aakhut 12. oktober 2004 Prijavi Deli 12. oktober 2004 Če si mislil to, potem ti je verjetno ušlo, da je veliko heteroseksualcev, ki prakticirajo analni seks. Pa še vse kaj drugega, ne samo to.[/color] hehesam tem ni treba posvajat otrok 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 12. oktober 2004 Prijavi Deli 12. oktober 2004 Svetovljani, praviš Nosorog...no evo iz kje jaz izhajam.... Ko sem nekaj časa živela v Londonu sem prebila slučajno kar veliko časa v Sohu . Kar močne scene...ampak ok...saj več ali manj lahko doživi tako sceno vsak, ki gre v mesto, kjer je razvita tovrstna scena, recimo San Francisco, kjer homoseksualci dajejo poseben pečat zanimivosti mestu, Pariz, Nica, Berlin, Amsterdam...blabla...Med mojim šolanjem tam sta bila z menoj v razredu ženska menih iz Tibeta in pa transeksualec. Skupaj smo dobro furali. Od Tibetanke smo črpali modrost, naš trenie nam je pekel torte in nosil noro dobre čevlje ter perfect make up.ja in....meni so bili vsi cool. Nekaj kar tukaj v Sloveniji, ne bi mogla nikdar doživeti mi je bilo tam dano v vsej možni širini človeških primerkov. Sem hvaležna, za tako izkušnjo. Hvala vsem, ki so mi jo omogočili Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 12. oktober 2004 Prijavi Deli 12. oktober 2004 Če si mislil to, potem ti je verjetno ušlo, da je veliko heteroseksualcev, ki prakticirajo analni seks. Pa še vse kaj drugega, ne samo to.[/color] hehesam tem ni treba posvajat otrok 666 zlomkou....tralala Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 12. oktober 2004 Prijavi Deli 12. oktober 2004 hm ne bi rekla :o|o: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 12. oktober 2004 Prijavi Deli 12. oktober 2004 Cosma.. Kot da otrok neb jokal če bi ga z žensko videl... :xx!: Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 12. oktober 2004 Prijavi Deli 12. oktober 2004 , Pariz, Nica, Berlin, Amsterdam...blabla... pozabla na KRANJSTERDAM 666 zlomkou...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 12. oktober 2004 Prijavi Deli 12. oktober 2004 pozabla na KRANJSTERDAM 666 zlomkou...tralalakhmmmm ne bi vedla za Kranjsterdam....ampak dobro, da ti veš Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 12. oktober 2004 Prijavi Deli 12. oktober 2004 In se clovek zamisli, da jih way too much zanese ta vnema prepricat ljudi, da je bit homo v redu... obenem pa pozabljajo na custva otrok ... Najprej se pregriz skoz to... pol pa nej pride skoz generacijo do preobratov... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 12. oktober 2004 Prijavi Deli 12. oktober 2004 Ker eden drugega fukajo v rit, mogoče? Si to mislil? Če si mislil to, potem ti je verjetno ušlo, da je veliko heteroseksualcev, ki prakticirajo analni seks. Pa še vse kaj drugega, ne samo to.[/color]Pa smo spet tam. Meni se pač zdi bistvena razlika, al ga porineš v rit bejbi al tipu. Da se ne bi spuščala v to, kakšne vonjave se v prvem in drugem primeru širijo in kaj v glavnem počno heteroseksualci ... (Šifra: dlakocepljenje@siol.net) lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 12. oktober 2004 Prijavi Deli 12. oktober 2004 ma punca pach slabe izkushnje....s heterosexualcijo je ochitno en raj u rit kokr u )!(......... 666 zlomkou...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 12. oktober 2004 Prijavi Deli 12. oktober 2004 Ker eden drugega fukajo v rit, mogoče? Si to mislil? Če si mislil to, potem ti je verjetno ušlo, da je veliko heteroseksualcev, ki prakticirajo analni seks. Pa še vse kaj drugega, ne samo to.[/color]Pa smo spet tam. Meni se pač zdi bistvena razlika, al ga porineš v rit bejbi al tipu. Da se ne bi spuščala v to, kakšne vonjave se v prvem in drugem primeru širijo in kaj v glavnem počno heteroseksualci ... (Šifra: dlakocepljenje@siol.net) lalala Tole, k tle klatm, so pač mojio občutki. Če pa upoštevaš še tisto, kar govori majica, je pa vse skup itak adijo pamet. Ampak - povsem jasno mi je, da -kakor obstajajo pedri, obstajajo tudi pedroljubci lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 12. oktober 2004 Prijavi Deli 12. oktober 2004 Loh ti prevedem v bolj preprost jezik... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 12. oktober 2004 Prijavi Deli 12. oktober 2004 Loh ti prevedem v bolj preprost jezik... Neee :o|o: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 13. oktober 2004 Prijavi Deli 13. oktober 2004 Majica, zdaj ti naj naštevam..koliko otrokom je že v osnovi odvzeta možnost reči besedo mama...Seveda je veliko otrokom je že v osnovi odvzeta možnost reči besedo mama... Koliko pa je sama družba zmogla to popraviti? Malo?A zdej naj pa to popravlja drugače?Ampak zakaj bi enim to možnost odvzeli ZAKONSKO? Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 13. oktober 2004 Prijavi Deli 13. oktober 2004 sem razmišljala ko nisem mogla spat... če bi mi mala rekla, da ima rada dekle, kaj bi storila, kako bi odreagirala, šok, začudenje, potem pa potrditev, da jo imam vsekakor rada... stala bi ji ob strani. Bi ji želela srečo?Vsekakor.... bi jo podpirala glede otroka, ja bi... ne vem, ne morem splošno gledat, lahko gledam samo kako bi odreagirala, če bi se šlo za koga bližnjega...pa nočem oglja prilivat na tale ogenj tu... zakaj sem razmišljala o njej? Ker ne morem razumeti, kako lahko mati prizadane smrtno rano svoji hčerki in ker sem predno sem šla spat z vso resnostjo tule sodelovala, je misel našla prosto pot... ma rada jo imam Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 13. oktober 2004 Prijavi Deli 13. oktober 2004 Ampak - povsem jasno mi je, da -kakor obstajajo pedri, obstajajo tudi pedroljubciNe. Le ljudje, ki si upajo dovolit prepustit ljudem svobodno življenje, tudi glede spolne usmerjenosti in jih kot ljudi ne ocenjujejo po njej. Le zakaj bi mene skrbelo ali motilo, če npr. sosed raj nabriše tipa, dokler to nism jaz. Čist njegova osebna stvar. Tako kot mi je vseen al ti nabrišeš svojo sam v lulo al pa še kam drugam. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 13. oktober 2004 Prijavi Deli 13. oktober 2004 Ampak - povsem jasno mi je, da -kakor obstajajo pedri, obstajajo tudi pedroljubciNe. Le ljudje, ki si upajo dovolit prepustit ljudem svobodno življenje, tudi glede spolne usmerjenosti in jih kot ljudi ne ocenjujejo po njej. Le zakaj bi mene skrbelo ali motilo, če npr. sosed raj nabriše tipa, dokler to nism jaz. Čist njegova osebna stvar. Tako kot mi je vseen al ti nabrišeš svojo sam v lulo al pa še kam drugam. jp,se strinjam do te mere ko nastopi posvajanje otrok :xx!: Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 13. oktober 2004 Prijavi Deli 13. oktober 2004 Jst se strinjam pa tud po tej meri. nc cakat,greva v parlament Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. oktober 2004 Prijavi Deli 13. oktober 2004 Ampak - povsem jasno mi je, da -kakor obstajajo pedri, obstajajo tudi pedroljubciNe. Le ljudje, ki si upajo dovolit prepustit ljudem svobodno življenje, tudi glede spolne usmerjenosti in jih kot ljudi ne ocenjujejo po njej. Le zakaj bi mene skrbelo ali motilo, če npr. sosed raj nabriše tipa, dokler to nism jaz. Čist njegova osebna stvar. Tako kot mi je vseen al ti nabrišeš svojo sam v lulo al pa še kam drugam. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. oktober 2004 Prijavi Deli 13. oktober 2004 ... kar se tice posvojitve otrok...Jaz nekako nisem bila za.... nisem se do konca prisla pri sebi v temle... Ampak - kaj sem hotla rect - frendica mi vsakic pove, kako ze 3 leta v kempu na morju srecuje lustno NL druzinico, dva geja in tamali in so ful lustni in se dbest zastopijo, tamali je igriv, normalen in vse normalno skratka.In veckrat sem ze slisALA takele zgodbice... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 13. oktober 2004 Prijavi Deli 13. oktober 2004 Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 13. oktober 2004 Prijavi Deli 13. oktober 2004 no in kaj je tukaj nelepega.... hm.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 13. oktober 2004 Prijavi Deli 13. oktober 2004 :o|o: Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 13. oktober 2004 Prijavi Deli 13. oktober 2004 http://www.venera-shop.si/trgovina//shop_image/product/DSCN1991_m.jpg FAJNA STA Daj še dve fajni gor Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 13. oktober 2004 Prijavi Deli 13. oktober 2004 heh ti stanesolni Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.