Skoči na vsebino

Homoseksualnost

Mitja

Recommended Posts

ma odkod ste zdaj tega raka potegnil!!!

v bistvu je blazno VELIK (najvecji) point v odnosu do tega (... do vsega, pravzaprav...).

ZAKAJ majo raka, aids... ravno ti, ki kao nekaj *pregresnega se grejo*

je kdo kaj kdaj pomislil, vidnil iz tega vidika? :8):

*kazen scena* - sam zakaj?????

ker je: pregresno? si zasluzh nekaksno kazen??

ne. ne verjamem.

pac pa verjamem, da se zarad enih vzorcev... vcas razlagajo tko pa tko (cist narobe recimo) dolocene zadeve. kar je off.

Kdo se ukvarja z istospolno usmerjenimi, bo ugotovil da je veliko teh oseb bilo v otroštvu spolno zlorabljanih, pa tudi druge spolne perverzije prihajajo iz podobnih situacij iz mladosti.

Drugače pa kolikor jaz vem, je ta problem bolj na ravni duše. Duša se ne inkarnira vedno v istem spolu, ampak je v enem življenju lahko moški, v naslednjem pa že ženska. Istospolno usmerjena oseba je oseba, ki ji na ravni duše ni uspelo sprejeti nasprotnega spola. Bi rekel, da se mogoče celo upira tej iskušnji v nasprotnem spolu. To je edina pregrešnost.

Vsekakor je to neka nenormalnost ali posebnost in ne nekaj vsakdanjega. Ampak, če je oseba izbrala istospolnost, jo je pač izbrala. Pomembno je predvsem, da razumemo globino problema.

Drugače pa sem jaz proti porokam istospolnih !!!

Sem pa proti porokam nasploh (čeglih sem sam poročen). To pa predvsem zato, ker ne more nekdo vnaprej vedet in obljubljat nekomu, da bo do smrti z njim!

Nekatere veze so doživljenske, nekatere pa ne. Če smo z nekim partnerjem doživeli vse kar nam je bilo namenjeno v tem življenju (al pa bi lahko rekli, razrešli z njim vso karmo za to življenje), potem je treba iti dalje. :C: Zdaj pa če je to istospolni par ali ne.

Deli na socialnih omrežjih

hja, zanimivo.

sam, kaj pa ce se ne konca, pa rata to samo izgovor, da ne naredimo nekaj na sebi? :inocent:

sploh pa, kako ves, da je pot z nekom, z partnerko-jem koncana?

...Sem pa proti porokam nasploh (čeglih sem sam poročen). To pa predvsem zato, ker ne more nekdo vnaprej vedet in obljubljat nekomu, da bo do smrti z njim!

Nekatere veze so doživljenske, nekatere pa ne. Če smo z nekim partnerjem doživeli vse kar nam je bilo namenjeno v tem življenju (al pa bi lahko rekli, razrešli z njim vso karmo za to življenje), potem je treba iti dalje. :C: Zdaj pa če je to istospolni par ali ne.

hja, zanimivo.

sam, kaj pa ce se ne konca, pa rata to samo izgovor, da ne naredimo nekaj na sebi? :inocent:

sploh pa, kako ves, da je pot z nekom, z partnerko-jem koncana?

Ce imas to za izgovor in se izmikas, potem dobis zaporedoma vedno istega partnerja z istimi ''pomanjkljivostmi'' in istimi problemi v zvezi. Pol pa ponavadi pride vprašanje: ''Zakaj vedno dobim istega partnerja? Kaj delam narobe?''

In to dobivaš tako dolgo, dokler ne razrešiš pri sebi kar moraš (kar je na vrsti)!

Vglavnem, Vesolje je tak prijazno, da nam vedno servira to kaj rabimo in vedno v pravem času ter v pravi meri!

Kako je pot končana pa je težko drugemu pravit. Verjetno, ko nikakor več ne gre skupaj. To mora vsak v sebi začutit. To je tak kot da bi ti jaz pravil kdo ti je všeč ali v koga si zaljubljen-a.

:unsure:

se prvi, da (ti) ves sele takrat ko z enim partnerjem koncas in zacnes z drugim, ki ti kaze isto sliko; sicer pa ne ves? :inocent:

no sej, kako ti to cutis? kako ti ves? kako zgleda ko nikakor ne gre vec skupaj?

se prvi, da (ti) ves sele takrat ko z enim partnerjem koncas in zacnes z drugim, ki ti kaze isto sliko; sicer pa ne ves? :inocent:

no sej, kako ti to cutis? kako ti ves? kako zgleda ko nikakor ne gre vec skupaj?

Verjetno ima vsak svoja prepričanja in meje dokler se mu je za trudit. Je pa fora, da se vsak individuum razvija po svoji formuli. Ker odnos (dolgotrajen mislim) je izpolnjevanjem nevidnih pogodb, ki jih sklenemo - imamo namreč notranje in zunanje potrebe. In ko jih partner več ne izpolnjuje, se ponavadi začnemo kregat. Potem pa ali se prilagodimo spremembi ali prebudimo partnerja(proti njegovi volji pa to ne gre) ali pa začnemo iskati to drugje.

Zelo pomembna je povezava. Močnejša je med partnerjema, več in dalje bomo prenašali neko nezadovoljstvo. xcivx

Te povezave pa so nam po mojem dane od zgoraj

Eni bi šli v pekl in nazaj pa so še kar skupaj!

Jaz že spadam med take mazohiste, da stkem take močne povezave, da jih potem ne gre kar tako razdret! x8Dx

Sem pa proti porokam nasploh...

... To pa predvsem zato, ker ne more nekdo vnaprej vedet in obljubljat nekomu, da bo do smrti z njim!

Nekatere veze so doživljenske, nekatere pa ne. Če smo z nekim partnerjem doživeli vse kar nam je bilo namenjeno v tem življenju (al pa bi lahko rekli, razrešli z njim vso karmo za to življenje), potem je treba iti dalje. ...

... Zdaj pa če je to istospolni par ali ne.

jaz tud... :palec:

se strinjam s temle kar si napisal.

vendar jaz sem jaz, oni pa naj majo, kar cjo, kateri cjo (v tem primeru poroko; kdor ce, s komer ce).

Dobrodosel! :vio: :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

ja zoprn tole :o|o:

a se kdaj vprasa zakaj en del tebe zeli ostati v vezi, drugi pa ne? in kako si odgovore utemeljujes?

Verjetno ima vsak svoja prepričanja in meje dokler se mu je za trudit. Je pa fora, da se vsak individuum razvija po svoji formuli. Ker odnos (dolgotrajen mislim) je izpolnjevanjem nevidnih pogodb, ki jih sklenemo - imamo namreč notranje in zunanje potrebe. In ko jih partner več ne izpolnjuje, se ponavadi začnemo kregat. Potem pa ali se prilagodimo spremembi ali prebudimo partnerja(proti njegovi volji pa to ne gre) ali pa začnemo iskati to drugje.

Zelo pomembna je povezava. Močnejša je med partnerjema, več in dalje bomo prenašali neko nezadovoljstvo. xcivx

Te povezave pa so nam po mojem dane od zgoraj

Eni bi šli v pekl in nazaj pa so še kar skupaj!

Jaz že spadam med take mazohiste, da stkem take močne povezave, da jih potem ne gre kar tako razdret! x8Dx

ja zoprn tole :o|o:

a se kdaj vprasa zakaj en del tebe zeli ostati v vezi, drugi pa ne? in kako si odgovore utemeljujes?

Če bi naš um bil v stiku z dušo, bi bil višji um in nebi bilo te dvojnosti.

Ko pa dovolj pretrpiš pa se stik le zgodi.

Odgovore si utemeljujem tako, da duhovno rastem in gledam odnose vedno v novejši luči - mogoče čistejši.

Pomota !!!

Odgovore si utemeljujem v odnosih !

Ni pomota, oboje teče z roko v roki !!!

:huh:

Naloga zahoda je delo z odnosi !!! To imamo mi preko, s tem rastemo, se razvijamo, osvobajamo. Vzhod pa dela na nečem drugem !

Rastemo pa vsi.

x8Dx

Drugače pa kolikor jaz vem, je ta problem bolj na ravni duše. Duša se ne inkarnira vedno v istem spolu, ampak je v enem življenju lahko moški, v naslednjem pa že ženska. Istospolno usmerjena oseba je oseba, ki ji na ravni duše ni uspelo sprejeti nasprotnega spola. Bi rekel, da se mogoče celo upira tej iskušnji v nasprotnem spolu. To je edina pregrešnost.

Vsekakor je to neka nenormalnost ali posebnost in ne nekaj vsakdanjega. Ampak, če je oseba izbrala istospolnost, jo je pač izbrala. Pomembno je predvsem, da razumemo globino problema.

Lepo, da je še nekdo poštekal ta problem. :palec:

Possible—but highly unlikely.

fajn mi je kako razmisljas! :palec:

Če bi naš um bil v stiku z dušo, bi bil višji um in nebi bilo te dvojnosti.

Ko pa dovolj pretrpiš pa se stik le zgodi.

Odgovore si utemeljujem tako, da duhovno rastem in gledam odnose vedno v novejši luči - mogoče čistejši.

Pomota !!!

Odgovore si utemeljujem v odnosih !

Ni pomota, oboje teče z roko v roki !!!

:huh:

Naloga zahoda je delo z odnosi !!! To imamo mi preko, s tem rastemo, se razvijamo, osvobajamo. Vzhod pa dela na nečem drugem !

Rastemo pa vsi.

x8Dx

hja, mogoce je pa res tako xrolleyesx mi je tako razmisljanje sedaj sprejemljivo. :vio: :palec:

Kdo se ukvarja z istospolno usmerjenimi, bo ugotovil da je veliko teh oseb bilo v otroštvu spolno zlorabljanih, pa tudi druge spolne perverzije prihajajo iz podobnih situacij iz mladosti.

...

• 3 months later...

Hmm, nic nimam proti isto spolno usmerjenim. Privoscim jim vse razen vzgoje otrok, ker jim le ta pac po naravnih zakonih ne pripada in tudi IMHO nista sposobna dati enakovredne energije, ki jo otroku dajeta zenska in moski, neglede na vse locitve in propadle zakone + tu je se problem okolice ki bi vplivala na otroka vzgojenega v taki druzini.

Sicer pa se menda splosno gledano povsod na svetu rodi okoli 6% homoseksualcev, kar je pac precej zgovoren in zanimiv podatek. Mogoce ne gre toliko za problem na nivoju duse, kot pa za izkusnjo/preizkusnjo katera zahteva veliko ljubezni do sebe in okolice, ki te tretira kot drugacenga, precej zajebano delo bi rekel :) in zakaj bi potem moski imeli prostato tam, kjer lahko preko te dozivimo orgazem z analnim odnosom x?x

Brez podpisa

Ne da se mi prebirati vseh 66 strani zato bom kar povedal naravnost-

kar smo smo zato ker nam je to določeno.

Po dognanjih raziskovalcev in preučevalcev človeškega značaja in mojega razmišljanaj mora tako biti ker smo se sami tako odločili,,,

in seveda ta ki je napisal program---ŽIVLJENJE NA ZEMLJI---

(popravljeno)
Ne da se mi prebirati vseh 66 strani zato bom kar povedal naravnost-

kar smo smo zato ker nam je to določeno.

Po dognanjih raziskovalcev in preučevalcev človeškega značaja in mojega razmišljanaj mora tako biti ker smo se sami tako odločili,,,

in seveda ta ki je napisal program---ŽIVLJENJE NA ZEMLJI---

JA DRGAČ ŠE NE GRE :vragec:

SM ŠE PREMLAD

http://www.lunin.net/forum/blog/zvezani/in...p?showentry=845

BO BOLJŠ K BOM NABIL POSTE,,,

Sam kej k me nobena ne mara... :C:

Popravljeno -> ZVEZANI

(popravljeno)

Ah no. da bi cloveka dolocil po njegovih obraznih potezah, se mi zdi absurdno. To vzamem zgolj v zakup ali kot zanimivost :) Ravno zaj berem en clanek, kjer se telo obravnava zgolj kot orodje. Neke vrste mehanizirano sredstvo, ki se precej hitro prilagaja. Primera; ce ste prej jedli veliko mesa in bi radi sedaj jedli vec sadja. Morate samo spoznati, da je telo vase orodje, je tu zato da ga uporabljate in ne obratno. Ko bo telo kot organizem spoznalo, da ste vi gospodar, se bo hitreje adaptiralo. To da bi cloveka dolocil zgolj po njegovih obraznih potezah, je kot da je telo gospodar clovekovega uma, je pa res da nas vecina ne zna pravilno gospodariti s ali nad? svojim telesom... :8):

Je pa res, da ob zadrzevanju custev stiskamo ustince skupaj, ce se to pogosto dogaja.....:)

Popravljeno -> kuvrtat
Brez podpisa

• 1 month later...
Zdravo,

sam sem hetero, vendar imam prijatelje, ki so homoseksualni.

Ker sem s tem odraščal nimam problema s tem kaj kdo je in kaj ni.

Kakor za vse ostale predsodke, ki jih imamo ljudje tudi za to velja pravilo,

ki ga vedno rad ponovim, da so meje in razlike samo v glavi.

LP

vsec mi je kako si strnil.

jaz sicer nisem bila vzgojena v okolju, ki bi menilo, da je homoseksualnost ok. ampak so mi bili vedno malo bolj vsec tisti ljudje, ki so bili malo drgac kot ostali. eden od mojih prijateljev je homoseksualec. vedno je v zenski druzbi, z njim se lahko cist komot pogovarjaš o negi (telesa, obraza, licenju) ni mu blo problem zraven it u drogerijo in eno uro cakat da smo zbrale, kar smo potrebovale, se pomagal je z nasveti, zlo dobr se je z njim pogovarjat tudi o vsem drugem, je zelo senzulaen, obozuje umetnost, zivali, glasbo, dobr se oblaci, vedno je urejen in negovan, skkratka, prava prjatlca, v pogovoru z njim te ne more bit strah, da se zacel delat macota in z ocmi zavijat, ce reces joj mal morm shujsat, pa lak na nohtih se mi je odkrusu, to je moja pozitivna izkusnja s homoseksualci, to kdo bo imel otroke , pa kdo ne, ne bi razpravljala, men se zdi se umetno oplojevanje pri streit parih zlocin, ko je tolk otrok na svetu, ki nimajo nikogar...tukaj pa tolk denarja stran vrzemo, samo da bi mel "svojga"

• 2 months later...
Guest sheboom
Pridruzujem se tudi mnenju El Nina, da ima otrok pravico do starsev obeh spolov - saj sta v zivljenju in naravi obe sili prepleteni.

torej tu odpadejo tudi samohranilci (razlog ni pomemben)? :inocent: otrok z očetom ali otrok z dvema očetoma; dokler se bo iskalo tabu teme in stereotipe, toliko časa bo otrok imel razne frustracije in strahove zaradi svojih skrbnikov.

Seveda ima pravico, a če je oče (ali pa mama) samohranilec nedejaven ali nesposoben v iskanju mame, potem je ta pravica tud bolj v k*.

prepletanje sil dandanes pa deluje v nadvladi najprej ene in potem druge (tudi razni orkani npr.). Vse je zjebano, zakaj se torej še ljubezen omejuje?

Vse je zjebano, zakaj se torej še ljubezen omejuje?

Ja, vse je zjebano, pa dajmo zjebat vse do konca, al kaj?! Globalni samomor...

Ljubezen ni spolna privlačnost pomešana s čustvi. In o tem je govora, ne o ljubezni.

Guest sheboom
Ja, vse je zjebano, pa dajmo zjebat vse do konca, al kaj?! Globalni samomor...

Ljubezen ni spolna privlačnost pomešana s čustvi. In o tem je govora, ne o ljubezni.

Jasno, da to ni definicija ljubezni. In ravno zato, če le-ta nastane med istospolnimi partnerji, je o tem govora

Jasno, da to ni definicija ljubezni. In ravno zato, če le-ta nastane med istospolnimi partnerji, je o tem govora

Pa smo spet pri neumnostih.

Kako lahko ljubezen nastane? Ljubezen preprosto je, lahko se jo občuti ali pa ne. In ni nujno pogojena z drugimi ljudmi ali bitji. Med nobenimi partnerji, tako drugačespolnimi ali istospolnimi ne more nastati ljubezen. Lahko pride do čustvene in spolne privlačnosti (in temu običajno pravimo, da "nastane ljubezen"), nikakor pa ne do ljubezni, ker ljubezen se čuti ali se ne čuti.

Guest sheboom
Pa smo spet pri neumnostih.

Kako lahko ljubezen nastane? Ljubezen preprosto je, lahko se jo občuti ali pa ne. In ni nujno pogojena z drugimi ljudmi ali bitji. Med nobenimi partnerji, tako drugačespolnimi ali istospolnimi ne more nastati ljubezen. Lahko pride do čustvene in spolne privlačnosti (in temu običajno pravimo, da "nastane ljubezen"), nikakor pa ne do ljubezni, ker ljubezen se čuti ali se ne čuti.

hja ... le kaj sama želim povedat?

ti se le spuščaš v finese in skušaš vrinit svoj prav, ki pa je pri temi ljubezen na enakem nivoju kot moj. Pol pa "nastane", če so navednice bolj priljubljene.

Jaz osebno nič nimam proti njim! :) Naj delajo, kar se jim zahoče, saj smo vsi ljudje... če bi jih obsojali, bi bili kot nacisti...

:palec: Se pridružujem tvojemu mnenju

Zaupam, da je življenje na moji strani. Svobodno in radostno se izražam.

Čustvena in spolna privlačnost sta čist ok, če se iz nje rodi ljubezen x:Ix včasih je sploh težko rečt če je TO res ljubezen, no to vejo samo tisti ki jo čutijo ane, v tem primeru tut istospolni partnerji xsrcx

+ konec koncev pa kaj pol če se dva samo privlačita pa mal poseksata tuki pa tam, ni nujno da vsi iščejo ljubezen in idealnega partnerja ane x:px

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

Čustvena in spolna privlačnost sta čist ok, če se iz nje rodi ljubezen x:Ix včasih je sploh težko rečt če je TO res ljubezen, no to vejo samo tisti ki jo čutijo ane, v tem primeru tut istospolni partnerji xsrcx

+ konec koncev pa kaj pol če se dva samo privlačita pa mal poseksata tuki pa tam, ni nujno da vsi iščejo ljubezen in idealnega partnerja ane x:px

OD česa je odvisen obstoj dvospolnih bitij na zemlji,,,

ČEMU obstajajo organizmi ki nadaljujejo obstoj vrste brez spolnostI,,,

iz koga smo se razvili,,,

kaj bomo postali,,,

GREM BRUHAT,,,

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...