Skoči na vsebino

Homoseksualnost

Mitja

Recommended Posts

jah poglej...ko si v gej klubu pač to pričakuješ. In to sprejmeš, ali pa ne greš v tovrsten klub. Tudi mene so že šlatal po riti na plesišču in ni bilo prijetno. Pa naj si je un tip še tako mislu da mi je.
Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden
Deli na socialnih omrežjih

jah poglej...ko si v gej klubu pač to pričakuješ. In to sprejmeš, ali pa ne greš v tovrsten klub. Tudi mene so že šlatal po riti na plesišču in ni bilo prijetno. Pa naj si je un tip še tako mislu da mi je.

a ti to kr pstiš a kva? :eek: :eek: :eek:

Do what thou wilt shall be the whole of the Law. Love is the law, love under will.

Tudi neprimerno obnašanje tipov sem že doživela ( kot vsaka druga ). Takrat je prišel tečaj samoobrambe prav x:o)x

Sicer pa že grd pogled in kakšen prijatelj zraven naredita svoje.

Da bi šla pa zaradi tega, ker me skrbi, da me bo kdo šlatal v gej klub, pa ni šans. Sicer pa po moje znajo obstajat tudi "šlatalske" lezbijke x;)x

Jaz itak ne bulim v geje, lezbijke, invalide, ....karkoli že. Ker vem, da ljudje ne želijo očitajočih pogledov in smiljenja ( v primeru invalidov npr )...

Bulim samo v obupne koze v pelc montlih. Z mojim posebnim pogledom. Pa vedno večkrat opazim, da nisem edina.

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

....enkrat se obrnem, da pogledam kdo se skuša seznanit z mojo ritjo...pa tko en par, tipček pa tipka... pa jst kdo j biu pa kaj se gresta x:)x onadva pa a sm strejt a sm gej...da lohk izbiram :lol: svašta...
Do what thou wilt shall be the whole of the Law. Love is the law, love under will.

jah valda da ne. sam te tipi v globalu nimajo tok poguma, da bi to naredil odkrito. pač pa med gužvo, da ne veš kdo je bil...
Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden

Global naj bi bil nek fensi lokal....PLEASE!!!!!!!!!!!!!!!!!

Samooklicani frajerčki...spuščanje preveč in neokusno namazanih mladoletnic v klub...po večini bedna muska.

Potem ja, grem rajše v Roza K4. Ampak kot sem slišala, je tudi tam več ali manj bedna muska. Če grem pa plesat, grem pa tja, kjer mi je všeč.

Hound Dog, kje si :C:

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Potem ja, grem rajše v Roza K4. Ampak kot sem slišala, je tudi tam več ali manj bedna muska.

aakhut... a si slišov? :D

oh ja, hound dog. to so bili časi, pa Palma in orto bar...

No, pa kaj imate proti homoseksualcih? Še enkrat, pustite ljudem živeti svoje življenje. Vse se vrača in obrača. Mogoče pa bo vaš otrok homoseksualec. Pa si res želite svojemu otroku odrekati pravic, ki jih imajo ostali.

Ali res želite živeti v družbi agresije? Poglejte si ta video:

http://www.youtube.com/watch?v=ppXVAocEHSk

Pogledal... :vragec:

Ne vse, je nekaj štekal, ampak dovolj... :V: :O:

Žal je še preveč tega, tudi v tej temi, na tem forumu... :vragec:

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

No, tu se strinjava. Zato pa verjameš, da veš, kdo si. xrolleyesx

x:Dx x:Dx xrolleyesx

Zanimivo kako je tebi težko sprejet drugačno videnje iste stvari.

Tako trdovratno se oklepaš svojega pogleda na vedenje in verovanje da si prepričan...ups, pardon, ti nisi prepričan, ti samo VEŠ, da je edino pravilno... x:Dx x:Dx x:o)x

Pri tem pa gladko spregledaš da meni MOJE videnje verovanja in vedenja zelo dobro funkcionira... x:Dx x^x

In po MOJI definiciji zato zgornja trditev tudi drži.

Po tvoji se pa seveda vedenje in verjetje(ali verovanje) izključuje.

In če uporabim TVOJ način gledanja - potem po moji definiciji ti nikakor ne moreš vedeti kdo in kaj si... x:Dx

Ker ne verjameš, torej dvomiš... x;)x

Ampak jaz ne gledam tako... x:Dx

Verjamem da tebi tvoj način tudi funkcionira prav tako dobro kot moj meni... :palec:

Čeprav je v ozadju tvojega pisanja čutiti dvom, nesigurnost, tudi zbeganost... xsrcx x:Dx

sej so res bogi....skor tko k kadilci :vragec:

x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx :palec: :palec:

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

No, pa kaj imate proti homoseksualcih? Še enkrat, pustite ljudem živeti svoje življenje. Vse se vrača in obrača. Mogoče pa bo vaš otrok homoseksualec. Pa si res želite svojemu otroku odrekati pravic, ki jih imajo ostali.

Ali res želite živeti v družbi agresije? Poglejte si ta video:

http://www.youtube.com/watch?v=ppXVAocEHSk

Mislm, hudo. Ti pedri so pa res svinje. Pretepajo nedolžen folk. Pa kakšne grde šajkače nosjo, pa une mrtvaške glave na majicah in zastavah.

Eeee, sj so pedri uni s šajkačami na glavah a ne, k oni so se edini kušval med seboj na posnetku.

:xx!:

Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš

Ti butl si pa res en butl. Samo ne kupimo tvoje izjave. Ker tolk butl pa spet nisi. Tako da ne provociraj...

Ti butl si pa res en butl. Samo ne kupimo tvoje izjave. Ker tolk butl pa spet nisi. Tako da ne provociraj...

Mal mi je že hecn tole. Alana žuljo tolk, da bi jih rad u bolnico strpal /rajtam psihiatrično/, pa blj k ga sprašuje folk zakaj, blj se izmotava u stilu JLZ /jebe lud zbunjenog/. Vse pove, samo da ne bi kej povedal. Folk se pa tud ne da. Tko da nadmudrivanja kokr češ. Zeeeh že mal tud. Obenem pa polna usta vseh o neki strpnosti, sploh unih nestrpnih.

Jebenti, sej bi blo smešn tole, če bi ne blo žalostn.

:xx!:

no, sej tolk časa že živiš na tej zemljici, da veš da nihče ni popolnoma strpen. Sploh, človek ne more biti strpen do butlov.

no, sej tolk časa že živiš na tej zemljici, da veš da nihče ni popolnoma strpen. Sploh, človek ne more biti strpen do butlov.

Eee, a lahko mal razložiš, mislm, tadrug stavek. Sej veš, butl pač.

x:Dx

Jah OK. Človek ne more biti strpen do tistih, ki širijo v družbi agresivnost. Tako ali drugače. "Mir s tabo" in podobne new agovske fore so že zdavnej pase, finito. Ljudjem, ki so odkrito diskriminatorni je pač potrebno to preprečiti, morda celo odgovoriti z nestrpnostjo. Jim objasniti, da niso zaželeni. Strpnost gor ali dol.

Eee, a lahko mal razložiš, mislm, tadrug stavek. Sej veš, butl pač.

butl, stavk al poved? :inocent: JOJ kakšna nenatančnost, kr nestrpen ratam :D

Jah OK. Človek ne more biti strpen do tistih, ki širijo v družbi agresivnost. Tako ali drugače. "Mir s tabo" in podobne new agovske fore so že zdavnej pase, finito. Ljudjem, ki so odkrito diskriminatorni je pač potrebno to preprečiti, morda celo odgovoriti z nestrpnostjo.

a pol se ne strinjaš s tistim...."nastavi še levo lice"....?

Jah OK. Človek ne more biti strpen do tistih, ki širijo v družbi agresivnost. Tako ali drugače. "Mir s tabo" in podobne new agovske fore so že zdavnej pase, finito. Ljudjem, ki so odkrito diskriminatorni je pač potrebno to preprečiti, morda celo odgovoriti z nestrpnostjo. Jim objasniti, da niso zaželeni. Strpnost gor ali dol.

Ajaaaa

Zob za zob, oko za oko. Je reku Gandhi /sej veš mrbit, kdo je to a ne da ja/ enkrat, da če bi bla ta metoda dobra, bi bli že zdavnaj vsi slepi in brez zob.

butl, stavk al poved? :inocent: JOJ kakšna nenatančnost, kr nestrpen ratam :D

a pol se ne strinjaš s tistim...."nastavi še levo lice"....?

Mihc, to je pa tvoj problem.

xnckrivx

Ne, Mihael, se ne strinjam s tem rekom. To je iz Krščanstva ali Judaizma, ne?

Nikakor. Nisem ravno za agresivno spopadanje, vendar pa je dovolj, da iz svojega življenje omejiš oz. izključiš osebe, ki nastopajo z agresivnim tonom. Pa naj bodo to osebe, ki majo velik za povedat proti homoseksualcem, Romom, so protikadilcem itd. Itak se najraje družiš z osebami, ki imajo podobne vrednote, a ne?

Zob za zob, oko za oko. Je reku Gandhi /sej veš mrbit, kdo je to a ne da ja/ enkrat, da če bi bla ta metoda dobra, bi bli že zdavnaj vsi slepi in brez zob.

jst bi se opredelu proti Hamurabiju in za Gandhija.... s tem, da je treba upoštevat, da se je Gandhi boril za svojo vizijo. bila mu je pomembnejša od življenja. z gladovno stavko je šel na double or nothing. če bi umrla njegova vizija, tudi življenja ni rabil. appreciate that....in lahko razumem...uresničeval je svoj življenjski cilj

v vsakdanjem življenju (torej ko nimaš pred seboj ene višje vizije, poslanstva za narod/človeštvo) sem pa mnenja, da se je proti negativnosti treba "borit" z negativnostjo---s tem se "negativnost" nevtralizira/stabilizira/ustavi/uravnovesi in šele takrat je primerno podatknt "pozitivnost"...nad katero se je že uravnovesil obok negativnosti....

negativnost zaradi same destrukcije negativnosti pa spet nima smisla.... moraš zmer imet na lagerju pozitivnost, ki sledi...

če se človek bori s pozitivnostjo proti negativnost (torej ta varianta z levim licem)....naredi okoli negativnosti na nek način en ovoj....brezveze...

Se strinjam s tabo. Samo, kako to negativnost požlahtnati s pozitivnostjo? Jaz osebe, kar izkjučim iz svojega življenja. Sploh če kar trobentajo s svojimi negativnimi idejami. Ja kdo pa ima čas za to....Si mislim, poklič me ko se boš skulirala oz. spremenila mnenje.

Saj veš, ljudje s podobnimi vrednotami širimo svoj krog.

Se strinjam s tabo. Samo, kako to negativnost požlahtnati s pozitivnostjo? Jaz osebe, kar izkjučim iz svojega življenja. Sploh če kar trobentajo s svojimi negativnimi idejami. Ja kdo pa ima čas za to....Si mislim, poklič me ko se boš skulirala oz. spremenila mnenje.

Saj veš, ljudje s podobnimi vrednotami širimo svoj krog.

sej nč ni treba, stvar situacij, odločitev....

Hja

Izključit ljudi iz svojga kroga je fajn, mislm, pocen pa hitr pa po liniji najmanjšga odpora a ne...če se da, k zmerej se pa ne da.

Kadar se ne da, je dobr uporabit tisti stari rek, da je potrpljenje prav božja mast in da se strah razblini z znanjem in spoznanjem, tko da je moč dobrega argumentiranja lahko prav čudežno blagodejna in pomirjujoča.

Kadar pa tud to ne zaleže, pol pa, kaj pa vem, najbolš ubit žvau, da se ne matra, ker tud jst mam rad mir k jem.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...