rachek 15. september 2003 Prijavi Deli 15. september 2003 a si frizer rachek?Ne, pa homo tudi ne ... ehm, gre se za to, da si tako na dolgo in široko razlagala, kako "nadarjeni" fantje so! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 15. september 2003 Prijavi Deli 15. september 2003 BIOSEXUALCI Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. september 2003 Prijavi Deli 15. september 2003 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 15. september 2003 Prijavi Deli 15. september 2003 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 15. september 2003 Prijavi Deli 15. september 2003 Mogoce tole, res navduseno izpade, v bistvu sem zadovoljna z njimi ja. Mogoce se bolj navduseno izpade, ker ne poznam nobenega v vsakdanjem lajfu pa mi je tak stik potem wow. Pa recimo to, da dobro delajo pripisem se malce tega, da so geyi. Itaq pa imam nekaj z frizerji, ker mi je to tko ql si tam glavo prat, pa to redno prakticiram, raje kot pa doma, imam zelo **neubogljive lase**, ki itaq potrebujejo profi obdelavo, da zgledam normalno. Zato mogoce posvecam malo vec pozornosti na to, kot ostali.Frizerka v Ljubljani je zenska. In tudi zelo ql bejba.Ne vem Marsa, se nikoli tko flirtala z frizerjem v tem pogledu....sem pravkar razmisljala...kako to zgleda....prides v salon z umazanimi lasmi in potrebna strizenja in barvanja, potem te pa se vidi z vsemi tistimi folijami na glavi pa se vse vmesne faze ko lasje strlijo vse povprek, res ni kaksen fancy look na bejbe, ki se friziramo hehhehhe vsaj zame ne. Ampak rezultat potem ga pa lahko osupne.....Ce imas kaksnega dobrega javi. Zdaj sem se pa tako razpisala o tem, kot da bi forum bil o frizerjih. Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. september 2003 Prijavi Deli 15. september 2003 Cosma - pishuka - zakaj zdaj flirtala?Vsecnost - o tem sem v bistvu samo govorila...Kot povsod...Ampak raje imam, da me vidi kot bejbo... Bolje izvabi zenski car morda tisti, ki so mu zenske vsec, kot pa tisti, ki mu niso... Ne, nikakrsnega flirtanja ni bilo, vendar tisti, ki se bo ukvarjal z mano (na kateremkoli podrocju) mi mora pac bit vsec... Sicer pa itak poznam zelo malo frizerjev, tako da morda imas celo prav... sama sem samo pri sebi razmislila in ugotovila, da zame to ne drzi.Sicer pa je bil najboljsi frizer zame Jernej pri Maretu, le da zdaj ne dela vec tam. Sebastijan je sicer OK, samo z Jernejem sem pac imela boljso kemijo - to pa je to, o cemer govorim. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 15. september 2003 Prijavi Deli 15. september 2003 aaaaaaaaaaha Jernej ....to je pa zgodba zase. Jernej ima zdaj svoj salon se mi zdi in mi je tudi drugace ql. Ma ne nisem mislila tko flirtati ....narobe sem se izrazila...mah, da ne bom zdej se bolj zakomplicirala, vem kaj si mislila zdaj....ja imas prav. Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 15. september 2003 Prijavi Deli 15. september 2003 Hm.. jst nobenega p... ne poznam, razen za tiste, katere domnevam da so.. po izražanju, kretnjah rok in to. Moj frizer bivši, je tud menda bi.., pa bi raje imela takega kot Marsa pravi, da bi me naredu v fajn babo, ne pa tist umetniški navdih na men spihat.. No zdej nisem več pri njem, je včasih full kr neki počel z mojimi lasmi, pol sem vedno po 2 tednih kr špice imela, mam raje zdej eno frizerko ko je straight pa me tako luštno vedno nrdi.. Drgač pa.. Sestre me ne motijo, pr pedrskih filmih se full narežim, sem pa ODLOČNO PROTI homoS ki se poročajo, brez vednosti žene, za svojo spolno usmerjenost in se pol pustijo naskakovati al pa naskakujejo druge sebi podobne v parku.. BLJAKK... pol pa v postlo k ženi domov. (Da imam takega, ko zvem, ga kr zadrotam. To se mi pa želodec dvigne.)In seveda tle nastane paradoks potem, ker sem tudi proti temu da imajo takšni ljudje otroke, ker menim, tko kot skoraj vsi vi, da mora imet otrok oba starša.. (iz tega potem verjetno tud takele situacije nastanejo). Drugače me pa ne briga, če živijo skupaj, se poročajo in to... konec koncev, oba partnerja vlagata v vezo, stanovanje itd... pa bi bile lahko pravice in dolžnosti partnerjev, čeprav istospolnih tud enake kot pri heteroseksualcih. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 16. september 2003 Prijavi Deli 16. september 2003 Jaz sem tudi hetero in si ne pradstavljam, da bi se kdaj ljubila s kakšno žensko, mi ni.... Me pa ne moti, če ima kdo drug takšno zvezo, oz. če čuti takšna nagnenja. Sem imela tudi sodelavca, ki je bil homoseksualec, pa je že v živilski trgovini kruto izgledalo. Svoje usmerjenosti niti ni skrival, niti kaj preveč izpostavljal, so pa vseeno določene stranke za to izvedele in razni mulci so prijavljali take, da naj gre dol z delikatese, da jim peder že ne bo sendvičev delal,.... Bi rekla, da kar ni preveč luštno živet v taki zvezi zaradi okolice, pa tudi tako kot vsaka hetero zveza domnevam, da ima tudi takšna vzpone ion padce in da verjetno takrat še dosti teže živiš s temi zadevami... Kar se poroke tiče, nimam kakšnih predsodkov, glede dedovanja bi lahko bilo tudi poskrbljeno zanje. Otrok jim pa jaz ne bi dovolila posvojiti, pa ne iz razloga, da ne bi bili sposobni skrbeti zanje, ampak kako kruto okolje je to zanje. Otroci znajo biti zelo zbadljivi in včasih družina že nima pravega avta, ali pa dovolj dobrega, to mislim da bi bilo pa prehudo breme in se mi enostavno ne zdi pravično. Taka dva partnerja se za to, da bosta živela pod takim pritiskom odločita sama in zavestno, otroka pa bi v to postavili. :\: Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Beli Mag 17. september 2003 Prijavi Deli 17. september 2003 Se strinjam, da more otrok imeti obadva starša Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kljuka 17. september 2003 Prijavi Deli 17. september 2003 gay: vesel, pester, lahkoživ, nemoralen, razuzdanbuzarant (buzerant): (vulg) homoseksualecpeder: (pog.) homoseksualechomoseksualec: kdor čuti spolno nagnjenje do istega spola Nekoč mi je rekel prijatelj, da je isto komunisti ali pa pedri. Malo čudno sem ga pogledal, ker to ne gre ravno enačiti, vendar je velika podobnost. Oboji nekaj neprodoktivnega hočejo predstaviti kot produktivno, kar nikakor ni! In vsekakor je istost med poudarjanjem pravic tako, kot naspošno. T.j. dajati in se "zavzemati" (opravičevati lastno patologijo) za "človekove pravice". Npr. "pravica" do poroke istospolnih parov, "pravica" do imeti otroke, "pravica" do splava, "pravica" do krivice, "pravica" do drugačnosti, ta zadnja je najbolj močna! Obstaja prav in obstaja ne prav in popolnoma nezdružljivo je, da je neprav prav! Vso to povdarjanje "pravic" je težnja; svojo populacijo postaviti kot večvredno nad normalno populacijo in nič drugega! V populaciji je cca. 1, 5% čistih homoseksualcev in ti ne predstavljajo težav v družbi. Problem se pojavi pri deviantnih osebah, ki se imajo ali za hetero ali homo, vendar ima ta populacija spolne odnose z obema spoloma. Spolni odnos jim je kot sredstvo za nadvlado. Predvsem pa ponižanje druge osebe. Hkrati pa so nezmožni potopiti se v osebo nasprotnega spola, kakor tudi istega. So pač izmečki evolucije! V človeških odnosih je najpomembnejša zvestoba. Pri biseksualnosti je to nemogoče, kakor tudi pri deviantnih osebah. Zakaj? Glej gornji odstavek. Sicer pa Kljuka ve za mnogo homoseksualnih odnosov med komunističnimi veljaki in (z) njihovimi podrejenimi. Kako krasen primer, ka se pripelje družbo(slovensko) do razkroja in zaničevanje lastnega naroda. Le zakaj? Citiraj Lep pozdrav! http://www.gamespy.com/avatars/av/GD/gd51.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 18. september 2003 Prijavi Deli 18. september 2003 vse tele zahteve po nekih pravicah so se zachele z rdechkarji pa volilno pravico zhensk :xx!: :xx!: :xx!: dubravka...smrt rdechkarjem Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 18. september 2003 Prijavi Deli 18. september 2003 dubravka... Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trubica 19. september 2003 Prijavi Deli 19. september 2003 Sem se nekaj spomnila. Kdo lažje "določi" ali je moški homo ali ne ? So to ženske oči ali moške ? Sem bila zadnjič na neki glasbeni prireditvi, nek trio je odpel en komad.. Super komad. ,.. Tud en dečko je bil prav fejst.. mmmm, luštkan komad .. .. Torej , drugega člana pa so moji prijatelji takoj določili, da je homo ... "Samo poglej ga kako hodi, kako se oblaša... lej ga, lej ga.. ".. Ups, , meni se ni zdel nič "posebnega" :o|o: ,... naši dečki pa so ga takoj uvrstili.. Da je čisto poženščen.. ,.., poglej kako poje.. Moški x!x .. , tukajšni , kako gledate vi na to ? Ali res takoj opazite razliko ? Mislim, da so naši pretiravali.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 19. september 2003 Prijavi Deli 19. september 2003 Trubica, a Game over? Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trubica 19. september 2003 Prijavi Deli 19. september 2003 , ne... ne hodim gledat in poslušat takih mladcev .. Njihova igra pa je tudi že končana .. To ti je bila priredba.. odpeli so ".. samo miljon nas še živi".. super, ja in res je.. dečko o katerem govorim je imel "najvišji" glas, ja.. nogce je prestavljal "kot ena baba".. .. Pa poznam par dedcev , ki se obnašajo še slabše "ko ena baba" , pa niso homoseksualci .. .. Dobro osebno ne poznam nobenega (s tem mislim, da bi bil moj prijatelj), vem pa za primerke.. Me pa čisto nič ne motijo. Se strinjam Contesa, ni blema spoznati nasprotni spol.. Kdo ti da pa "vedeti", je pa druga zadeava, kajne ? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 19. september 2003 Prijavi Deli 19. september 2003 Torej povzetek: Lahko spoznati tiste,ki predstavljajo nasprotni spol,veliko težje pa tiste, ki so v svoji vlogi! ... ... ne vem no, če gre res za to... da nismo tukaj kar mi malo po "naše" si razložili njihov partnerski odnos.. kao en mora bit ženska en pa mora bit moški... ... če gre pa za istospolni odnos... smo se o tem pogovarjali, in vsaj tisti, ki jih jaz poznam, pravijo, da niti slučajno ne gre za to, da bi se v odnosu takole delili na moškega in žensko... sicer pa... a je to sploh pomembno... niti to ne, ali jih prepoznamo ali ne... vsaj meni se ne zdi Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 19. september 2003 Prijavi Deli 19. september 2003 Contesa... faca.. joj kok so men hecni taki tipi z ženskimi kretnjami al pa takim glasom.. da ne veš kaj je, dokler ga ne vidiš.. Pol pa se zmeri vprašam pr seb al tale je al ni. Pa mu mogoč krivico delam, a Contesa, tvoje izkušnje... v kolkih primerih je tak ko ma "ženskost" v sebi "tist"? 100%??? Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 19. september 2003 Prijavi Deli 19. september 2003 Ha.. pa kar na okrogel %.. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 19. september 2003 Prijavi Deli 19. september 2003 Ampak razmišljam res, kje za vraga se je evolucija tolk sprevrgla da je naredila ljudi homoseksualne, res ne vidim smisla v tem, evolucijsko gledano bo to propadlo..... ne moreš prenašat genov, izumreš... res ne vidim kako se to lahko drži pokonci še vedno............ heh, evolucija je stara gospa ki počasi pobija..... .najbrž bodo geyi preživeli dlje časa kot jaz..... ampak vem da so jim dnevi šteti Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 19. september 2003 Prijavi Deli 19. september 2003 QUOTE]gay: vesel, pester, lahkoživ, nemoralen, razuzdanbuzarant (buzerant): (vulg) homoseksualecpeder: (pog.) homoseksualechomoseksualec: kdor čuti spolno nagnjenje do istega spola Opa sem mislil homoseksualce ne gaye... ti so kar kul če sodim po opisu go gay, ti najbrž ne bodo izumrli Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 19. september 2003 Prijavi Deli 19. september 2003 elnino....za prvega Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tauros 19. september 2003 Prijavi Deli 19. september 2003 Če bi neodvisni bralec teh strani prebral to temo, bi si mislil, da je prišel v raj. Očitno se imajo v naši mali Sloveniji vsi radi vsi so enakopravni, nihče se ne počuti manjvrednega v glavnem kraj kjer živijo sami svetniki.A je res tako??Jaz mislim da ne, ljudje si pač le natikamo razne maske eneo za v službo, eno za doma, eno za v hribe in eno tudi za lunin net. Osebno nimam načeloma nič čez homoseklualke in homoseksulce pa se mi je kljub temu zgodilo da sem s sodeavcem delal skupaj cel dan pa se nisem mogel z njim normalno pogovarjat.V mani je nastala nekakšna blokada, še sam ne vem zakaj. Zaradi tega me je celo pekla vest, tako da sem se mu hotel celo opravičiti a se nisem saj se nisem do njega vedel čisto nič grdo, v sebi pa sem se vseeno počutil slabo.Tu berem od večine ljudi kako sprejemajo lezbike in pedre ampak zdi se mi da večina sploh ni imesla stika z njimi- ali pa so imeli fantastične starše zelo odprtih nazorov, ki so jih vzgojili v idealno osebo.Vprašanje je kaj bi bilo če bi kakšnega pisca v teh strani presenetil sinko, ko bi domov pripeljal svojega novega fanta in ga pred mamo in očetom nežno polubil. A bi starša čutila v sebi super moj sin je končno našel ljubezen... ali pa upam da ga bo minilo, ali pa le kaj bodo rekli sosedi ali kaj podobnega.... Bodimo realni! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kljuka 19. september 2003 Prijavi Deli 19. september 2003 Citiraj Lep pozdrav! http://www.gamespy.com/avatars/av/GD/gd51.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Šeherezada 19. september 2003 Prijavi Deli 19. september 2003 Tudi sama nimam nič proti homoseksualcem...dokler so "tam nekje". Če bi moja hči pripeljala punco domov in mi jo predstavila kot bodočo partnerko, bi padla skupaj. To je res. Drgač nisem tko fobična. Zelo rada tudi gledam tisto nadaljevanko Moške zadeve. Ful mi je dobra, ful dobri igralci, ful realne zgodbe. Sam, ne vem kako bi to funkcioniralo tle nekje. Se mi pa zdi, da je vedno več tega. Pa taki dobri tipi....srce se ti para... Citiraj Love is hello and goodbye...until we meet again.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.