majica 12. oktober 2004 Prijavi Deli 12. oktober 2004 Js pravm, nej se poročijo in nej majo otroke, skratka enake pravice in dolžnosti kot jih imajo hetero zakonci in starši-tudi po črki zakona! Nikar otrok...ce jih naravno ne more imeti...potem mu niso namenjeni... plizzzz Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 12. oktober 2004 Prijavi Deli 12. oktober 2004 Mislim, da je na svetu na stotine drugih bolj zaskrbljujočih stvari, ki ogrožajo obstoj človeške družbe in samega planeta, da bi lahko kdo rekel - ne, homoseksualci pa ne bodo imeli otrok, ker potem naša družba nima prihodnosti.[/color]I've got an idea. Poslušaj... se dobiva jutri na kavi in rešiva svet. Najprej greva nizozemcem povedat, da jih bo itak zalil, ko se bo tista ledena gora zrušila in stopila... slovence pa prepričat, da vzame vsak dva na dom. Greva potem v ameriko, jih prepričava, da je okolje zelo pomemben del našega življenja, podpišejo Kjotski sporazum in se v dobro vseh nas odpoveju kapitalu. S tem rešiva lakote kompletni tretji svet in pustiva nafto naftarejem... ne duha ne sluha o terorizmu. Po verižni reakciji se ljudje spreobrnejo, postanejo dobri in skrbijo zase, svoje bližnje in okolje v katerem živijo. Skratka, vse je pi-pa-po, nobenega problemčka, jeze, pretepanja, d d d. In če boš takrat gledala zemljin vzhod z lune, ne boš videla modro kroglo temveč velik živordeč srček. Takrat te bom prijel za roko, odpeljal na konec sveta, vsedla se bova nad tem globokim prepadom, pogledala Niču globoko v oči in mu zabičala:"What about now, sucker x!x " Nauk zgodbe:"Nekje je pač treba začeti... ! Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 12. oktober 2004 Prijavi Deli 12. oktober 2004 ja ja, blame it on God - to je najlaži, bohnedej da bi sami razmišlal!Don't blame it on Islam... Rage against the Machine!!! Ja, iz kje si pa to zdaj povlekla... Funkcija... pismenost... funkcija... pismenost... funkcija... pismenost... aaa, že vem, funkcionalna pismenost... Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 12. oktober 2004 Prijavi Deli 12. oktober 2004 Kaj pa neplodne ženske? A jim boš rekla - ne se matrat, če si neplodna, pač ne boš imela otrok.Ja, življenje je včasih potrebno jemati takšno kot je... A še nisi šla nikoli z glavo čez zid? Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 12. oktober 2004 Prijavi Deli 12. oktober 2004 Oh, hvala... vem, vem Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 12. oktober 2004 Prijavi Deli 12. oktober 2004 hja, mogoče ji boš pa rekel - glej tamle tisto deklico siroto, al pa fantka, poglej njegove žalostne oči... lahko je tvoj... se ti ne zdi ja sem šla z glavo skozi zid in velikokrat se je splačalo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 12. oktober 2004 Prijavi Deli 12. oktober 2004 hja, mogoče ji boš pa rekel - glej tamle tisto deklico siroto, al pa fantka, poglej njegove žalostne oči... lahko je tvoj... se ti ne zdi ja sem šla z glavo skozi zid in velikokrat se je splačalo O.K. izplačalo, izplačalo... pa je še okrogla Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 12. oktober 2004 Prijavi Deli 12. oktober 2004 Hehe... raje poglej za vrati, mogoče je kje kakšna lestev... lahko pa tudi, da ti druga stran ne prinaša nič koristnega... Glavco pa ne, na to pa pazim... je vse kar res imam Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 12. oktober 2004 Prijavi Deli 12. oktober 2004 Mogoče se v preteklosti nisem dovolj jasno izrazil -homoseksualci so, ka so. To ni neka bolezen, pa bi jo bilo treba zdraviti. Takega človeka lahko samo sprejmeš, kakršen je. Je pač drugačen, pa če je človeku to prav ali pa ne. Poznam nekaj takih (menda jih pa še več takih mene ... ) mislim da sem se z vsemi dobro razumel. Ne bi pa pojava postavljal za zgled. Zanima me, zakaj ne bi malo počakali, da vidimo drugod po svetu, kakšni so rezultati najliberalnejših zakonov, predvsem pa se je treba vprašati - so pri nas že ustrezne razmere? Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 12. oktober 2004 Prijavi Deli 12. oktober 2004 hja, mogoče ji boš pa rekel - glej tamle tisto deklico siroto, al pa fantka, poglej njegove žalostne oči... lahko je tvoj... se ti ne zdi ja sem šla z glavo skozi zid in velikokrat se je splačalo O.K. izplačalo, izplačalo... pa je še okrogla če se kdaj srečava, boš precenil, če je še okrogla Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 12. oktober 2004 Prijavi Deli 12. oktober 2004 homoseksualci so, ka so.To je beseda... Sej maš dve...mendaHja, s tisto pa sploh gledam, kam jo rinem... Pa, saj mi sam namigne... včasih kar konkretno... če se kdaj srečava, boš precenil, če je še okrogla Menda ja... Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 12. oktober 2004 Prijavi Deli 12. oktober 2004 Nauk zgodbe:"Nekje je pač treba začeti. ja tak, ne glede na normative moralnih zahtev iti preko vseh kritik in bleferjev! Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 12. oktober 2004 Prijavi Deli 12. oktober 2004 Kaj pa neplodne ženske? A jim boš rekla - ne se matrat, če si neplodna, pač ne boš imela otrok.Me prav zanima, kdo še živi naravno na tem svetu?Oho...ne izkrivljat mojih besed... dva tipa ne moreta zaploditi, donositi in roditi otroka... torej ga niti hipoteticno ne moreta imet... mende...Za dve zenski enako velja, ceprav se lahko on zaplodi sama s pomocjo v semenski banki...ampak hipoteticno...skupaj dve zenski ne moreta imeti otrok... Nikjer pa nisem rekla, da ga ne bi imeli starsi (torej moski in zenska) ce gre za bolezen ali enostavno, nekaksno nezmoznost zanositve...Ta otrok ne bo pri nicemer prikrajsan (kar se tice okolice), medtem, ko lahko otrok geyevskega para pozira marsikatere zaljitve...mislim, da se ti ne bi rada znasla v polozaju otroka, ki ga vzgajata dva homosexualca... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 12. oktober 2004 Prijavi Deli 12. oktober 2004 T-shirt... končno tudi ženska... Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 12. oktober 2004 Prijavi Deli 12. oktober 2004 Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 12. oktober 2004 Prijavi Deli 12. oktober 2004 ok, sej ne pravim, da je sedaj to ful izvedljivo, pa otroci bi od veselja skakali v luft... ampak evo primer.... zanosim, tip gre stran, noseča spoznam dečvo, katero vzamem za cimro, med nama se razvije ljubezen, rodim, cimra ostaja... mi bodo otroka vzeli?????hehe realnost, živim na koruzi že 11 let s tipom, imam 11 let staro hči in ljubimca no to se hecam.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 12. oktober 2004 Prijavi Deli 12. oktober 2004 Aja... si Prijatelje gledela...prevec... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 12. oktober 2004 Prijavi Deli 12. oktober 2004 ne spljoh ne, ampak mam bujno domišljijo... pa baje spominjam ne po videzu na tisto najbolj odštekano iz te nadaljevanke... sem nekaj delov gledala, pa nisem vedela, a naj to izjavo vzamem kot kompl. al naj se zamislim Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 12. oktober 2004 Prijavi Deli 12. oktober 2004 Nikakor...enaka situacija je pac bila... OK no... hipoteticno je mozno...nikakor pa nisem pristas tega...v geyevski zvezi nej ostaneta dva... ne pa trije...stirje... :xx!: Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 12. oktober 2004 Prijavi Deli 12. oktober 2004 sem vedela, da mi je spet en idejo spljunil... vedno prepozna sem mislila, da sem ful izvirna Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 12. oktober 2004 Prijavi Deli 12. oktober 2004 Ta otrok ne bo pri nicemer prikrajsan (kar se tice okolice), medtem, ko lahko otrok geyevskega para pozira marsikatere zaljitve...In kje otroci poberejo to...da nekaj ni normalno ...pri starših seveda.. :xx!: Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 12. oktober 2004 Prijavi Deli 12. oktober 2004 Hm...celotna druzba NI pripravljena sprejeti tega... mogoce tudi otrok ne bi bil najbolj zadovoljen... ze v soli je za marsikaj potreben podpis matere in oceta... pa razne proslave in to...zavedanje otrok je vecje, kot si mi upamo mislit... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 12. oktober 2004 Prijavi Deli 12. oktober 2004 In družbo prihodnosti vzgajamo MI, starši sedanje generacije... ja, seveda, otrok se že kot dojenček zaveda, kako in kaj...in na proslave hodijo oče in mama skupaj... ...bi rada vedela, koliko očetov je prihajalo na sinovi bivši šoli na proslavo ob materinskem dnevu?..veliko, presenetljivo veliko... Mislijo in obnašajo se tako, kot dobijo vzorce od doma... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 12. oktober 2004 Prijavi Deli 12. oktober 2004 evo sem vprašala malo - moja hči pravi, da je ne bi motilo, da človek je človek.... aja vzgajam jo jaz ma itak je utopično misliti, da se bo družba spremenila čez noč... sej tud živijo še ne skupaj, vsaj ne tko, na očeh vsem... najprej se bo družba morala navaditi na to, ampak, moje mnenje je takšno, kakršno pač je.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 12. oktober 2004 Prijavi Deli 12. oktober 2004 Astra... jaz ne bi delala poizkusov pri tem, kaj otrok cuti ob geyevskih starsih...ne me narobe razumet... nic, res nic nimam proti geyem, hvala bogu, da smo ze tako dalec, da bo homosexualnost sprejeta za normalno stanje cloveka in ne za bolezensko hibo...Takoj sem za to, da se zakonsko uredi skupno premozenje...in to... ampak samo to... Kar se tice pa otrok...kako naj bi jih imela, ce jih fizicno ne moreta imeti... ker sta biolosko grajena enako...bogov se pa ne moremo it v tej meri, da otroku ze v osnovi odvzamemo osebo MAMA... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.