cvet 30. avgust 2005 Prijavi Deli 30. avgust 2005 ....jaz ne obsojam...sprejemam ljudi takšne kot so.... Bodimo to, kar smo....in se strinjam z Michelle, da to ni izbira.... xrosex Citiraj "Ljubezen ja stanje Bitja.Tvoja ljubezen ni nekje zunaj, je globoko v tebi.Nikoli je ne moreš izgubiti in ne more te zapustiti.Ni odvisna od nekega drugega telesa ali kakršnekoli zunanje oblike." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 30. avgust 2005 Prijavi Deli 30. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Homoseksualnost po mojem mnenju ni izbira. Vsaj ne tako, kot v trgovini, ko izbiras med dvema jogurtoma. To pac si. Privlaci te isti spol, do nasprotnega nimas teh custev. Dvomim, da bi si homoseksualci IZBRALI, da bodo to, glede na danasnji svet, ki je se vedno poln predsodkov. <{POST_SNAPBACK}>....jaz ne obsojam...sprejemam ljudi takšne kot so.... Bodimo to, kar smo....in se strinjam z Michelle, da to ni izbira.... xrosexBodi to kar si, drugih je itaq že preveč Podpis: a la Kapica Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 Zelo premišljujem o tem, da je z ženskami bolje kot z moškimi! Zakaj? 1. Ni nobenega slepomišenja 2. Takoj se preide k bistvu 3. Nobene potrebe ni po izmenjavi številk in čakanju na klic 4. Ne rabiš ji nakladat, kako te je dobr pofukala, da ti je prišlo kot še nikoli 5. Ni se mi potrebno ukvarjati z naduvanim egom 6. Sama ve, kje se me mora dotakniti da mi svinjsko paše, brez da bi ji to pokazala s prstom 7. Orgazmi so neomejeni, ne tako redki kot pri tipih 8. Med enim in drugim orgazmom ni treba čakat, da ji spet zapaše Torej, kaj čmo z vami tipi, ko ste samo za zgago! Sem bi, da ne bo pomote.... Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>js zagotovo nisem Kaj? Bi, homo ali hetero? Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
matjazz 1. september 2005 Prijavi Deli 1. september 2005 Osebno nimam nič proti istospolno usmerjenim. Če se gleda iz biološkega stališča takšen par ne bo nikoli imel otroka. Samo tukaj se je treba naslednje vprašat. Kaj pa če takšen par posvoji revnega otroka in mu omogoči šolanje in boljše življenje? Hmm ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 1. september 2005 Prijavi Deli 1. september 2005 Hehehe zadnjic je bil film Hudicev odvetnik, pa sta se 2 lepotici zalizali v dvigalu. Moja mami, ki je ze skoraj spala, je naenkrat bla cist budna in rekla Fuj svinje. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. september 2005 Prijavi Deli 1. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Moja mami, ki je ze skoraj spala, je naenkrat bla cist budna in rekla Fuj svinje. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. september 2005 Prijavi Deli 1. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> Je rekla, da nikakor NE VERJAME, da bi tu vmes lahko bila ljubezen.zalostno, v bistvu... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. september 2005 Prijavi Deli 1. september 2005 Boga ti pol... :|||za ribo/sco je bla ze moja mat ultra! pa je raznoraznosti prenasala, frende take in drugacne, proti gejem nima nic, a ona bi mroda prav tko rekla svinje, vendar v ljubezen pa verjame. v smislu razuzdanosti - to bi se ji zdel... najbrz..... sam nima v bistvu predsodkov... so k men razni punxi hodil...1x so bli eni Svedi v LJ, totalni razcapanci, mislim kaj tacga se ne, da je se moja mat (pa je ze mene doma gledala in sem recimo imela zelene lase) rekla, da kaksne tipe je pa v maxiju srecala...a mi niso pol na vratih pozvonil, jo je skor kap!sam se je smejala...tko da je hecna, v bistvu...ampak morda bi rekla svinje. no ne s to besedo, ampak kaj tacga... al bi pa z ocmi zavila. mame. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. september 2005 Prijavi Deli 1. september 2005 ja valjda, ce si ne prides z enim bliz.kot si rekla, spreminjat je ne mores.... kimat kar pa tud ne... pol se pa avtomaticno mal odmaknes. Moja mama ima blazno lep odnos do vseh ljudi, tko da kar se tega tice, svaka cast.je bil en LJ kloshar (zdaj ze pokojni) - Kuzla. Ta model me je 1x v COPATAH pri men doma cakal, ko sem v nedeljo prisla od tipa dam na kosilo.Mu je mat odprla in ga je not spustila, ker se ji je nekak zasmilil.Beracem smo vedno dali juho recimo...... k men so drli... folk... pr men je bilo VSAK DAN kakih 5 tipckov (al pa vsaj trije).. ce so prisli iz USA, so pri men pristal... iz nemcije... ex Yuge... iz vsepovsod v SLO...ker sem pac v centru zivela. Boga mat, v bistvu.... jaz pa sem vpila nanjo da je shkrtica ko je 1x rekla, da ne mroe vec kupit in porabit enga paketa kave na dan za moje frende pa tak. Tko da je fajn, ce te tko vzgajajo, v takem duhu, da vse spostujes in maras. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
AlenaU 1. september 2005 Prijavi Deli 1. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>....jaz ne obsojam...sprejemam ljudi takšne kot so.... Bodimo to, kar smo....in se strinjam z Michelle, da to ni izbira.... xrosex <{POST_SNAPBACK}>ja valjda, ce si ne prides z enim bliz.kot si rekla, spreminjat je ne mores.... kimat kar pa tud ne... pol se pa avtomaticno mal odmaknes. Tko da je fajn, ce te tko vzgajajo, v takem duhu, da vse spostujes in maras. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 2. september 2005 Prijavi Deli 2. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Zelo premišljujem o tem, da je z ženskami bolje kot z moškimi! Zakaj? 1. Ni nobenega slepomišenja 2. Takoj se preide k bistvu 3. Nobene potrebe ni po izmenjavi številk in čakanju na klic 4. Ne rabiš ji nakladat, kako te je dobr pofukala, da ti je prišlo kot še nikoli 5. Ni se mi potrebno ukvarjati z naduvanim egom 6. Sama ve, kje se me mora dotakniti da mi svinjsko paše, brez da bi ji to pokazala s prstom 7. Orgazmi so neomejeni, ne tako redki kot pri tipih 8. Med enim in drugim orgazmom ni treba čakat, da ji spet zapaše Torej, kaj čmo z vami tipi, ko ste samo za zgago! Sem bi, da ne bo pomote.... Hehehehehe, švestr, švestr, presenečaš me! Kera, kera hit puvej!?? Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 3. september 2005 Prijavi Deli 3. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Zelo premišljujem o tem, da je z ženskami bolje kot z moškimi! Zakaj? 1. Ni nobenega slepomišenja 2. Takoj se preide k bistvu 3. Nobene potrebe ni po izmenjavi številk in čakanju na klic 4. Ne rabiš ji nakladat, kako te je dobr pofukala, da ti je prišlo kot še nikoli 5. Ni se mi potrebno ukvarjati z naduvanim egom 6. Sama ve, kje se me mora dotakniti da mi svinjsko paše, brez da bi ji to pokazala s prstom 7. Orgazmi so neomejeni, ne tako redki kot pri tipih 8. Med enim in drugim orgazmom ni treba čakat, da ji spet zapaše Torej, kaj čmo z vami tipi, ko ste samo za zgago! Sem bi, da ne bo pomote.... to pa lahko napiše samo oseba, ki je imela opravka samo z "dripci" Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 3. september 2005 Prijavi Deli 3. september 2005 In kak dolg je mela s tabo opravka? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 3. september 2005 Prijavi Deli 3. september 2005 hmmmm z mano?? ufff, ne dolg, sm jo kmal "skenslu" , ampak Mick, ti bi bil pa res pravi dripec za njo Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 3. september 2005 Prijavi Deli 3. september 2005 Sm čul, da si ta glavni kenslač na lnf, ja Hm, verjetn pa res, pol neb več takih pisala..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 3. september 2005 Prijavi Deli 3. september 2005 maš prou, dobro si to čul kot pravi advokat Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 3. september 2005 Prijavi Deli 3. september 2005 Glede na to kak nakladaš, bi tud ti lohk mogoč postal...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 3. september 2005 Prijavi Deli 3. september 2005 ah to že, samo takšna nemarna svinja od človeka pa nism,da bi lahko bil advokat Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 3. september 2005 Prijavi Deli 3. september 2005 Ja, pa še kaj druzga tud nisi, da bi lohk bil Ajd lepi , mej se, mogoč pa se le kdaj spomn, da maš tu opravka z ljudmi, ne s traktorjem..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 3. september 2005 Prijavi Deli 3. september 2005 in kaj si zej hotu s tem povedat? da si ti traktor? Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 3. september 2005 Prijavi Deli 3. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>hmmmm z mano?? ufff, ne dolg, sm jo kmal "skenslu" kdaj si pa to sanjal? :xx!: Pa če bi bil tazadn tip na svetu, se te nebi dotaknila, si preveč nagravžen!! Pfej! :xx!: Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 3. september 2005 Prijavi Deli 3. september 2005 hvala, pa sm se te rešu Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 3. september 2005 Prijavi Deli 3. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>hvala, pa sm se te rešu Ne, jaz sem se rešila tebe! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 3. september 2005 Prijavi Deli 3. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hehehehehe, švestr, švestr, presenečaš me! Kera, kera hit puvej!?? Bolje da ne veš! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.