fajn skrbeli za otroke, edini problem vidim v okolici.....okolica namreč tega sigurno nebi kar tako požrla, zato bi bli ti otroci "bogi"......ker se pač radi praskamo tam kjer nas ne srbi....če bi pa večina ljudi da je to čist ok, pa ne vidim nobenga problema...kt sm rekla...ka vse se dogaja z otroci v normalnih družinah, pa se v to nihče ne vtakne... Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Mam enga fredna, ki je gey in lahk recem, da je dbest, najboljsi frend z njim grem lahk na konec sveta, ker se počutim ob njem varno.Poleg tega ga sprašujem o tem in mi odprto razlaga, me pač zanima, ob tem vsem pa sem poštekala zakaj vse več tipov, ki so poročeni oz. imajo punco ima avanture z tipi! Drugače pr tipih nikoli ne veš, kaj hoče od tebe, ok frendi pa vse ... ja valjda , dobro ne vsi, ampak večina! Tud oni so ljudje in niso krivi, da jih ženske ne privlačijo pa še ful pogumni morajo biti, sploh če živijo v majhnem kraju! Ja, imam podobno prijateljsko izkušnjo. Strinjam se z vsem kar si napisala. Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 22. april 2005 Prijavi Deli 22. april 2005 Tudi meni so geji ful simpatični in kolikor jih poznam, zelo dobri frendi. Nič nimam proti njim, verjamem, da so kul, moti me samo nekaj. situacija, ko se tipček poroči, čeprav se zaveda svoje (bi) seksualnosti. Potem pa na skrivaj fura dvojen lajf. na živce mi grejo tudi "mačo"tipčki z babjim glaskom in drobencljavo hojo in ženskimi gestami, za katere ni variante, da bi priznali svojo spolno usmerjenost... Poznam primer, ko se je ženska iz obupa pri 41 poročila z gejem zaradi statusa in je pripravljena tolerirat njegovo očitno in javno izkazano seksualno usmeritev. Jaz bi mu raje izprašila prašnike...dvojne igre ne prenesem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 23. april 2005 Prijavi Deli 23. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Tudi meni so geji ful simpatični in kolikor jih poznam, zelo dobri frendi. Nič nimam proti njim, verjamem, da so kul, moti me samo nekaj. situacija, ko se tipček poroči, čeprav se zaveda svoje (bi) seksualnosti. Potem pa na skrivaj fura dvojen lajf. na živce mi grejo Prosim ce ne mesas jabolk in hrusk. Nezvestoba in biseksualnost nista eno in isto. Ogromno porocenih hetero moskih tudi vara svoje zenske. S kom nekdo vara pa je le vprasanje preferenc. Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 23. april 2005 Prijavi Deli 23. april 2005 V zadnjem letu, sm spoznala ogromen gejev in par lezbik....in so več al manj vsi totalni modeli....in če tko pogledam, kako sm bla jst vzgajana, v totalni zblojeni familiji, brez ljubezni, bi zdej, če bi mela možnost raj mela dva istospolna starša, ki bi se spoštoval, mela rada in tud men izkazala ljubezen, kokr pa to, kar mam... :xx!: Tko, da jst sm za poroko in otroke med geji, ampak res med unimi, k si želijo družine....ne kr tko brez veze....ma, bluzim, ja. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 23. april 2005 Prijavi Deli 23. april 2005 Mater si dobra, zatu ker nis imela srečnga otroštva in ker so ti odmirli možgani, pa tako razmišljaš. Mater bi bla srečna, ko bi hodila u šolo, pa b bla pederski otrok. Daj premisl preden kaj rečeš. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 23. april 2005 Prijavi Deli 23. april 2005 In ti si kompetenten, da sodiš o njej?Beseda "peder" je za časom, oz.jo uporabljajo ljudje, ki se počutijo ogrožene, ker ne razumejo novega sveta. Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 23. april 2005 Prijavi Deli 23. april 2005 Cvickar ti si pa zelo nestrpen do drugacnih. Sem opazil ze pri romih, pa spet pri gejih...Kako to? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 23. april 2005 Prijavi Deli 23. april 2005 Hvala za kompliment. Tako pač je. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 23. april 2005 Prijavi Deli 23. april 2005 Pač eni v razvoju malo zaostajajo...manjka mu 100 mentalnih let! Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 23. april 2005 Prijavi Deli 23. april 2005 Tole sem nasla: Nisem avtorica, zato nobenih osebnih pripomb glede mene prosim...samo kopiram zanimiv clanek. ZA NOVEGA PAPEŽA JE IZVOLJEN EKSTREMNI HOMOFOB RATZINGER Napisal Administrator 20.04.2005 Včeraj so kardinali na mesto papeža izvolili 87-letnega Josepha Ratzingerja, ki se je poimenoval Benedikt XVI. Je glavni ideolog Vatikana, ki zaradi svoje skrajne konservativnosti ni preveč priljubljen. Ratzinger je bil tudi prefekt Kongregacije za doktrino vere, ki je grobo napadala pravice homoseksualcev, žensk in liberalno stališče glede splava in spolnosti na sploh ter odgovorna za špansko inkvizicijo. Skozi cel čas svoje kariere je bil Ratzinger oster zagovornik skrajno konservativnih stališč cerkve. Kardinal Joseph Ratzinger je leta 2003 napisal vatikansko direktivo s katero je pozval vse duhovnike naj zaustavijo sprejemanje zakonodaje, s katero bi legalizirali istospolne poroke. Ratzinger tudi nasprotuje kontracepciji in uporabi kondomov v preventivne namene zoper širjenje virusa HIV in aidsa. Prav tako tudi ne zagovarja pravic žensk znotraj katoliške vere. Vsekakor pa se njegova homofobna drža ne ustavi samo pri tem dokumentu. Leta 1986 napiše pismo katoliškim škofom o pastorali istospolno usmerjenih ljudi. Ratzinger je v pismu napisal, da je homoseksualnost, kljub popolnem celibatu, nagnjenje, ki vodi v hudo moralno pregreho. V pismu tudi zapiše, da je homoseksualna nagnjenost tako stvarna kot tudi moralnamotnja, ki nasprotuje božji modrosti. V pastoralo naj se vključi tudi psihološka, sociološka in medicinska znanost, noben homoseksualec pa ne sme biti vključen v nobeno organizacijo cerkve, kjer bi lahko kvarno vplival na učenje cerkve. Julija 1992 skupaj z Janezom Pavlom II. napiše proklamacijo z naslovom 'Nekaj opažanj povezanih z odgovori na predloge zakonov, ki zadevajo nediskriminacijo homoseksualnih oseb'. S tem dokumentom sta oba veljaka hotela mobilizirati katoliško stališče zoper zakonodaji za enake pravice lezbijk in gejev in zoper nagnjenje, ki vodi v moralno zlo. V pismu zavračata koncept človekovih pravic za homoseksualno usmerjene in dodajata, da se lahko civilne svoboščine za lezbijke in geje legitimno omeji. Najbolj šokantno pa je ravno to, da je proklamacija napeljevala na dejstvo, da boj lezbijk in gejev za lastne pravice spodbuja iracionalne in nasilne reakcije družbe. Po njenem zahteva po človekovih pravicah lezbijk in gejev spodbuja homofobijo, s tem pa nase valimo vso srd in smo odgovorni za lastno trpljenje. Katoliška cerkev tako krivi žrtve homofobije in ne homofobe. Izvolitev kardinala Ratzingerja za papeža je Vatikan potisnilo odločno proti diktatorski desnici ter oznanja pričetek črnih dni za pravice žensk, homoseksualcev in liberalne človekove vrednote. Mnogi pravijo, da papeža ne smemo soditi po dveh dneh papeževanja, vsekakor pa človeka lahko sodimo po preteklih dejanjih in na podlagi tega pričakujemo njegova dejanja v prihodnosti. Že Janez Pavel II. je skupaj z Ratzingerjem pometel s socialnimi reformističnimi težnjami njegovih predhodnikov, izvolitev Ratzingerja za njegovega naslednika pa je samo še dopolnilo njegovo delo. Postavljanje katoliške dogme pred krščanskimi vrednotami o ljubezni in sočutju pomeni patriarhalno in homofobno držo ortodoksne cerkve. Nasprotovanje katoliške cerkve uporabi kondomov je na milijone ljudi pahnilo v objem virusa HIV, Ratzinger pa je bil glavna sila pri tem stališču. Lahko bi pozval vse ljudi, ki se ne morejo oprijeti abstinence, da so moralno obvezani uporabljati kondome, vendar to ni storil. Šel je še dlje in javnosti lagal, da so kondomi neučinkoviti v boju zoper HIV in s tem povzročil svetovno zdravstveno krizo v podsaharski Afriki. Vatikan je pod vodstvom Ratzingerja uspešno lobiral proti priznavanju pravic istospolno usmerjenih v Združenih narodih in uspešno preprečil vse obsodbe homofobije v dveh tretjinah sveta. Veliko življenj je bilo uničenih, ko je cerkev svetovala staršem, naj poiščejo psihiatrično pomoč za svoje istospolno usmerjene otroke. V velikih primerih je to privedlo v depresijo in včasih celo v samomor. Vendar pa se Vatikan ni ustavil niti na tej točki, pač pa šel še dle, ko je vsem krščanskih politikom zagrozil z izobčenjem, če bodo podrpli enakost homoseksualcev in žensk. Homoseksualci so bili označeni za motene, istospolne skupnosti pa za hudičeve. Vsi smo upali, da bo naslednik Janeza Pavla II. popeljal katoliško cerkev k bolj razsvetljenim in humanitarnim doktrinam. To pa je v tem trenutku zelo neverjetno, saj je bil Ratzinger lutkar v senci Janeza Pavla II. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 23. april 2005 Prijavi Deli 23. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pač eni v razvoju malo zaostajajo...manjka mu 100 mentalnih let! to si ti rekla, da mi kaj manjka. Manjka nekaj tistim copatkam, ki jih imate doma. Tooooooo vam manjkla, ena močna moška roka. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 23. april 2005 Prijavi Deli 23. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>to si ti rekla, da mi kaj manjka. Manjka nekaj tistim copatkam, ki jih imate doma. Tooooooo vam manjkla, ena močna moška roka.Bi prej rekla, da teb par koleščkov manjka! Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 23. april 2005 Prijavi Deli 23. april 2005 Jaz pa mislim, da nam je cvičkar poslan, da nas malo provocira-kar tako-za zabavo-saj nekih utemeljenih argumentov sploh nima . Njegova teorija je kot-ata je mamo tepel, bom pa še jaz mojo ženo-če me že niso drugače naučili. če je moja mama preživela, bo pa še žena.Zraven pa se sploh ne vpraša, a on misli in čuti tako, ali pa samo dela to, kar so ga naučili. Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 23. april 2005 Prijavi Deli 23. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jaz pa mislim, da nam je cvičkar poslan, da nas malo provocira-kar tako-za zabavo-saj nekih utemeljenih argumentov sploh nima . Njegova teorija je kot-ata je mamo tepel, bom pa še jaz mojo ženo-če me že niso drugače naučili. če je moja mama preživela, bo pa še žena.Zraven pa se sploh ne vpraša, a on misli in čuti tako, ali pa samo dela to, kar so ga naučili.Ja vsi so bli tepen tle na vas kateri so zaslužil. In še zdaj je tako. Zato pa pr nas se ne drogirajo, ni razdrtih zakonov, v nedeljo gremo vsi skupaj lepo k maši pol pa gospodar na en liter v vaško gostilno, ženska pa južno kuhat. pol se pa pr južn vsi zberemo. Vi meščani pa se greste nekaj srečen zakon, pa spite do 11 ure, pol se pa cev dan v pidžami po stanovanj vlaćtew in to naj bi blo razumevanje. Podn. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 23. april 2005 Prijavi Deli 23. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja vsi so bli tepen tle na vas kateri so zaslužil. In še zdaj je tako. Zato pa pr nas se ne drogirajo, ni razdrtih zakonov, v nedeljo gremo vsi skupaj lepo k maši pol pa gospodar na en liter v vaško gostilno, ženska pa južno kuhat. pol se pa pr južn vsi zberemo. Vi meščani pa se greste nekaj srečen zakon, pa spite do 11 ure, pol se pa cev dan v pidžami po stanovanj vlaćtew in to naj bi blo razumevanje. Podn. Posplošuješ Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 23. april 2005 Prijavi Deli 23. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Posplošuješ V glavnem ne, vsaka pa čast izjema m. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 23. april 2005 Prijavi Deli 23. april 2005 Cvičkar= dolenjski mačistični fundamentalist s flašo šmarnice pod roko???? :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 23. april 2005 Prijavi Deli 23. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Cvičkar= dolenjski mačistični fundamentalist s flašo šmarnice pod roko???? :xx!: Odgovor točen,samo ne šmarnice, ampak ta pravega cvička v katerm ni šmarnice. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 23. april 2005 Prijavi Deli 23. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja vsi so bli tepen tle na vas kateri so zaslužil. In še zdaj je tako. Zato pa pr nas se ne drogirajo, ni razdrtih zakonov, v nedeljo gremo vsi skupaj lepo k maši pol pa gospodar na en liter v vaško gostilno, ženska pa južno kuhat. pol se pa pr južn vsi zberemo. Vi meščani pa se greste nekaj srečen zakon, pa spite do 11 ure, pol se pa cev dan v pidžami po stanovanj vlaćtew in to naj bi blo razumevanje. Podn.Nismo vsi z mesta! Ampak kot ovca pa nikol nisem hotla zivet! Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 23. april 2005 Prijavi Deli 23. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Nismo vsi z mesta! Ampak kot ovca pa nikol nisem hotla zivet!Sploh se ne zavedaš kdaj hahaha Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 23. april 2005 Prijavi Deli 23. april 2005 hehehehe točno tako,zvečer hiter spat,no ja se zgečkat,zjutrej k se zdani babe ustat.desci pa naprej smrčkat...pa bo vse lepo,mirno kot treba.... Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. april 2005 Prijavi Deli 23. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Napisal Administrator 20.04.2005 Michelle, pravis da ni tvoj, ces da ne bo tebi kdo kaj rekel - komu pa naj rece, morda meni ali Mitji?... oz. kdo naj bi bil tale 'administrator'?Odkod je to, se to moras napisat. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 23. april 2005 Prijavi Deli 23. april 2005 Cviček al pa šmarnica, oboje se mi zdi kot kislica, zakon so štajerska in primorska vina..... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.