Skoči na vsebino

Homoseksualnost

Mitja

Recommended Posts

Guest mačona
če pa po nesreči zbrišeš ukaz quote, ga lahko še vedno vključiš. najdeš ga itak med ukazi (od desne proti levi drug po vrsti).
Deli na socialnih omrežjih

Homoseksualci so največji izmečki družbe in bi jih bilo treba likvidirat.

Me včasih prav zanima le kaj vas tolk muč, ljudi s takim mišljenjem? In koji k vas tolk muči s kom se kdo ljubi? Al pa vas je le neznansko strah tistega homo delčka vaše osebnosti, tistega veš, ki ga imamo itak vsi v sebi? x;)x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Homoseksualci so največji izmečki družbe in bi jih bilo treba likvidirat.

to je razmišljanje primitivnega, vase zagledanega človeka, ki se boji drugačnosti in je brez srčne kulture in občutka do soljudi.

... svet pripada tistim,

ki verjamejo v svoje sanje ...

Homoseksualci so manjšina,in manjšine so vedno pod udarom večine.Osebno me njihova nagnenja čisto nič ne motijo,dokler ne postanejo interesantni,mi pa zainteresirani za njihova početja.So pa prav tako ljudje,kot hetero in ne izmečki družbe,kakor se je izrazil neki primitivec pred mano. :xx!:

Hvala bogu, da sem ženska...........imam namreč kar nekaj prijateljev med homoseksualci......................me pa zaradi tega prav nihče ne obsoja in nihče ne trdi, da sem zaradi njihove družbe tudi jaz homo.

Ko bi ljudje živeli tako kot želijo in pri tem pustili tudi druge živeti, bi bil svet veliko lepši.............pa kaj hočemo, vedno se bo našel nekdo, ki bo žalil, obrekoval ali kakorkoli drugače nadlegoval drugačne od sebe..........ob tem pa ne bo niti pomislil, kako bi bilo, če bi bil on tarča.

uh kaksne mate...

eni...

sem hotla brat, pa se mi ne da... :||

skratka, kaj koga briga, kaj kdo??? xrolleyesx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Marsa, nobenega naj ne bi brigalo.

Jaz sem bila cinicna v mojem postu...zoprno, dosadno in sploh utrujajoce postaja tole posplosevanje. Koliko je tega tukaj! Groza!

Meni osebno je cisto vseeno, kdo ljubi koga in katerega spola. Sam hudo mi je, ko slisim posplosevanje, pa tudi zgleda, da tistim pade IQ na cifro sobne temperature.

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

To, kar si napisal mi ni jasno. ROKE STRAN od cesa?

nisem do konca napisal, se opravičujem, moja napaka...

roke stran od nezaščitenih spolnih odnosov, pri katerih je možnost prenosa okužbe...upam, da je zdaj kaj bolje :inocent: x:Dx

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

Dobro. Sem zbrisala post, ker je v tem primeru nepotreben.

Je bil pa tvoj post dvoumen, moras priznat in me je glede na to, da te vsaj malo poznam, kar malce razocaral.

Zdaj, ko je jasno, je vse kul :palec:

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

to je razmišljanje primitivnega, vase zagledanega človeka, ki se boji drugačnosti in je brez srčne kulture in občutka do soljudi.

se strinjam :palec: to so ozko misleči ljudje..

honor and respect

Menim, da se je treba do homoseksualnosti jasno opredeliti, da je to duhovna bolezen človeštva, kot mnoge druge (potrošništvo, odtujenost, totalni materializem itd.). Dokler bomo gledali na to kot "no ja, saj se vsak sam odloči, ali nič si revčki ne morejo pomagati -- taki so se rodili" bomo samo poglabljali našo skupno bolezen, namesto da bi se usmerili v ozdravitev.

Duhovno (pa tudi drugače) homoseksualnost ni v redu; to vedo vsi ljudje, ki se znajo poglabljati vase in delajo že dolgo na sebi. Kar pa ne pomeni, da je pa zdaj treba homoseksualce preganjat in kamenjat. Nikakor. To bi bil še en izraz naših bolezni. Pravim samo, da je treba ugotovit, kaj je homoseksualnost v resnici in od kje izvira. Nič ni naključno.

Sicer pa vsak ima svojo karmo, ki jo mora odživet, dokler se ne od-loči od večnega kolesa rojevanja in umiranja.

Possible—but highly unlikely.

Svetovna zdravstvena organizacija je leta 1991 homoseksualnost crtala s seznama bolezni in vsak psihiater, ki se ukvarja z dusevnimi boleznimi, to ve. V nasi zlahti mamo enega psihiatra. So k njemu hodili starsi s svojimi 16 in 17 letniki, da so jih slisali še od njega.

Kot drugo: ce meni reces, da sem jaz duhovno bolna, ker sem lezba, te lahko po novi zakonodaji tudi tozim zaradi razzalitve. Prepovedano je namrec cloveka kakorkoli zalit, diskriminirat in zmerjat na podlagi rase, spola, vere in spolne usmerjenosti, pojdi pogledat, jaz zate ne bom iskala keri clen je to.

Malo se zamisli in svoja DUHOVNA PREPRICANJA obdrzi zase pa v svoji duhovni skupini, ce si slucajno clan kaksne, kamor tud sodijo. Zarad mene lahko res kaksno ustanovis in kazes s prstom na vse te duhovne bolnike. Vidis meni se pa zdi duhovna bolezen danasnjega casa še vendo prisotno nasilje, vojne, teznja po moči in podobno.

:palec:

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Sicer pa vsak ima svojo karmo, ki jo mora odživet, dokler se ne od-loči od večnega kolesa rojevanja in umiranja.

xcivx tudi ti brat...po moje prav težko živiš :xx!:

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Zdi se, kot da nekateri verjamejo, da v istospolnih zvezah ni ljubezenskih custev, ampak samo gnusna spolnost kot znak popolnega propada morale in vsega lepega in dobrega. Kot da seks med moskim in zensko ni ogaben, pa smrdi cela hisa lahko.

Jaz pa vem, da ni tako, custvo ljubezni je eno in isto ne glede na spol osebe, enako sem cutila, kadar sem ljubila moskega ali zensko.

Vse vrste, od ljubezni do ljubosumja in bolecine, ni razlike!

Lahko govorite kolkor hocete, da druzba propada in duhovni propad pa ne vem kaj, ampak nihce se ni sam odlocil, da bo taksen in nihce noce nobenega pomilovanja, ampak samo mirno zivljenje, menda imam pravico do srece v ljubezni tudi jaz!

Ko sem spoznala ljubezen, se nisem ozirala na to,kaj si kdo misli. Ceprav je bla oseba vezana z drugo zensko.

Imam prjatelje. In prijateljice. Malo jih je, toda so dobri in sprejemamo se. In noben nobenmu ne tezi, jaz tud njim z nicemer. Ce pa se bo kdo odvrnil od mene, pa itak ni vreden, da bi se jaz trudila za to, da bi bil moj prijatelj.

Tud jaz gledam duhovni propad, ko si nekateri lastijo pravico do nekaksnih sodb "drugacnih". Prav v nicemer se ne cutim drugacno! Danes je razlika sam v tem, da je vse bolj odprto in da se o tem govori. Prej se je pa skrivalo, zato se niti ni vedelo. In pol se pa nekaterim zdi tako... duhovna bolezen ja...

Je nekje mogoce en svet, lep in svoboden, mogoce tud zame, ce ne na tukaj, pa na oni strani. Vsak svojo karmo mora prestat, ja Alan, tudi ti. Ce bi bil na mojem mestu in bi te takole gledali zviska, kot na eno mrtvo vejo ali na produkt neke duhovne bolezni. Taksno zivljenje je dobra lekcija za vse taksne, ki smo kdaj sodili - ce ne bi sodili, sedaj ne bi poslusali takih sodb od drugih. Jaz bom ze prestala to karmo, ti Alen pa tudi, pa vsi tebi podobni.

Se popolnoma strinjam s tabo, pa veseli me ko srečujem čedalje več ljudi s podobnim mišljenjem. Bravo!

:palec:

V TEMI ZEMLJE EDEN ŽAREK SVETI, NE ZAZNA GA VEČ ZAVEST, LE DUHA GLOBOKI SPLETI.

Michael newton

oduim.p.'s Blog

mantis, veliko življenj boš še morala preživet, da boš spoznala določene stvari in zakone življenja, še posebej pa kaj je ljubezen. Že to, da pišeš, da je ljubezen čustvo, dokazuje, da ne veš, kaj je. Pa nič za to. Vsak se bo naučil ob svojem času.

Nikogar nisem hotel žaliti. Samo bobu pravim bob -- ali je tudi to po nekem bednem členu prepovedanu? Aja, pa saj je vedno bilo tako, da če si stvari postavil na pravo mesto, si bil kaznovan.

Če si rada z žensko ali ženskami, pač bodi. Nimam nič proti. Samo da je to duhovna bolezen, se moramo ozavestiti. Tudi če vseskozi obstaja na planetu. Naj ti še to povem: tudi sam sem v sebi začutil homoseksualna nagnjena, s to razliko, da sem raziskal, kaj je to in zakaj je tako. In sem našel odgovor, a ga ne bom povedal, da ti ne ukradem morebitnega spoznanja. Če pa nočeš spoznat, nič zato. Nikogar se ne sme siliti. "Uživaj" svoje življenje še naprej. Srečno!

Ta nov Alan, ti se mi zdiš še edin pameten tle. Se mi zdi, da so drugi pa sami bizgeci.

Seeeeeeeeeeeeveda je homo...... ena velika bolezen, ki pa jo žal težko izkoreninjo. :vragec:

Treba b blo napravt geto in jo fino ogradit z bodečo žico , napelat 380V, pa šmajserje na vogale. pol pa vse pedre in lezbejke not zaprt, pa naj uživajo.

cvickar, ne govori neumnosti. Iztrebljanja ne podpiram, to je spet en odraz naših bolezni -- postrelit, uničit, zbrisat s sveta vse drugačno. Tega nisem nikoli rekel in nikoli ne bom: uničenje si zaslužijo samo uničevalci življenja, da ga ne uničujejo več, kar pa pedri in lejzbike niso.

Ne govori take več. Ni v redu. Najdi razumevanje.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...