Marsa 9. januar 2006 Prijavi Deli 9. januar 2006 zakaj potem preprosto Alana new-a, Cvickarja in drugih clanov, ki koga sem pa tja 'motijo', ne gledate s srcem?? zakaj njih siliti, naj gledajo s srcem?glavno je, da sam gledas s srcem, kajti ce gledas, tud v onem drugem najdes srce. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 9. januar 2006 Prijavi Deli 9. januar 2006 zakaj potem preprosto Alana new-a, Cvickarja in drugih clanov, ki koga sem pa tja 'motijo', ne gledate s srcem?? zakaj njih siliti, naj gledajo s srcem?glavno je, da sam gledas s srcem, kajti ce gledas, tud v onem drugem najdes srce. Marsa, strinjam se, vendar mi je pogled v Alanovo srce skrila tančica strahu pred drugačnostjo...vsaj tako sem to videl. Res pa je tudi, da se nisem vživel vanj z vso pozornostjo, ampak precej površno...tu je moja krivda in se opravičujem.Čeprav ne odstopam od svojih mnenj in nazorov. Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 9. januar 2006 Prijavi Deli 9. januar 2006 gledati s srcem?najbrž bom napisal precej površno in kako pomembno stvar izpustil...zame je gledanje s srcem (na nekoga) vključevanje empatije v največji meri, katere sem sposoben, da se vživim v njegovo življenje in iz njegove perspektive gledam, zakaj ravna tako, kot pač ravna. Da ga poskušam razumeti, ker ima vsak zakaj nek zato. Pa ni nujno, da je vsak zakaj najbolje ali edino rešljiv le na način, ki bi ga uporabil sam...vprašanje je, če smo te rešitve sposobni doumeti, jih sprejeti, si z njimi razširiti obzorja življenja, ne pa jih obsoditi, ker niso po naših načelih in vrednotah, ali le zato, ker smo mogoče celo zavistni, ker se jih nismo domislili sami... Gledati s srcem zame pomeni to, in še kaj, kar mi sedaj ne pade na pamet, kako bi to ubesedil.... Joj, nisem dobro napisal glede vmešavanja...vmešavati v smislu obsojati in ne dopuščati ljudem biti takšni kot so...taki so namreč po naravi, za naravo pa ne morem reči, da je zmotljiva Lepo povedano. A gremo naprej: kaj pomeni biti takšen po naravi? Kdo je za to odgovoren? Narava, ki me je "naredila" takega, z določenimi lastnostmi, ali jaz? Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 9. januar 2006 Prijavi Deli 9. januar 2006 Okey Marsa, to je bilo namenjeno meni! Jaz tud tako mislim...! Saj cool, dala si mal banalen primer, debele in hrana. To je itak bolezen (kar nima nobene veze z duhovno...ter homoseksualci)! Alan,najpej ti bom jaz povedal moj primer, kako razumem srce !Preden se podam v nekaj..., se vprašam (srce), če je to prav, kar počnem...ali me bo potem zabolelo (srce), če bom zgrešil !srce je duša...kar pomeni...morda boš sam prišel do odgovora !? Pač tako mislim Nebom več pametoval...grem naprej, ker nimam časa za omejitve...pač sem človek, kjeri gleda malo bolj na široko...živim svoj life... ! Lepo se imejte. Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 9. januar 2006 Prijavi Deli 9. januar 2006 kaj pomeni biti takšen po naravi? dobro vprašanje...to po mojem mnenju pomeni, da deluješ v smeri, ki tebe samega najbolj izpolnjuje in osrečuje. In če je to zveza z istospolnim partnerjem, naj pač bo tako. Vsa živa bitja iščejo svojo izpolnitev in srečo...in to na najrazličnejše načine. In sklepam, da so predsodki o homoseksualnosti pogojeni iz kulture, ne iz narave. "Jaz" je del narave, kot te je ustvarila. Kot samozavedajoče bitje imaš možnost se spreminjati, in si odgovoren za svoje življenje, nedvomno. Vendar si v prvi vrsti odgovoren zato, da izpolniš samega sebe in poiščeš lastno srečo. Na kakšen način, je odvisno od tebe. Jaz bi postavil le to omejitev, da s tem ne oviraš nikogar drugega pri iskanju njegove sreče Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. januar 2006 Prijavi Deli 9. januar 2006 bolezen je redko, santos, prav bolezen, ceprav gre tud za odvisnost lohk, ki je tud pravzaprav bolezen. mislila sem s tem drugacne (recimo od mene) in sem namenoma dala cist banalen primer, ker prav tko gayi nimajo koga kaj brigat in nihce tega ne ve, kaj oni pocnejo za vrati spalnice, prav tko kot jaz ne vem, kaj nekdo doma pocne za vrati kuhinje. sam pol ce se gay setka in lupcka povsod, lohk sklepam, tko kot lohk po zelo debelem cloveku sklepam, da je al bolan al pa pozresen. tko da, seveda, vsakdo lohk sklepa, vsakogar lohk kaj moti, in ko nas nekaj moti, se nam zdi da bi moral to vse motit, ko se pa nam nekaj zdi kul, se mora pa vsem. govorite o srcu in ljubezni, vecina, pa vecina vas je pravzaprav za linc, torej ne mi o odpuscanju pa srcu. in zdaj od nekoga pa kar zahtevamo, da bo gledal z nasimi ocmi. In mroda ma cudne poglede, sam zali pa ziher ne (poudarjam pa spet, da sem res sam preletela).sam - kaj pa so cudni pogledi?taki, ki so drugacni od vecine?kaj pa zagovarja vecina? saj je na nek nacin res to - v vesolju, na zemlji, je moska in zenska energija.ce bi ostal sam se gayi, nas ne bi blo vec.a je to to? res je, da je misel sprozilec, ljubezen energija, vendar za zivljenje pa rabimo seme IN zemljo.Morda je Alan mislil 'SAMO' to. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 9. januar 2006 Prijavi Deli 9. januar 2006 kaj pomeni biti takšen po naravi? dobro vprašanje...to po mojem mnenju pomeni, da deluješ v smeri, ki tebe samega najbolj izpolnjuje in osrečuje. In če je to zveza z istospolnim partnerjem, naj pač bo tako. Vsa živa bitja iščejo svojo izpolnitev in srečo...in to na najrazličnejše načine. In sklepam, da so predsodki o homoseksualnosti pogojeni iz kulture, ne iz narave. "Jaz" je del narave, kot te je ustvarila. Kot samozavedajoče bitje imaš možnost se spreminjati, in si odgovoren za svoje življenje, nedvomno. Vendar si v prvi vrsti odgovoren zato, da izpolniš samega sebe in poiščeš lastno srečo. Na kakšen način, je odvisno od tebe. Jaz bi postavil le to omejitev, da s tem ne oviraš nikogar drugega pri iskanju njegove sreče Nebom več ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 9. januar 2006 Prijavi Deli 9. januar 2006 jaz zaenkrat tud izstopam iz te debate upam, da do nikogar nisem bil preveč žaljiv... se opravičujem drugače Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. januar 2006 Prijavi Deli 9. januar 2006 ste kdaj opazili, kako hecno je, ko se zdita dve premici povsem vzporedni, ce sta dovolj kratki...ce pa bi ju vlekli dlje, pa bi zacudeno ugotovili, da sploh nista vzporedni, se stikata nekje. torej, alana morda zanima SMER.KAM GREMO?OK, zdaj se se lupckamo, sam morda se lohk vprasamo, kje sploh smo... a smo na poti v berlin v avstriji al v saudski arabiji? men se zdi pa kar kul, da je uletel Alan, da ne gledam sam banalnih neresnicnih neziivljenjskih odgovorov, da kako kul pa vse, ko pa bi mel moznost tipi za sostanovalca gaya dobit, bejbe pa lezbike, dvomim da bi cist brez predsodka jemal, vsaj vecina.al pa bi rekli - sam da me pr mir pusti! kao, kot da je potrebno sam da si bejba, da se tipu cist trga pa da se komaj zadrzuje kar vsak tip, da roke od tebe stran drzi. torej, izgovor je to sam, kar ene besede brezvezne. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 9. januar 2006 Prijavi Deli 9. januar 2006 res je, da je misel sprozilec, ljubezen energija, vendar za zivljenje pa rabimo seme IN zemljo.Morda je Alan mislil 'SAMO' to. Sam to, kar si ti povedala si ti mislila, kar je morda alan mislil, kar ne pomeni, da je on tako mislil ! Saj cool. Glede na to, da človek se še vedno spreminja...zdaj, kdo ti pravi, da človek v bodoče rabil hrano za življenje, kdo ti pravi, da bo ženska potrebovala seme moškega za oploditev ???? Za moje pojme, hrana, sex...itd. ko se bo človek evolucioniral, ne bo potreboval tega ! Beri: kaj ti govori zgodovina...in kam pelje naša prihodnost ! Zdaj pa res dovolj, ne bi več, ker moje misli potujejo po vesolju...na nekak način vidim cilj človeštva, tako kot svoj v svojem lajfu ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. januar 2006 Prijavi Deli 9. januar 2006 saj zato pa sem rekla, morda.da je to ta 'bolnost' clovestva....ce gremo v to smer, pac ne more bit prava, no... po nobenih moznih razlagah.ce gledamo absolutno in crnobelo. plus in minus, gremo dalje.ce ne pa nc, in to je to. ni se vam treba nastavljat pleč za "drugacne" v imenu sprejemanja.zakaj pa ne?v cem je finta? jaz sem uletela v debato, jo vidim drugace kot vi ki ste cist not, saj zato ste pa prec uletel.men se zdi NORMALNO, da so taka mnenja, kot jih ima Alan, pravzaprav se mi zdi, da je bolj za pricakovat splosno taka mnenja kot pa drugacna. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 9. januar 2006 Prijavi Deli 9. januar 2006 Tega "elementa" niti ne berem več (Alan_new) !! :xx!: Pa zastonj pisat karkoli...saj eni živijo v preteklesti...mislim, da ta človek ve bolj o sarmi..ne pa karmi !Kaj ti veš o reinkarnaciji...pa kaj si ti Dalajlama ?!??!?!?!?!?!? In bi te prosil, da več ne žališ homoseksualcev, da so "duhovno bolani", ker to me moti in še kako, da me moti, zato PROSIM ! Jabolček Želim ti obile sreče v ljubezni in veliko otrok ! Tisto o sarmi... boljše ga ne bi mogel opisat("elementa" namreč) Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 9. januar 2006 Prijavi Deli 9. januar 2006 me zanima če se je kdo lahko po dekretu zaljubil že, če si hetero si lahko kamen spotike vseobče srenje, če si pa še istospolno usmerjen pol si pa itak gobav in material za izživljanje množice, ki uživa v glodanju tujih kosti *** Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 9. januar 2006 Prijavi Deli 9. januar 2006 No, lepo počasi. Nisem neprestano pred računalnikom, da bi odgovarjal takoj naslednjo sekundo, ko je dan post. Zato bodo odgovori z zamikom. Moji pojmi so mi jasni in s tem nimam težav. Oziroma jih imam, ker pač ljudje poslušajo le besede in ne zmorejo začutiti sporočila, ki jim ga hočem predati. Potem je majhen korak od obsodbe, da sem nestrpen, prestrašen in bogve kako me še vidite! Duhovna bolezen ali motnja al kakorkoli kot je alkoholizem, potreba po premoci nad drugim nasilje, vojne, se ne more in ne sme najti v istem košu Z LJUBEZNIJO. Bolezen je nekaj, kar skoduje. Kaj je ljubezen? Potem lahko greva naprej. In ko si rekel, cemu je spolnost namenjena, in omenjal neko srce zraven : mar ti menis, da se homoseksualci ne ljubijo? In da ne seksjao iz ljubezni? Govoril sem izključno o spolnosti, ker nisem hotel mešati še ljubezni zraven. Tu je itak taka zmešnjava in sanja se nam ne, kaj je ljubezen. In ko sem ti pokazala ustroj zenske, verjetno za samo tistih nekaj 13 plodnih dni zenske mesecno niti nisi vedel, pa recimo da si : cemu so torej namenjeni neplodni dnevi? Lahko se seksa brez skrbi za potomstvo. In tebi je zmanjkalo argumentov, kot ponavadi. Na to nisem sploh odgovoril, ker si napisala kar neki. Sploh nisem govoril o tem, da je spolnost izključno samo za razmnoževanje. Sem že pojasnil. Nikamor se ne silim. Spoznanje je odrešitev in potem ni potrebe po siljenju kamorkoli. Če bi santos gledal res s srcem, kot trdi, bi vedel kaj sporočam in bi vedel, da je to res. Zame je gledanje s srcen notranje zrenje. Ko vidiš sebe, kako deluješ in zakaj, lahko razumeš druge. Predtem je izjava, da razumeš druge navadna laž. Srce, notranje zrenje, pokaže stvari takšne, kakršne so. Brez olepšavanja. In lahko vidiš vzroke za doočene posledice obnašanja. A ne gre za umsko sklepanje, ampak védenje. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. januar 2006 Prijavi Deli 9. januar 2006 me zanima če se je kdo lahko po dekretu zaljubil že, če si hetero si lahko kamen spotike vseobče srenje, Mantis, mas prav, ampak kaj to pojasnjuje, utemeljuje?saj so tud linchal pa kosti drobil pa kamenjal pa vsege boga pocel tud ze v kakih cajtih tkole, pa tud zdaj se se to pocne.. sam kaj to pove? nic, da se je folk od nekdaj rad predajal razvratu, da je folk od nekdaj ze bil 'drugacen' in da ma folk od nekdaj v sebi nekaj zverinskega. :||| Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 9. januar 2006 Prijavi Deli 9. januar 2006 (popravljeno) Narava, clovek, geni (homoseksualni geni, na katere si Alan skliceval, da so jih odkrili znanstveniki) to vse mene nic ne zanima, ko se jaz zatreskam in ko imam zeljo vzpostavit odnos z zensko. Sem se zasekirala v puberteti, ko sem bla prepricana, da bi pa ja MORALA BIT ZALJUBLJENA V MOSKEGA. Pol pa sem si mislila, da mogoce enkrat bom, no saj sem bla, a samo ENKRAT, mogoce pa še bom kdaj. Ti sam si zakompliciral s tem, ker se tako zelo bojis IZLOCITVE IZ DRUZBE. To je vse! In mislisl da bos mocnejsi, ce bos pridigal okrog, da si PROTI homoseksualni ljubezni in da bos s tem zascitil sebe - samo prestraseno delujes, nic drugega. IN ko si napisal : uzivajte v vasi "svobodi" in "ljubezni" , te navednice dokazujejo, da niti slucajno ne razumes tega tako. Kaj je tvoj bistven problem pravzaprav??? Se bojis, da te bo kaksen mao homič zacel privlacit? Ce si zacutil pri sebi nekoc homo nagnjenja, se ti lahko ponovi : zato pa zdaj hitro takoj v obrambi pred izlocitvijo iz druzbe vklopi svoje "SRCE" (predalckaj!) Če do ene mere ne uporabljaš razuma in zadeve ustrezno ne "predalčkaš", torej da jih postaviš kamor spadajo, na pravo mesto, da rečeš bobu bob, se ti kaj hitro lahko utrga. Kje je strah, ki mi ga očitaš? Ne delujem iz strahu. Navednice so pa zato, ker tisto ni nikakršna svoboda, vsaj ne tista dokončna, in ljubezen prav tako. Gre zgolj za zaljubljenost. Homo nagnjena pa se ne morejo se ponoviti, zaradi spoznanja. Kdor ozdravi, je zdrav. Če se ponovi, še ni zdrav. Kar se pa tiče vseh tistih bolanih družb, ki jih tako poveličujemo (stara Grčija, Rim ipd.), in kjer so cvetele razne spolne anomalije, so prav zaradi prevelike spolne svobode propadli. Ker so zgubili vsak notranji kompas. Izgubili so smer. In potem je bil le še majhen korak do politične nestabilnosti in da so jih lahko premagali "divji" barbari. torej, alana morda zanima SMER.KAM GREMO?OK, zdaj se se lupckamo, sam morda se lohk vprasamo, kje sploh smo... a smo na poti v berlin v avstriji al v saudski arabiji? Tako je. Smer me zanima. Kam vse to vodi. Popravljeno 9. januar 2006 -> Alan_New Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 9. januar 2006 Prijavi Deli 9. januar 2006 Nmav prebeerem za nazaj in kmal zaključim, da se svet ne bo spremenu s pogovori, ampak bo treba v roke palco vzet, al pa neko drugo prisilo in to golazen počistit s tega sveta Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 9. januar 2006 Prijavi Deli 9. januar 2006 Kar se pa tiče vseh tistih bolanih družb, ki jih tako poveličujemo (stara Grčija, Rim ipd.), in kjer so cvetele razne spolne anomalije, so prav zaradi prevelike spolne svobode propadli. Ker so zgubili vsak notranji kompas. Izgubili so smer. In potem je bil le še majhen korak do politične nestabilnosti in da so jih lahko premagali "divji" barbari. ...propadli zaradi prevelike spolne svobode? kot zgodovinarka se ne bi ravno strinjala s tabo... kakorkoli že... Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 9. januar 2006 Prijavi Deli 9. januar 2006 Mene pri Alanu ni zmotilo to da je podal svoje mišljenje, ki je DRUGAČNO od mojega.Ampak če nekdo podaja sodbe in trditve, naj poda še ARGUMENTE za to!!On jih ni!Kot piše Mantis - ko bi bilo treba nekaj argumentirat, je vse obrnil nekam drugam.Mišljenje je eno, trditve in sodbe so pa nekaj drugega.Za mišljenje o nečem nisi odgovoren nikomur, razen sebi.Ko pa izrečeš sodbo ali trditev, je pa dobro to tudi pojasnitAli pa zapret kljun.In predno izrečeš neko sodbo ali trditev je dobro stvar malo bolje spoznati, ne samo nekaj bluziti na pamet. Kdor ni pripravljen poslušati, nima pravice razsojati. William Penn Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. januar 2006 Prijavi Deli 9. januar 2006 saj je napisal tud notranji kompas, Druidka, se mi zdi zlo dober izraz, pa bi se strinjala, da je tud del tega v igri tule.torej ne samo zarad spolnih, pac pa zarad tega, kam je sla lohk taka druzba, in je za moje pojme super uporabil izraz izguba notranjega kompasa. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 9. januar 2006 Prijavi Deli 9. januar 2006 ...propadli zaradi prevelike spolne svobode? kot zgodovinarka se ne bi ravno strinjala s tabo... kakorkoli že... Ah, "ugotovitve" zgodovinarjev se itak spreminjajo skupaj z vladajočo strukturo. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. januar 2006 Prijavi Deli 9. januar 2006 Ko pa izrečeš sodbo ali trditev, je pa dobro to tudi pojasnitma ne vem...kaj pa ce nisem znala rect oz. ne povezala zavestno, ko nisem marala cokoladnega pudinga ker me je na jetra spominjal?torej bi ga morala kar pojest?ker ne bi imela prave utemeljitve? oz. bi morla nekak zmutit, ker bi morala rect da je dober (ker brez utemeljitve ne bi smela rect da je slab), to bi pa tezko, ker ne bi blo res, sem pa vedno bila direktna. ne moremo vedno utemeljiti, kljub temu imamo skoraj o vsaki zadevi mnenje.nimam pojma o letalstvu, pa me vseen lohk fascinira.Varani se mi zdijo najbolj strahotne zivali, pa zlo zlo zlo mal vem o njih. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 9. januar 2006 Prijavi Deli 9. januar 2006 Ah, "ugotovitve" zgodovinarjev se itak spreminjajo skupaj z vladajočo strukturo. ...kakorkoli že... ti že veš... Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 9. januar 2006 Prijavi Deli 9. januar 2006 alef, ne gre za to, da nimam argumentov. Imam jih ogromno. Naj povem, da jih zanalašč ne uporabljam, ker ni moj namen razlagati in utemeljevati moje poglede. To me sploh ne interesira. Napišem trditev, vi temu pravite sodba, potem pa pustim, da se zgodijo reakcije in da se začnejo kresit mnenja. In kdor je resen in ga resnično zanima zgolj resnica, ne bo vztrajal le pri svojih "svetih" načelih in prepričanjih, ampak jih bo pustil; dovolil bo, da pridejo spoznanja vanj. Iz reakcij na neargumentirane trditve lahko vidim, komu je zgolj do tega, da pove svoje velecenjeno mnenje, ali ga tema in spoznanje resnično zanimata. Zanima me, kaj je prav, ne kdo ima prav. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 9. januar 2006 Prijavi Deli 9. januar 2006 Zanima me, kaj je prav, ne kdo ima prav.In to boš dosegel tukaj na forumu ? Sorry,je bilo močneje od mene. Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.