Skoči na vsebino

Homoseksualnost

Mitja

Recommended Posts

to je res... zakaj se zdaj obkladat z nekimi... samostalniki...

brez veze....

mantis pac vneto komunicira, alan, saj to si si pa ze lohk predstavljal, da bo odziv, in je pac bil..

ko zazhenemo val, zmeraj zavalovi. ni sans, da ne bi. xDDx

tko je to. xnckrivx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

Marsa, sem zbrisala tud jaz svoje.

Alan, sele zdaj si zanikal. Torej smo te vsi napacno razumeli. V enem izmed mojih postov sem te vprasala, ze takoj po tistem, ko si to priznal, kaksna je pa bla razlika, "ko si ljubil moskega in ko si zensko".

In NISI zanikal nicesar takrat. Nisi rekel, da nisi bil zaljubljen vanj ali da ga nisi ljubil. Pac pa si razlagal svojo teorijo o "nizjih" cistvih, ki povzrocajo smao bolecino in vezanost in "visjih" custvih, ki ti jih uspeva furat sedaj. Ko si domnevno svoboden. Ne vem, kako si lahko spregledal tiste poste. Par ljudi ti je reklo, da se sprijazni, da si gej, pa si lepo razlozil, da si "nizja" custva imel tudi z zenskami, dokler si nisi prisel na jasno. In zdaj, po vsme tem casu, po 10 straneh komentarjev, si sele zagnal vik in krik, da nisi bil zaljubljne v moskega nikoli! Kje je tisti tvoj komentar, ko si razlagal, da pa SEDAJ tega prijatelja ljubis na visji nacin tako kot zivljenje samo, kot svojo punco, kot sonce, naravo, vse ljudi... ? Si pac zanikal. Zame zarad tega nisi vec verodostojen sogovornik, na tvoje zaljenje se pa ne oziram. Zerkalo še takrat ni komentiral v tej temi in ni mogel prebrat nasih prejsnjih zapisov vkljcno s tvojimi. To povem zato, ker sem hotla speljat misel na to, da ker si poznal custva do obeh spolov, bi lakho vedel, kaj nosijo homoseksualci v sebi - jaz bi odgovorila na to vprasanje : isto kot heteroseksualci : zelja po zvezi. Ista gonilna sila kot pri heteroseksualcih - ljubezen, privlacnost. Ampak ne : v propad vodijo celotno clovestvo kajne,

pa 7 mrd nas je na svetu... ze v starem Egiptu so poskusali, da jih ni sram ...

Kako naj bom jasen, če je pa za vas ljubezen in zaljubljenost ena in ista zadeva?! Ni; jasno povem, kdaj govorim o ljubezni, kdaj pa o zaljubljenosti. Sem bil kdaj zaljubljen v moškega? Nikoli. Sem bil zaljubljen v žensko? Da, velikokrat. Ljubim moške? Da. Ljubim ženske? Da. A ljubezen nima v svoji osnovi nikakršne veze s spolnostjo! Ničesar ne zanikam, kar sem prej napisal -- samo bolj podrobno berite, pa vam bo jasno.

Glede žalitev: kolikor vem, pomeni mantis bogomoljka.

Possible—but highly unlikely.

Samo treba se je vprašat, če sta dva skupaj samo zato ker sta si fizično všeč?

Fizična lepota z leti mine. Notranja pa ostane.

:eek: vic dneva...... :o|o: notranja lepota x:o)x tud ta splesni....al pa še kaj hujšga xcivx

x8Dx kidam na lijevo .....run lia run

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

A ljubezen nima v svoji osnovi nikakršne veze s spolnostjo! Ničesar ne zanikam, kar sem prej napisal -- samo bolj podrobno berite, pa vam bo jasno.

Ja sevede.....

V svoji osnovi ima totalno vse zvezo z Ljubeznijo.

Samo ne spet nabijat da si se tako izrazil, da se bolje razumemo.

Drugo pa je, da nista direktno povezani...

In se enkrat - saj ti je jasno...ampak v svoji zelji nekaj pokazati prestopis mejo

med prikazom paradoksa in kontradikcijo.

Z majckeno vec truda bo ze slo...

Novi alan ljubi celotno stvarstvo in zaskrbljen je zanj...vse je kul, ampak homiči so tisti, zarad katerih je clovestvo ogrozeno, ne pa Al Kaide, zato je poslal bogomoljko v astrologijo hehe.

Ceprav, obcutek mi pravi da so njegovi komentarji namenjeni moskemu delu

homo populacije.

Norost je vcasih najvecja modrost…

Glede žalitev: kolikor vem, pomeni mantis bogomoljka.

thanx a ves da nisem vedla... :palec:

sam vseen, to si se zdele izvadil, tam je blo recen, razne bogomoljke al nekaj tacga, tko da tud ton je bil tak, ampak kaj bi se okol tona kachil, ce se je ze z dost bolj sochnostmi tule opletal ze. :)

Novi alan ljubi celotno stvarstvo...
:vragec: x:px

notranja lepota x:o)x tud ta splesni...

:O: x:Dx

Ja sevede.....

xDDx xDDx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

(popravljeno)
Zame je zaljubljenost tista, ki vodi k ljubezni in za vecino ljudi tud. Ker še nikogar nisem slisala govorit o delitvi custev. Dva se rajcata, vsec sta si, videz, osebnost--- in hodita. Kaj pa.

Zaljubljenost je reproduktivni trik, ki uporablja Ljubezen draga moja.....

Glih notranje lepote pri moskih ne vidim. Ziv dolgcas mi ga je ze samo gledat... Kolegi ja, romanca pa ne! Zenska pa izzareva svojo osebnost in me napaja s toplino, v druzbi tocno tiste sem se pocutila bolj celo in custveno izpolnjeno.

Evo jaz tudi..:D

Popravljeno -> zerkalo

Ja sevede.....

V svoji osnovi ima totalno vse zvezo z Ljubeznijo.

Samo ne spet nabijat da si se tako izrazil, da se bolje razumemo.

Drugo pa je, da nista direktno povezani...

In se enkrat - saj ti je jasno...ampak v svoji zelji nekaj pokazati prestopis mejo

med prikazom paradoksa in kontradikcijo.

Z majckeno vec truda bo ze slo...

Ceprav, obcutek mi pravi da so njegovi komentarji namenjeni moskemu delu

homo populacije.

Seveda ima vse veze z vsem, še najbolj z Ljubeznijo, konec koncev. Samo kaj nam to pomaga pri jasnejšem razumevanju? To je isto, kot da nič ne rečem. Čeprav je res, je preveč splošno, abstraktno, da bi čemu koristilo. Spolnost in ljubezen se itak neprestano mešata, čeprav je veliko bolj prisotna spolnost v raznih oblikah s čustvenimi primesmi -- in tej mešanici spet napačno rečemo ljubezen; in dalje se dogaja, da je tudi ljubezen zmešana zraven. In zmeda je popolna. A že nekaj resničnega notranje zrenja razjasni zadeve in lepo pokaže, kaj kam spada in s katerega nivoja je (ne moralnih nivojev, ampak bivanjskih).

Komentarji so namenjeni obem spolom. Namesto da pišem pedri in lezbijke ali homoseksualci in homoseksualke, uporabljam moško obliko za oboje.

(popravljeno)
QUOTE(mantis @ 2. Feb 2006 ob 09:57)

Glih notranje lepote pri moskih ne vidim. Ziv dolgcas mi ga je ze samo gledat... Kolegi ja, romanca pa ne! Zenska pa izzareva svojo osebnost in me napaja s toplino, v druzbi tocno tiste sem se pocutila bolj celo in custveno izpolnjeno.

Evo jaz tudi..:D

a?

x:Dx

pol bo treba najprej moškega najdet

Popravljeno -> butl
Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš

Seveda ima vse veze z vsem, še najbolj z Ljubeznijo, konec koncev. Samo kaj nam to pomaga pri jasnejšem razumevanju? To je isto, kot da nič ne rečem. Čeprav je res, je preveč splošno, abstraktno, da bi čemu koristilo. Spolnost in ljubezen se itak neprestano mešata, čeprav je veliko bolj prisotna spolnost v raznih oblikah s čustvenimi primesmi -- in tej mešanici spet napačno rečemo ljubezen; in dalje se dogaja, da je tudi ljubezen zmešana zraven. In zmeda je popolna. A že nekaj resničnega notranje zrenja razjasni zadeve in lepo pokaže, kaj kam spada in s katerega nivoja je (ne moralnih nivojev, ampak bivanjskih).

Komentarji so namenjeni obem spolom. Namesto da pišem pedri in lezbijke ali homoseksualci in homoseksualke, uporabljam moško obliko za oboje.

Recimo, reces kot si povedal zdaj, no malo enostavneje bi se ze dalo,

ampak tole je lepo razumljivo. Ce mi pa poves da v svoji osnovi spolnost nima veze z

ljubeznijo, me pa to zmede ker ne drzi.

Ze nekaj res resnicnega notranjega zrenja nam vcasih res razjasni zadeve.

Se posebej glede spolnosti in obcutka krivde ki se manifestira v drugih oblikah.

Glede bivanjskih nivojev pa: Sem slisal modreca pravit, da je vseeno kaj si

clovek, scurek ali kaj sestega samo da si del narave in da ves da obstajas.

Recimo, reces kot si povedal zdaj, no malo enostavneje bi se ze dalo,

ampak tole je lepo razumljivo. Ce mi pa poves da v svoji osnovi spolnost nima veze z

ljubeznijo, me pa to zmede ker ne drzi.

Ze nekaj res resnicnega notranjega zrenja nam vcasih res razjasni zadeve.

Se posebej glede spolnosti in obcutka krivde ki se manifestira v drugih oblikah.

Glede bivanjskih nivojev pa: Sem slisal modreca pravit, da je vseeno kaj si

clovek, scurek ali kaj sestega samo da si del narave in da ves da obstajas.

Rekel sem, da ljubezen nima v svoji osnovi nič veze s spolnostjo, ne pa da spolnost nima veze z ljubeznijo. To o bivanjskih nivojih nisem mislil nič takega, da je kaj bolj vredno ali manj, ampak samo, da se re razume, s katerega nivoja je. So pa bolj zavestni nivoji in tisti manj zavestni, tudi v celoti nezavestni.

xcivx evo koma...zdaj sem pa čist nezavestna :wacko:

Rekel sem, da ljubezen nima v svoji osnovi nič veze s spolnostjo, ne pa da spolnost nima veze z ljubeznijo. To o bivanjskih nivojih nisem mislil nič takega, da je kaj bolj vredno ali manj, ampak samo, da se re razume, s katerega nivoja je. So pa bolj zavestni nivoji in tisti manj zavestni, tudi v celoti nezavestni.
....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

S cim pa ima ljubezen zvezo v svoji osnovi?

.....pa podzavestni pa iberzavestni ja.....

S cim pa ima ljubezen zvezo v svoji osnovi?

.....pa podzavestni pa iberzavestni ja.....

Sama s sabo. x:)x

Kot vidim, ni ničesar pod- ali nadzavestnega. Prej bi rekel, da je nezavedno in zavedno; tisto, česar se zavedamo, in tisto, česar se ne zavedamo, pa naj bo pod ali nad.

Sama s sabo. x:)x

Kot vidim, ni ničesar pod- ali nadzavestnega. Prej bi rekel, da je nezavedno in zavedno; tisto, česar se zavedamo, in tisto, česar se ne zavedamo, pa naj bo pod ali nad.

No, to se ze bolje slisi. In predvsem bolj razumljivo.

Aha, ce ima torej Ljubezen zvezo samo sama s sabo, pomeni da ni odvisna od nicesar.

Torej je lahko neke vrste usmerjevalec zavesti oz. gibanja zavesti. Ker se lahko

zavedamo cesarkoli pa nam to ne pomaga kaj dosti, ce ne vemo kam s tem.

Meni se sicer dozdeva da se tudi Ljubezen rodi iz necesa neopisljivo velicastnega,

kar ima zveze z vsem in je brez izvora.

Ja no, vesolje je paradoks.

Kakorkoli stvari razlozis nimas prav.

Ampak dokler se tega zavedas je ok, a ne?

Ali kdo pozna konkreten nasvet: Kaj naj naredi moški, če se zaljubi v lejzbiko?

In kašna je njegova zaljubljenost v tem primeru - je nesrečna ali celo ni? x:Dx

Ali je kakšen moški že naredil samomor, ker se je nesrečno zaljubil v lejzbiko?

Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.

Mene nikoli ni motilo spolna oreantacija punce ali tipa. Če so straight ali niso. Mene pa razpizdi videt tipe ki se nanašajo na nekoga sam zaradi njihove nagnjenosti na isti spol. Za puncah je isto. Sploh več nevem kaj je stem svetom. To je drugačna oblika rasistnosti!

Če se dva tipa ljubita kdo so oni da jih ponižijejo. Ljubezen je po svojem lepa v kakršni koli obliki.

Ali kdo pozna konkreten nasvet: Kaj naj naredi moški, če se zaljubi v lejzbiko?

In kašna je njegova zaljubljenost v tem primeru - je nesrečna ali celo ni? x:Dx

Ali je kakšen moški že naredil samomor, ker se je nesrečno zaljubil v lejzbiko?

Stari to pa mora njej prepustit če je ta zaljubljenot srečna ali ne. Reč ji!

Samomor? Mislim za to je mal ekstrimno. Neuslišana ljubezen je za ***** ampak da vržeš celo življenje v nič, nevem ne slišise prav kaj dobr. Najdeš nekoge druzga čez cijt!

Guest tancy

homoseksualnost.....hmmm?

hja no jest jim nč ne nasprotujem...nej majo istospolnega partnerja če jim je to všeč.

sicer pa k vsi to tok obsojajo pa govorijo da to ni prav...sam kdo je pa reku da je zveza med moškim in žensko prava.je že res da le tko (zaenkrat) pridemo do potomcov...sam to še ne pomen da je to prov homoseksulanost pa je napačna.

mene osebno ne mot če je kdo homoseksualec konec koncev smo vsi ljudje in imamo svobodne želje... x:px

homoseksualnost.....hmmm?

hja no jest jim nč ne nasprotujem...nej majo istospolnega partnerja če jim je to všeč.

sicer pa k vsi to tok obsojajo pa govorijo da to ni prav...sam kdo je pa reku da je zveza med moškim in žensko prava.je že res da le tko (zaenkrat) pridemo do potomcov...sam to še ne pomen da je to prov homoseksulanost pa je napačna.

mene osebno ne mot če je kdo homoseksualec konec koncev smo vsi ljudje in imamo svobodne želje... x:px

hmmm se delno strinjam. Sam vseen, upam trdit, da je zveza med moškim in žensko prava!

In to sploh ni vprašanje, kdo je reku, da je zveza med M in Ž prava!!

lp

honor and respect

(popravljeno)
Mene nikoli ni motilo spolna oreantacija punce ali tipa. Če so straight ali niso. Mene pa razpizdi videt tipe ki se nanašajo na nekoga sam zaradi njihove nagnjenosti na isti spol. Za puncah je isto. Sploh več nevem kaj je stem svetom. To je drugačna oblika rasistnosti!

Če se dva tipa ljubita kdo so oni da jih ponižijejo. Ljubezen je po svojem lepa v kakršni koli obliki.

Točno tako, takih ljudi bi moglo bit več :palec:

Popravljeno -> Paris

Ljubezen je po svojem lepa v kakršni koli obliki.

To ima samo posredno zvezo s homoseksualnostjo. Namreč: če nekdo ljubi nasprotni spol, ni nujno, da je homoseksualec (peder ali lejzbika); če pa je kdo zaljubljen v drugi spol, potem je homoseksualec.

Guest tancy

ja kle pr homoseksualnosti smo ljudje tud full čudni. recimo k vidmo na cesti dve ženski k se objemata pa držita za rokce al pa lupčkata si bo bl mal ludi to prou gnal k srcu.....če bojo vidl pa dva tipa k se že sam za roke držita bojo pa vsi kr takoj debel gledal pa jih obsojal...bog nedaj da bi se lupčkala.

a se vam ne zdi?? x:px

ja kle pr homoseksualnosti smo ljudje tud full čudni. recimo k vidmo na cesti dve ženski k se objemata pa držita za rokce al pa lupčkata si bo bl mal ludi to prou gnal k srcu.....če bojo vidl pa dva tipa k se že sam za roke držita bojo pa vsi kr takoj debel gledal pa jih obsojal...bog nedaj da bi se lupčkala.

a se vam ne zdi?? x:px

ja itak, ženski se lahko samo ližeta in božata pa popestrita z raznimi pripomočki, PEDRI pa si en drugemu kurac tišijo v anus! :xx!: fuuuuuj, golazen!!! x:o)x

lp

honor and respect

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...