alef 4. februar 2007 Prijavi Deli 4. februar 2007 alef: Kar se tiče védenja in vere imaš tako pomešane pojme, da ni čudno, da me ne razumeš. Pa saj me ne rabiš. Važno, da si vernik.Mogoče bi pa lahko pomislil, da je vzrok da te ne razumem(pa še kdo, ne samo jaz) pri tebi? Rabim te pa res ne... Sem že vse razložil in tudi predložil argumente v tej temi, tako da se ne bom ponavljal. Če vas zanima iščite in najdite, če ne, pač ne.Nobenih argumentov nisi predložil.Samo svoje videnje homoseksualnostiTisto kar ti navajaš kot argumente ne drži.To ni samo moje videnje te teme, to so dejstva. Mar ti veš 100% kaj in kdo si? Poznaš vsak kotiček samega sebe, da lahko trdiš, da kao veš kaj si? Sicer nikjer tega izrecno ne trdiš, a se mi hkrati čudiš, da jaz ne vem zase, kaj sem.Verjemi ali ne, vem kdo sem in kaj sem.100% Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihael 4. februar 2007 Prijavi Deli 4. februar 2007 bi bilo pa resnično zanimivo videt vrtenje čaker in avro homoseksualcev z drugo čakro sprejmeš energijske impulze, pelješ skozi tretjo, četro, peto in v šestoiz šeste se signal prenese v vizualni korteks---tam se tud naredi slika...prilepi se čez sliko, ki jo "otipajo" in v vizualni korteks pošljejo očido videnja lahko pride čist spontano, če imaš vse naštete čakre lepo pretočne...če samo ena ni, potem ne moreš vidt Citiraj Do what thou wilt shall be the whole of the Law. Love is the law, love under will. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 4. februar 2007 Prijavi Deli 4. februar 2007 in kakšno vlogo imajo pri tem čakre na zadnji strani? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihael 4. februar 2007 Prijavi Deli 4. februar 2007 in kakšno vlogo imajo pri tem čakre na zadnji strani? čakre nimajo zadnje strani, vsaka čakra je dostopna z vseh strani....je vrtinec...portal, prehod v drugo dimenzijo.... najbližja analogija v materiji je črna luknja Citiraj Do what thou wilt shall be the whole of the Law. Love is the law, love under will. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 4. februar 2007 Prijavi Deli 4. februar 2007 zanimivo... kakšna pa je razlika delovanja sramnega centra od križničnega centra?ups... ni prava tema za razpravo o čakrih, se opravičujem... mogoče bi bilo dobro debato prestaviti tja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihael 4. februar 2007 Prijavi Deli 4. februar 2007 zanimivo... kakšna pa je razlika delovanja sramnega centra od križničnega centra? glede na to, da znaš "centra" poimenovat, sklepam, da si o simboliki že (zelo dobro) poučena Citiraj Do what thou wilt shall be the whole of the Law. Love is the law, love under will. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 5. februar 2007 Prijavi Deli 5. februar 2007 alef, a 100% veš? In meni potem praviš, da živim v iluziji?! Tvoja prepričanja so trda kot skala. Pazi, da te ne zdrobijo. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 5. februar 2007 Prijavi Deli 5. februar 2007 alef, a 100% veš? In meni potem praviš, da živim v iluziji?! Tvoja prepričanja so trda kot skala. Pazi, da te ne zdrobijo. Razlika med nama je ta da jaz v nekaj verjamem. Ti pa v nič.Trdiš da veš... Kdo živi v iluziji? Do sedaj sem se vsem skalam uspešno izognil... In VERJAMEM da mi bo uspevalo še naprej... In prav zato ker verjamem, tudi VEM da bo tako.Ker bom v danem trenutku VEDEL kaj moram storiti da bo skala šla mimo mene... Ker VEM kdaj se je treba umaknit. Skala tvojih prepričanj pa ni nič lažja od moje, prej težja... In še hitreje se kotali... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihael 5. februar 2007 Prijavi Deli 5. februar 2007 Do sedaj sem se vsem skalam uspešno izognil... a poj ti ni še nbena na nogo padla? itak, kaj bo skala luftu....naredila Citiraj Do what thou wilt shall be the whole of the Law. Love is the law, love under will. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 5. februar 2007 Prijavi Deli 5. februar 2007 a poj ti ni še nbena na nogo padla? itak, kaj bo skala luftu....naredila Na nogo in na glavo... Zato vem da to boli in da se je bolje umaknit... Hvala Bogu da sem luft... Če bi mel bolj trdo glavo... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nelika 5. februar 2007 Prijavi Deli 5. februar 2007 No, pa kaj imate proti homoseksualcih? Še enkrat, pustite ljudem živeti svoje življenje. Vse se vrača in obrača. Mogoče pa bo vaš otrok homoseksualec. Pa si res želite svojemu otroku odrekati pravic, ki jih imajo ostali. Ali res želite živeti v družbi agresije? Poglejte si ta video: http://www.youtube.com/watch?v=ppXVAocEHSk Citiraj Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihael 5. februar 2007 Prijavi Deli 5. februar 2007 No, pa kaj imate proti homoseksualcih? A to ti men? Citiraj Do what thou wilt shall be the whole of the Law. Love is the law, love under will. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nelika 5. februar 2007 Prijavi Deli 5. februar 2007 Ne Mihael. Vsem tistim, ki se zdijo homoseksualci čudni in negnusni. Citiraj Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihael 5. februar 2007 Prijavi Deli 5. februar 2007 Ne Mihael. Vsem tistim, ki se zdijo homoseksualci čudni in negnusni. men so čist ok.... dokler me kdo v 4ki na roza za rit ne zagrab matr... pa jst sm jo še dobr odnesu..... Citiraj Do what thou wilt shall be the whole of the Law. Love is the law, love under will. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nelika 5. februar 2007 Prijavi Deli 5. februar 2007 Jah, Mihael kaj si pa tam notr delal? hihihi So mislili, da si na trgu ponudbe....med povpraševalci... Citiraj Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihael 5. februar 2007 Prijavi Deli 5. februar 2007 Jah, Mihael kaj si pa tam notr delal? hihihi lezbe sm šu gledat So mislili, da si na trgu ponudbe....med povpraševalci... zej vsaj lohk razumem kako je babam... pa geji nej bi bli nekej sofisticirani... Citiraj Do what thou wilt shall be the whole of the Law. Love is the law, love under will. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 5. februar 2007 Prijavi Deli 5. februar 2007 lezbe sm šu gledat Ah ja... Ne vem, kaj strejt ljudje počnejo v Roza K4...A ne morjo met geji vsaj tega zase?Ne rečem, če žuraš normalno med njimi, da jih greš pa zijat,....ah ja Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 5. februar 2007 Prijavi Deli 5. februar 2007 Razlika med nama je ta da jaz v nekaj verjamem. No, tu se strinjava. Zato pa verjameš, da veš, kdo si. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nelika 5. februar 2007 Prijavi Deli 5. februar 2007 Aja, zdej mi je pa jasn...Valda najbolj obična moška fantazija. Nekje sem slišala, da so lezbijke bolj sprejemljive v družbi kot geji, ker so lezbijke moškim seksi. Pa ne vem če to drži. Jah, menda se geji še več upajo kot moški, ki poskušajo "osvojit" žensko. Citiraj Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihael 5. februar 2007 Prijavi Deli 5. februar 2007 A ne morjo met geji vsaj tega zase? sej so res bogi....skor tko k kadilci Ne rečem, če žuraš normalno med njimi, da jih greš pa zijat,....ah ja hecam se no, kolega je muzko rolov...pa sm šu prevert sicer pa---je tm precej strejt punc, da majo mir...k tipi ne težijo Citiraj Do what thou wilt shall be the whole of the Law. Love is the law, love under will. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nelika 5. februar 2007 Prijavi Deli 5. februar 2007 (popravljeno) Ah ja... Ne vem, kaj strejt ljudje počnejo v Roza K4...A ne morjo met geji vsaj tega zase?Ne rečem, če žuraš normalno med njimi, da jih greš pa zijat,....ah ja Ej, to pa ni nič narobe. Tudi jaz sem že šla žurat med geje. Sploh če hočeš imeti mir in se izognit šlatanju po riti, ko plešeš v kakem Globalu ali Bakusu. je kar žurka. je pa res, da moraš biti odprt in se ne smeš zgražati nad dejanji, ki jih vidiš. To je pač njihov plac za sprostitev! Popravljeno 5. februar 2007 -> nelika Citiraj Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 5. februar 2007 Prijavi Deli 5. februar 2007 Jah, menda se geji še več upajo kot moški, ki poskušajo "osvojit" žensko.Ja, si morajo več upati. Nimajo pač veliko izbire. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihael 5. februar 2007 Prijavi Deli 5. februar 2007 Tudi jaz sem že šla žurat med geje. Sploh če hočeš imeti mir in se izognit šlatanju po riti I TOLD YA! moraš biti odprt in se ne smeš zgražati nad dejanji, ki jih vidiš. To je pač njihov plac za sprostitev! ja to ti mojmu kolegu povej....k ga je en direkt v mednožje zašlatov Citiraj Do what thou wilt shall be the whole of the Law. Love is the law, love under will. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 5. februar 2007 Prijavi Deli 5. februar 2007 Ej, to pa ni nič narobe. Tudi jaz sem že šla žurat med geje. Sploh če hočeš imeti mir in se izognit šlatanju po riti, ko plešeš v kakem Globalu ali Bakusu. je kar žurka. je pa res, da moraš biti odprt in se ne smeš zgražati nad dejanji, ki jih vidiš. To je pač njihov plac za sprostitev!Preber si še enkrat moj post.Govorila sem o zijanju...ne pa o tem, da je narobe žurat z njimi... Jaz itak še nisem bila tam, dvomim, da bom šla. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihael 5. februar 2007 Prijavi Deli 5. februar 2007 Govorila sem o zijanju... zijanje na splošno ni ql...pol pa če zijaš v geja alpa strejta---stvar bontona Citiraj Do what thou wilt shall be the whole of the Law. Love is the law, love under will. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.