Ksenia 3. februar 2007 Prijavi Deli 3. februar 2007 da nisi moja nesojena ljubica Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 3. februar 2007 Prijavi Deli 3. februar 2007 itak se tud tule štekava kaj misliva Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
maticml 3. februar 2007 Prijavi Deli 3. februar 2007 Mišele a jaz te nič ne privlačim? Nebi ti škodlo, da bi si mal drugo čakro zavrtela. nols, Mick, Marsa, Misti? Dej ti si spolni zemljevid izgubila. Citiraj Sem takšen, ker sem živ. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 3. februar 2007 Prijavi Deli 3. februar 2007 a z vrtenjem se to reši? a s sprednjo al z zadnjo? a to pomeni da stoji? kaj pa če jo mora sam umirit al pa da se sprednja vrti prehitro zadnja pa narobe, al pa glih obratno? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihael 3. februar 2007 Prijavi Deli 3. februar 2007 ke se mi pa da... ta forum itak ni za neke konstruktivne debate... Michelle, mešaš jabolka in hruške.... banane in češplje.... čustveni in fizični odnos men so itk čist po godu bi-curious punce Citiraj Do what thou wilt shall be the whole of the Law. Love is the law, love under will. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
maticml 3. februar 2007 Prijavi Deli 3. februar 2007 Mihael tiso v zvezi z čakrami si mimogrede povedal neumestno. Od kje ti vera da obstajajo čakre in da se druga čakra vrti v drugo smer pri gejih? Smešno izpade večini folku. Citiraj Sem takšen, ker sem živ. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 3. februar 2007 Prijavi Deli 3. februar 2007 Mihael tiso v zvezi z čakrami si mimogrede povedal neumestno. Od kje ti vera da obstajajo čakre in da se druga čakra vrti v drugo smer pri gejih? Smešno izpade večini folku.itak da obstajajo in itak da se lahko vrtijo v nasprotni smeri... od kje pa tebi vera da ne obstajajo in ja tole je forum za konstruktivne debate, čerpav zadnje čase se gre bolj v smeri jaz imam prav in amen..... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihael 3. februar 2007 Prijavi Deli 3. februar 2007 Mihael tiso v zvezi z čakrami si mimogrede povedal neumestno sej vem Citiraj Do what thou wilt shall be the whole of the Law. Love is the law, love under will. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihael 3. februar 2007 Prijavi Deli 3. februar 2007 čerpav zadnje čase se gre bolj v smeri jaz imam prav in amen..... očitno. zato se pa prilagajam---pa bodmo Citiraj Do what thou wilt shall be the whole of the Law. Love is the law, love under will. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 3. februar 2007 Prijavi Deli 3. februar 2007 jst se pač ne pa sem vseeno ista pasma Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 3. februar 2007 Prijavi Deli 3. februar 2007 kaj je pa z mano narobe? Nič, sexy si, zato sem te pa omenila ke se mi pa da... ta forum itak ni za neke konstruktivne debate...Men se pa zdi. Zakaj se ti pa ne da? Bi rada zvedla kaj konstruktivnega in mnenja na prej povedano Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihael 3. februar 2007 Prijavi Deli 3. februar 2007 Zakaj se ti pa ne da? zadnje čase se gre bolj v smeri jaz imam prav in amen..... Bi rada zvedla kaj konstruktivnega in mnenja na prej povedano Michelle,... mešaš čustveni in fizični odnos Citiraj Do what thou wilt shall be the whole of the Law. Love is the law, love under will. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 3. februar 2007 Prijavi Deli 3. februar 2007 Ga ne. Tam sem mislila na OBOJE. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihael 3. februar 2007 Prijavi Deli 3. februar 2007 Ga ne. Tam sem mislila na OBOJE. mislila, vizualizirala al tud sprobala? Citiraj Do what thou wilt shall be the whole of the Law. Love is the law, love under will. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 3. februar 2007 Prijavi Deli 3. februar 2007 Alan ti hočeš povedat da je homoseksualnost motnja vendar nimaš nič proti homoseksualnim ljudem?Končno se je našel nekdo, ki je štekal (vsaj upam tako). gejem se druga čakra vrti v drugo smer... ni nekej kar bi lahko izbiral, po rojstvu...Ah, daj, to so izgovori. alef: Kar se tiče védenja in vere imaš tako pomešane pojme, da ni čudno, da me ne razumeš. Pa saj me ne rabiš. Važno, da si vernik. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 3. februar 2007 Prijavi Deli 3. februar 2007 alef: Kar se tiče védenja in vere imaš tako pomešane pojme, da ni čudno, da me ne razumeš. Pa saj me ne rabiš. Važno, da si vernik. Ja, ti pač vse VEŠ. Tebi razlagat o vedenju in verovanju, o razlikah teh dveh pojmov... Kot bi slepcu razlagal kaj so to barve... Se mi zdi da si ti nekje na poti svojega duhovnega razvoja močno zašel, kot bi se zgubil v nekem labirintu samo tebi razumljivih pojmov... In zdaj ne znaš ven... Če je kdo od naju vernik, potem si to ti.Upoštevajoč TVOJO definicijo verovanja, ne mojo... Odrasti, dete... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 3. februar 2007 Prijavi Deli 3. februar 2007 Naj KONKRETNO z dokazi in ne nekim brezpredmetnim blebetanjem DOKAŽE, da se s tem ne rodiš in da so pač ni del tebe z rojstev.Naj pripelje že ozdravljenega srečnega geja.Drugače se mi že smili s tem blebetanjem v prazno res. Česa takega. Obup Kako lahko en reče drugemu, da ima glede vere pomešane pojme?????? Vera, ki je stvar posameznika! Ki je nekaj tako osebnega! Že tu dost pove... Ma obup od obupa. Naprej ga je bilo zanimivo poslušat, pol je bilo smešno-ironično in zdaj je resnično žalostno in usmiljenja vredno.Grem iz te teme. Ko bo kakšen KONKRETEN dokaz, se pa z veseljem pridružim spet...Se pa seveda zna zgodit, da se ne bom mogla zadržat Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 4. februar 2007 Prijavi Deli 4. februar 2007 ke se mi pa da... ta forum itak ni za neke konstruktivne debate...sem tud v drugih temah zasledila da se ti pretežno ne da.... da imaš tudi ti sindrom - jaz imam prav in amen... ok sej res nisem glih "intiligentna" (čustvena sem ) ampak je prav zanimivo spremljat vaše debate ko se krešejo iskre za imeti prav. Sej me nič ne moti to, lahko zelo razširim svoje skromno vedenje in videnje Alan in od kje ti vedenje oz. videnje da je homoseksualnost nenaravno - si imel kakšno astralno izkušnjo s tem, preko vodnikov? ne hecam se aja vidiš jaz imam tud vedenje da škratki so... bi bilo pa resnično zanimivo videt vrtenje čaker in avro homoseksualcev - tko iz plati zanimanja teh zadev Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 4. februar 2007 Prijavi Deli 4. februar 2007 Naj KONKRETNO z dokazi in ne nekim brezpredmetnim blebetanjem DOKAŽE, da se s tem ne rodiš in da so pač ni del tebe z rojstev.Naj pripelje že ozdravljenega srečnega geja.Drugače se mi že smili s tem blebetanjem v prazno res. Česa takega. Obup Kako lahko en reče drugemu, da ima glede vere pomešane pojme?????? Vera, ki je stvar posameznika! Ki je nekaj tako osebnega! Že tu dost pove... Ma obup od obupa. Naprej ga je bilo zanimivo poslušat, pol je bilo smešno-ironično in zdaj je resnično žalostno in usmiljenja vredno.Grem iz te teme. Ko bo kakšen KONKRETEN dokaz, se pa z veseljem pridružim spet...Se pa seveda zna zgodit, da se ne bom mogla zadržat sem tud v drugih temah zasledila da se ti pretežno ne da.... da imaš tudi ti sindrom - jaz imam prav in amen... ok sej res nisem glih "intiligentna" (čustvena sem ) ampak je prav zanimivo spremljat vaše debate ko se krešejo iskre za imeti prav. Sej me nič ne moti to, lahko zelo razširim svoje skromno vedenje in videnje Alan in od kje ti vedenje oz. videnje da je homoseksualnost nenaravno - si imel kakšno astralno izkušnjo s tem, preko vodnikov? ne hecam se aja vidiš jaz imam tud vedenje da škratki so... bi bilo pa resnično zanimivo videt vrtenje čaker in avro homoseksualcev - tko iz plati zanimanja teh zadevSem že vse razložil in tudi predložil argumente v tej temi, tako da se ne bom ponavljal. Če vas zanima iščite in najdite, če ne, pač ne. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 4. februar 2007 Prijavi Deli 4. februar 2007 Mišljeno je bilo točno tako kot je bilo napisano.KAJ SI.Po tvojem odgovoru sklepam da za ostalo res ne veš točno...Mar ti veš 100% kaj in kdo si? Poznaš vsak kotiček samega sebe, da lahko trdiš, da kao veš kaj si? Sicer nikjer tega izrecno ne trdiš, a se mi hkrati čudiš, da jaz ne vem zase, kaj sem. Ne, samo tolko fajn je pljuvat po stvareh, katerih te je strah in jih ne razumeš. To je to. Ker če ti ne razumeš, potem definitivno ne more biti prav. Tako je.Ah, daj no. Kar praviš je sicer večinoma res, a hkrati nočeš ali ne moreš videti, da je kritika tudi vse prej kot zgolj pljuvanje po neznanem. Morda tako pišem, ker nekatere stvari razumem? Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. februar 2007 Prijavi Deli 4. februar 2007 ... men se pa ne zdi tko (samo) zato, ker da bi bli tok sovrazni pa nestrpni pa taksni do vsake drugacnosti. mislm, je tud to fact, jasno.sam menim, da gre za preprosto CLOVESKO radovednost, hotet razumet in vse to. jaz tud velik o tem razmisljam, pa nisem latentna. pravzaprav imam celo izkusnje, tko da lohk cist tocn vem, za kaj gre. in kako zgleda.sam preprosto, mislim da se ne bi mogla v zensko zaljubit, so mi prevec vsec moski.sam ZANIMAJO pa me nekateri vzroki, ozadja itd.In po mojem je TO kar precejsen dejavnik pri takih temah... mislm men RESNICNO dol visi, ce so, vesela sem, da se majo fajn itd.kej pa se mi bedast itd. zdi, kot pac pr vsakomur, ce si hocem ustvart pac mnenje. in ko se o nekaterih zadevah pogovarjamo, nam morda pomaga, da lazje razumemo.men je pa pomembno, da razumem ene stvari, ker mam pac tako naravo, takega duha. mene ZANIMA, kako lohk nekdo rezhe v zhivo telo, kako lahko nabija v telo, zanima me, zakaj je kdo pedofil... zakaj mori... zakaj si oblaci zhensko spodnje perilo. mislim, da ni NIC narobe, ce nas to zanima in smo zbegani okol tega.clovek marsicesa ne razume, pa vprasa.In clovek ima o marsicem tud mnenje, pa ceprav tega ne razume.in clovk pac vcas naglas razmislja na 'papirju', tlele. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 4. februar 2007 Prijavi Deli 4. februar 2007 ja in potem ga takoj nekdo obsodi da se zajebava oz. da ne sprejme njegovega dejstva... jaz sem resno se spraševala mičkeno višje o določenih stvareh... Alan ko bom imela čas bom prebrala vse tvoje poste v tej temi... čeprav sem želela čisto konkreten odgovor. O kje ti to vedenje... najprej sem pomislila da si bil razpet med moško in žensko osebo in da si pač sprejel svojo resnico, za lažje življenje naprej. Takrat sem bila tiho, ker nikakor ne želim biti povod nekomu da mu z nekimi svojimi buzujočimi razmišljanji solim pamet in njegov svet postavim na glavo...Nikjer nisem "napadla" nekoga ki ne sprejema "drugačnosti" le glasno sem razmišljala ko kaj zakaj... sem se vprašala kako bi sprejela če bi mi otrok sestra kdo bližnji povedal, da ljubi pripadnika istega spola - če se postavim v njihovo kožo je prekleto težko v tem svetu to priznat ins e ne bi spraševala naravno bolano, izkrivljeno... le pomagati bi si želela mogoče že s tem da bi se do para normalno vedla... grem nazaj kuhat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 4. februar 2007 Prijavi Deli 4. februar 2007 mene ZANIMA, kako lohk nekdo rezhe v zhivo telo, kako lahko nabija v telo, zanima me, zakaj je kdo pedofil... zakaj mori... zakaj si oblaci zhensko spodnje perilo. mislim, da ni NIC narobe, ce nas to zanima in smo zbegani okol tega.clovek marsicesa ne razume, pa vprasa.In clovek ima o marsicem tud mnenje, pa ceprav tega ne razume.in clovk pac vcas naglas razmislja na 'papirju', tlele.Evo, to je to. Želja po spoznanju. Kajti če gledamo vase, zares, ne le površinsko dokler se ne ustrašimo teme, lahko vidimo, da smo vsi morilci, pedofili, homoseksualci, zoofili itd. V vsakemu je nekaj tega, ker je to naša preteklost, razlikuje se le količina in intenziteta teh vsebin. Kdor se ne sooči s to vsebino, se nevede odloči, da bo dovolil, da ga ta vsebina prevzame in zaživi namesto njega. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 4. februar 2007 Prijavi Deli 4. februar 2007 biseksualci ne obstajajo...to so homoseksualci na (dolgi) poti do tega, da se sprijaznijo, da to so...ali pa straight... to pride v poštev bolj za ženske... ki kompenzirajo enega od primanjkljajovzdej si pa za moje pojme slišat podobno kot Alan. a pol je biseksualnost ene vrste psihična motnja, nesprejemanje, iskanje..js pa ne vidim razloga, da če nekoga privlači isti spol, da nekoga ne bi mogla oba.za sigurno trdit tako ne morem. nimam takih ali podobnih izkušenj. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 4. februar 2007 Prijavi Deli 4. februar 2007 evo js se čist strinjam. bi bil pa zlo vesel, da bi se mihael, če začne kometirat pa pove, da se ne strinja, vsaj probal razložiti in obelodaniti nam gospodom, ki imamo zmeraj prav in nismo sposobni konstruktivnih debat. Blazno sta mi všeč Mick in nols. Na koncu ugotovim, da imam z nolsom več skupnega, se bolje ujameva...a to pomeni, da mi je Mick nehal bit všeč in da do njega ne morem več čutiti fizične privlačnosti? Jaz ti povem, da bi me privlačil. Sicer ne toliko kot nols.a res.. js tud tebe Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.