Skoči na vsebino

Homoseksualnost

Mitja

Recommended Posts

<{POST_SNAPBACK}>Zelo premišljujem o tem, da je z ženskami bolje kot z moškimi! Zakaj?

1. Ni nobenega slepomišenja

2. Takoj se preide k bistvu

3. Nobene potrebe ni po izmenjavi številk in čakanju na klic

4. Ne rabiš ji nakladat, kako te je dobr pofukala, da ti je prišlo kot še nikoli

5. Ni se mi potrebno ukvarjati z naduvanim egom

6. Sama ve, kje se me mora dotakniti da mi svinjsko paše, brez da bi ji to pokazala s prstom

7. Orgazmi so neomejeni, ne tako redki kot pri tipih

8. Med enim in drugim orgazmom ni treba čakat, da ji spet zapaše

Torej, kaj čmo z vami tipi, ko ste samo za zgago! :vragec:  x:Dx

Sem bi, da ne bo pomote.... x:px

Le ženska ve kaj ženska hoče & le moški zna kar moški hoče :)

Sama umetnost ;)

Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT!

If you have great passion, then you can do high fashion!

Deli na socialnih omrežjih

...catch your dreams before they slip away!!Drzimo pesti zate, mantis!!

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Mantis, zaupaj, da Stvarstvo točno ve, kdaj je pravi trenutek, da se ti uresniči tvoj sanjski weekend...samo verjemi in delaj na tem. Za ostalo poskrbi vesolje x8Dx x;)x
ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

<{POST_SNAPBACK}>Zelo premišljujem o tem, da je z ženskami bolje kot z moškimi! Zakaj?

1. Ni nobenega slepomišenja

2. Takoj se preide k bistvu

3. Nobene potrebe ni po izmenjavi številk in čakanju na klic

4. Ne rabiš ji nakladat, kako te je dobr pofukala, da ti je prišlo kot še nikoli

5. Ni se mi potrebno ukvarjati z naduvanim egom

6. Sama ve, kje se me mora dotakniti da mi svinjsko paše, brez da bi ji to pokazala s prstom

7. Orgazmi so neomejeni, ne tako redki kot pri tipih

8. Med enim in drugim orgazmom ni treba čakat, da ji spet zapaše

Torej, kaj čmo z vami tipi, ko ste samo za zgago! :vragec:  x:Dx

Sem bi, da ne bo pomote.... x:px

pa gres v trgovino z njo, pa ti ne bo tezila, da se ji po 5 minutah ne da vec, pa v kopalnici ne bo noben pokrova od WCja puscal dvignjenega x:o)x , pa... pa... x:)x mam jaz tud neke take misli zadnje case...

ceprav po drugi strani pa mal dvomim, Ksantipa, da med zenskami ni slepmisenja, pa naduvanih egotov :o|o:

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Ja, sej.. zaljubljenost, ljubezen.. itak ni razloga, da bi blo kej drugac :o|o: sam.. mah sej sploh ne vem kaj hocem napisat.. mogoce so, ce se pac odlocis za resno vezo in najdes kul partnerico, dolocene stvari lazje.. ker se vedno zenske na priblizno enak nacin razmisljamo/funkcioniramo, ne pa za 180* drugac, kot moski.

Recimo pogovarjat se o eni pomembni stvari, ki jo M vidi iz svoje perspektive in Z iz svoje... xnckrivx

just thinking....

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

:vragec:

hehe

k se lezbe stepejo med sabo....zarad kurchevga (ups pardon pichkinga) ljubosumja...hehe

boh ne dej, deb kera kero drugo pogledala razen svoje lizo-prsto jebachice...kuj ogenj u strehi

kr lepo v K4 zachnite ob nedeljah hodit....zabava, de je delch okol ni x:Dx x:Dx x:Dx

..OM.. x:Dx

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

To je tut ena mojih .... pridet na en (pardon izrazu) lezbični žur in imet 'moške zadeve' v živo... :inocent: x8Dx x:Ix baje... x?x

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Oh, ja... mislila na to...ampak niso tako odmevne, zato sem napisala 'moške zadeve' da se ve o čem govorim... x:)x

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

<{POST_SNAPBACK}>Le ženska ve kaj ženska hoče & le moški zna kar moški hoče :)

Sama umetnost ;)

hehe prava umetnost je šele pol ko združiš oba ta dva nekompatibilna svetova, saj le skupaj imata oba vse kar potrebujeta... xDDx

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

... mantis pa ti je drgac boljs z zensko al moskim?

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

...ja sej vem...sam mene zan9ima...ce bi bil jst zenska bi bil zihr lezba...

Frank Zappa

...verjetn zanemarjava dejstvo, da bi z zamenjavo spola dobila v paketu tut drug hormonski sistem.... x:Dx

Frank Zappa

Se pridružujem Michelle... pa razumem homosexualce... men je tut všeč moško telo... ne tist, napumpane mišice pa to :xx!: ampak tiste od Boga dane... pa vseeno malce negovane in to... jasno, tip z velkim vampom že ni to to... :xx!:

aja... :inocent: kje sm ostala :inocent: ... v glavnem .... štekam jih, no... x^x

In res nimam nč proti njim...sam mam včas občutek, da delajo vik in krik za čist brezveze...

<{POST_SNAPBACK}>Michelle, strinjam se, to se ne da primerjat.

In zaljubis se v osebo, ne v njene (njegove) spolne organe

....................................................................

LAHKO PA DA SE MOTIM (SEM SAMO LAIK)

treba je prebrati cel post s podpisom vred.... x:Dx x:Dx x:Dx

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

<{POST_SNAPBACK}>....................................................................

LAHKO PA DA SE MOTIM (SEM SAMO LAIK)

treba je prebrati cel post s podpisom vred.... x:Dx  x:Dx  x:Dx

x:Dx x:Dx :vragec:

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...