stankaa 13. september 2003 Prijavi Deli 13. september 2003 Podlaga za to, da postaneš homoseksualno nagnjen izvira že iz časa, ko je naša mama bila noseča!Če je silno si želela hčerko in dobi sina, povrh vsega se obnaša do njega kot do hčerke... to običajno vodi do homoseksualnosti ali vsaj biseksualnosti...brez dvoma pa je to v vsakem od nas, nekateri imajo pač več že potenciala za to ali jih še dodatno situacija do tega privedeVse dobro vsem, imejmo se vsi radi, hudo mi je, da homoseksualnost nekateri močno obsojajo, različnost nas vendar bogati, pustimo, da vsak izživi to, kar v sebi nosi...!Stankaaaa Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 13. september 2003 Prijavi Deli 13. september 2003 Ena izmed najlepših stvari v našem življenju je, da se (tudi telesno) ljubimo.........kdo s kom, zakaj, kako......pa me en k....briga ......vsak se naj ljubi s tistim s katerim si želi, s kolikimi si želi in na kakršekoli način že si želi ....mi na kraj pameti ne pade, da bi človeka presojal po tem ali je hetero, bi ali homoseksualec. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 13. september 2003 Prijavi Deli 13. september 2003 Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 13. september 2003 Prijavi Deli 13. september 2003 Imam veliko homoseksualnih prijateljev in se z njimi veckrat lahko pogovarjam veliko boljse kot z drugimi - hetero.Seveda nimam nic proti - vsak si sam izbira tako svojega partnerja kot svojo spolno usmeritev.Butasto pa se mi zdi, da bi se hoteli porociti - saj se sami opredeljujejo pravzaprav za "drugacne", zakaj bi se sicer clovek sploh spolno opredeljeval?Povzpel si se nad druzbene norme, s tem, da se javno razglasis in opredelis za homoseksualca...Zdaj pa si na vse kriplje prizadevas za "staro, dobro", tradicionalno poroko.Ne zdi se mi smiselno.Pridruzujem se tudi mnenju El Nina, da ima otrok pravico do starsev obeh spolov - saj sta v zivljenju in naravi obe sili prepleteni.Torej - pocni s sabo, kar hoces, bodi, kar si zelis! A mogoce pa si se s tem, da si se podal na to pot, tudi zrtvoval, in zakaj bi zdaj naenkrat rad bil "normalen" - ravno na TEH podrocjih? Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 13. september 2003 Prijavi Deli 13. september 2003 Ena izmed najlepših stvari v našem življenju je, da se (tudi telesno) ljubimo.........kdo s kom, zakaj, kako......pa me en k....briga ......vsak se naj ljubi s tistim s katerim si želi, s kolikim si želi in na kakršekoli način že si želi ....mi na kraj pameti ne pade, da bi človeka presojal po tem ali je hetero, bi ali homoseksualec. Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 13. september 2003 Prijavi Deli 13. september 2003 Tudi mene en k... (oziroma p...) briga, kdo s kom pa kaj...Sam mene naj že enkrat biseksualni tipi in homoseksualne ženske pustijo pri miru! Drugače pa menim, da je biseksualnost in homoseksualnost motnja, ne pa nekaj normalnega, naravnega, kot velikokrat slišim ali berem. Vzrok za to je pravgotovo v vzgoji (velik vpliv mame na sina ali vpliv očeta na hčerko) ali pa v kakih travmatičnih dogodkih v otroštvu ali obdobju odraščanja (pedofilstvo, posilstvo...), zaradi česar dobi človek odpor ali strah do nasprotnega spola... Teh motenj je po mojem vse več (število bi in homo narašča), ker je vse manj pogojev za zdravo vzgojo. Narašča število enoroditeljskih družin, vse več je spolnega nasilja, po vrhu vsega pa se še toliko govori o homoseksualnosti kot o nečem naravnem, da zdaj postaja to že modna muha. Tisti, ki hoče biti "in", mora biti vsaj "bi", če ne že "homo". Opažam pa tudi, da smo heteroseksualci veliko bolj strpni do "bi" in "homo", kot so oni do nas! Vsaj moje izkušnje so take... :xx!: Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 13. september 2003 Prijavi Deli 13. september 2003 Teh motenj je po mojem vse več (število bi in homo narašča)... hmmm... mogoče pa NI VSE TAKO, KOT JE VIDETI... ... kaj pa vemo... ... morda je naše vedenje tukaj "prekratko"... glede na to, da moški postajajo vedno bolj čustveno odprti, da ženske postajajo vedno bolj samostojne... da spol ni več tako zelo odločilen in pomemben faktor... morda pa so na vidiku samo novi časi... morda pa se pomembnost spola malo razblinja... morda je pa spol samo še ena iluzija.... Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 13. september 2003 Prijavi Deli 13. september 2003 Teh motenj je po mojem vse več (število bi in homo narašča)... hmmm... mogoče pa NI VSE TAKO, KOT JE VIDETI... ... kaj pa vemo... ... morda je naše vedenje tukaj "prekratko"... glede na to, da moški postajajo vedno bolj čustveno odprti, da ženske postajajo vedno bolj samostojne... da spol ni več tako zelo odločilen in pomemben faktor... morda pa so na vidiku samo novi časi... morda pa se pomembnost spola malo razblinja... morda je pa spol samo še ena iluzija.... Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 13. september 2003 Prijavi Deli 13. september 2003 Vsa resnica je TU Ves čas Kakršnakoli že a kolikšen delček jo vidim zdaj? Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 13. september 2003 Prijavi Deli 13. september 2003 Mateja, mogoče je res vse skupaj iluzija. Jaz samo izhajam iz narave, ki je ženske naredila bolj instinktivne, nežne, in med noge nam je dala luknjo... moške pa bolj razumske, fizično močnejše, in med noge jim je dala štil. Tako kot je naredila rastline, ki dajejo kisik živalim in ljudem, in tako kot je naredila živali in ljudi, ki dajejo ogljikov dioksid rastlinam... Mogoče je pa tudi to iluzija, da z uničevanjem zelenih površin jemljemo sebi zdravje. Ja, civilizacija gre naprej; kmalu bomo hodili okoli z bombolami kisika in se samo še klonirali... :o|o: Sanjalica, saj pravim, da me ne briga, kdo s kom seksa in kako... In me tudi ne moti, če drugačni od mene živijo in delajo v moji okolici. Tudi me ne moti, če se me kdo od teh drugačnih zaželi - ga pač odklonim in grem dalje... Moti pa me, ko mi vsiljujejo svoj način spolnega življenja in želijo prepričati, kako so oni normalni in brez predsodkov in "in", istočasno pa ne sprejmejo dejstva, da jaz pač nimam takih nagnjenj kot oni. Jaz zanje nisem "in" in sem polna predsodkov, ker sem hetero... Torej kdo je tle do koga strpen? Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 13. september 2003 Prijavi Deli 13. september 2003 Mateja, mogoče je res vse skupaj iluzija........Moti pa me, ko mi vsiljujejo svoj način spolnega življenja in želijo prepričati, kako so oni normalni in brez predsodkov in "in", istočasno pa ne sprejmejo dejstva, da jaz pač nimam takih nagnjenj kot oni. Jaz zanje nisem "in" in sem polna predsodkov, ker sem hetero... Torej kdo je tle do koga strpen?Mattttttrrrrr Tamara, danes si pa res prava levinja. Boj do zadnjega diha Lep pozdravček in lepo se imej, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 13. september 2003 Prijavi Deli 13. september 2003 Mattttttrrrrr Tamara, danes si pa res prava levinja. Boj do zadnjega diha Lep pozdravček in lepo se imej, Vojko A še nisi opazu, da sem taka zmeraj, ne samo danes?! Saj sem nekje omenila moj perfekcionizem, a ne? Pri meni mora biti vse razčiščeno do zadnje pike - kar pa nikoli ni, ker ne priznam ne zmage ne poraza. Konca ni. Vedno mora biti še kaj za argumentirat z moje strani in s strani sogovornika...Moje prjatelce že vejo, da če grejo z mano na kavo in klepet, si morajo vzeti vsaj 2 uri cajta... Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 13. september 2003 Prijavi Deli 13. september 2003 Mattttttrrrrr Tamara, danes si pa res prava levinja. Boj do zadnjega diha Lep pozdravček in lepo se imej, Vojko A še nisi opazu, da sem taka zmeraj, ne samo danes?! Saj sem nekje omenila moj perfekcionizem, a ne? Pri meni mora biti vse razčiščeno do zadnje pike - kar pa nikoli ni, ker ne priznam ne zmage ne poraza. Konca ni. Vedno mora biti še kaj za argumentirat z moje strani in s strani sogovornika...Moje prjatelce že vejo, da če grejo z mano na kavo in klepet, si morajo vzeti vsaj 2 uri cajta... Vem, vem trojke ste vedno takšne, vedno hočete imeti prvo - in zadnjo besedo - ker je že spet prva. Pa bi te jaz že ugnal v kozji rog Lahko noč, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 13. september 2003 Prijavi Deli 13. september 2003 Nak, si se zmotu - nisem trojka!Sem štirka (temnozeleno drevo)! Lahko noč tudi tebi! Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 14. september 2003 Prijavi Deli 14. september 2003 Vsa resnica je TU Ves čas Kakršnakoli že a kolikšen delček jo vidim zdaj? Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 14. september 2003 Prijavi Deli 14. september 2003 Nak, si se zmotu - nisem trojka!Sem štirka (temnozeleno drevo)! Lahko noč tudi tebi! Tamara, Hvala! Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 14. september 2003 Prijavi Deli 14. september 2003 Nimam prijateljev, ne znancev geyev..ne vem zakaj?! Mogoce so kaksni javno nedeklerirani pa ne vem zato, kar sploh ni pomembno ali vem ali ne da so..so pac kar so...Ker sem nekaj casa prezivela v tujini sem ugotovila, da so geyi najboljsi frizerji. Vedno sem si nasla frizerja geya -pa nisem iskala pod tem **geslom**, kar nekako naletim na njih in lahko recem da so D BEST! In vedno ko potujem se grem obvezno **pocrkljati** k svojim frizerjem izmenjamo novice kaj dogaja, povedo nove modne smernice, res so updejtani s tem, zato prisegam na njih, pa marsikdaj sem jim fols za kaksen kos obleke ali pa cevlje imajo neverjetno dober okus za cevlje. Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 14. september 2003 Prijavi Deli 14. september 2003 cosma, komplexe bom dobil .... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 14. september 2003 Prijavi Deli 14. september 2003 hetero....homo.... ja, kaj pa monosexualci....te skos sam drkajo Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 14. september 2003 Prijavi Deli 14. september 2003 O teh boš pa ti kaj povedal! Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 14. september 2003 Prijavi Deli 14. september 2003 a si frizer rachek? Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 14. september 2003 Prijavi Deli 14. september 2003 Davno tega, sem imel kolega - gay-a. Fleten simpatičen poba, s katerim sva šla dostikrat na kavo ali na pivo. Vse ok, do takrat, ko me je začel zapeljevati z božanjem. No, to sva razčistila in naprej je bilo v redu. Kolegi pa so me zafrkavali - češ, da sem gay tudi jaz. Pa kaj potem....lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 14. september 2003 Prijavi Deli 14. september 2003 contesa tezhka bo.... je stereosexualc Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 14. september 2003 Prijavi Deli 14. september 2003 contesa tezhka bo.... je stereosexualc enga levo in enga desno Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. september 2003 Prijavi Deli 15. september 2003 Mono pa stereo sexualc!! Cosma - a res? Se ti zdi? meni je pa boljs tak frizer, ki je morda celo malo kemijice... se pravi - ki ni gay... da si mu vsec, da vidi bejbo v tebi, ko te strize...No, ja, kaj pa vem...Sicer se pa z gayi res pogovarjam o takih stvareh... higiena, zdravljenje, moda, kozmetika etc.. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.