Skoči na vsebino

Homoseksualnost

Mitja

Recommended Posts

Torej si ozdravljen gej x:Dx

Okeeeeej....

Jezus, a to je tko kt tist, biti gej je psihična motnja ki se jo da ozdravit v psihiatrični instituciji s tabletami in hormoni :wOOt: dej da ne bom po tleh padla od vsega hudega, there is no such thing as ozdravljen gej --- je lahko samo faza ali preprosto način življenja!

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

Deli na socialnih omrežjih

x:)x

v samem bistvu je najvažneje da najdeš v sebi to, da sploh lahko nekoga vzljubiš

v tem svetu, kjer je tako težko obuditi to najbolj preprosto in vsem dosegljivo , pa vendar vse življenje izmikajočo reč preprosto imeti koga rad in občutiti in sprejeti

zato se pri meni v zvezi z istospolno usmerjenostjo ne porajajo nobeni občutki nesprejemanja

če vse izhaja iz boga in če je bog ljubezen in če je po njej vse ustvarjeno

kdo smo potem mi, ki si vzamemo pravico do sodbe x^x

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Shakespeare je nekoč dejal: "Bodi to, kar hočeš biti, sicer naj to kar si, umre, ker nisi nič!"

Za Shakespeara pravijo, da je bil biseksualen in je imel afere z moškimi kljub temu, da je bil poročen.

Ampak kot praviš, Shakespeare že ve x^x

Mene vso to jodlanje ne prepriča. Glede na to, da so dokazi, da so rastline in živali homoseksualne ( ups in so del narave ), vzamem ta pojav kot naraven in nič drugega. Čeprav je to opredeljevanje čisto mimo.

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

:palec: :onfire: štiri preprosta vprašanja in odgovor na tisoče drugih vprašanj

počas bom začela verjeti , da si moj guru Alef :2src:

:eek: :wOOt: x:Dx x:Dx :vragec:

Ne želi si tega... x:Dx x:Dx xsrcx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

1. Ker to ni naravno stanje. No, nihče jih ne sili, da bi morali razrešiti, a pametno bi bilo. Za njihov razvoj, a v tega se ne sme nikogar siliti (edino Življenje samo te ima pravico siliti z raznimi situacijami).

Da to ni naravno stanje je pač samo tvoje mišljenje, ali verovanje.

Po tvoje - trditev brez dokazov.

2. Homoseksualno stanje, ostanek neke preteklosti torej.

Velja isto kot za prejšnjo tvojo trditev,

3. in 4. Prav nič drugače ne ljubijo kot jaz, še najmanj pa so drugačni od mene ali od kogarkoli drugega. Vsi smo v osnovi enaki in delujemo po popolnoma istih principih, zato si drznem pisati, kar pišem. Razlike so le v podrobnostih.

Tu imaš pa prav... x:Dx

Da ti citiram Đorđa Balaševića ki poje o petelinu ki je skakal "i na kokoške i na patke"

Princip je isti, sve ostalo su nianse

Veš, to intelektualno igračkanje "kaj pa če, če, če..." je brez praktične vrednosti, ker zadeva gre v neskončnost. Trditev, da smo vsi po defaultu homoseksualci ne vzdrži, ker če smo že kaj po defaultu, smo brezspolna bitja, v katerem sta oba principa, moški in ženski, združena. Rojevamo pa se v spolnem telesu, včasih moškem, včasih v ženskem, zato prihaja do zmede. In s to zmedo se je pametno soočiti za bolj polno življenje. Tudi če kdo ne priznava reinkarnacije -- v bistvu je vseeno, soočitev s svojo temo in s t. i. podzavestjo je pametna poteza.

Ja, tudi tu ti dam prav... x:Dx :palec:

Intelektualno igračkanje ki nima konca.

Ampak je stvar preprosta - tebi se zdijo nenaravni, meni samo drugačni.

Ti bi jih spreminjal, popravljal...

Jaz bi jim pustil njihov način življenja, kot pričakujem da bi tudi oni meni pustili mojega.

In to je vsa modrost okrog tega.

Po mojem... x:Dx x^x xsrcx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,

Lia:

kdo smo potem mi, ki si vzamemo pravico do sodbe :palec:

homoseksualnost...zakaj je to tako moteče...to obstaja že od kar obstaja človek.

Nič me ne moti in jih sprejemem da to pač so....če so mi dobri prijatelji pa da vem da so OK, se sploh v njihovo spolno usmerjenost ne pogljabljam.

zdaj glede otrok .....tuki sem pa mal starokopitna .....Ok tudi če sta dva partnerja..pa če je eden čist punčkast še vseeno ...kako bo otroček rekel to je moja mamica :8):

Za ženske se mi zdi drugače---vem kako bo ženski rekel oči xDDx pa kljub temu ženske smo ženske....po moje imamo že prirojeno materinstvo :vio:

Samo toliko. x:)x

Lia:

kdo smo potem mi, ki si vzamemo pravico do sodbe :palec:

homoseksualnost...zakaj je to tako moteče...to obstaja že od kar obstaja človek.

Nič me ne moti in jih sprejemem da to pač so....če so mi dobri prijatelji pa da vem da so OK, se sploh v njihovo spolno usmerjenost ne pogljabljam.

zdaj glede otrok .....tuki sem pa mal starokopitna .....Ok tudi če sta dva partnerja..pa če je eden čist punčkast še vseeno ...kako bo otroček rekel to je moja mamica :8):

Za ženske se mi zdi drugače---vem kako bo ženski rekel oči xDDx pa kljub temu ženske smo ženske....po moje imamo že prirojeno materinstvo :vio:

Kakšna seksistična :P Zakaj pa so ravno ženske bolj sposobne :?: Pa ne rečt da maste bolj razvit materinski čuti! Ker nekateri ga tudi imamo, čeprav smo moški ;)

Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT!

If you have great passion, then you can do high fashion!

Hm zakaj ...kaj praviš Behi x:Dx

Ja jako sem seksistična ti že veš x;)x x8Dx

kaj vem se mi zdi da smo samo ženske lahko matere-po naravani poti ...so moški tudi lahko.....mislim lahko so vzgojitelji mamice pa ne ...ker na žalost lahko zaenkrat rojevajo samo ženske.

Ok sedaj pa navali narod...nekatere mame si sploh ne zaslužijo imena mame...itd, itd

xsrcx

:eek: :wOOt: x:Dx x:Dx :vragec:

Ne želi si tega... x:Dx x:Dx xsrcx

x:)x neizbežno je, zakaj bi se upirala x;)x x:px

upiranje zmeraj povzroči ali še stopnjuje bolečino x;)x x:px

sprejemam in se učim x:)x

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

x:)x neizbežno je, zakaj bi se upirala x;)x x:px

upiranje zmeraj povzroči ali še stopnjuje bolečino x;)x x:px

sprejemam in se učim x:)x

OK, bila si opozorjena... x:px x:Dx x:Dx :palec: x:Xx xsrcx

Torej si ozdravljen gej x:Dx

Okeeeeej....

Ne, trditev ne drži. Nikoli nisem bil gej: nisem bil zaljubljen v moškega, nisem imel spolnih odnosov z moškim itd. Samo določene zadeve sem spoznaval preko sebe, katere sem že razlagal v tej temi.

Jezus, a to je tko kt tist, biti gej je psihična motnja ki se jo da ozdravit v psihiatrični instituciji s tabletami in hormoni :wOOt: dej da ne bom po tleh padla od vsega hudega, there is no such thing as ozdravljen gej --- je lahko samo faza ali preprosto način življenja!

Ja, homoseksualnost je na nek način psihična motnja -- je motnja brezspolne duše, ki se znajde v enem telesu, rada pa bi bila v drugem, zaradi razno raznih razlogov. Homoseksualnost je faza razvoja človekove spolnosti; nekateri se zavedno ali nezavedno odločijo, da bodo ostali zapeti v tej fazi in to je to. A Bog ne daj, da pridejo homoseksualci v roke psihiatrom, ki bi jih samo zjebali s tabletami, hormoni in prepričevanji. Tega se ne da rešiti s tabletami in podobnimi nadomestki. Le resno (a ne resnobno) in vztrajno delo na sebi in samospoznavanje.

kdo smo potem mi, ki si vzamemo pravico do sodbe x^x

Seveda, kako si drznemo obsojati! xrolleyesx Potem pa molči za vedno, ker karkoli rečeš, je lahko za nekoga sodba, pa če dejansko sodiš ali samo razlagaš določena spoznanja.

Za Shakespeara pravijo, da je bil biseksualen in je imel afere z moškimi kljub temu, da je bil poročen.

Ampak kot praviš, Shakespeare že ve x^x

Mene vso to jodlanje ne prepriča. Glede na to, da so dokazi, da so rastline in živali homoseksualne ( ups in so del narave ), vzamem ta pojav kot naraven in nič drugega. Čeprav je to opredeljevanje čisto mimo.

Ne vem, kaj je bil in kaj ni bil, a govorice so navsezadnje samo govorice. Small talk brez realne teže. Pa tudi če bi držalo, da je bil biseksualec, njegova trditev ne bi bila nič manj resnična.

Če vzamemo, da je del narave vse, kar se pojavlja v sami naravi, potem je lahko naravno, karkoli nam paše. Saj je nafta tudi naravna: zakaj pa potem onesnažuje in ubija, če se razlije? "Naravni" so potem tudi vzgibi morilcev, pedofilov ipd.

alef: Kar se tiče mojih trditev brez dokazov -- kaj bi počel z dokazi npr.? Bi spremenil mnenje? Bi mi "verjel"? Bi mi dal prav? Dokazi bi v tem primeru bili prepričevanje, kar pa ni moj namen. Bivanjsko spoznanje edino šteje, kar se mene tiče. Poleg tega mojih trditev ne morem dokazati, tudi če bi hotel. Ali pa jih ne znam. xnckrivx

Possible—but highly unlikely.

alef: Kar se tiče mojih trditev brez dokazov -- kaj bi počel z dokazi npr.? Bi spremenil mnenje? Bi mi "verjel"? Bi mi dal prav? Dokazi bi v tem primeru bili prepričevanje, kar pa ni moj namen. Bivanjsko spoznanje edino šteje, kar se mene tiče. Poleg tega mojih trditev ne morem dokazati, tudi če bi hotel. Ali pa jih ne znam. xnckrivx

Dokazi... x:Dx

Ne moreš jih dati ker jih ni.

Bi se jih pa našlo kar nekaj proti tvojim trditvam.

Pa se mi zdi brez veze naštevati jih,

Ti pač verjameš ali veruješ v to.

Se spomniš svojih trditev o veri, verovanju, verjetju? x:Dx x?x

Ampak to je tudi intelektualni ping-pong brez konca... xrolleyesx

Saj sploh ni pomembno kdo ima prav v tej temi... x:Dx

Ti, jaz, nekdo tretji... x?x

Imej svoje mišljenje, imej svoj prav.

Kako si ga ustvaril, kako si prišel do njega je tvoja stvar.

Samo ne trudi se toliko prepričat druge da se motijo.

Ker jih ne moreš.

Kot drugi tebe ne. :palec: xsrcx

pa sej nikjer ne piše, da mora enmu od moških rečt mamica in eni od žensk oči.. ma pač dve mamici al pa dva očeta, saj mam jaz tud tete tri x;)x

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

pa sej nikjer ne piše, da mora enmu od moških rečt mamica in eni od žensk oči.. ma pač dve mamici al pa dva očeta, saj mam jaz tud tete tri x;)x

Tvoje razmišljanje je super xyesx

Nikoli mi ne bo jasno, kako se lahko človek prisili, da mu je nekdo všeč, če mu ni. Če ga enostavno ne privlači.

Ne razumem tudi, zakaj bi se?

Dokler ne dela gej ( ali pa kdorkoli drug ) stvari, ki ovirajo MOJO svobodo ( v pravnem pomenu ), naj le živi tako kot hoče. Ker živi samo enkrat ( vsaj kot ta oseba no...za tiste, ki so verjamejo v reinkarnacijo ).

Če se zato nekaterim zdi manj duhovno razvit....moten...pa naj bo tako xnckrivx

Ful zavidam ljudem, ki se na vsa ta mnenja "polulajo" x:o)x in živijo kot ŽELIJO živeti in se ne podrejajo nečemu, samo zato, ker naj bi to tako bilo xrolleyesx Pa ni nikjer "napisano" v smislu da je to nek zakon, pravilo, kot kaka gravitacija x:o)x ( ne najdem boljšega primera..pozna ura )....

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

ma nevem kaj tak BUM delajo vsi, mislm da ga še največ cerkva, tako kot na vseh področjih... pa sej ni važn če ma dve mamici(blagor njemu x:Dx ) ali pa dva atija(težko njemu x:Dx ) važn, da bo pob pošteno vzgojen,čist,sit in zdrav! x^x

Povsod se vsi neki vmešavajo v tuja posla v resnici pa dejansko vsak misli samo nase in svoje koristi...a ni zanimivo?

honor and respect

pa sej je fajn napisan..gravitacija. zakaj bi se ji upiral.

nas vleče kamorkol nas pač vleče.

Hja, odvisno kam nas vleče. Ni se pametno vsemu prepustiti.

Dokazi... x:Dx

Ne moreš jih dati ker jih ni.

O ne, "dokazi" so, samo videt jih je treba. Sicer pa jih sploh ne bi imenoval dokazi, temveč življenjska dejstva. A kaj sploh govorim v prazno. xrolleyesx

O ne, "dokazi" so, samo videt jih je treba. Sicer pa jih sploh ne bi imenoval dokazi, temveč življenjska dejstva. A kaj sploh govorim v prazno. xrolleyesx

Saj o tem ti pišem... x:Dx

Ti jih vidiš, dokaze... x8Dx

Zakaj jih vidiš veš samo ti... x:Dx

Prepričan si, "veruješ" da vidiš prave.

Tudi prav, samo ne prepričuj zdaj vseh da so to edini pravi dokazi.

So samo tvoji. x:Dx xsrcx

Hja, odvisno kam nas vleče. Ni se pametno vsemu prepustiti.

ne maram takih komentarjev..k prepričuješ, sam da prepričuješ..da maš prov.

ker..pa kdo je reku vsemu..kdo govori o vsemu.

tuki se govori o spolni usmerjenosti!

sem se spomnu na film thanks for smoking..v redu film.

viš..tam je tud en k je delal za "cigarete" precej podobn govoru. kot ti v prejšnjem postu.

sam je bil res dober v tem. mi je zarad tega bil všeč film.

ko je učil sina je reku tud neki v stilu - ni važn a maš prav al ne. važn sam, da nima prav tvoj sogovornik. pa (v javni debati) ni važn če tist s katerim debatiraš in mu daješ protiargumente teb verjame al ne.

važno je, da ti verjame publika - potencialni kadilci.

Saj o tem ti pišem... x:Dx

Ti jih vidiš, dokaze... x8Dx

Zakaj jih vidiš veš samo ti... x:Dx

Prepričan si, "veruješ" da vidiš prave.

Tudi prav, samo ne prepričuj zdaj vseh da so to edini pravi dokazi.

So samo tvoji. x:Dx xsrcx

Ne, niso samo moji. Ne gre za mojo vero ali prepričanje, ampak za preprosta dejstva. Nekoč je samo Galileo videl in vedel, da se Zemlja vrti, je res? Pa se ni samo zanj vrtela, temveč za vse, pa če jim je bilo prav tako ali ne; če so bili prepričani v to ali ne. In verjetno so tudi njemu tupli, da je to samo njegova vera ipd.

A nekaj postane resnično šele takrat, ko dovolj velika količina ljudi nekaj sprejme?!

ne maram takih komentarjev..k prepričuješ, sam da prepričuješ..da maš prov.

ker..pa kdo je reku vsemu..kdo govori o vsemu.

tuki se govori o spolni usmerjenosti!

sem se spomnu na film thanks for smoking..v redu film.

viš..tam je tud en k je delal za "cigarete" precej podobn govoru. kot ti v prejšnjem postu.

sam je bil res dober v tem. mi je zarad tega bil všeč film.

ko je učil sina je reku tud neki v stilu - ni važn a maš prav al ne. važn sam, da nima prav tvoj sogovornik. pa (v javni debati) ni važn če tist s katerim debatiraš in mu daješ protiargumente teb verjame al ne.

važno je, da ti verjame publika - potencialni kadilci.

Kako pa bi moral pisati, da ne bi izpadlo prepričevanje in bi torej bil komunikacijsko korekten? Bi moral uporabljati čustvena mašila kot so "moje mnenje je...", "meni se zdi...", "mislim, da...", "po moje...", "IMHO" ipd?!

Ne, niso samo moji. Ne gre za mojo vero ali prepričanje, ampak za preprosta dejstva. Nekoč je samo Galileo videl in vedel, da se Zemlja vrti, je res? Pa se ni samo zanj vrtela, temveč za vse, pa če jim je bilo prav tako ali ne; če so bili prepričani v to ali ne. In verjetno so tudi njemu tupli, da je to samo njegova vera ipd.

A nekaj postane resnično šele takrat, ko dovolj velika količina ljudi nekaj sprejme?!

Ne Alan, ne gre za dejstva.

Gre samo za to kar ti hočeš ali nočeš videt.

Samo za to.

Kako pa bi moral pisati, da ne bi izpadlo prepričevanje in bi torej bil komunikacijsko korekten? Bi moral uporabljati čustvena mašila kot so "moje mnenje je...", "meni se zdi...", "mislim, da...", "po moje...", "IMHO" ipd?!

ne tako.

ti si napisal, da se ni pametno vsemu prepustit. in ugani..itak maš prav! ne vidim tuki nobenga, ki bi trdil, da se je pametno vsemu prepustit. ti pa praviš kot, da to trdim jaz..

govorimo pa o homoseksualnosti ne o vsemu..

zato sem napisal, da ne maram takih komentarjev, ker se mi ne zdijo korektni.

pač..pol sem pa glih spomnu pa omenju še un film..k je tud znal tko prepričvat, da si ga kr gledal..pa..sej ma pa res prov..bom pa začel kadit x:o)x x;)x

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...