Skoči na vsebino

Homoseksualnost

Mitja

Recommended Posts

xcivx x:Dx

Saj se hecam, briga me kak drugi seksajo, pa tud če sploh ne..... x^x No, to zadnje me mal vseen skrbi, k ti k ne postanejo živčni, žaljivi, nestrpni, to pa niks gud..... :o|o: x;)x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Deli na socialnih omrežjih

Pozabu si še, potrebni, pohotni, možgani ne funkcjonirajo več tko kt treba, žule dobijo na dlaneh in so še zarad tega jezni na vs svet in še najhuj, pozabjo ka to sploh je! x:Dx :vragec: x:o)x
[color="red"]Baby don´t forget my number![/color]

Pozabu si še, potrebni, pohotni, možgani ne funkcjonirajo več tko kt treba, žule dobijo na dlaneh in so še zarad tega jezni na vs svet in še najhuj, pozabjo ka to sploh je! x:Dx :vragec: x:o)x

:lol: :lol: :lol:

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

lahko, to je moje osebno mnenje in zame so ogabne prasice take ženske!

me sploh ne zanima kaj je danes kul govorit oz. pisat in kaj ne.. Izražam svoje osebno mnenje in me prou boli kurac, kaj si misliš ti in tebi enaki! No sej zato pa ste slovenčki hlapci, ker nimate svojega mnenja, ampak se vedno prilagajte tistemu kar je "kul"

Pozdravljen Seal

Jst sem samo en butl in me intimno življenje ljudi okrog mene ne zanima. Zame je ljubezen lepa in sveta in jo spoštujem ne glede na to, ali je med moškim in žensko, med dvema moškima ali med dvema ženskama. Ljubezen je ljubezen.

Se mi je pa porodila zanimiva misel, ko sem bral tvoje komentarje /no, ne samo tvoje, tud od koga drugega/.

Pomislu sem-bogi srotek tale Seal, le kakšne travmatične izkušnje je imel kt mejhen otrok, al pa kdaj drugič, da se mu je anus tolk zameru. Se je kdaj igral z njim, pa so ga zmerjal, k mu je blo najblj fletno, češ da je to pa ogabno in da samo prasice to počnejo? Se je kdo drug igral, al pa mal manj igral, z njim, pa mu je zapasal, pa ker je bil vzgojen, da to pa delajo samo ogabne prasice, se pa zdej nekje globoko v podzavesti sramuje, da mu je zapasal in tega aspekta sebe samega ne more nikakor sprejet?

Pa da smo slovenčki hlapci. Le pred kakšno veličino se počut hlapčka in zakaj, da je tko alergičen na hlapčevstvo...nekje globoko spet rajtam, v sebi? In koliko energije porabi, da prikrijete te svoje lastnosti pred drugimi, sploh pa pred seboj. In a ne bi blo blj fest pa najdet, kdaj je od teh stvari mel kaj dobrega zase in jih sprejet že kt svoje končno. Ne bo več zgubljal energije za nestrpnost in obsojanje, pa za skrivanje pred seboj. Jo bo lahko porabil za ljubezen, karkol je že to zanj.

Evo, take stvari so mi pršle na misel. Še dobr, da sem samo en butl in se ne spoznam na kej, pa da še nisem absolviral razmišljanja....pa da se rad hecam al pa ja.

butl

x:Dx

Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš

Sem že enkrat spraševala, pa ni nihče komentiral...

Glede ogabnega sexa homoseksualcev....

Poznam mešane pare, ki prakticirajo občasno tudi analni seks, kot poživitev- ni je zadnjič rekla ena znanka..... !!! IN ko sem malo kislo pogledala, ni je rekla, da nimam pojma, koilko parov to počne...

O.K.

V čem se pa potem TA analni seks razlikuje od homoseksualnega? Zakaj so potem vsi tako zgroženi nad seksom homoseksualcev, če sami počnejo ISTO ??

Zakaj pa naj bi bilo bolj negravžno videti dva moška (ponavadi so prav fejst dečki- vsaj na TV ali kaki Pride paradi x^x ) kot en mešan par ??

Ali pa zakaj je vsakem bolj negravžno gledat dva moška kot dve ženski? Pa četudi se ližeta do nezavesti in tlačita vase cel kup stvari ???

Meni vse to ni pa nič negravžno, naj uživajo. (ampak analno pa vseeno ne bi :sori: )

Naj nam bo dan pogum, da spremenimo, kar lahko spremenimo.

Naj nam bo dana moč, da sprejmemo, kar ne moremo spremeniti.

Naj nam bo dan razum, da ločimo med enim in drugim.

uhh... pestro je v tejle temi, ja, ni pa kaj dost gejev not, ki bi sodelovali, kar pa ne pomeni, jasno, da ne berejo... so tud sodelovali, mamo oz. smo imeli par ful fajnih gejev tule na forumu....

Saj je ze mantis mensezdi napisala - moski imajo prostato in zato marajo analni sex... zato tud pri zhenskah to vcas hocjo pocet (al pa eni hocjo pocet)..

Men osebno se to tud upira, ce sam pomislim na kaj tacga me kar stisne, vendar se mi ni nic tacga dogajal, Butl, da bi se mi MOJ anus tolk zameril... pac pa...... morda je ravno obratno - da ga tolk maram, da si ne morem predstavljat cesa tacga, brez da bi si to predstavljala zelo bolece?

no bolecina pa me ne rajca... ni mi privlacna...

drugace pa je res - velik parov to prakticira... do zdaj se nisem slisala, da bi bejbe res prav uzivale v tem, tko da sem vedno mislila da pac uzivajo, ker hocjo ustreci svojmu partnerju, kar je lohk tud ekstaticno dozivetje....

ampak da bi pa... hm... no ne vem, ne morem govort in tud ne bom zvedla. :)

ampak zakaj bi se morala met dva rada sam tko - rit in penis pa to?

verjetno pol vsi al vecina misli, da ce gre za dve bejbi, da morta met nujno 10 dildotov? x:Dx x:px

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

drugace pa je res - velik parov to prakticira... do zdaj se nisem slisala, da bi bejbe res prav uzivale v tem, tko da sem vedno mislila da pac uzivajo, ker hocjo ustreci svojmu partnerju, kar je lohk tud ekstaticno dozivetje....

ampak da bi pa... hm... no ne vem, ne morem govort in tud ne bom zvedla. :)

Marsa !

Poznam kr nekaj bejb, ki ga rade primejo v ritko...(nimam teh izkušenj in še manj nameravam ga tam tlačit, ker to me ne uzburja, pač), pa še same mi to povejo, da prav uživajo, ko jim ga...ne ! x:Dx x;)x

Tako, da ne bi o tem...pravim samo...kar so mi bejbe podale iz prve roke ta info ! :eek: x:Dx

x;)x :palec:

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

ja ja, saj sem postekala, saj nisi edini, ki to pravis, tud tu v temi je se kdo omenil..

no jaz nisem se slisala..... iz 1. roke, torej od BEJB samih... ne od tipov, ki so rekli, da so bejbe rekle... x;)x

vem pa ne, kot receno, in ne bom zvedla. :)

ves, bejbe recejo tud, da jim 4x na noc pride. ;) :)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

ja ja, saj sem postekala, saj nisi edini, ki to pravis, tud tu v temi je se kdo omenil..

no jaz nisem se slisala.....

vem pa ne, kot receno, in ne bom zvedla. :)

x:Dx Baje ene uživajo...kaj češ... x:o)x x:Dx

Morda pa se ene celo sramujejo...pa ti ne želijo tega povedat !? :inocent: x:Dx

Sam pa sem imel ene parkrat filing...da se mi same ženske nastavljajo z ritko...pa ne povejo tega...sam tipo, kao naj bi izpadlo, da jim jaz ponudim to opcijo... x:Dx ..., kot sem že pravil...tahts not for me ! x^x x:Dx x;)x

ja no morda tipi zamenjujejo polozaj 'od zadaj' (se ne spoznam na tehniko torej ne vem, kater je 'uradno' tak polozaj x:)x) z analnim sexom....

fajn je, ce se te tip oklene od zadaj da sta tko zvita, kar pa tud slucajno ne pomen, da hocmo v kake druge... odprtine kaj dobivat kot le v ono primerno in namenjeno. :)

Picasso

Hm, tko nevedni pa tud nismo, ne? :inocent: Nobenega dvoma ni, da tudi del žensk uživa v analnem seksu, verjamem pa, da kdaj in nekatere tudi samo ugodijo tipom. Kot sem že omenu, pa tud orgazmi ne izostanejo....pri obeh udeleženih. x:px Mogoče jim je to težje komu povedat, tko k gayem, da so gayi, glede na skrajno odklonilen, včasih že sovražen odnos tako do gayov kot do analnega seksa v delu družbe. x;)x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

ja no morda tipi zamenjujejo polozaj 'od zadaj' (se ne spoznam na tehniko torej ne vem, kater je 'uradno' tak polozaj x:)x) z analnim sexom....

fajn je, ce se te tip oklene od zadaj da sta tko zvita, kar pa tud slucajno ne pomen, da hocmo v kake druge... odprtine kaj dobivat kot le v ono primerno in namenjeno. :)

Saj, če bi to bile le enkrat...morda mi niti ne bi padla ta misel...sam, ko se ene parkrat zapleteš... :vragec: x:Dx pol pa ti je mal bolj jasno...pa še skozi poglede...začutiš tisto...'dej mal menjaj....' :lol: :lol: :lol: V glavnem že sam moj način...v postelji...pove, da nisem eden tistih ! :P x:o)x

Zaštekam pa marsikaj... :inocent:

ah, pustimo stat...ko voli, neka izvoli ! x:Dx x;)x

Glede na potek pogovora je skor boljš, da sem tiho x:Ix x^x

jaz grem, pa danes v točno določeno savno, ki je omni mundi znana kot incognito zbirališče gayev, problem, je v tem, ker grem v savno ponavadi sam, pol pa si pogosto plen kakih laških monoseksualnih osvajalcev, kar postane malček zoprno.

Ampak bomo preživeli.

Palace ?! :inocent: x:Dx

Jaz tudi večkrat zaidem sam...kljub temu me bolj opazujejo curice...ko pa sunem brisačo dol...tipi se kr umaknejo...kompleksi pač x:Ix :vragec: x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx

Metropol sam pssssst ne okol govort x:Dx x:Dx x:Dx

Palace je baje ful gaden, nisem še bil, bil sem pa v Fiesi, tam se greš pol lahko v morje vreč,baje naj bi letos nekaj renovirali, ma nič ne kaže.

Aha, v Metropol hodi moj kolega...pa me je ene parkarat vabil tam...sam men bolj sede Palace, ker ima več vrst saun ! x;)x :palec:

Za Fieso sem tud slišal...morje pa to :wOOt: sam ni to zame...jaz v morje ne stopim, če nima vsaj 25 stopinj celzija ! x:Dx

p.s.ne bom nobenmu povedal... x:Dx sam, da se slučajn ne srečava kje v kaki sauni... x:Dx x:Dx x:Dx

xscratchx mene pa pravzaprav čudi, da ljudje, ki radi seksajo, ki vedo, kaj je potencialno užitkonosno, in ki mislijo o sebi, da so radovedni.. ne probajo vsega, kar jim lastno in partnerjevo telo nudi... xnckrivx xredx x;)x x:)x

s homosexualci simpatiziram, predvsem zato, ker jim spolna opredeljenost v naši družbi otežuje življenje. čeprav ni njihov izbor (razen v res redkih primerih), morajo na vsakem drugem koraku nekaj razlagat in se zagovarjat. pa niso sam homoseksulci, so predvsem ljudje :palec:

ja ja doggy style x:px :palec: itak od zadej v vagino (da se mal lepše izrazim) je noro (še posebaj, če si full zrajcan in horny :inocent: xangx ) :D x;)x x:o)x

honor and respect

Jst sem samo en butl in me intimno življenje ljudi okrog mene ne zanima. Zame je ljubezen lepa in sveta in jo spoštujem ne glede na to, ali je med moškim in žensko, med dvema moškima ali med dvema ženskama. Ljubezen je ljubezen.

Se mi je pa porodila zanimiva misel, ko sem bral tvoje komentarje /no, ne samo tvoje, tud od koga drugega/.

Pomislu sem-, le kakšne travmatične izkušnje je imel kt mejhen otrok, al pa kdaj drugič, da se mu je anus tolk zameru. Se je kdaj igral z njim, pa so ga zmerjal, k mu je blo najblj fletno, češ da je to pa ogabno in da samo prasice to počnejo? Se je kdo drug igral, al pa mal manj igral, z njim, pa mu je zapasal, pa ker je bil vzgojen, da to pa delajo samo ogabne prasice, se pa zdej nekje globoko v podzavesti sramuje, da mu je zapasal in tega aspekta sebe samega ne more nikakor sprejet?

Pa da smo slovenčki hlapci. Le pred kakšno veličino se počut hlapčka in zakaj, da je tko alergičen na hlapčevstvo...nekje globoko spet rajtam, v sebi? In koliko energije porabi, da prikrijete te svoje lastnosti pred drugimi, sploh pa pred seboj. In a ne bi blo blj fest pa najdet, kdaj je od teh stvari mel kaj dobrega zase in jih sprejet že kt svoje končno. Ne bo več zgubljal energije za nestrpnost in obsojanje, pa za skrivanje pred seboj. Jo bo lahko porabil za ljubezen, karkol je že to zanj.

Evo, take stvari so mi pršle na misel. Še dobr, da sem samo en butl in se ne spoznam na kej, pa da še nisem absolviral razmišljanja....pa da se rad hecam al pa ja.

butl

x:Dx

:palec:

skoz razmišljam čemu si nadel tak nickname......same fajne misli pišeš....le kaj so nam naredili, kaj smo si naredili , da smo tok nestrpni drug do drugega......

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Guest sstane
:palec:

skoz razmišljam čemu si nadel tak nickname......same fajne misli pišeš....le kaj so nam naredili, kaj smo si naredili , da smo tok nestrpni drug do drugega......

Ne bi vedel, zakaj smo taki butli :o|o:

O nicemer nisem sama odlocala. Pa tudi ne mores o tem sam odlocat.

Bast tudi pravi:

čeprav ni njihov izbor...

Vsakdo se sam odloča, kaj bo, nezavedno ali zavedno, kljub objektivnim okoliščinam. Po isti logiki bi se lahko zagovarjal kak pedofil ali množični morilec ali tako ali drugače motena osebnost: "Saj ne morem nič proti temu, takšen sem se rodil, zakaj bi se silil, da tega ne bi počel?" To je prelaganje odgovornosti, češ, vedno so drugi krivi (okolje, geni, karkoli že...). Vsakdo mora odgovarjati za svoja dejanja, pa naj bodo kakršnakoli. Tako so tudi vsi ljudje, ki čutijo privlačnost do istega spola, to izbrali (četudi nezavedno). Nič nimam proti, če človek preizkuša razne spolne tehnike in istospolne partnerje, pa konec koncev tudi, če živita skupaj. Sem pa absolutno proti, da je ta zveza pravno izenačena s heteroseksualno, kot sem proti, da se to preganja. Od tu je samo še vprašanje časa, kdaj bodo tudi druge spolne anomalije družbeno sprejete. Potrebno je razumevanje. A to je moja naivnost. Sem že ugotovil, da ljudi ne zanima razumevanje in resnica, temveč živijo samo za to, da uresničujejo svoje vitalne želje, ki jih nezavedno ali zavedno silijo v razne smeri. Seveda ima vsakdo za to vse pravice, vsaj kar se tiče Življenja. Če je družbeno dovoljeno, je pa drugo vprašanje.

Possible—but highly unlikely.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...