nimbus 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 Po eni strani so ravno pogoji tisti, ki determinirajo razcvet. Poiskusi posaditi koruzo na Kredarici pa boš videl, kako ti bo uspevala. A človek vseeno ni koruza, ima dušo ter razum. Zahodna, razvita civilizacija je prišla do točke razvoja, ko se ji tudi v glavah reprodukcija ne zdi več samoumevna in tako je tudi prav (spet vprašanje smisla življenja). Gremo v smer materializma in potrošništva a sem mnenja, da bo tudi prišel čas, ko bodo naše ri*i polne vsega materiala in bomo na novo postavili naše prioritete.Naprej: Če pogledamo v prejšnje tisočletje s kakšno ekspotencialno rastjo je raslo svetovno prebivalstvo t.j. na koliko let se je npr. podvojilo, vidimo, da živimo v kao »zreli« družbi. Saj nas zemlja ne bi mogla vzdržati, če bi šlo tako naprej. Fora pa je, da predvsem tisti v manj razvitih delih držav še vedno drugače razmišljajo. In imajo matere v Afriki, ko imajo že itak 10 lačnih otrok… potem še in še nove male pupike, ki prav tako nimajo kaj za v usta. Torej… na svetovni ravni smo različni v razmišljanju.Kar se pa privat lajfa tiče v Sloveniji. Poznam en kup sovrstnikov, ki še v teh letih živijo pri starših… se že tako ali tako stiskajo… zaslužijo pač toliko, da si na vsake toliko časa privoščijo kakšen dopust. Če hočemo povečati nataliteto, mora imeti vsak par v povprečju 2,1 otroka (na družino). Če sta samo dva, ju ta dva samo zamenjata t.j. stagnacija. Pri nas je pa tako ali tako nekaj malega čez ena. In tudi, če bi ti pari hoteli imeti tri otroke… ja kam bi jih pa dali? Ne moreš se zapufati za dvajset let, da dobiš stanovanje, saj ne moreš imeti potem otroke in ženo zaprte doma. Torej, pogoji so važni za tiste, ki si želijo otroke in tu je potrebno nekaj storiti. O čem že teče debata… aja… homoseksualnost… ups!!! Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 Aakhut pa je tako vedno bil vzorec strpnosti in tolerantnosti do drugačnih....... jst sm chist za drugachne....v njihovem okolju....chefurji v chefurijizamorci za morjembarabci v barabiji bemu....sam pederlanda ni 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 bemu....sam pederlanda ni 666 zlomkou....tralala ...pa aakhutlanda tud še nisem zaznal. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 ... Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 bemu....sam pederlanda ni 666 zlomkou....tralala ...pa aakhutlanda tud še nisem zaznal. hehepejd se nashtafichit) 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 kombinacija za liberalnega mika: oche barabec, mati zamorkla, otrok je peder, jezik shtajershchina....pa she mickenga maedino tolazhljivo je dejstvo, da se bo prej ali slej sredi kakega bifeja raztrelil v imenu islama 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 Božček, maš spet drisko? Nehaj se tolk sekirat za Micka no, vem da ga maš rad, pa saj se bo že znašu, ziher, ne skrbi.......posveti se raj sebi in svojim diaretičnim postom. sory che nis pokapiru....samo skombiniru sm tist, kr ti zagovarjashampak.....morsh pa priznat....KOMBINACIJA JE UBITACHNA 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 Ok. Pol pa še rečva kakšno v aakhutovščini...... Kombinacija za konzervativnega /to ne pomeni, da žre sam konzerve, čeprav jih res / aakhuta : Oče neznan, mati čefurka, otrok fašist, jezik aakhutovščina in hebrejščina ..........pa še uporablja ga ne ........edino tolažljivo je dejstvo, da se nam v vsej svoji nebogljenosti smili in ga sprejmemo takšnega kot je. Ubožček pač. Morš priznat, da je ta kombinacija sicer manj ubitačna pa zato dost bl realna. vse OK...samo mati ni chefurkapa otrok ni fashist (ker lahou tut ne maram).......je pa konzervativen 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 prava bonglna, kdo bi to mikakut-no razpravo zastopo... Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 Ah, to mi2 sam tolk, da ne bi slučajn pozabla, da se navzven pa ne marava. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 Ja, Akhi, s svojim načinom komunikacije, npr. z Mickom (in obratno, Mick, v čem sta si različna?) boš težko dobival somišljenike ... Sam vedno ločim misel, idejo id osebe. Ker te ne poznam, te pač ne morem soditi. Marsikdo pa ocenjuje zgolj osebno ... jasno da na koncu skupek idej opredeljuje osebo, no ... Ker pa smo v Homo temi, še enkrat napišem - vse lepo in prav, kar zagovarjata Nattrixred in Sončna, tako sem mislil sam že pred 20 leti. A to je bilo takrat. Nimbus je že napisal nekaj konkretnih razlogov. Sam pa vprašam - ali je podoba družbe, ki jo oblikujeta Amerika in Evropa edino primerna? Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 Ah, aakhutek......po tvojih postih sodeč si ti precej daleč od konzervativnosti. Od kdaj pa je zate pomebno kaj je res in kaj ni ........no, če ti je postal.....moj oče ni barabec, mama ni zamorkla, otrok ni peder, moj jezik je slovenščina, v bifeje ne hodim, razstrelit se ne dam za nobeno ideologijo, kar se pa mickenga tiče......bemu, kaj pa zdej? butlkdo pa je reku, de si to tijst sm sam skombiniru tvoje liberalizme 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 ...men je vseen...ljudje smo različni... Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 (in obratno, Mick, v čem sta si različna?)Ja, Piko....če res ne vidiš v čem je po moje to bolj tvoj kot moj problem. Mick sam se tudi tak, le da uporabljam lepši besednjak .... Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 Hej aakhut in mick... medtem, ko se vidva prepirata vama liberalci in čefuti japke rabutajo V slogi je moč... Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 aakhut in mick... medtem, ko se vidva prepirata ...napača, tak ko se mata tota dva rada... to je samo njun način kak se izljubita, ko se vidita Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 A ni slovenceljn prav lepa beseda, točno pove kar hočem povedat....in to na olikan in lep način, z lepo besedo. Včasih rabim tudi besedo Slovenčki ... pa asociacijo na Cankarja včasih tudi dobim ... Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 kolikor je mini znano, je besedo SLOVENCELJ izumila svetlana makarovićnekoch nazaj....je she imela kaj pametnega povedati....danes pa.... :xx!: recimo sobotna priloga...... :xx!: 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 Soncna, kok si pridna, si se ful potrudilla! Dbest da si objavila! Se popolnoma strinjam z Marso!! Upam samo, da bodo tisti, ki so tako zelo nestrpni, kaj pozitivnega odnesli iz tega! Saj vem, da sem prevelik optimist, uff!! Vendar pa, si ne morem kaj, da nebi verjel v dobro človeško dušo, pa čeprav je morda zakopana pod kupi blata!! Morda se pa kaj odlušči in tudi v tako temno dušo posije kak žarek naše Sončne Vile! Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 Hehe...te je ziher trofla, ha...... Jo redno uporablja tu V. Godina, ena redkih bab v SLO brez dlake na jeziku. Pa saj sploh ni pomembno čigav izum je, važn je njen pomen take babe majo ponavad od prjatlce dlako na jeziku 666 zlomkou...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 9. september 2004 Prijavi Deli 9. september 2004 dbest Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 9. september 2004 Prijavi Deli 9. september 2004 Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 oh, škoda, da še en igra za isto ligo Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.