Skoči na vsebino

Homoseksualnost

Mitja

Recommended Posts

Če si mislil to, potem ti je verjetno ušlo, da je veliko heteroseksualcev, ki prakticirajo analni seks. Pa še vse kaj drugega, ne samo to.[/color]

:vragec:

hehe

sam tem ni treba posvajat otrok x:Dx x:Dx x:Dx

666 zlomkou....tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra
Deli na socialnih omrežjih

Svetovljani, praviš Nosorog...no evo iz kje jaz izhajam....

Ko sem nekaj časa živela v Londonu sem prebila slučajno kar veliko časa v Sohu x:Dx . Kar močne scene...ampak ok...saj več ali manj lahko doživi tako sceno vsak, ki gre v mesto, kjer je razvita tovrstna scena, recimo San Francisco, kjer homoseksualci dajejo poseben pečat zanimivosti mestu, Pariz, Nica, Berlin, Amsterdam...blabla...

Med mojim šolanjem tam sta bila z menoj v razredu ženska menih iz Tibeta in pa transeksualec. Skupaj smo dobro furali. Od Tibetanke smo črpali modrost, naš trenie nam je pekel torte in nosil noro dobre čevlje ter perfect make up.

ja in....meni so bili vsi cool. Nekaj kar tukaj v Sloveniji, ne bi mogla nikdar doživeti mi je bilo tam dano v vsej možni širini človeških primerkov.

Sem hvaležna, za tako izkušnjo. Hvala vsem, ki so mi jo omogočili xsrcx

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Če si mislil to, potem ti je verjetno ušlo, da je veliko heteroseksualcev, ki prakticirajo analni seks. Pa še vse kaj drugega, ne samo to.[/color]

:vragec:

hehe

sam tem ni treba posvajat otrok x:Dx x:Dx x:Dx

666 zlomkou....tralala

:vragec: :palec:

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

pozabla na KRANJSTERDAM

666 zlomkou...tralala

khmmmm ne bi vedla za Kranjsterdam....ampak dobro, da ti veš x;)x

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

:palec: In se clovek zamisli, da jih way too much zanese ta vnema prepricat ljudi, da je bit homo v redu... xrolleyesx obenem pa pozabljajo na custva otrok ... Najprej se pregriz skoz to... pol pa nej pride skoz generacijo do preobratov... :palec:

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Ker eden drugega fukajo v rit, mogoče? Si to mislil?

Pa smo spet tam. Meni se pač zdi bistvena razlika, al ga porineš v rit bejbi al tipu.

Da se ne bi spuščala v to, kakšne vonjave se v prvem in drugem primeru širijo in kaj v glavnem počno heteroseksualci ...

(Šifra: dlakocepljenje@siol.net)

lalala

http://tadej-pretner.com

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

Ker eden drugega fukajo v rit, mogoče? Si to mislil?

Pa smo spet tam. Meni se pač zdi bistvena razlika, al ga porineš v rit bejbi al tipu.

Da se ne bi spuščala v to, kakšne vonjave se v prvem in drugem primeru širijo in kaj v glavnem počno heteroseksualci ...

(Šifra: dlakocepljenje@siol.net)

lalala

Tole, k tle klatm, so pač mojio občutki. Če pa upoštevaš še tisto, kar govori majica, je pa vse skup itak adijo pamet.

Ampak - povsem jasno mi je, da -kakor obstajajo pedri, obstajajo tudi pedroljubci

lalala :wOOt: :wOOt: :wOOt:

http://tadej-pretner.com

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

Loh ti prevedem v bolj preprost jezik... x:Dx

Majica, zdaj ti naj naštevam..koliko otrokom je že v osnovi odvzeta možnost reči besedo mama...

Seveda je veliko otrokom je že v osnovi odvzeta možnost reči besedo mama... :sori:

Koliko pa je sama družba zmogla to popraviti? Malo?

A zdej naj pa to popravlja drugače?

Ampak zakaj bi enim to možnost odvzeli ZAKONSKO?

Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.

sem razmišljala ko nisem mogla spat... če bi mi mala rekla, da ima rada dekle, kaj bi storila, kako bi odreagirala, šok, začudenje, potem pa potrditev, da jo imam vsekakor rada... stala bi ji ob strani. Bi ji želela srečo?Vsekakor.... bi jo podpirala glede otroka, ja bi... ne vem, ne morem splošno gledat, lahko gledam samo kako bi odreagirala, če bi se šlo za koga bližnjega...

pa nočem oglja prilivat na tale ogenj tu... zakaj sem razmišljala o njej? Ker ne morem razumeti, kako lahko mati prizadane smrtno rano svoji hčerki in ker sem predno sem šla spat z vso resnostjo tule sodelovala, je misel našla prosto pot... ma rada jo imam xsrcx

Ampak - povsem jasno mi je, da -kakor obstajajo pedri, obstajajo tudi pedroljubci

Ne. Le ljudje, ki si upajo dovolit prepustit ljudem svobodno življenje, tudi glede spolne usmerjenosti in jih kot ljudi ne ocenjujejo po njej. x^x Le zakaj bi mene skrbelo ali motilo, če npr. sosed raj nabriše tipa, dokler to nism jaz. x;)x Čist njegova osebna stvar. Tako kot mi je vseen al ti nabrišeš svojo sam v lulo al pa še kam drugam. x;)x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Ne. Le ljudje, ki si upajo dovolit prepustit ljudem svobodno življenje, tudi glede spolne usmerjenosti in jih kot ljudi ne ocenjujejo po njej. x^x Le zakaj bi mene skrbelo ali motilo, če npr. sosed raj nabriše tipa, dokler to nism jaz. x;)x Čist njegova osebna stvar. Tako kot mi je vseen al ti nabrišeš svojo sam v lulo al pa še kam drugam. x;)x

jp,se strinjam do te mere ko nastopi posvajanje otrok :xx!:

Vsaka ovira je priložnost.

:palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

... kar se tice posvojitve otrok...

Jaz nekako nisem bila za.... nisem se do konca prisla pri sebi v temle...

Ampak - kaj sem hotla rect - frendica mi vsakic pove, kako ze 3 leta v kempu na morju srecuje lustno NL druzinico, dva geja in tamali in so ful lustni in se dbest zastopijo, tamali je igriv, normalen in vse normalno skratka.

In veckrat sem ze slisALA takele zgodbice...

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...