Skoči na vsebino

Homoseksualnost

Mitja

Recommended Posts

To so osebe, ki se prilagodijo družbi in družbenim vzorcem, ker tako družba od njih zahteva. Seveda, pa se tega ne da izničiti. Imam prijatelja homoseksualca, ki ima že več let punco in ona tega niti ne ve. On ne želi razočarati mame in si želi družine, vendar želja v njem je še vedno prisotna in tudi ven buta, vsake toliko časa.
Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden
Deli na socialnih omrežjih

Od kdaj pa je družba in od kdaj so vsi družbeni vzorci s katerimi živimo naravni? Madonca, si kdaj pogledu v učbenik sociologije.

Nič ni naravno, samo narava sama.

Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden

Od kdaj pa je družba in od kdaj so vsi družbeni vzorci s katerimi živimo naravni? Madonca, si kdaj pogledu v učbenik sociologije.

:vragec:

te uchbenike so pisali v glavnem komunajzarji in je popolnoma jasno da so v nasprotju z vrednotami krshchanske europe.

zlomk....tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Ja, še posebej vsi tisti znani sociologi iz Amerike, Nemčije, Francije itd.

Saj o tem govorim! Kje pa trdim, da so družbeni vzorci in družba naravni?!

Possible—but highly unlikely.

Ja in kdo določa "naravni ritem"? Povej veleumnež. Kaj je bil naravni ritem v stari grčiji, pa kaj je danes?

In da ne omenjamo tega, da je homoseksualnost prisotna tudi v naravi. Predvsem med sesalci. Lahko najdem tudi znanstvene članke o tem, če koga zanima.

Ja in kdo določa "naravni ritem"? Povej veleumnež. Kaj je bil naravni ritem v stari grčiji, pa kaj je danes?

se nam lahko danes samo še kolca po "naravnem ritmu" v antični grčiji :2src: ..... xyesx

Do what thou wilt shall be the whole of the Law. Love is the law, love under will.

In da ne omenjamo tega, da je homoseksualnost prisotna tudi v naravi. Predvsem med sesalci. Lahko najdem tudi znanstvene članke o tem, če koga zanima.

Naravni ritem, gibanje narave in njeni zakoni se ne pokoravajo človeškim definicijam. Naravni zakoni imajo svoje značilnosti, ki so venomer isti. Ljudje pa v različnih obdobjih različnim stvarem pravijo narava in naravno, a v svojem bistvu je Življenje še vedno isto.

Kdo določa naravni ritem, ne vem. Človek gotovo ne. In hvala Bogu, da ne.

Seveda se da spremenit. Raje beri in poštekaj, kaj pravijo tisti, ki jim je uspelo.

A je tebi uspelo? x:Dx x:Dx x;)x :palec: x?x

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Naravni ritem, gibanje narave in njeni zakoni se ne pokoravajo človeškim definicijam. Naravni zakoni imajo svoje značilnosti, ki so venomer isti. Ljudje pa v različnih obdobjih različnim stvarem pravijo narava in naravno, a v svojem bistvu je Življenje še vedno isto.

Kdo določa naravni ritem, ne vem. Človek gotovo ne. In hvala Bogu, da ne.

No, ti pa si neki New Ager, se mi zdi. Oprosti, ampak ža kar precej časa nazaj, smo si ljudje podredili naravo. Smo kar veliko "naravnega gibanja" izgubili, zato pa jo tako manično iščemo, večkrat pa brcnemo v temo. Ljudje različnim stvarem pravijo narava in naravno, odvisno od družbenih norm, ki nam jih družba vceplja. Tako da en čas je nekaj naravno, drugič pa spet ne. En cajt je naravno meso jest, drugič pa spet ne. Enkrat je naravno dojit, drugič pa zdravniki priporočajo drugače. In tako imamo zmedo...drugač pa, nič ni naravno. Življenje ljudi je odvisno od mej, ki jih postavlja družba.

not so fast,....Alan Ford bo mu zihr še kej za povedat.... x:Dx

Seveda bo imel... x:Dx x:Dx

Samo na ta pravi knof je treba pritisnit... x:px x;)x x:o)x

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,

Seveda se da spremenit. Raje beri in poštekaj, kaj pravijo tisti, ki jim je uspelo.

Pa ti res nisi sposoben razumeti in sprejeti da nekdo HOČE biti homoseksualec?

Da mu to odgovarja, da je zadovoljen da je tak?

Od kje tebi misel in pravica sodit da je tisto kar je zate nesprejemljivo, nesprejemljivo za vse?

Da je to treba na vsak način zdravit?

Človek božji, a je tvoj um res tako plitek?

Da ti mora Osho povedati kaj je prav... xrolleyesx :vragec: x:o)x

In... x:Dx :vragec: ...koji k*** je Osho da bi sodil o komerkoli?

Počasi se mi začenjaš smilit... x:Dx xrolleyesx x:Xx

Revež... :sori:

Tako pameten, živiš pa med samimi bedaki ki ničesar ne razumejo... :C: :C:

Ja, še posebej vsi tisti znani sociologi iz Amerike, Nemčije, Francije itd.

:eek: :eek: xrolleyesx xrolleyesx

Kaj res ne veš? x:Dx x:Dx x:Dx

Pa kje ti živiš?

VSE kar je bilo o tej tematiki napisanega po padcu rimskega cesarstva so napisali komunajzarji... x:Dx x:Dx x:Dx :vragec:

Čeprav so se pojavili šele pred sto leti... x:Dx

Vidiš kako so bili napredni... :palec: :palec:

Gotov ji-mu je

x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:px :palec:

No, ti pa si neki New Ager, se mi zdi. Oprosti, ampak ža kar precej časa nazaj, smo si ljudje podredili naravo. Smo kar veliko "naravnega gibanja" izgubili, zato pa jo tako manično iščemo, večkrat pa brcnemo v temo. Ljudje različnim stvarem pravijo narava in naravno, odvisno od družbenih norm, ki nam jih družba vceplja. Tako da en čas je nekaj naravno, drugič pa spet ne. En cajt je naravno meso jest, drugič pa spet ne. Enkrat je naravno dojit, drugič pa zdravniki priporočajo drugače. In tako imamo zmedo...drugač pa, nič ni naravno. Življenje ljudi je odvisno od mej, ki jih postavlja družba.

Nisem nikakršen newager. Življenje je življenje in lahko imamo še toliko iluzij, da ga obvladujemo, ga v resnici ne, oz. mogoče čisto čisto malo. 0,001 %. Pa še to je veliko.

Zakaj potem ne moremo oživiti mrtvih, če smo si kao podredili naravo?

Ne govori neumnosti.

Pa ti res nisi sposoben razumeti in sprejeti da nekdo HOČE biti homoseksualec?

Da mu to odgovarja, da je zadovoljen da je tak?

Od kje tebi misel in pravica sodit da je tisto kar je zate nesprejemljivo, nesprejemljivo za vse?

Da je to treba na vsak način zdravit?

Človek božji, a je tvoj um res tako plitek?

Da ti mora Osho povedati kaj je prav... xrolleyesx :vragec: x:o)x

In... x:Dx :vragec: ...koji k*** je Osho da bi sodil o komerkoli?

Počasi se mi začenjaš smilit... x:Dx xrolleyesx x:Xx

Revež... :sori:

Tako pameten, živiš pa med samimi bedaki ki ničesar ne razumejo... :C: :C:

:eek: :eek: xrolleyesx xrolleyesx

Kaj res ne veš? x:Dx x:Dx x:Dx

Pa kje ti živiš?

Ves čas razlagam in poskušam dopovedati, da ne sodim, ti pa vidiš samo to. Tudi se že ves čas ponavljam, da se nikogar v nič ne sme siliti, ampak ne, vsevedni alef tega ne vidi, ker ne šteka; ker verjame, da Alan ne ve, kaj hoče, in se alefu sesuje sistem v glavi, ko Alan govori v navideznih paradoksih, ki pa sploh niso. Seveda, potem pa mora očitati, da sem zbegan, da sem nejasen ipd. In alef razume, kar razume: Alan obsoja, ne sprejema in podobne oslarije.

Namesto, da bi se poglobil v zadevo in jo dojel, obsojaš druge obsojanja, ker nočeš razumeti.

Seveda mi je jasno, da hočejo biti homoseksualci. Saj sem napisal večkrat, da je to zavedna ali nezavedna izbira.

Moj um, da je omejen? Morda je tvoj, saj si ti tisti, ki neprestano ponavlja in to z odebeljenimi črkami "moje", "moj pogled" ipd. Kakor da je to najvažneje na svetu! Jaz se za razliko od tebe, ki se kot otrok dude oklepaš svojih prepričanj in verjetja, trudim, da jih nimam, da vidim čim širše, da dojamem zakonitosti, ki veljajo za vse ljudi. In te zakonitosti nimajo veze z mojim prepričanjem, vero in podobnim. So popolnoma neodvisne od tega.

In tako je tudi pri homoseksualcih. So stvari in zakonitosti, ki držijo tudi za njih, pa če jim je prav ali ne, če družba to podpira ali ne. In tudi nima veze z mojim "prepričanjem" o tem.

Seveda, ti si pa rojen vseveden, ne potrebuješ nikogar, da bi te kaj naučil, vse sam poštekaš. Kaj si sploh počel v šoli? Saj je zate nepotrebna! Lahko bi zgolj gledal v nebo in nenadoma bi dojel eksponentno funkcijo. Kar tako, ker ne potrebujemo učiteljev.

Nisem nikakršen newager. Življenje je življenje in lahko imamo še toliko iluzij, da ga obvladujemo, ga v resnici ne, oz. mogoče čisto čisto malo. 0,001 %. Pa še to je veliko.

Ne govori neumnosti.

Ves čas razlagam in poskušam dopovedati, da ne sodim, ti pa vidiš samo to. Tudi se že ves čas ponavljam, da se nikogar v nič ne sme siliti, ampak ne, vsevedni alef tega ne vidi, ker ne šteka; ker verjame, da Alan ne ve, kaj hoče, in se alefu sesuje sistem v glavi, ko Alan govori v navideznih paradoksih, ki pa sploh niso. Seveda, potem pa mora očitati, da sem zbegan, da sem nejasen ipd. In alef razume, kar razume: Alan obsoja, ne sprejema in podobne oslarije.

Namesto, da bi se poglobil v zadevo in jo dojel, obsojaš druge obsojanja, ker nočeš razumeti.

Seveda mi je jasno, da hočejo biti homoseksualci. Saj sem napisal večkrat, da je to zavedna ali nezavedna izbira.

Moj um, da je omejen? Morda je tvoj, saj si ti tisti, ki neprestano ponavlja in to z odebeljenimi črkami "moje", "moj pogled" ipd. Kakor da je to najvažneje na svetu! Jaz se za razliko od tebe, ki se kot otrok dude oklepaš svojih prepričanj in verjetja, trudim, da jih nimam, da vidim čim širše, da dojamem zakonitosti, ki veljajo za vse ljudi. In te zakonitosti nimajo veze z mojim prepričanjem, vero in podobnim. So popolnoma neodvisne od tega.

In tako je tudi pri homoseksualcih. So stvari in zakonitosti, ki držijo tudi za njih, pa če jim je prav ali ne, če družba to podpira ali ne. In tudi nima veze z mojim "prepričanjem" o tem.

Seveda, ti si pa rojen vseveden, ne potrebuješ nikogar, da bi te kaj naučil, vse sam poštekaš. Kaj si sploh počel v šoli? Saj je zate nepotrebna! Lahko bi zgolj gledal v nebo in nenadoma bi dojel eksponentno funkcijo. Kar tako, ker ne potrebujemo učiteljev.

:palec: :palec:

Tole pa zahteva čas za odgovor... :switz:

Govorimo o homoseksualnosti. In o pogledu družbe na homoseksualnost, ki je naravni pojav. Vse od prevlada krščanskih vrednot dalje, pa je homoseksualnost neka motnja ali odklon, saj je po njihovo funkcija spolnosti razmnoževanje. Ne užitek, ne spolna energija...Z vidika krščanskih vrednot je homoseksualnost popolnoma nesprejemljiva. V nekih drugih kulturah ob drugem času pa zna biti homoseksualnost popolnoma naravni pojav.

Po duhamornem raziskovanju sem odkril, da je najpomembnejši dejavnik spolne usmerjenosti človeka akvarij. xyesx

A argument? Evo ga:

Mujo vpraša Hasota, če ve, kaj je logika. Ta pravi da ne in da ga fest zanima.

Dialog:

Mujo "Jel ti imaš akvarij kod kuče, bolan?"

Haso "Imam".

Mujo "E, onda je logično, da je u njemu voda".

Haso "Jes bolan, u njemu je".

Mujo "E, onda je logično, da su u vodi ribe".

Haso "Jes bolan, ima ribe".

Mujo "E, onda je logično, da ti voliš životinje".

Haso "U, jes bolan, volim jih".

Mujo "E, onda je logično, da voliš ljude".

Haso "Jes bolan, volim ljude".

Mujo "E, onda je logično, da voliš žene".

Haso "Auu, jes bolan, volim žene".

Mujo "Evo, Haso, to ti je to".

Haso, podkrepljen z novim spoznanjem, želi le tega čimprej predati dalje in vpraša Suada, če ve, kaj je logika. Ta pravi da ne in da ga fest zanima.

Dialog:

Haso "Jel, jarane, imaš li ti akvarij kod kuče?"

Suad "Nemam".

Haso "U jebo te, mrš, pederčino jedna".

x^x

butl /član društva za miksanje zračnih molekul in izgubljanje časa/

Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš

sem sama lezbijka in moram reči oz. napisati, da se za dolčene stvari kar strinjam s predhodnimi objavami.

sploh glede otrok, ke je res da če bi imela dva istospolno usmerjena partnerja otroka, bi tukaj najbolj trpel otrok, ker ga nebi drugi sprejemali. je pa res da bi marsikateremu otroku bilo boljše in lepše v življenju s homoseksualci, kot pa v nasilnih družinah in alkoholikih.

kar se pa porok tiče, je pa tako, da imamo se vedno premalo pravic in smo zgolj ševilka v njihovem registru.

http://www.cosgan.de/images/kao/verschiedene/h060.gif

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...