Marsa 31. januar 2006 Prijavi Deli 31. januar 2006 ne saj sem jaz ze prej (namerno) zabluzila pa na 'hec' potegnila pa vse to.ker kaj?bomo odkril toplo vodo? (joj kolkrat sem to hotla napisat, pa se mi ni zdel *primerno*, evo zdaj smo pa o tem glih govoril, pa sem nalasc ).ne mors folku cez noc utupit zadev.... scasoma, ko pa vidjo, da ni nek bavbav to, pa sprejmejo, lazje.... zato je pa fajn govort in razbijat predsodke mal, mal razumevanja pokazat (ker hitro se lohk obrne pa bos pocel nekaj, kar se bo kar izkazalo da je pa cist mim, pa bodo tebe in tebi sodili), mal pa je fajn pri vsaki zadevi ohranit tud smisla za humor, nenazadnje smo sam na enem forumu. zato se pa se mal hecam (ker zagrizeno in resno in vneto sem govorila iste stvati ze pred 3 leti, pa se mi zdaj ne da vec). (*aja Mich, men tistga noben ne govori, se hecas zato sem pa tud tolk lazje in neobremenjeno dala tocn ta primer ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 31. januar 2006 Prijavi Deli 31. januar 2006 Alan, zanimiv pises, pa kje se strinjam, sam se pol mal oddaljiva ponekod, plus se mi zdi, da tolk odstekan racionaliziras (oz. skusas racionalizirati) custva....za vse hoces najt en rpedalcek al kaj, pa ga ni, ves, vcas ga ni, kaksni primeri so vedno prvi.pa je treba nov predalcek napedenckat. ves kolk jih je skoz novih pol.... Ah, samo poskušam biti maksimalno jasen, da sem lahko razumljiv, da vemo, o čem je govora. Pa vidim, da ne gre tako lahko. A vseeno. No, tukaj bom nekaj dodal, kar še nisem povedal. Namreč, zakaj smo ti, ki ne podpiramo homoseskualne družbe in homoseksualce nasplošno, in ki imamo argumente za proti takšnemu početju, vedno "napadeni" ali vsaj označeni, da so to naši predsodki?! Priznam, da velikokrat in iz večine res udarijo na dan predsodki, strah pred t. i. "drugačnostjo" (ki je samo navidezna), a zakaj so kar vsi označeni, da tako počnejo? Izredno me moti, da se z večino homoseksualcev ne da konstruktivno pogovarjati o homoseksualstvu, ker se takoj počutijo ogrožene, da kaj jih spet napadam, da jim vsiljujem svoje mnenje, da jih ne spoštujem... Ker dandanes je treba kar vse povprek a priori spoštovati samo zato, ker je to moda in nisi in, če ne podpiraš idealov á la "vsak lahko počne karkoli hoče, če s tem ne moti druge", "vsi drugačni, vsi enakopravni" in druge podobne modne misli. Kar ponavljamo jih brez kritične presoje. A vemo, kaj dejansko nosijo s sabo? Nas to sploh zanima? ... Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 31. januar 2006 Prijavi Deli 31. januar 2006 Meni se pa zanimivo zdi, kako zelo si ti aktiven v tej temi Kot da bi hotel sam sebi nekaj dokazati. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 31. januar 2006 Prijavi Deli 31. januar 2006 Meni se pa zanimivo zdi, kako zelo si ti aktiven v tej temi Kot da bi hotel sam sebi nekaj dokazati.Da, res sem aktiven tu. A sebi nimam kaj dokazovati ali dokazati. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 31. januar 2006 Prijavi Deli 31. januar 2006 Sam...smo dojeli veš?Veliko se nas ne strinja s tabo, kar pa ne pomeni, da nismo dojeli. Po toliko postih... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 31. januar 2006 Prijavi Deli 31. januar 2006 Sam...smo dojeli veš?Veliko se nas ne strinja s tabo, kar pa ne pomeni, da nismo dojeli. Po toliko postih... Sem pa mal radovedana....kaj pa.... Slučajno tukaj..da ne bo kakih skrivnih pomenov Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 31. januar 2006 Prijavi Deli 31. januar 2006 jaz pa stekam, da nekoga zanima, ves kok sem se jaz usajala v tejle temi ze. (me zanima tud pedofilija, vedno me zanimajo vzroki, ozadja... in zdaj kao to *nekaj* pomeni? )skratka cist sem se ufurala, hotla 'do konca pridt'..mal tud zato, ker mam par *nenavadnih izkusenj* (z geji oz. ki so se 'prej' al pa 'pol' deklariral za geje)... in da vas ne posiljam brat 50 strani, da boste prebral moje velecenjeno mnenje , povem, da sem v osnovi za geje (vse, naj se majo radi, poroka, vse kar cjo), nekaj casa pa nisem bila prevec navdusena, da bi imel otroke..(*pravzaprav se mi ze poroka zdi mim, ampak ne da se ne bi smel, cist osebno se mi tko zdi, kajti ce si kontra, nekak, zakaj pol hoces iste kalupe kot ostali? ja, smo tud 'ugotovil', da *pravice* (pa smo spet tam ).. in se, da se pocutjo boljs, no to pa stekam).Scasoma pa sem si tud premislila, in zdaj sem pa tud za to, da majo lohk geji otroke. (*ce mi misli kdo oporekat, se pregovarjat, se mi ne da, ker glih pravim, da sem vneto tule sodelovala ze... ze vse 100x utemeljila po dolgem in pocez). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 31. januar 2006 Prijavi Deli 31. januar 2006 Kakšen bi bil prevod homoseksualnosti v slovenščino, a bi to lahko bilo "parjenje istospolnih ljudi"? Pikobedrc 1 Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 31. januar 2006 Prijavi Deli 31. januar 2006 ne to bi blo zlo grdo, so se pa ze poigral s tem, kar zanimivo, pa leps za slisat oz. prebrat.. odvisno tud, kako jemljes pojem 'sexualnost' - jaz ga ze ne sam paritveno. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
daisy 31. januar 2006 Prijavi Deli 31. januar 2006 A vemo, kaj dejansko nosijo s sabo? Nas to sploh zanima? ... Malo sem zanremarila to temo- v začetku sem še kar nekaj pisarila semle noter... Alan- KAJ pa nosijo s sabo ??? Mene pa zanima. Res da nisem spremljala teme kar nekaj časa pa vseeno .... Citiraj Naj nam bo dan pogum, da spremenimo, kar lahko spremenimo.Naj nam bo dana moč, da sprejmemo, kar ne moremo spremeniti.Naj nam bo dan razum, da ločimo med enim in drugim. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 31. januar 2006 Prijavi Deli 31. januar 2006 Prav na področju homoseksualnosti bo genski inženiring naredil največji korak. Ko bo lahko moški nategnil samega sebe. Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 31. januar 2006 Prijavi Deli 31. januar 2006 evo jaz sem cefurka.in kaj pa zdaj?nc, sem pac cefurka.a mam lohk otroke? hehe...sej ga zhe mash samo...che bi pa prej mi tole vedl.... pa gay si tut mal tezhi zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 31. januar 2006 Prijavi Deli 31. januar 2006 pa gay si tut mal tezhi Pa geji ji verjetno tudi ne bodo težili... Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 31. januar 2006 Prijavi Deli 31. januar 2006 Pa geji ji verjetno tudi ne bodo težili... hochesh recht, de med gay-ji pa chefurji vlada kaka napetost?... zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zerkalo 31. januar 2006 Prijavi Deli 31. januar 2006 (popravljeno) Vem, da se sliši nepravično z oznakami "nižja" in "višja" čustva, a to sem že zapisal nekaj postov nazaj. Seveda ni nobeno čustvo višje ali nižje; vsako ima svojo kvaliteto. A tako sem pisal, da bi se lažje razumeli. Saj to je ta sment - RAZUMELO se je tako. Zakaj pa - ti povem da razmisli....Saj vem da ti je jasno to o custvih. Ampak vseeno nekaj smrdi v tem stavku, ti recem. Popravljeno 31. januar 2006 -> zerkalo Citiraj Norost je vcasih najvecja modrost… Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 31. januar 2006 Prijavi Deli 31. januar 2006 Malo sem zanremarila to temo- v začetku sem še kar nekaj pisarila semle noter... Alan- KAJ pa nosijo s sabo ??? Mene pa zanima. Res da nisem spremljala teme kar nekaj časa pa vseeno .... Mogoče sem napisal tako, da zgleda, kot pa da jaz vem. No, trik je v tem, da ne vem. Lahko le razmišljam o tem. Trenutno vidim, da to povzroča zmedo na planetu in izgubljenost. Svoboda je le za odgovorne ljudi. Odgovornosti se pa naučimo tako, da živimo svobodo, ko smo še neodgovorni. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 31. januar 2006 Prijavi Deli 31. januar 2006 Kako ne ves, kaj "nosijo homoseksualci s seboj", Alan New, ko si pa ti tud bil dolgo zatrapan v prijatelja. To ni najbolj heteroseksualno al ne? Ker si torej bil, ceprav nisi nic imel z njim, bos pa ja vedel, kaj je bilo v tebi takrat. In kaj je v tebi zdaj, ko si s punco, ki pa je bolj mozata, kot si se izrazil. Prej je bla pac bolecina nedosegljivega, zdaj pa imas v sebi notranji mir, ker se ne navezujes vec na "nizja" custva, kot pravis in je zate to poglavje zaljuceno kajne? Kako vcasih zanikas svoja mnenja ali pozabis, kaj si napisal, kaj vem:)Halo, Mantis, pa od kje tebi, da govorim, o tem, kaj nosijo homoseksualci v sebi?! Naj ti pojasnim:Ker dandanes je treba kar vse povprek a priori spoštovati samo zato, ker je to moda in nisi in, če ne podpiraš idealov á la "vsak lahko počne karkoli hoče, če s tem ne moti druge", "vsi drugačni, vsi enakopravni" in druge podobne modne misli. Kar ponavljamo jih brez kritične presoje. A vemo, kaj dejansko nosijo s sabo? Nas to sploh zanima? ...Vprašanja "A vemo, kaj dejansko nosijo s sabo? Nas to sploh zanima?" se nanašata na ideale in modne misli, o katerih pišem, ne pa na homoseksualce. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 31. januar 2006 Prijavi Deli 31. januar 2006 Ne bo držalo. To niso nobene modne muhe, so višje razvojne stopnje človeštva. Kar se tiče po tvoje tiste "vsak lahko počne karkoli hoče, če s tem ne moti druge" gre za skozi stoletja tudi krvavo izbojevano in izoblikovano pravno pravilo, da pravice posameznika segajo do tam do kjer ne posegajo v pravice drugih. Vsi drugačni vsi enakopravni......podobna stvar.......Tako ima tudi npr. naša ustava v svojih določbah zapis o prepovedi kakršnekoli diskriminacije glede na narodnost, spol, izobrazbo, gmotno stanje, veroizpoved, raso ali kakršnokoli osebno okoliščino - sem po mojem analogno spada tudi spolna usmeritev. Človekove pravice in temeljne svoboščine za vse Razvoj. Ideali. Pravičnost. Predvsem.....ker smo vsi (samo) ljudje. Kakšni kritični presoji pa bi naj bile podrejene te ideje? A ti ni prav, da zaradi kakšne svoje lastnosti ne bi bil diskriminiran vizavi drugih? Npr. vizavi mene, ki nisem bil nikoli zaljubljen v moškega? Mal poenostavljeno....se potegujeva za službo, pa jo dobim jst, k ti pa si bil zacopan v moškega......hahaha...ipd......Sam tolk. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zerkalo 1. februar 2006 Prijavi Deli 1. februar 2006 Uf! Cloveka kar glava zaboli ce se poglobi v vsa ta pojasnjevanja. Pa se meni zdi vsa zadeva zelo preprosta. Homoseksualnost je le odziv matere narave na to kar ji delamo. In ce se znajdes v taksnem telesu si pac homoseksualec in si del narave in enosti in s tem je vse lepo in prav. Duhovna bolezen clovestva je netocen izraz, je pa proces povezan s to nadlogo. In seveda imajo tako hetero kot homo kot bi S moznost da presezejo bivanjsko obliko, jasno. Majhna razlika je samo v tem da je pac zaradi zakonitosti gibanja energije v telesu priporocljivo (seveda ce zelis preseci svoje omejitve) da se odpoves seksu ce se rodis v homoseksualnem telesu. Ce tega ne zelis pa je spet vse lepo in prav in ce vse zivljenje uzivas v strasteh ki ti jih telo podarja si imel vsaj zanimivo zivljenje. Vse je pa itak eno. Citiraj Norost je vcasih najvecja modrost… Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 1. februar 2006 Prijavi Deli 1. februar 2006 Kaj zdaj, si napisal al nisi? Jaz zdaj tebi "haloham" s tem citatom, da bos ja videl. Pa tudi Daisy je citirala te oznacene besede. Omenjas pac! Zdaj se spet izmikas, da pa ti ne ves in se sprasujes, ali nas dejansko zanima. Spet ti odgovarjam kot kaksnemu prvosolcku : glede na to,da si bil zatrapan v dedca, si SPOZNAL custvo zaljubljenosti v moskega, ki je ena glavnih gonilnih sil za zvezo. Ker si spoznal, (pa ga imenuj stokrat "nizje ali visje custvo"), lahko ves, kaj nosijo v sebi. Seveda se sprasujes zdaj o tem, da "ne vemo in ali nas sploh zanima". Ja valda da drugih to ne zanima, s tem se ukvarjajo pac homoseksualci! Za razliko od tebe ljudje zivijo in izzivijo svoje zaljubljenosti in ljubezni. Ti si se pac obrnil na neko filozofijo. In menda nisi tolk neumen, da ne bi vedel, kaj nosijo v sebi? Pa to je lahko janso vsakemu heteroseksualcu, privlacnost in ljubezen do nasprotnega spola, tu pa pac istega, pika, ni filozofije. Seveda si govoril o IDEALIH...da ti ne sprejemas idealov homoseksualne zveze itd... Toda KKASEN IDEAL PA IMA HETERO USMERJENA OSEBA, A KAJ DRUGACNEGA IN BOLJSEGA KOT HOMO USMERJENA??? Ce je IDEAL HETERO ZENSKE ALI HETERO MOSKEGA srecno zivet in ljubit osebo NASPROTNEGA SPOLA, potem je IDEAL HOMOSEKS. USMERJENE ZENSKE ALI MOSKEGA ljubit osebo ISTEGA SPOLA. Menda ne mislis, da bi naj homoseks. usmerjen imel za idealno zvezo razmerje z nasprotnim spolom in da bi si hetero usmerjena oseba predstavljala idealno zvezo z istim spolom?? Poleg tega bi ti prav tako lahko zivel kaksno zvezo z zensko, s katero pa bi te povezovalo "nizje custvo". In poleg tega prav gotovo zivi kje kak homoseksualen par, ki zivi svojo zvezo skozi "visja custva", kot se tebi tudi zase zdi, da jo zivis s svojo punco. Si še mlad in ne ves, kaj se pride v zivljenju. Ti ideali, ki so po tvojem napacni, naj bi po tvoje predstavljali nevarnost za celotno druzbo in ces da v njih ni svobode. Le zakaj ne, ko pa zivijo svoj lajf. Ni modna muha v vprasanjih ljubezni. Clovek ni stroj, da bi si obrnil srce k istemu spolu. Prav tako ni stroj, da bi se obrnil k nasprotnemu spolu. Mogoce si v stanju, ko si imel dost vsega, dost bolecin in si zato zaprl srce tako, da si nesposoben PRISTNO cutit do moskega in do zenske. Ker trpel si tudi zarad zensk, kot si ze rekel. In iz tega si naredil celo filozofijo, ker se ti je vse skup malce pomesalo.Lahko ti rečem le to, da si res prava mantis in samo zajebavaš naokoli, namesto da bi poslušala, kaj ti drugi govorijo. Ja, omenjam, in tam se samo sprašujem, kam te misli in naravnanosti vodijo, to je vse. In ne trdi, da sem bil zatrapan v deca, ker to ni res. Sem lepo pojasnil, kaj je bilo takrat. Če si ti pač tako razumela, ti ne morem pomagat. In kako me poznaš, da si upaš trditi, da sem zaprl srce?! Če bi bila vsaj malo pametna, bi razumela ves moj point. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zerkalo 1. februar 2006 Prijavi Deli 1. februar 2006 (popravljeno) Naj kar napisem, da bo jasno : nas dragi Alan je zbrisal vse poste, v katerih opisuje svojo dolgotrajno zaljubljenost v prijatelja, ki ga je mucila. In ce si ocitno spoznal, kaj zene homoseksualce - ja custvo al ne? Potem ves,odkod ideali po zivljenju v homoseksualnih zvezah. Odlesj tvoje zapise kopiram. Ja kdo jih pa ne bi, ce se pa taki kot ti obesajo na besede ki imajo popolnoma drug pomen kot si ga razlagas? Sam sem tisti post prebral nekajkrat pa nisem nasel nikakrsnega opisa zaljubljenosti ki bi se ga dalo razumeti kot homoseksualno nagnjenje. In to je ze spet stara zgodba, temu bi se dalo reci princip rumenega tiska. Vzames besedo ali del stavka in ga obracas in razlagas po svoje, tako da nesrecnez s cigar besedami to pocnes niti ne more dokazati da to ni izjavil. Grdo, mantis, grdo.....Pa se je fant samo nerodno izrazal..... Z ideali je pa tako......ponavadi se razblinijo ob prvi zaresni preizkusnji v zivljenju, zal.In stavek "ideal po zivljenju v......" nima nikakrsnega smisla sori. Ce to beres v slovenscini ti ni jasno kaj za vraga je nekdo s tem hotel povedati.Pa na koncu ugotovis da v bistvu nic, ker mu je v resnici pomembno samo da nekaj tipka..... Popravljeno 1. februar 2006 -> zerkalo Citiraj Norost je vcasih najvecja modrost… Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
daisy 1. februar 2006 Prijavi Deli 1. februar 2006 Ne vem, zakaj je treba sploh kako označevati homoseksualce- kakorkoli. Zame so to ljudje kot vsi mi in ne vidim razloga, da bi jih v čemerkoli tretirala drugače. Sploh ne razumem, zakaj se ljudje toliko spotikajo v to. Že to je na nek način žalostno, da se toliko in tako zagnano debatira o tem. So pa prav priročni grešni kozli za marsikoga- predvsem za cerkev, da bi s tem zataškala svoje grozne reči- pedofilijo in podobno in tlači vmes homoseksualce. Homoseksualci so po več študijah populacija, v kateri je najmanj (!!) pedofilov! Marsikdo pa jih pridno skorajda enači z njimi. Kdor je homo, ne sme v cerkvene vrste.. O.K. lahko je pa pedofil ali seksualni manijak, posiljevalec... Smešno! Sicer je to že čisto drugo vprašanje a me vedno kar razjezi, ko pomislim kaj se dogaja... In mi debatiramo o homoseksualcih kot da so ne vem kaj groznega in nenormalnega ... Smešno ! Citiraj Naj nam bo dan pogum, da spremenimo, kar lahko spremenimo.Naj nam bo dana moč, da sprejmemo, kar ne moremo spremeniti.Naj nam bo dan razum, da ločimo med enim in drugim. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. februar 2006 Prijavi Deli 1. februar 2006 ja, daisy... :||| Oj Mantis, cist prevec si se ufurala...zdaj pikolovsko razkrinkavat, kaj pa kako, pa ce je zbrisal pa vse, se mi ne zdi zlo na mestu - nenazadnje ma to pravico (a ti se nikol nisi zbrisala kakega svojega?), ne zdi pa se mi, da ne bi stal za svojimi besedami..saj smo vsi dvojni..sama pa (najbrz, ker si tud ti riba) ne maras stiskanja ob zid - povej, zjasni se, tam si pa tko rekel in vse to...pa kaj!!!!!!! jaz sem pa recimo rekla, da je en point tud v plusu in minusu in nadaljevanju vrste.. pa kaj?saj ni SAMO TO moje mnenje.zakaj bi moral bit mnenje:ja.ne. ko smo pisal teste v sholi, sem, ce mi je blo premal opcij, dopisala crko in svoj mozen odgovor in obkrozila tega. torej, ne trud se CIST VSEGA vkalupit... in zdaj na nekoga tko kazat, seckat njegove misli, zgolj zato, ker, kot mi sami, razpreda svoje misli na enem forumu. cist se je zapretiraval v glavnem. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 1. februar 2006 Prijavi Deli 1. februar 2006 Naj kar napisem, da bo jasno : nas dragi Alan je zbrisal vse poste, v katerih opisuje svojo dolgotrajno zaljubljenost v prijatelja, ki ga je mucila. Potem dalje opisuje, da se s custvi ne gre igrati, ker da ne smejo prevladat nad razumom, ker so tako mocna, da bi lahko ze umrl, ce bi se jim prepustil. Potem so se oglasili nekateri moski in ga tolazili, da naj se sproti in naj si prizna, da je gej...Alan je potem pisal, da se mu je isto dogajalo z zenskami, vendar da je koncno preko notranjega zrenja spoznal, da tukaj ne gre zas ljubezen, ker da je ljubezen "visje custvo", tiste bolece zaljubljenosti pa so "nizja custva". Bi pricakovala marsikaj Alan, samo tega pa ne. Da ti gres in umaknes zapise o tem, zato da bi izpadel "lep", je res brezveze. NImam casa vsega iskat, mogoce sem kaksno stran izpustila. Toda kdorkoli je spremljal to temo, je to tvoje priznanje in tudi nacin, kako si prisel ven iz tega, prebral. Zato zdaj LAZES SAMEMU SEBI, meni ne mores! MOj point je pa bil, da si ocitno SPOZNAL, kaksno je custvo do istega pola, ampak si se preprosto usral, ker ti je ta prijatelj toliko pomenil, se spomnil, da si to pisal in lahko kdo to potrdi. In ker si prevec trpel zaradi njega, ker ga nisi dobil, si se pac obrnil proti homoseksualnosti ker te homoseksualci OGROZAJO, ker je taksna sreca in nesreca nevarna za tvoj obstoj - saj bi bil že v grobu, kot pises. In ce si ocitno spoznal, kaj zene homoseksualce - ja custvo al ne? Potem ves,odkod ideali po zivljenju v homoseksualnih zvezah. Menda ves. Zdaj pa nehaj lagat. Ker samemu sebi lazes. Odlesj tvoje zapise kopiram.Da sem zbrisal poste in zanikal?! Daj, mantis, pojdi se igrat z astrologijo, zdaj že prav po najstniško pretiravaš z nesmiselnimi izpadi. Prav ničesar ne zanikam: kar sem napisal, je napisano in lahko me kdorkoli citira. Seveda ti izpade, da zanikam, če pa (ne) razumeš nekaj čisto drugega, kot pišem. Če bi ti bilo res do tega, da bi razumela, bi se mogoče potrudil in ti vse še enkrat čimbolj jasno razložil. A tega ne mislim počet. Ne za take bogomoljke kot si ti. Hvala, ker si pojasnila moje življenje! Zdaj sem srečen. Še dobro, da sem te srečal na tem forumu! Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 1. februar 2006 Prijavi Deli 1. februar 2006 Zakaj žališ? Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.