Aira 15. oktober 2004 Prijavi Deli 15. oktober 2004 Hipijevsko gibanje je bilo v osnovi povezano z izpovedno glasbo in ljubeznijo in je pomenilo najavo prihajajoče dobe vodnarja.in vodnarjeva doba je "izrodila" tehno in rap glasbo. oz.ribja ali kaj že. NE VEM. vodnarjeva prihaja? saj je vseeno- ne poslušam ne hipijevske ne tehno glasbe. oz hipijevsko tudi malček. ima tata zbirko, pa sem se naposlušala. tudi iz Hair-a soundtrack. let the sunshine..... druge pa mi niso ne vem kaj... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 15. oktober 2004 Prijavi Deli 15. oktober 2004 ... btw - ravno latentnim pa grejo "pedri" najbolj na zivce...Še malo materiala za psihoanalizo: blazno mi gredo na jetra tud uni iz hare krišne pa arabci, mal pa tud zumbači Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 15. oktober 2004 Prijavi Deli 15. oktober 2004 Nosko očitno ti že paše to: da ti gre na jetra... torej uživajmen se ne ljubi, da bi mi kaj strastno hodilo na jetra kot tebi... Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. oktober 2004 Prijavi Deli 15. oktober 2004 ... btw - ravno latentnim pa grejo "pedri" najbolj na zivce...Še malo materiala za psihoanalizo: blazno mi gredo na jetra tud uni iz hare krišne pa arabci, mal pa tud zumbači hehe, a si ziher, da ves, kaksne so oz. do kod segajo tvoje korenine? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 15. oktober 2004 Prijavi Deli 15. oktober 2004 Nosko očitno ti že paše to: da ti gre na jetra...men se ne ljubi, da bi mi kaj strastno hodilo na jetra kot tebi... Se strinjam. Prevelik napor. Sama sicer ne stekam in ne odobravam sovraztva do dolocene spolne usmerjenosti, naroda, barve, rase, spola. Karkoli vam ze gre na zivce. Cisto mimo se mi zdi posplosevanje. Pa kaj, ce je komu kdaj kaki gej tezil! Ni treba zato vseh sovrazit. Koliko tipov je ze meni tezilo in se postavljalo, pa nimam nic proti nasprotnemu spolu. Ma mem mi je vse to...pa bedno.Moje mnenje. Da ne bo pomote. Tudi jaz kdaj popi**im, ampak da bi se hvalila koga vse ne maram...ah Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 15. oktober 2004 Prijavi Deli 15. oktober 2004 Daj no, kaj še ti gre na jetra, ravno sma začele uživat, pa se nazaj repenčit... Od kar obstajajo ljudje, obstaja tud homoseksualnost, e pa kaj... ti pač nisi, jaz pač tud ne...gremo naprej,kakor komu paše... Jetrca pa rabiš še zakaj drugega, kaj jih boš sekiral s tem... Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 15. oktober 2004 Prijavi Deli 15. oktober 2004 Daj no, kaj še ti gre na jetra, ravno sma začele uživat, pa se nazaj repenčit... Bob Marley recimo in regi nasploh. Absolutno ga ne prenašam ... Pa še mam na zalogi ... Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 15. oktober 2004 Prijavi Deli 15. oktober 2004 Totalno me razpizdi (čist vn padem) tud, če kdo kiha in pri tem ne da roke pred kljun. Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 15. oktober 2004 Prijavi Deli 15. oktober 2004 http://www.bobmarley.com/ Na in uživaj, če imaš zvočnike vklopljene, muzika takoj... jeahhhhjeahhh Especially for Mr.Nosko Kihnila bom pa takrat, ko se bova predstavljala, o.k., čeglih ne garantiram, da mi ta štos čist rata Vse zate Strajekta Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 15. oktober 2004 Prijavi Deli 15. oktober 2004 Ok. Zgučano. Mene tud. Ne glih totalno, me pa. Ne znaš se igrat. Mogu bi rečt, da to obožuješ. Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 15. oktober 2004 Prijavi Deli 15. oktober 2004 to tudi mene. kihanje. pa glasni ljudje brez posluha za okolico. imam pa drugace prijatelje dobre raperje pedre in crnce. ne vem, rap ima zelo podobno funkcijo, kot jo je imel punk, smo nacin je drugi, verbalizirajo svoje obcutke...veliko rapa je izpovednega, v bistvu so balade...je pa druga vibra kot pri hipijih, seveda.so tudi drugi casi in drugacne potrebe. zato je meni slovenski rap v bistvu brez zveze, pa ne glasbeno gledano, ampak nima funkcije. komu pa tu pri nas res kaj manjka?!kaksno revolucijo pripravljajo?! slovenski raperji so v glavnem teenagerji, kigrejo skozi svojo lastno revolucijo, in to je to. podobno je pri metalcih.mi ni ravno revolucionarno na kaksnem drugem nivoju kot osebnem.ce si v gettu pa je to (ta glasba)tam doma, in ti je tudi jasno, zakaj. reagge je sel meni tudi vcasih na zivce, zdaj mi je pa vsec. samo dober, ne krneki.bob je pac poet. mene je vcasih reagge delal zivcno...sem mislila: dajmo, malo akcije, v visjo prestavo...zdaj me pa pomirja in mi je tak...soncen. samo v mernih kolicinah. glede crncev...se nisem nikoli sprasevala, sem zivela z njimi in mi je bilo ok, kar se ne pomeni, da so mi vsi ok, ampak so bili boljsi sosedje kot slovenci ( do zdaj, sem tu sele dobro leto).glede homoseksualcev...eni so mi vsec, eni ne. kot vsi drugi. sem sla pa z enim skozi to, ko je to priznaval ( sebi in drugim) in moram reci, da so to hude zadeve. mi ni jasno veliko strahov, ki jih ljudje skrivajo za svojim nesprejemanjem drugih. Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 15. oktober 2004 Prijavi Deli 15. oktober 2004 Tole si zdj napisala tok resno, da se mi zdi čist brez veze povedat, da tud Slavka Gabra ne morem videt. Če bi bil pa pr Janševcih, bi si pa želu, da Gaber zamena Ropa. Pol bi šla zihr LDS čist do konca v konja nilskega. Sorči. Zaneslo me je. Se opravičujem, ker sem se tolk oddaljil od pedrov in lezbijk. lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 15. oktober 2004 Prijavi Deli 15. oktober 2004 sem imela resni moment, ne se dat motit Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 15. oktober 2004 Prijavi Deli 15. oktober 2004 kataštrof Nosko sabotažžžž kajti politka ritka men tud total na ...pa omenjaj koga kol... in tu ti žal več ne morem ustrečt...en link name raj kot na Gabra Omagala, Zmagau................... Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 15. oktober 2004 Prijavi Deli 15. oktober 2004 a to je bilo tu zdaj gozdna vila VS nosorog...? mejte se radi pa lep vikendpa ne prevec delat Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 15. oktober 2004 Prijavi Deli 15. oktober 2004 Povzetek: Noskotu gredo homomoški na jetra.Stankaa ima Noskota in vse vas rada...Mavasrada! Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 15. oktober 2004 Prijavi Deli 15. oktober 2004 Daj no, kaj še ti gre na jetra, ravno sma začele uživat, pa se nazaj repenčit... Bob Marley recimo in regi nasploh. Absolutno ga ne prenašam ... Pa še mam na zalogi ... Bob je bil pa frajer...da set strga... Mi gre pa kej druzga na jetra... :xx!: Ne vem zakaj bi moral bit vsi narejeni po istem kopitu...halo??? Sej homosexualci ne ogrozajo nikogar... dokler ni otrok vzgajan od kaksnega...do otrok se z vsem strinjam... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 15. oktober 2004 Prijavi Deli 15. oktober 2004 Svet spolnih nagnjenj se širi Vas seks ne zanima? Imate slab spolni nagon in vas ne zanimajo ne ženske ne moški? Potem ste lahko ponosen član nove družbene skupnosti – aseksualcev. http://24ur.com/media/images//large/Oct2004/6019592.jpgMajica z napisom 'Nobenega seksa, prosim' Vsi poznamo hetero-, bi-, homo-, zadnje čase tudi metroseksualce (moške, ki skrbijo predvsem za svoj imidž). Iz skrivališč pa prihajajo še eni seksualci, o katerih se je doslej malo slišalo, vendar pa se vedno bolj zavedajo samih sebe. Gre za aseksualce, ljudi, ki se za spolnost preprosto ne zanimajo. Kot navaja revija New Scientist, raziskovalci poudarjajo, da aseksualnost ni bolezen, pač pa da gre za novo družbeno kategorijo spolne usmerjenosti. Po nekaterih raziskavah naj bi delež aseksualcev bil enak deležu homoseksualno orientiranih ljudi. Za aseksualce je značilen nizek libido in zmanjšan interes za spolnost. To pa še ne pomeni, da aseksualci nimajo nobenih spolnih občutkov. Gre le za to, da si preprosto ne želijo spolnih odnosov oziroma nimajo želje, da bi z njimi začeli. Aseksualci so se očitno začeli zavedati svoje orientacije in svoj življenjski stil že promovirajo po internetu, pa tudi z majicami, ki nosijo slogane, kot je: 'Aseksualnost: Nič več rezervirana za amebe'. Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 15. oktober 2004 Prijavi Deli 15. oktober 2004 [bob Marley recimo in regi nasploh. Absolutno ga ne prenašam ... Pa še mam na zalogi ...Ko si ti men smešn Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 16. oktober 2004 Prijavi Deli 16. oktober 2004 [bob Marley recimo in regi nasploh. Absolutno ga ne prenašam ... Pa še mam na zalogi ...Ko si ti men smešn GRRRRRRRRR!!!!! :!!: :OO!: No, se ti zdim še smešen? Smrklja!!! lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 16. oktober 2004 Prijavi Deli 16. oktober 2004 Pa še mam na zalogi ... Ko si ti men smešn GRRRRRRRRR!!!!! :!!: :OO!: No, se ti zdim še smešen? Smrklja!!! lalala Še bolj! ne se razburjat, baje škoduje lepoti Hvala za kompliment en rejverski pozdrav Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 17. oktober 2004 Prijavi Deli 17. oktober 2004 Sem včeraj na tv gledala film, ko bodoča mamica izve, kao preko nekih laboratorijskih testov, da bo njen sin homoseksualec, isto kot njen brat... ok, tole mi je malo za lase privlečeno, mogoče pa jaz nisem seznanjena z vsemi možnimi testi.... zanimivo je bilo opazovati razmišljanja vseh vpletenih... kar življenski film... zanimivo... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 18. oktober 2004 Prijavi Deli 18. oktober 2004 Pa sˇe mam na zalogi ... Ko si ti men smesˇn GRRRRRRRRR!!!!! :!!: :OO!: No, se ti zdim sˇe smesˇen? Smrklja!!! lalala Sˇe bolj! ne se razburjat, baje sˇkoduje lepoti Hvala za kompliment en rejverski pozdrav vidva sa oba smesna ful Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 18. oktober 2004 Prijavi Deli 18. oktober 2004 Ravnokar sem od frizerja, je ta-pravi, tako da se razumemo. Pri njemu je kul, ker ve da sem hetero in mi pravi kot vsaki drugi ženski, ki se pride frizirat k njemu - glavo si pa kar sam umij! Malo poklepetava, malo pohvaliva skupne prijateljice itd. P.S. Saj to zgoraj je nakladancija brez veze. Kaj sem hotel napisati? Stankaa ma lepega moža, ki je štopal? Ni treba da si lep, ekkrat me je en začel šlatati po nogah (gorenc je bil) pa sem rekel (nisem vedel kaj bi drugega) če ne neha, bom skočil iz avta! in je gledal, potem pa sem med vožnjo odprl vrata avtomobila. Je takoj ustavil, da sem šel ven. Iz štoparske zakladnice bi se našla še kakšna zgodba. Ampak ne boste vi prvi, ki jo boste slišali ... P.P.S. Aja, da ne pozabim bistvenega - če dobro pomislim: vse negativne značilnosti, ki se dogajajo v navadnih družinah - zanemarjanje, zlorabljanje, travme ob ločitvah staršem itd. - ne misliti, da se kaj takega v homoseksualnih družinah ne bi moglo zgoditi. Verjetno s še malo hujšimi posledicami. In če kaj privoščim otrokom, je predvsem to, da imata in očeta in mamo. Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 18. oktober 2004 Prijavi Deli 18. oktober 2004 vidva sa oba smesna ful Ah Tinka, nosorog misli, da ni smešn Ti si tut men smešna hehehe sej se hecam, fejst pupa si. Piko a maš dobrega frizerja? Moški boljš glave perejo, zato jest vedno izkoristim priliko, ko le lahko Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.