Skoči na vsebino

Homoseksualnost

Mitja

Recommended Posts

vem, a si napisala amdinistrator.

Meni je jasno, da to nisem jaz ne Mitja, nekomu pa morda ne...

*Clanka se nisem prebrala, sam tole sem opazila.

** aha, si nasla, thanx! :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

Primavera....ob takem vinu k je cvičk se obvezno dober je...štajerska vina so pa pretežka za želodec potem pa pride x:px rigoleto.....

vino+cuker=mal kruha noter...pa si čist nova

Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..

vse najboljše v času obledi....

še vedno si želim sanjariti

saj ženska sem ki več in bolj želi.......

Ja obvezno mesnine..ma dobrta ti rečem.hehehehe

Jaz osebno mam raj kislo,kot pa sladko.Pr men pa potica pa glaž vina ne gre skupi....

Mam že raje ribico,vse kar plava v morju pa nnnnnnnnnnnnjamsi en kozarec fejst suhega vinčka zraven... :2src: :2src: ..... :onfire:

<{POST_SNAPBACK}>...Jaz osebno mam raj kislo,kot pa sladko.Pr men pa potica pa glaž vina ne gre skupi....

:palec: Pr men tud ne.

Zivjo in dobrodosla, Cespljica! x:)x :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Hvala za dobrodošlico...

Se že kar domačo počutim tukaj :palec: x:)x med vami....

xrosex

<{POST_SNAPBACK}>Primavera....ob takem vinu k je cvičk se obvezno dober je...štajerska vina so pa pretežka za želodec potem pa  pride  x:px rigoleto.....

vino+cuker=mal kruha noter...pa si čist nova

Vsaka čast tebi, ki veš kaj je dobro. Tud štajerska vina so dobra, sam se jih pa ne da kaj veliko popit. Cviček pa sigurno ni več tista kislica, ki jo je pila Primavera. Takim, ki se na vino ne spoznajo, je enostavno treba prepovedat ga uživat. Naj pijejo vodo. Na dolenjskem pa voda tera mlinček, vino pa klinček. x:px x:px

<{POST_SNAPBACK}>

Se že kar domačo počutim tukaj :palec:  x:)x  med vami....

xrosex

:palec: me veseli! x8Dx

hehe, cvickar... model...

je pa res... folk rece - ne maram cvicka - vendar - ali ga poznajo, I mean - Pravega? x;)x

ker ce recejo zgolj 'kislica' - ga ne poznajo... ai pa nimajo okusa. x;)x x:px

Vem, ker sem sama bila prav taksna... se mi je zdel, da je kislica... pol sem ga pa probala (Pravega). xyesx

no saj veste... v glavnem... xDDx :palec:

Picasso

• 2 months later...

Lepo pozdravljeni x:Dx

No, pa mi je uspelo :hepko: . Najprej...prebiti se čez celotno temo in potem še registracija xsurprisex .

Naj povem že kar na začetku: sem homo- ali bi-...kakor komu paše. Osebno se ne obremenjujem s tem. Pomembna mi je oseba in ne spol. 10 let sem živela s fantom, pa naprej ni šlo. Ne zaradi spolnosti, kot bi si kdo utegnil predstavljati. Na začetku najine veze sva bila še oba zelo mlada, z leti pa sva se osebnostno razvila v nasprotni smeri. Potem sem spoznala njo! Zaljubila sem se vanjo na prvi pogled. Sedaj sva skupaj že pet let.

Pred kratkim je bil sprejet zakon o registraciji istospolnih partnerjev....na morem vam povedati kako sem razočarana. :cry: Vseskozi sem upala vsaj na statu svojca. :V:

Želiva si otroka...zelo! In ga bova imeli! Upam, da kmalu. Prav radi bi posvojili, saj je na svetu toliko sirot. Otroku, ki ni v svojem življenju občutil lepe besede in ljubezni, bi lahko nudili toplo zavetje. Vendar na žalost, nama je to onemogočeno. Pomagava tem otrokom na druge načine, kakor pač lahko.

Zakaj si želiva otrok, če jih pa sami skupaj ne moreva narediti? Razloga sta dva:

1. kot je že zgoraj omenjeno, da bi pomagali manj srečnim od naju

2. mislim, da ni večje in bolj nesebične ljubezni kot je med otrokom in starši (ni važno, če so biološki). Kdo pa si ne želi takšne ljubezni?

Med prebiranjem sem vas spoznala kar nekaj takšnih, ki ste mi ogreli srce. Žarek sonca je posijal v mojo dušo, ko sem prebirala poste od marse, marjetke, mateje, micka,....pa da ne bi vseh naštevala. Hvala vam vsem. :flower:

Daj no nehaj ga s tem srat x:Dx

Če mene vprašaš, me sicer nč ne motite, sam ne mi hodt bliz, pa ne imet idej o posvajanju in umetnih oplojevanjih. Kaj hočete res, da bodo cele generacije lezbične in pedrovske. Kaj pa družine.. x;)x x;)x

Zarad mene živte skup, se mejte rad, ampak ne nam težit s stvarmi, ki jih ne morete imet in pol greste še na referendum, pa zapravte 600 milijonov.

Dajte ta dnar rajši številnim družinam. :C: :C:

• 1 month later...
<{POST_SNAPBACK}>s tem ni nič narobe.......vsak lahko izbira sam..... x:Dx

Homoseksualnost po mojem mnenju ni izbira.

Vsaj ne tako, kot v trgovini, ko izbiras med dvema jogurtoma.

To pac si. Privlaci te isti spol, do nasprotnega nimas teh custev.

Dvomim, da bi si homoseksualci IZBRALI, da bodo to, glede na danasnji svet, ki je se vedno poln predsodkov.

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...