Alan_New 12. januar 2006 Prijavi Deli 12. januar 2006 V prakso pa tega ne gre spravit Alan, do cesar si ti prisel z notranjim zrenjem kot pravis. Sem kar razmisljala danes o tem. Kako se naj jaz pripravim, da bom sla v zvezo z moskim, s pomocjo te razsirjene ljubezni do zivljenja, sonca, otrok, racunalnika, sebe, dela, morja ... Zenska mora bit celo za seksat it zaljubljena, al pac vsaj nekaj mora bit. Ceprav sem spoznala strast brez vsakih zaljubljenih custev (zaljubljenost v osebnost in zunanjost), pac nora privlacnost. Ampak ne z moskim. S kar katerokoli ali katerimkoli pa tud ne, ampak je slo za eno samo osebo, je ze blo nekaj, tocno tisto pac, kar je za to potrebno. Pa tud fantje so bli, ampak ni omembe vredno, nikol tako, da bi se mu sploh lahko fizicno predala in kaj imela od tega. Ceprav imam idejo ze od otrostva, da bom znala z moskim nekoc vzpostavit idelano vez, to pa zato, ker sem prevec pravljic poslusala v puberteti. Kaj pa bo, pa ne vem. A mislis, da bi se pa jaz lahko pripravila do tega, kar tako, da bi sla v zvezo z moskim, ker tudi njega imam rada kot ves svet in sebe? Ce pa niti seksat ne morem z nikomer, do katere(ga) ne cutim nic? Kako pa bi se pocutla ob tem, kot predmet in nic ne bi imela od tega no. Pa ne bi to laufalo, ne bi me zrajcal. Torej? Kako se naj prestavim v stanje, da bi si ga zelela ze zaradi ljubezni do vsega, kar obstaja? Saj imam rada zivljenje, saj razumem, o cem govoris, toda to je v praksi nemogoce. Nekateri celo za strast, ki je tisto, kar vleče skupaj 2 osebi, potrebujejo "nizjo ljubezen"-zatreskanost, privlacnost, ali pa seksajo iz navade. Ne pa kar tako, iz vseobče razsirjene ljubezni! Zakaj ta argument ne vzdrzi in zakaj je v praksi neuresnicljiva ta pot? Ker ni logicen! Ker ce bi vsakdo cutil to Ljubezen in bil PROST zaljubljenosti in posestnistva in osvobojen od svojih nizjih potre, potem bi lahko hetero usmerjeni sli seksat tudi z istim spolom kar takole - izhajajoč iz te sirse ljubezni : pa ko jih isti spol sicer ne privlaci in v katerega niso bli nikol zaljubljeni. Bi res sli, mislis, ce bi razmisljali in ziveli kot ti? Ne.Moramo paziti, da ne mešamo ljubezni in spolnosti. To kar naprej počnemo, kot da je eno in isto, in potem ni čudno, da je zmeda. Res, samo z doživljanjem te širše ljubezni se ne moreš pripraviti do tega, da bi hotela it z moškim. To razumem. In če bi to počela, bi se silila, kar ni v redu. Ponovim, kar sem že nekje na začetku rekel: vse kar trdim in pišem izhaja iz tega, ker delam na sebi že dolgo časa in raziskujem. Kar pa ne počnejo vsi ljudje. Zato potem zgleda, kot da kar nekaj obtožujem in pridigam. Upam si reči, da tisti, ki tudi delajo na sebi, razumejo, kaj sem pisal. Pa spet ne razumet tega, kot da sem zaradi tega nekaj več. Ne mislim tega. To omenjam zaradi podrobne ločitve spolnosti in ljubezni. Spolnost je spolnost, ljubezen je ljubezen. Med njima ni bistvene veze. Lahko nastopata skupaj, a nista eno. Pri homoseksualnosti gre izvorno za spolnost -- saj se tako tudi imenuje, homoseksualnost. Kar ne pomeni, da ne more biti ljubezni ali zaljubljenosti zraven. Seveda je. Predvsem je tu pomembna zaljubljneost, "nižja" ljubezen, kot jo imenujemo. In za seks moramo biti do ene mere zaljubljeni (eni skoraj nič, eni ogromno), tako moški kot ženske. S tem, kar trdiš v zadnjem odstavku, se strinjam. To pa spet zato, ker eno je spolnost, nekaj drugega pa ljubezen. resno.. mal glej kaj trdis v enem postu kaj pa v drugem. al pa povej, da se nimas cist izoblikovanga mnenja in da pac tko trenutno dozivlas alkajjsvem.. ne pa tok sigurno v nekej trdit.. pa pazi..ti bi rad bil ena oseba, ki se je ne, da prizadeti..sam men ne delujes tak (lih nasprotno)-pazi, da se (se enkrat) ne opeces!V življenju sem spoznal, da je prizadet le tisti, ki hoče biti prizadet. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 12. januar 2006 Prijavi Deli 12. januar 2006 Nekega dne sem v skladišču, kjer sem delal, izjavil vsem sodelavcem, da smo vsi homoseksualci. Skoraj vsi so me čudno gledali, da kaj jih zajebavam, le eden je molčal in se kmalu nato zasmejal, ker je takoj pogruntal, kaj sem hotel reči. Izhajal sem iz analogije homo sapiens -- misleči človek. Torej je homo sexualis -- spolni človek! Zakaj se pa potem tako imenujejo le ljudje, ki jim je do istega spola? Kaj pa hetero? Nismo tudi mi homo sexualis, spolni ljudje?! To je lih tako, malo za hec, malo zares, da ne bo vse skupaj tako resnobno. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 12. januar 2006 Prijavi Deli 12. januar 2006 jao! a ti res se ne ves, da zenske niso ldje?!! od tuki homoseksualci.. najpri se je to poimenval sam za pedre, pol so pa prsle se lezbike.. no in ime se je pa kr obdrzov. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihaelos 12. januar 2006 Prijavi Deli 12. januar 2006 Moramo paziti, da ne mešamo ljubezni in spolnosti. To kar naprej počnemo, kot da je eno in isto, in potem ni čudno, da je zmeda. Res, samo z doživljanjem te širše ljubezni se ne moreš pripraviti do tega, da bi hotela it z moškim. To razumem. In če bi to počela, bi se silila, kar ni v redu. Ponovim, kar sem že nekje na začetku rekel: vse kar trdim in pišem izhaja iz tega, ker delam na sebi že dolgo časa in raziskujem. Kar pa ne počnejo vsi ljudje. Zato potem zgleda, kot da kar nekaj obtožujem in pridigam. Upam si reči, da tisti, ki tudi delajo na sebi, razumejo, kaj sem pisal. Pa spet ne razumet tega, kot da sem zaradi tega nekaj več. Ne mislim tega. To omenjam zaradi podrobne ločitve spolnosti in ljubezni. Spolnost je spolnost, ljubezen je ljubezen. Med njima ni bistvene veze. Lahko nastopata skupaj, a nista eno. Pri homoseksualnosti gre izvorno za spolnost -- saj se tako tudi imenuje, homoseksualnost. Kar ne pomeni, da ne more biti ljubezni ali zaljubljenosti zraven. Seveda je. Predvsem je tu pomembna zaljubljneost, "nižja" ljubezen, kot jo imenujemo. In za seks moramo biti do ene mere zaljubljeni (eni skoraj nič, eni ogromno), tako moški kot ženske. S tem, kar trdiš v zadnjem odstavku, se strinjam. To pa spet zato, ker eno je spolnost, nekaj drugega pa ljubezen.V življenju sem spoznal, da je prizadet le tisti, ki hoče biti prizadet. Zelo dober stavek kolega ali kolegica V življenju je prizadet samo tisti, ko hoče biti prizadet!!! Citiraj Nekoga moraš imeti rad,pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen,...Ivan Minatti (1924) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 12. januar 2006 Prijavi Deli 12. januar 2006 V življenju je prizadet samo tisti, ko hoče biti prizadet!!! ne citiram tebe Mihaelos ampak tale stavek! Tole se meni zdi tako..."filozofsko"... Vsak želi biti ljubljen, pa sprejet... dopovej ti tako nekomu, ki trpi, ki ga ne sprejemajo, ki je nenehno tarča posmeha pa zaničevanja..pa trpinčenja takega in drugačnega... ( ne mislim zdaj samo na homoseksulace in lezbike ...ampak na splošno), ja potem mu pa še o kaki karmi razlagajte, pa prejšnih življenjih.... No ne vem, če boste zaštekali, kaj sem želela povedat.... Kako se bo branil majhen otrok, ki je bil spolno zlorablen..hm, kakšne posledice bo nosil...kakšne travme. je želel biti prizadet... kolko energije bo potreboval da bo presegel te travme pa zakoreninjene vzorce pa bolečino. sem mal zašla s teme pogovarjate se o homoseksualnosti. če sem pa že ravno pri tem....ne gojim velike simpatije, pa tudi ne sovraštva al kakor koli že lahko temu rečem do homoseksualnosti. Sem v nevtralni coni. je pa tako kdaj človek dobi pečat, ko se rokuješ z njim, ko ga pogledaš v oči ko se pogovajaš znjim....al ko izveš njegovo spolno usmerjenost Eh ....fajn se imejte Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 12. januar 2006 Prijavi Deli 12. januar 2006 Vsak želi biti ljubljen, pa sprejet... Zakaj pa bi si to želel??? Ne rečem, lepo je sprejemat, ampak vsaj meni osebno je bistvo ljubiti - ne glede na to kaj dobim nazaj In če te folk sprejema al ne, je to čist njegova stvar.... ne pušča sledi v meni..... Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 12. januar 2006 Prijavi Deli 12. januar 2006 strelka02: Je krut stavek, vem. A tudi resničen, čeprav glede na tvoje tehtne argumente izpade bedast. Življenje gre po svoji lastni poti in se ne ozira na to, kako bi mu hoteli določati, da gre. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 12. januar 2006 Prijavi Deli 12. januar 2006 strelka02:Življenje gre po svoji lastni poti in se ne ozira na to, kako bi mu hoteli določati, da gre. ja --Življenje teče in nič ne reče...samo nasmeh je bolj grenak.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sprehajalec 12. januar 2006 Prijavi Deli 12. januar 2006 En cajt sm tud jest bil mnenja, da je to "nenaravno", in da se treba homoseksualnosti znebit - psihiatrične bolnce pa to Ampak, če res verjamemo v vsemogočnost "BOGA" [..kako lahka potli obstaja hudič - druga tema..], in da v vesolju NI NAKLUČIJ, kako je lahko potli homoseksualnost "nenaravna".. Drugo vprašanje pa je, al se tej ljudje res ne morjo spremenit. To je zame podobno, kot da če se rodiš v revni družini in celo mladost preživiš v revščini, da se potli ne moreš prilezt na zeleno vejo. Zdej bolj gledam na to, bolj kot na eno novo "oviro" za te ljudi, da jo premagajo.. Brez psihiatričnih bolnic.. Je pa dejstvo, da imajo taki ljudje precej težav s samopodobo, ker jih okolica zavrača, in so zaradi tega nagnjeni marsikateri bolezni. Ja ja, kr spluvite me - mogoč dobim kakšn nov vpogled. Mam tud jest tak en čuden občutek, da neki manjka pri tej "interpretaciji".. Citiraj "Če ni vetra, VESLAJ!" latinski"Navada je navada. Ni je moč kar vreči čez okno. Valiti jo moramo po stopnicah, korak za korakom." M.Twain"Kako pojesti slona? GRIŽLJAJ ZA GRIŽLJAJEM!!!" Colin RoseKaj je izvir stresa in strahu? Se zavedamo sposobnosti svojih lastnih možganov?- Bodi to kar si; manj se boš oziral na mnenja drugih, bolje bo zate osebno.Vse kar napišem je zgolj moje subjektivno mnenje in kot takega ga tudi vzemite. Prav tako ne ogrožam vašega obstoja, pač pa vam le podam pogled iz mojega zornega kota. Hvala za razumevanje.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 12. januar 2006 Prijavi Deli 12. januar 2006 zakaj bi se pa morali spreobrnit *** tak kak si reku odgovornega projektanta je treba, ne pa izdelke *** ena paranormalna razlaga pravi, da ima vsak od nas komplementarnega partnerja in če je ta napačnega spola, pride do tega da pač nisi hetero.... *** sam tako , da boš lahko še v drugo smer malo razmišljal Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sprehajalec 12. januar 2006 Prijavi Deli 12. januar 2006 Zato recmo, ker 2 ženski al pa 2 moška - po naravni poti - ne moreta imeti OTROK. Sploh pa ne verjamem v tisto ENO osebo, ki je tvoja "sorodna duša". Bla bla bla. Citiraj "Če ni vetra, VESLAJ!" latinski"Navada je navada. Ni je moč kar vreči čez okno. Valiti jo moramo po stopnicah, korak za korakom." M.Twain"Kako pojesti slona? GRIŽLJAJ ZA GRIŽLJAJEM!!!" Colin RoseKaj je izvir stresa in strahu? Se zavedamo sposobnosti svojih lastnih možganov?- Bodi to kar si; manj se boš oziral na mnenja drugih, bolje bo zate osebno.Vse kar napišem je zgolj moje subjektivno mnenje in kot takega ga tudi vzemite. Prav tako ne ogrožam vašega obstoja, pač pa vam le podam pogled iz mojega zornega kota. Hvala za razumevanje.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 12. januar 2006 Prijavi Deli 12. januar 2006 En cajt sm tud jest bil mnenja, da je to "nenaravno", in da se treba homoseksualnosti znebit - psihiatrične bolnce pa to Ampak, če res verjamemo v vsemogočnost "BOGA" [..kako lahka potli obstaja hudič - druga tema..], in da v vesolju NI NAKLUČIJ, kako je lahko potli homoseksualnost "nenaravna".. Drugo vprašanje pa je, al se tej ljudje res ne morjo spremenit. To je zame podobno, kot da če se rodiš v revni družini in celo mladost preživiš v revščini, da se potli ne moreš prilezt na zeleno vejo. Zdej bolj gledam na to, bolj kot na eno novo "oviro" za te ljudi, da jo premagajo.. Brez psihiatričnih bolnic.. Je pa dejstvo, da imajo taki ljudje precej težav s samopodobo, ker jih okolica zavrača, in so zaradi tega nagnjeni marsikateri bolezni. Ja ja, kr spluvite me - mogoč dobim kakšn nov vpogled. Mam tud jest tak en čuden občutek, da neki manjka pri tej "interpretaciji".. ej dečko preber si ka maš v podpisu........pa če ti nav šteknil, preber še enkrat.........stokrat čeu treba Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 12. januar 2006 Prijavi Deli 12. januar 2006 Zato recmo, ker 2 ženski al pa 2 moška - po naravni poti - ne moreta imeti OTROK. Sploh pa ne verjamem v tisto ENO osebo, ki je tvoja "sorodna duša". Bla bla bla. itak....tole pove več kot tvoj podpis....najprej morš bit duša, šele potem lahko sorodne duše iščeš Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 12. januar 2006 Prijavi Deli 12. januar 2006 ej dečko preber si ka maš v podpisu........pa če ti nav šteknil, preber še enkrat.........stokrat čeu treba Kateri stavek paše na tvojo dušo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 12. januar 2006 Prijavi Deli 12. januar 2006 lia lej k ti je citiranje ratalo Kateri stavek paše na tvojo dušo dans se ga še napijemo jutr gremo pa na morje Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 12. januar 2006 Prijavi Deli 12. januar 2006 lia lej k ti je citiranje ratalo dans se ga še napijemo jutr gremo pa na morje Super, ampak tega v njegovem podpisu ne najdem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 12. januar 2006 Prijavi Deli 12. januar 2006 Super, ampak tega v njegovem podpisu ne najdem a si zihr ornk pogledu Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 12. januar 2006 Prijavi Deli 12. januar 2006 a si zihr ornk pogledu Večina tegob človeštva izhaja iz neizraženih čustev. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 12. januar 2006 Prijavi Deli 12. januar 2006 Večina tegob človeštva izhaja iz neizraženih čustev. vidiš zato mene nobene tegobe ne je...o Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 12. januar 2006 Prijavi Deli 12. januar 2006 A potem sta tiste 2 jelena ( al losa al karkoli sem ze gledala na discoveryju ) tudi malo bolana, ker se natepavata? Pa 2 psa istega spola? Pac zanima me? Ker oni ne razmisljajo tem, ampak sledijo neki svoji intuciji...a ni cudno? Ker naj bi bilo NARAVNO, da se "seksata" 2 bitja nasprotnega spola....ne razumem...potem te stvari, ki se dogajajo med zivalmi v naravi niso naravne? So zivali bolne? Al je to cist nekaj drugega, ker so zivali kao? Pac vprasam...me resnicno zanima. "Je pa dejstvo, da imajo taki ljudje precej težav s samopodobo, ker jih okolica zavrača, in so zaradi tega nagnjeni marsikateri bolezni. "Ne posplosuj, da jih druzba zavraca. Ker to je mimo. Jaz jih ne, pa nisem redka izjema, verjemi. In tudi poznam nekaj gejev in tisti, ki so sprejeli same sebe kot so, nimajo problemov s samopodobo. To si ti kar nekaj bleknil.Poznam en parcek ( en dela magisterij na nasem faksu) s katerim smo imeli en pogovor enkrat... Jaz ne vem no. Nekateri bi ZDRAVILI svoja lastna custva, zelje, nagnenja? Ja, ce gre za stvar,s katero skodis drugim in sebi ( pedofilija in tako dalje). Ampak meni onadva ne skodujeta. Mene pogled nanju ne moti. Onadva sta srecna, uspesna in se privlacita. Nobenmu od njih niso vsec zenske, ju ne vzburjajo. To naj bi zdravili? Zakaj? Komu skodujeta? Na svetu je dovolj heteroseksualnih ljudi, ki bodo poskrbeli za nataliteto, brez skrbi. Ni nalezljivo...ne bom ratala lezbika, ce se bom druzila z dvema. Po pravici povedano, se mi zdi brezveze tole. Ce me moja "odprtost" naredi bolno, potem sem pac to. In ne mislim tega spreminjat. Aja pa se mimogrede...na nekem zelo obiskanem zenskem forumu, je bila anketa...in cca30% cosmo zensk je ze poskusalo z zensko, cca 30% jih pa zeli, pa ni imelo priloznosti. Pa ni noben lezbicen forum. A ni zanimivo...vsi tako bolni in nenaravni Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 12. januar 2006 Prijavi Deli 12. januar 2006 A potem sta tiste 2 jelena ( al losa al karkoli sem ze gledala na discoveryju ) tudi malo bolana, ker se natepavata? Pa 2 psa istega spola? Pac zanima me? Ker oni ne razmisljajo tem, ampak sledijo neki svoji intuciji...a ni cudno? Ker naj bi bilo NARAVNO, da se "seksata" 2 bitja nasprotnega spola....ne razumem...potem te stvari, ki se dogajajo med zivalmi v naravi niso naravne? So zivali bolne? Al je to cist nekaj drugega, ker so zivali kao? Pac vprasam...me resnicno zanima. "Je pa dejstvo, da imajo taki ljudje precej težav s samopodobo, ker jih okolica zavrača, in so zaradi tega nagnjeni marsikateri bolezni. "Ne posplosuj, da jih druzba zavraca. Ker to je mimo. Jaz jih ne, pa nisem redka izjema, verjemi. In tudi poznam nekaj gejev in tisti, ki so sprejeli same sebe kot so, nimajo problemov s samopodobo. To si ti kar nekaj bleknil.Poznam en parcek ( en dela magisterij na nasem faksu) s katerim smo imeli en pogovor enkrat... Jaz ne vem no. Nekateri bi ZDRAVILI svoja lastna custva, zelje, nagnenja? Ja, ce gre za stvar,s katero skodis drugim in sebi ( pedofilija in tako dalje). Ampak meni onadva ne skodujeta. Mene pogled nanju ne moti. Onadva sta srecna, uspesna in se privlacita. Nobenmu od njih niso vsec zenske, ju ne vzburjajo. To naj bi zdravili? Zakaj? Komu skodujeta? Na svetu je dovolj heteroseksualnih ljudi, ki bodo poskrbeli za nataliteto, brez skrbi. Ni nalezljivo...ne bom ratala lezbika, ce se bom druzila z dvema. Po pravici povedano, se mi zdi brezveze tole. Ce me moja "odprtost" naredi bolno, potem sem pac to. In ne mislim tega spreminjat. Aja pa se mimogrede...na nekem zelo obiskanem zenskem forumu, je bila anketa...in cca30% cosmo zensk je ze poskusalo z zensko, cca 30% jih pa zeli, pa ni imelo priloznosti. Pa ni noben lezbicen forum. A ni zanimivo...vsi tako bolni in nenaravni jp........točn tko.......... Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 12. januar 2006 Prijavi Deli 12. januar 2006 Jaz si tud želim izkušnjo z lesbikama...! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 12. januar 2006 Prijavi Deli 12. januar 2006 Jaz si tud želim izkušnjo z lesbikama...! kakšno vidiš zato mene nobene tegobe ne je...o Kaj pa koran, ki to prepoveduje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 12. januar 2006 Prijavi Deli 12. januar 2006 kakšno trio porko dio...! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 12. januar 2006 Prijavi Deli 12. januar 2006 trio porko dio...! Aja, ti bi ju samo gledal Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.