Skoči na vsebino

Homoseksualnost

Mitja

Recommended Posts

x8Dx  :palec:  x^x kako lepo je pohvaliti sam sebe! x8Dx To pravim za sebe! Malo preberite Anathine poste pa boste dobili krasen vpogled v frigidnost in kako se frigidna ženska obnaša in razmišlja!

Ni ga hujšega kot frigidna ženska na oblasti. To ve vsak diplomant psihiatrije na ljubljanski MF. Kako prečudovit klasičen primer je Anatha! x^x  x8Dx

:xx!: Pa da kdo slučajno ne bi mislil, da je tako delovanje dobro. V tistih državah kjer velja smrtna kazen, ji Anatha ne bi ušla. Lahko mi gladko verjamete, da http://skins.hotbar.com/skins/mailskins/em/030203/030203jus_prv.gif ne bi imela milosti!

:shsh: V odgovor na to moje pisanje bo Anatha vsem pokazala, kako je s tistimi ženskami, ki ne znajo dobiti in imeti penisa! x;)x

Ja, Kljuka, tebe pa ideja ženske na oblasti zelo plaši, očitno. Navdaja z gnusom, itd. Moram reč, da si me zelo dobro nasmejal. x:Dx Thanx!

Verjetno pol poznaš kar precej frigidnih žensk, da si mene takoj prepoznal... xrolleyesx

Samo veš, nobena ženksa ni frigidna, če jo pravi moški dobi v roke...ali prava ženska x;)x

Hihihihihi, tako nevarna sem ali kaj, da bi me kar ubili. x:Dx x:Dx x:Dx To se bom pa še cel teden režala!

Anatha

Deli na socialnih omrežjih

:

:shsh: V odgovor na to moje pisanje bo Anatha vsem pokazala, kako je s tistimi ženskami, ki ne znajo dobiti in imeti penisa! x;)x

:!: Samo veš, nobena ženksa ni frigidna, če jo pravi moški dobi v roke...ali prava ženska :!: x;)x

Anatha

xg:Dx xokkx xg:Dx Kaj sem rekel :?:

Lep pozdrav!

http://www.gamespy.com/avatars/av/GD/gd51.gif

Tauros... ali imas kaj otrok?

Kaj pa, ce bi bil tvoj otrok invalid, ali je to totalna katastrofa? Se ne gres vec?

Bi rekel - bodimo realni,saj ne morem biti zadovoljen z invalidom!? Morda res ne, a je pac tvoj otrok.

Menim, da ga imas pac rad. Ker je tvoj otrok, mu zelis najboljse. In tako tudi ljubezen.

Najprej se ti morda porusi svet - potem pa pac ZIVIS S TEM. Ga imas rad. Tako pac je.

Tudi ce je invalid, je hudo, tako da je nepremisljeno iz homoseksualnosti delat ne vem kaj - ob tem, da imamo nekateri v druzini invalide.

Morda zato, ker nimas podobne mocne izkusnje v lajfu, nic takega potem ne razumes oz. ne razumes, kako lahko kdo drug tako cuti oz. je sploh lahko toleranten.

Zagotavljam ti, da je bolezen ali invalidnost zelo realna in marsikdo s tem zivi.

Tako da je zgrazanje ali odpor nad zgolj zdaj geji neumno in omejeno.

Res bi morda bila nesrecna, ce bi moj sin bil gay, vendar PREDVSEM, ker bi ON bil nesrecen - zaradi splosnega odziva na to. Recimo tudi tvojega.

Najbolj hudo bi mi bilo, ker bi vedela, da bo najverjetneje v zivljenju zaradi tega trpel.

Nimas prav, Tauros...

To nima zveze s plementitostjo in svetnistvom...

Kolikor pa se mi zdi, pa 'svetniki' niso zelo navduseni nad homoseksualci - kaj pravis?

In - ja. Ogromno jih poznam, celo med mojimi dobrimi znanci je precej gejev...

Kaj pa zdaj?

Mislis, da blefiram?  x:o)x  x:Dx

Povedala pa sem tudi kaksno okoliscino, ki pa mi ni vsec...

Tako da - ali si sploh prebral poste?

Se mi zdi, da ni spet tako kot pravis... da kako tolerantno smo vzeli to.

In se nekaj:

Mnogi starsi, ki so si morda 'oddahnili', ker njihov otrok ni ne gay in ne invalid in ne nic izstopajocega in je skratka povsem 'normalen', lepo ga vzgajajo v potrosnika, v 'normalnega cloveka', a so popolnoma strti kasneje, ker njihov primerno heteroseksualen otrok postane junky... Ali mislis, da je to realno?

Ali bos imel torej rad svojega otroka, tudi ce bo junky?

Ce bi tvoj otrok bil gay, bi mu zelel VSE DOBRO!

Kot vsak stars svojemu otroku - ne glede na to, s kom se bo v bodoce lubckal.

Marsa, te moram komentirati!

Ti tukaj mešaš invalide in homoseksualce! :eek:

Biti strpen do invalida ali biti strpen do homoseksualca - to je velika razlika. Vsaj zame. Invalidu bi z veseljem n.pr. pridržala vrata, da lažje vstopi z vozičkom v stavbo... Homoseksualcu pa ne bi nastavila riti! :sori:

Mislim, da vse strpnosti ne moremo zmetati v en koš, ker potem bi morali biti strpni prav do vsega. Zakaj pa nismo strpni recimo do pedofilov? Tudi oni imajo samo drugačno spolno nagnjenost kot mi normalni. In za otroka, ki je žrtev pedofilije, bi lahko rekli, da ima pač tako karmo... ali take miselne vzorce... :xx!: Halooooo?

Ne, to ne gre tako!

Invalid je zame popolnoma nekaj drugega kot homoseksualec ali pedofil!

Invalid v smislu - 'drugacen' - ki si ga morda kot stars tudi nisi ravno zelo zelel... a tako pac je... In zdaj je in imas ga rad.

To je bil moj point in sory vsem za primerjavo.

Hocem reci pravzaprav ravno obratno - da naj bodo veseli, ker NI. Invalid.

In ker je zdrav in ker je sposoben imeti nekoga rad - v tem primeru...

Nikoli ne vemo, kaj vse bi lahko oz. kaj vse prenesemo... prej se ti zdi, o groza, tega ne bi mogel prenesti. A potem preneses. In se vec preneses.

In se en point me moti tule - ravno to, kar pravzaprav govoris ti Tamara - ces, kaj bi tebi... TEBI pravzaprav se to dogaja...

In to je veliko starsev takole naravnana... otrok ima te in te travme, karkoli ze, a potem slisimo, kaj se njim (starsem) dogaja... ker si otroka kar lastijo.

OK - potem pa naj pogledajo vase pa naj se oni sprejmejo del odgovornosti - kajti, ravno pri gayih je cesto tako - tak in tak vzorec mame... pa imamo potencial...

... psihologija... xrolleyesx

... ce bi jaz tako povrsno vzela tvoj post kot ti mojega, Tamara, pa bi ti lahko celo vrgla naprej, da pa meces gaya pa pedofila v isti kos... x?x x;)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Invalid v smislu - 'drugacen' - ki si ga morda kot stars tudi nisi ravno zelo zelel... a tako pac je... In zdaj je in imas ga rad.

To je bil moj point in sory vsem za primerjavo.

Hocem reci pravzaprav ravno obratno - da naj bodo veseli, ker NI. Invalid. In ker je zdrav in ker je sposoben imeti nekoga rad - v tem primeru...

Nikoli ne vemo, kaj vse bi lahko oz. kaj vse prenesemo... prej se ti zdi, o groza, tega ne bi mogel prenesti. A potem preneses. In se vec preneses.

In se en point me moti tule - ravno to, kar pravzaprav govoris ti Tamara - ces, kaj bi tebi... TEBI pravzaprav se to dogaja...

In to je veliko starsev takole naravnana... otrok ima te in te travme, karkoli ze, a potem slisimo, kaj se njim (starsem) dogaja... ker si otroka kar lastijo.

OK - potem pa naj pogledajo vase pa naj se oni sprejmejo del odgovornosti - kajti, ravno pri gayih je cesto tako - tak in tak vzorec mame... pa imamo potencial...

... psihologija...  xrolleyesx

... ce bi jaz tako povrsno vzela tvoj post kot ti mojega, Tamara, pa bi ti lahko celo vrgla naprej, da pa meces gaya pa pedofila v isti kos...  x?x  x;)x

Praviš: Hocem reci pravzaprav ravno obratno - da naj bodo veseli, ker NI. Invalid. In ker je zdrav in ker je sposoben imeti nekoga rad - v tem primeru...

A misliš, da invalidi niso sposobni imeti nekoga radi?

Tega ne razumem. Kaj se meni dogaja? Jaz samo pravim, da ne nastavljam riti homoseksualcem, invalidom pa odpiram vrata.

Ja, se strinjam, da je velikokrat tako (v različnih primerih). Ampak ne vem, kaj si hotela s tem MENI povedati. Če si dobro prebrala moje poste v tej temi, si lahko razbrala, da mene homoseksualci ne motijo, dokler so tam kjer so - dokler mene in ostale hetero pustijo živeti po svoje. In če bi moj otrok bil homo, me ne bi motilo to, da je homo (sem doživela še hujše šoke, ki so iz mene naredili ravno to, da sem ta dejstva sprejela), bi me pa motilo, če bi me hotel prepričati, da sem jaz nenormalna, ker ne živim n.pr. z lezbiko...

... ce bi jaz tako povrsno vzela tvoj post kot ti mojega, Tamara, pa bi ti lahko celo vrgla naprej, da pa meces gaya pa pedofila v isti kos... x?x x;)x

Sej tudi jih! V tem smislu, ker oboji imajo nenormalna spolna nagnjenja. Razlika je le v tem, da se pedofili znašajo nad otroki (šibkejšimi), ki se jim ne znajo in ne zmorejo upreti, homoseksualci pa to počnejo z odraslimi, od katerih se jim nekateri lahko uprejo(-mo), drugi jim podležejo in postanejo taki, kot so oni, tretji pa so že od prej tudi sami homoseksualci. In to tretje (med dvema homičema) me nič ne moti, moti pa me, ko želijo tiste, ki so po naravi hetero, spremeniti - in nekatere jim tudi uspe spremeniti. Poznam primere. :xx!:

Gayi nikomur nic nocejo...

Marsikateri lepo 'normalno' hetero imajo veliko deviantnejse spolne prakse... pa se jih tretira lepo kot 'normalne' - ker hetero...

V resnici pa imajo bolj sprevrzeno domisljijo.

V ljubezni sami pa ni nic sprevrzenega - - niti med ispospolnimi.

S temi invalidi se pa vdam... Ne da se mi zakacit zdaj, pa vse izkljucevati...

Preprosto je fino, da je zdrav in OK in da ima nekoga rad...

Ne da zdaj invalid ja ali ne...

In v prejsnjem postu sem rekla - da invalid v smislu drugacen. To je vse.

p.s. Aja, Tamara - :) - 'tebi' kao... pravzaprav je misljeno tebi kot starsu... Nisi misljena ravno ti... a morda tudi, ker bi morda tudi ti tako postavljala - ces, tebi da se zdaj to dogaja... V resnici starsi recejo - ravno meni se je mroalo to zgoditi, dejansko pa se dogaja njihovemu otroku. Ker si rekla - kako bi jaz kot stars to prenesla?

Najbrz veliko lazje kot ta, ki to dozivlja... Ceprav tvoj otrok, ima svoj lajf. Saj gre samo za njegovo sreco....

Ce je srecen z nekom, zakaj b mu kratili to zgolj zato, ker 'ni primerno' - v glavnem pa zato, ker sami tega ne sprejemamo.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Sem ena tistih, ki ima "drugačnega " otroka.Drugačnega v tem smislu, da spada med otroke s posebnimi potrebami.Torej je tut moje razmišljanje z leti...postalo "drugačno"...

Če bi moj sin bil homoseksualec, bi bila nesrečna, ampak, tako kot pravi Marsa, ker bi zaradi okolja tudi on imel več težav..

Zakaj pa bi morali ljubezen deliti na PRAVO...in NEPRAVO... xrolleyesx

Za svoje otroke si želim, da bi ljubili in bili ljubljeni.Zame spolna usmeritev pri tem ne igra vloge.Kaj si naj želim, naj bo moj otrok raje sam, zafrustriran, brez prijateljev, brez ljubezni...in rečem, oh, hvala Bogu, samo, da ni homoseksualec... :xx!:

Saj mi ni vseeno...samo to se mi ne zdi najpomembnejše...če se bo to zgodilo...mu (ji)...bom stala ob strani...in sprejela partnerja, ki si ga bo izbral(a)...

Meni se zdi veliko hujše...od "napačne" spolne usmeritve...osamljenost, nezdozorelost za partnersko življenje...

In če bo sin ljubil moškega...in mu bo ta ljubezen vračal....bom zadovoljna...

Pa še hudo dvolično se mi zdi...homoseksualnost je pač "vidna"....vse ostale, deviantne spolne prakse pa prav tako obstajajo...ampak bolj prikrito...in me zanima, če se tudi s temi ljudmi, ki za zaprtimi vrati ljubijo drugače....kot je "normalno".. xrolleyesx ...ne družiš...

Povem ti....da bi me veliko bolj bolelo...če bi moj sin na primer...postal pedofil...

Sicer pa...eden mojih najboljših prijateljev iz tujine...je gay...in povem ti, nikoli ne bom pozabila...najinih pogovorov...ko sva se čolnom vozila...po reki Avon...

Sem absolutno ZA istospolne poroke....ker kdo pa sem jaz, da bi sodila, kaj je prav in kaj ne...zame so odgovornost, zmožnost živeti partnerski odnos, ljubezen ...napomembnejši...

Sicer pa...zdaj bom citirala mojega sina...

Na moje vprašanje:" Te moti, da si drugačen od drugih...?..."...je odgovoril:"Kako to misliš, a vsi DRUGI...so pa enaki?"....

Bom tokrat kr sama sebe citirala....

Astra

Per aspera ad astra

Tudi mene homoseksualci na splošno nič ne motijo, v smislu, naj pač bodo skupaj, s komer si želijo in zaradi mene se lahko tudi mirne duše poročijo, če jim je to toliko pomembno, oz. če si tega želijo. Načeloma bi bila kar se njih tiče tudi za to, da bi lahko posvojili otroke - ne mislim,d a bi kot starši odpovedali, vendar se mi zdi, da bi bila takšna skupnost prehudo breme za otroka, torej sem v končni fazi proti.

Kar se pa tiče pomoči pa imam itak navado pomagat vsakomur, pa pred tem ne preverjam kako je usmerjena ta oseba ... :inocent:

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Mushi, poznam primer:

Ženska je bila poročena s tipom, ki si je želel odnosov tudi s tipi in želel je gledati ženo v lezbičnem odnosu (pred poroko ni vedela za ta njegova nagnjenja). Ona je bila hetero in ločitev bi bila zanjo sramotna, saj je izhajala iz zelo krščanske družine (poznam njo, njega in njene starše), pa tudi zelo mlada je bila (17 let, ko je zanosila in se poročila). Da je zakon obdržala in ohranila navzven idealen videz družine, je postopoma privolila v izpolnitev moževih želja. V bistvu se je vdala in sprejela moževo motnjo, pri kateri so za doživljanje zadovoljstva v spolnosti potrebni ekstremni pogoji, ki vključujejo njeno popolno podrejanje in zatajevanje lastnih želja. Mož jo je prepričeval na način, češ: vse je treba probat, predsodke je treba odpravit in v vsemu uživat...

Drugi primer je biseksualec, ki mi je zaupal, da ga je oče v mladosti zlorabljal. Očeta še danes spoštuje, čeprav mu ni jasno, zakaj (očitno so nekatere vezi med otroci in starši tako močne, da jih niti take stvari ne pretrgajo, ali pa je to tako močen miselni vzorec - ne vem...). Tip svoj lajf nadaljuje z biseksualnimi odnosi - v bistvu ima motnjo, ki izvira iz otroštva, kriv pa je pravgotovo njegov oče, ki mu je nekako vcepil spoštovanje in uživanje z moškimi...

Ja, res :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: ...

Nisem prepričana, da je homoseksualnost ravno prirojena. Po mojem je to neka pridobljena motnja ali izprijenost... Velikokrat tudi druga oseba s takimi motnjami vpliva na to, da postane nekdo tak...

Saj ni nič narobe, da take ljudi sprejemamo, smo do njih tolerantni... Vendar sprejmimo jih kot ljudi z motnjo, ne pa kot samo "drugačne" od nas. Drugačni smo vsi, ker smo si pač vsi različni, a smo zaradi tega še vedno normalni in zdravi. Astra, tvoj sin je samo drugačen, tako kot je moj drugačen in tako kot sem jaz drugačna in tako kot si ti drugačna... Kot sem ga jaz videla, z njim ni nič narobe - ne vem, zakaj ga tako... (kako bi rekla)... izpostavljaš. OK, ima posebne potrebe. In? Jaz sem kot osnovnošolka imela prijatelja, ki je bil brez noge - je imel pač leseno nogo. Pa kaj. Jaz sem se z njim igrala tako, kot z vsemi ostalimi, le da sem vedela, da on pač ne bo plezal po drevesu... In on do mene je bil tak kot jaz do njega...

Gayi pa so po mojih opažanjih netolerantni do nas hetero. Sebe imajo za bolj napredne, brez predsodkov, bolj "in"... Hočejo prepričati, kako znajo ljubit in borijo se za priznanje... V resnici pa hočejo samo nekaj spremeniti...

Astra, še to sem se spomnila:

V moji bližini živi ženska, ki ima 2 odrasla sinova. Eden je od rojstva gluhonem, drugi pa je homoseksualec. Njo bi morala vprašati, kaj je hujše - a po mojih opažanjih se mi ženska ne zdi zagrenjena ne zaradi enega sina in ne zaradi drugega sina.

Tamara, nisem vsega prebral, samo par stavkov iz zacetka. Upam, da je dobro napisano! Želim si, da boš vedno srečna! x8Dx :palec:

Lep pozdrav!

Gayi nikomur nic nocejo...

Marsikateri lepo 'normalno' hetero imajo veliko deviantnejse spolne prakse... pa se jih tretira lepo kot 'normalne' - ker hetero...

V resnici pa imajo bolj sprevrzeno domisljijo.

V ljubezni sami pa ni nic sprevrzenega - - niti med ispospolnimi.

S temi invalidi se pa vdam... Ne da se mi zakacit zdaj, pa vse izkljucevati...

Preprosto je fino, da je zdrav in OK in da ima nekoga rad...

Ne da zdaj invalid ja ali ne...

In v prejsnjem postu sem rekla - da invalid v smislu drugacen. To je vse.

p.s. Aja, Tamara - :) - 'tebi' kao... pravzaprav je misljeno tebi kot starsu... Nisi misljena ravno ti... a morda tudi, ker bi morda tudi ti tako postavljala -  ces, tebi da se zdaj to dogaja... V resnici starsi recejo - ravno meni se je mroalo to zgoditi, dejansko pa se dogaja njihovemu otroku. Ker si rekla - kako bi jaz kot stars to prenesla?

Najbrz veliko lazje kot ta, ki to dozivlja... Ceprav tvoj otrok, ima svoj lajf. Saj gre samo za njegovo sreco....

Ce je srecen z nekom, zakaj b mu kratili to zgolj zato, ker 'ni primerno' - v glavnem pa zato, ker sami tega ne sprejemamo.

x?x Marsa, maš ti rada samo sebe :?:

Lep pozdrav!

Ampak taki ljudje, ki jih prepričajo v nekaj kar si oni ne želijo, pa neki TAKGA... x!x x!x

Hm.. bi rekla kr PRAV JIM JE! Ker če si ti človek s hrbtenico, ne boš pristal v nekaj proti svojim interesom, pa tud če pač partnerja odf.. Ker življenje z izprijencem, če sam nisi izprijen, je hujš kot USE DRUGA!!!!!! :vragec: :angry: :sick:

Mushi

Ampak taki ljudje, ki jih prepričajo v nekaj kar si oni ne želijo, pa neki TAKGA... x!x  x!x

Hm.. bi rekla kr PRAV JIM JE! Ker če si ti človek s hrbtenico, ne boš pristal v nekaj proti svojim interesom, pa tud če pač partnerja odf.. Ker življenje z izprijencem, če sam nisi izprijen, je hujš kot USE DRUGA!!!!!!  :vragec:  :angry:  :sick:

draga mushi!

Ni vsem dano vse! Pa nič se ne boj! Si ena velika poštena duša in tudi marsikateri bi se lahko naučil kaj od tebe :!:

Lep pozdrav!

Ja, mushi, tudi jaz ne bi mogla živet s takim... (pa saj veš...).

So pa ljudje, ki se zaradi nekih svojih vzrokov ne morejo upreti. :xx!:

V tem primeru je bila ženska iz take familje (ful krščanske) in starši in vera so imeli tak vpliv na njo, da ni bila dovolj močna, da bi stvar razjasnila in se ločila. Bala se je, da bo osramotila sebe in družino. Za kristjane je ločitev nekaj nesprejemljivega, in seveda bi jo v tem primeru vsi spraševali, zakaj sta se ločila... Druga stvar pa je, da je bila zelo mlada (kolikor jaz vem, ji je bil to prvi tip v življenju) in najbrž ni niti vedela, kako je z drugimi tipi. Bila pa je tudi finančno odvisna od njega, in njeni starši tudi niso ravno premožni, da bi ji lahko finančno pomagali...

Saj se tudi meni zdi vse skupaj :xx!: :xx!: :xx!: , vendar vseeno ne morem reči PRAV JI BODI. Je trpela, ker ni znala ven iz tega. Žal.

QUOTE (Kljuka @ 24. Sep 2003 ob 22:39)

Marsa, maš ti rada samo sebe  

Ja - zelo.

Kaj pa ti, Kljuka, imas pa TI rad samega sebe  

Haha pa ej, folk, to je pa že suoseksualno.....

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...