Skoči na vsebino

Homoseksualnost

Mitja

Recommended Posts

hihihihi...prav maš. Samo včasih je tud fajn folk izkjučit, sploh če imaš širok krog kolegov s podobnimi vrednotami, ki ne odobravajo nasilno nastopaštvo. Saj veš, potem pa je to vpliv večine. Želiš biti del naše skupine? Da? Potem sodeluj, in ne obremenjuj z nasilnimi argumenti. Al pa pejt med une kmetiče konzervativne, pa dej mir...
Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden
Deli na socialnih omrežjih

c c c

ne, ni prou.

C C C /bo bolš/ Nelika, mislm

kmetiče pravš :eek:

Ti maš pa mal čudn pogled na tiste, k te hranijo. Aja, sej te ne oni a ne da ja. Ti kupuješ hrano v Mčkatorju, pa Šparu.

jejhata, jejhata x:Dx

Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš

Hranijo ja, sej jih plačamo za to, madonca. A mi kdo zameri, če pa imajo kmetiči pač mal bol konzervativne vrednote, pa radi postavljajo vaške straže in se gredo lov na čarovnice.
Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden

Sej ne pravim da so vsi taki. Večina šteje.

Hranijo ja, sej jih plačamo za to, madonca. A mi kdo zameri, če pa imajo kmetiči pač mal bol konzervativne vrednote, pa radi postavljajo vaške straže in se gredo lov na čarovnice.

Kaj ima to veze s homoseksualnostjo?

Pa... x:Dx ...tudi v Sostrem so postavili vaške straže, ne samo v Ambrusu... :vragec: x;)x

To pa ni ravno neka zakotna vas... x:Dx x?x :vragec:

Se strinjam s tabo. Samo, kako to negativnost požlahtnati s pozitivnostjo? Jaz osebe, kar izkjučim iz svojega življenja. Sploh če kar trobentajo s svojimi negativnimi idejami. Ja kdo pa ima čas za to....Si mislim, poklič me ko se boš skulirala oz. spremenila mnenje.

Saj veš, ljudje s podobnimi vrednotami širimo svoj krog.

In pa nestrpnost... :palec: x:Xx xsrcx

Do drugače mislečih... :vragec:

V čem misliš da je pozitivnost tvojih idej? x?x x:Dx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Hmmm, zdaj so ti Romi v Ljubljani. Pravzaprav ne daleč od tam kjer živim.

Sej ne pravim da so vsi taki. Večina šteje.

jst si ne bi upov tkole riskirat s posploševanjem....kaj če prebere to kakšen k ni tak....te bo še s cepcem pregonu :lol:

Do what thou wilt shall be the whole of the Law. Love is the law, love under will.

Poglej, slika po medijih in po raznih anketah kaže, da so na podeželju ljudje bolj konzervativni. V povprečju. Kar pa ne pomeni, da niso prisotni tudi posamezniki ali skupinice, ki so bolj liberalne. Tudi ne pomeni, da so ljudje v mestih kaj manj konzervativni. Gre za povprečje ljudi. In če posameznik na podeželju izstopa od tega povprečja, toliko bolj zanjga. To samo izraža njegovo inteligenco, sposobnost mišljenja in odstopanja od večine. Je celo bolj inteligenten kot nekdo, ki je liberalen zato ker so ga starši tako vzgojili.

x:Dx x:Dx xrolleyesx

Zanimivo kako je tebi težko sprejet drugačno videnje iste stvari.

Tako trdovratno se oklepaš svojega pogleda na vedenje in verovanje da si prepričan...ups, pardon, ti nisi prepričan, ti samo VEŠ, da je edino pravilno... x:Dx x:Dx x:o)x

Pri tem pa gladko spregledaš da meni MOJE videnje verovanja in vedenja zelo dobro funkcionira... x:Dx x^x

In po MOJI definiciji zato zgornja trditev tudi drži.

Po tvoji se pa seveda vedenje in verjetje(ali verovanje) izključuje.

In če uporabim TVOJ način gledanja - potem po moji definiciji ti nikakor ne moreš vedeti kdo in kaj si... x:Dx

Ker ne verjameš, torej dvomiš... x;)x

Ampak jaz ne gledam tako... x:Dx

Verjamem da tebi tvoj način tudi funkcionira prav tako dobro kot moj meni... :palec:

Čeprav je v ozadju tvojega pisanja čutiti dvom, nesigurnost, tudi zbeganost... xsrcx x:Dx

x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx :palec: :palec:

Mah, sploh ne vem, kaj bi ti odgovoril, ker sklepam po tem pisanju, da nočeš štekati nič, kar hočem sporočiti. Kar zmoreš videti je, da vsiljujem svoje videnje, da prepričujem, in se v obrambi oklepaš tvojega videnja. Pa se oklepaj naprej.

To, da je v ozadju mojega pisanja čutiti dvom, nesigurnost, zbeganost, pa je zgolj tvoje mnenje. To pač tako le ti vidiš. Meni je jasno, kaj pišem. Če pa ne štekaš, ne govori meni, da sem nejasen.

Possible—but highly unlikely.

Poglej, slika po medijih in po raznih anketah kaže, da so na podeželju ljudje bolj konzervativni. V povprečju. Kar pa ne pomeni, da niso prisotni tudi posamezniki ali skupinice, ki so bolj liberalne. Tudi ne pomeni, da so ljudje v mestih kaj manj konzervativni. Gre za povprečje ljudi. In če posameznik na podeželju izstopa od tega povprečja, toliko bolj zanjga. To samo izraža njegovo inteligenco, sposobnost mišljenja in odstopanja od večine. Je celo bolj inteligenten kot nekdo, ki je liberalen zato ker so ga starši tako vzgojili.

Jao Nelika

En kolega ma tiča dolzga 20 cm /a nej napišem 25 cm? a se bo bolš bral?/. Njegova lula, eee, je pa lula. In ker sta par, imata v povprečju vsak 10 cm tiča a ne. Hja, evo, pa ni glih tko. Imata obadva kr konkretno 20 cm tiča /sta glih frišen par/. Tko da, Nelika draga, mislm, ne se glih zanašat na povprečja... k te znajo detajli orng presenetit in silno zjebat kdaj.

x:Dx

jao jao, eni niso hodil na fakulteto...

hihihi, si pa faca.

jao jao, eni niso hodil na fakulteto...

Ne se sekirat Nelika. Sej si še mlada. Jo boš že še nardila. Jst verjamem vate. Ne vem sicer zakaj, ampak verjamem in držim pesti zate.

xsrcx x:Dx

Good for you butl!

Mah, sploh ne vem, kaj bi ti odgovoril, ker sklepam po tem pisanju, da nočeš štekati nič, kar hočem sporočiti. Kar zmoreš videti je, da vsiljujem svoje videnje, da prepričujem, in se v obrambi oklepaš tvojega videnja. Pa se oklepaj naprej.

To, da je v ozadju mojega pisanja čutiti dvom, nesigurnost, zbeganost, pa je zgolj tvoje mnenje. To pač tako le ti vidiš. Meni je jasno, kaj pišem. Če pa ne štekaš, ne govori meni, da sem nejasen.

Pa prav to počneš... xrolleyesx

Vsiljuješ svoje mnenje, hočeš prodajat neko "resnico" ki jo niti razložit ne znaš prav... x:Dx x:o)x

In nisi sposoben dojet da nekdo stvari vidi drugače.

In da ima lahko prav ravno toliko kot ti, samo na drug način.

Kaj hočeš sporočit?

Ne vem kaj bi lahko... x:Dx

To veš samo ti, jaz v tvojem pisanju ne vidim nobenega sporočila.

Niti ga sam ne skušam dati v svojem, ne tebi ne komu drugemu.

Kar se pa "štekanja" tiče... x:Dx x:o)x

Če bi bilo tebi samemu jasno o čem in kaj pišeš, bi znal to napisat tako da bi te vsi razumeli.

Pa nisem edini tu gor ki te ne razume... x:Dx

Obramba... x:o)x

Pred čim?

Pred tabo, pred tvojim mišljenjem... x?x

Pred RESNICO... x:Dx xrolleyesx

To kar pišem je moje stališče, dete... x^x

Ki me že kar nekaj časa uspešno vodi skozi življenje.

Niti ga ne mislim branit, niti menjat, dokler mi bo služilo tako kot mi je doslej... :palec: xsrcx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,

Amen... x:Xx xsrcx x:Dx

Ta link o ozdravljenih homoseksualcih in potem odgovori na vprašanja homoseksualcev...to je neumnost. Če te oseba istega spola privlači, tega preprosto ne moreš spremeniti. Poskusi naj heteroseksualna oseba čutiti seksualno privlačnost do istega spola. Enostavno ne gre.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...