seal 3. september 2005 Prijavi Deli 3. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ne, jaz sem se rešila tebe! kako le, če me pa sploh nis mela, a si sanjala??? Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 9. september 2005 Prijavi Deli 9. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Zelo premišljujem o tem, da je z ženskami bolje kot z moškimi! Zakaj? 1. Ni nobenega slepomišenja 2. Takoj se preide k bistvu 3. Nobene potrebe ni po izmenjavi številk in čakanju na klic 4. Ne rabiš ji nakladat, kako te je dobr pofukala, da ti je prišlo kot še nikoli 5. Ni se mi potrebno ukvarjati z naduvanim egom 6. Sama ve, kje se me mora dotakniti da mi svinjsko paše, brez da bi ji to pokazala s prstom 7. Orgazmi so neomejeni, ne tako redki kot pri tipih 8. Med enim in drugim orgazmom ni treba čakat, da ji spet zapaše Torej, kaj čmo z vami tipi, ko ste samo za zgago! Sem bi, da ne bo pomote.... Le ženska ve kaj ženska hoče & le moški zna kar moški hoče Sama umetnost Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 9. september 2005 Prijavi Deli 9. september 2005 Tist k ga izberš! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 9. september 2005 Prijavi Deli 9. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>seveda, ti ki si zelo handsome, ti lahko izbiras, eni pa ne, nam ne dajo Jz sm radodarn-beri, rad dam in rad vzamem! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 9. september 2005 Prijavi Deli 9. september 2005 ...catch your dreams before they slip away!!Drzimo pesti zate, mantis!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 9. september 2005 Prijavi Deli 9. september 2005 Mantis, zaupaj, da Stvarstvo točno ve, kdaj je pravi trenutek, da se ti uresniči tvoj sanjski weekend...samo verjemi in delaj na tem. Za ostalo poskrbi vesolje Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 9. september 2005 Prijavi Deli 9. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jz sm radodarn-beri, rad dam in rad vzamem! mantis Objavljeno Danes ob 20:43Pravijo Kdor zna, pa zna pravjo tud, kdo velik laja, full mal grize al pa sploh nč pa to leti na unga ta-tripnenga Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 9. september 2005 Prijavi Deli 9. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Zelo premišljujem o tem, da je z ženskami bolje kot z moškimi! Zakaj? 1. Ni nobenega slepomišenja 2. Takoj se preide k bistvu 3. Nobene potrebe ni po izmenjavi številk in čakanju na klic 4. Ne rabiš ji nakladat, kako te je dobr pofukala, da ti je prišlo kot še nikoli 5. Ni se mi potrebno ukvarjati z naduvanim egom 6. Sama ve, kje se me mora dotakniti da mi svinjsko paše, brez da bi ji to pokazala s prstom 7. Orgazmi so neomejeni, ne tako redki kot pri tipih 8. Med enim in drugim orgazmom ni treba čakat, da ji spet zapaše Torej, kaj čmo z vami tipi, ko ste samo za zgago! Sem bi, da ne bo pomote.... pa gres v trgovino z njo, pa ti ne bo tezila, da se ji po 5 minutah ne da vec, pa v kopalnici ne bo noben pokrova od WCja puscal dvignjenega , pa... pa... mam jaz tud neke take misli zadnje case... ceprav po drugi strani pa mal dvomim, Ksantipa, da med zenskami ni slepmisenja, pa naduvanih egotov Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 Ja, sej.. zaljubljenost, ljubezen.. itak ni razloga, da bi blo kej drugac sam.. mah sej sploh ne vem kaj hocem napisat.. mogoce so, ce se pac odlocis za resno vezo in najdes kul partnerico, dolocene stvari lazje.. ker se vedno zenske na priblizno enak nacin razmisljamo/funkcioniramo, ne pa za 180* drugac, kot moski.Recimo pogovarjat se o eni pomembni stvari, ki jo M vidi iz svoje perspektive in Z iz svoje... just thinking.... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 hehek se lezbe stepejo med sabo....zarad kurchevga (ups pardon pichkinga) ljubosumja...heheboh ne dej, deb kera kero drugo pogledala razen svoje lizo-prsto jebachice...kuj ogenj u strehikr lepo v K4 zachnite ob nedeljah hodit....zabava, de je delch okol ni ..OM.. Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 To je tut ena mojih .... pridet na en (pardon izrazu) lezbični žur in imet 'moške zadeve' v živo... baje... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 Oh, ja... mislila na to...ampak niso tako odmevne, zato sem napisala 'moške zadeve' da se ve o čem govorim... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Le ženska ve kaj ženska hoče & le moški zna kar moški hoče Sama umetnost hehe prava umetnost je šele pol ko združiš oba ta dva nekompatibilna svetova, saj le skupaj imata oba vse kar potrebujeta... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>hehe prava umetnost je šele pol ko združiš oba ta dva nekompatibilna svetova, saj le skupaj imata oba vse kar potrebujeta... je modro ugotovil slinasti nino... ..OM.. Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 ... mantis pa ti je drgac boljs z zensko al moskim? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 Nisem mantis, ampak to tezko primerjas Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 ...ja sej vem...sam mene zan9ima...ce bi bil jst zenska bi bil zihr lezba... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 jaz pa kot tip, definitivno ne bi bila gej Take stvari je tezko razlozit... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 ...verjetn zanemarjava dejstvo, da bi z zamenjavo spola dobila v paketu tut drug hormonski sistem.... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 pet u kurac, spet sami drek štanfarji Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 Se pridružujem Michelle... pa razumem homosexualce... men je tut všeč moško telo... ne tist, napumpane mišice pa to :xx!: ampak tiste od Boga dane... pa vseeno malce negovane in to... jasno, tip z velkim vampom že ni to to... :xx!: aja... kje sm ostala ... v glavnem .... štekam jih, no... In res nimam nč proti njim...sam mam včas občutek, da delajo vik in krik za čist brezveze... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Michelle, strinjam se, to se ne da primerjat. In zaljubis se v osebo, ne v njene (njegove) spolne organe....................................................................LAHKO PA DA SE MOTIM (SEM SAMO LAIK) treba je prebrati cel post s podpisom vred.... ..OM.. Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>....................................................................LAHKO PA DA SE MOTIM (SEM SAMO LAIK) treba je prebrati cel post s podpisom vred.... ..OM.. Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>ta podpis sem si dala zarad opisovanja astroloskih kart. Pa sem ze povedala! Torej...res mislis... res mislis...?? Nic ne recem vec! Kako se skine ta podpis?? pojma nimam...lahko pa da se motim ..OM.. Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Michelle, strinjam se, to se ne da primerjat. In zaljubis se v osebo, ne v njene (njegove) spolne organe Razen če niso res nekaj izjemenga Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.